Maksa kortilla – Onninen lisää toimialan ensimmäisenä korttimaksumahdollisuuden verkkokauppaan

25.06.2020 06.00
Kaikkien Onnisen asiakkaiden on nyt mahdollista maksaa ostoksensa verkkokaupassa kortilla. Muutos laajentaa erityisesti palveluja käteisasiakkaille. Luottoasiakkaille uudistus tarjoaa uuden vaihtoehdon ja joustavuutta ostamiseen.

Onninen on teknisen tukkukaupan toimialalla ensimmäinen, joka tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden maksaa ostokset verkkokaupassa korttimaksulla 23.6.2020 alkaen. Aiemmin käteisasiakkaat ovat voineet asioida ainoastaan Onninen Express -myymälöissä. Luotollisille asiakkaille korttimaksu antaa joustavuutta toimintaan: asiakas voi valita tilanteen mukaan, käyttääkö Onnisen tiliä vai korttimaksua.

”Korttimaksu verkossa on ollut vahvasti asiakkaidemme toive. Kehitämme digipalvelujamme Suomessa ja olemme pystyneet reagoimaan nopeasti tuomalla uuden toiminnallisuuden käyttöön verkkokaupassa. Yhä useampi asiakkaamme haluaa tehdä ostoksensa verkossa hänelle sopivalla ajalla. Haluamme palvella asiakkaita joustavasti, jotta he voivat itse tehdä valinnan maksutavasta”, Onnisen toimitusjohtaja Martti Forss kertoo.

Onnisen verkkokaupassa voi maksaa yleisimmillä maksukorteilla Visalla ja Mastercardilla. Korttimaksuilla voi maksaa saatavilla olevia varastovalikoiman tuotteita, joiden toimitusajankohta tilatessa ajoittuu seuraavan seitsemän päivän ajalle. Tuotteita, joita jatkokäsitellään tilauksen teon jälkeen, ei toistaiseksi voi ostaa korttimaksulla. Useita tilauksia ei myöskään ole mahdollista yhdistää yhdeksi tilaukseksi. Korttimaksutoimintoja kehitetään jatkossakin asiakaspalautteen perusteella.

Onnisen verkkokaupan käyttö ja sieltä ostaminen edellyttää edelleenkin Onnisen asiakkuutta – joko käteisasiakkuutta tai luotollista asiakkuutta. Verkkokauppa tarjoaa ostoskorivaiheessa asiakkuuden mukaiset maksuvaihtoehdot.

Onninen Express -myymälät ja verkkopalvelut tukevat toisiaan. ”Useimmat asiakkaistamme käyttävät ostamiseen monia eri kanavia. Tulemme jatkamaan verkko-ostamisen ja kivijalkamyymälöiden kehittämistä käsi kädessä. Verkossa on helppo vertailla eri tuotteita ja tarkistaa myymäläsaatavuus, vaikka tuotteen noutaisi myymälästä”, Forss sanoo.

Onnisen verkkokaupassa on yli 200 000 tuotteesta kattava tuotehaku sekä erittäin laajasti teknistä tuotetietoa, tekniset kuvat, mittapiirustukset, esitteet ja asennusohjeet. Verkkokaupalla on jo toistakymmentä tuhatta aktiivista käyttäjää, ja määrä kasvaa kuukausittain.

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Martti Forss, Onninen Suomi ja Baltia, puh. 0400 840 598, [email protected]
Viestintäjohtaja Jessica Diktonius, K-ryhmän rakentamisen ja talotekniikan toimiala, puh. 040 7099176, [email protected]