Vaasan Onninen Express -myymälä uusiin tiloihin maanantaina 16. joulukuuta

10.12.2019 07.00
Pitkään Valimontiellä toiminut Onninen Express -myymälä siirtyy uuteen liiketilaan Kivihakaan, jossa ovet avautuvat maanantaina 16. joulukuuta.

Uusi myymälä sijaitsee erinomaisella liikepaikalla Kivihaan kauppa-alueella Kokkolan moottoriliikennetien ja sen liittymän välittömässä läheisyydessä.

”Näkyvyys ja saavutettavuus olivat uudenaikaisten tilojen lisäksi meille tärkeitä tekijöitä uuden liikepaikan valinnassa. Käynnin Express-myymälässä on oltava sujuvaa ja nopeaa”, Onninen Express -myymälöiden johtaja __Kimmo Huttunen __kertoo.

Aiempaa suurempi liiketila mahdollistaa myös tuotevalikoiman kasvattamisen. ”Myymälän valikoimissa on keskeisiä teknisen alan tuotteita, kuten LVI-tarvikkeita, sähköasennustarvikkeita, työvälineitä ja suojaimia. Myymälästä voi myös noutaa verkkokaupastamme tilatut tuotteet”, Huttunen sanoo.

Onninen Express -myymälä palvelee Vaasan ja lähialueen teknisen alan urakoitsijoita, infra-alan toimijoita ja teollisuusalan asiakkaita. Myymälätoiminnan ja nopeiden noutojen lisäksi tekninen myynti palvelee asiakkaita tarjouslaskennassa ja projektikokonaisuuksissa. Toimipaikan asiakaspalvelusta vastaa 18 ammattilaisen henkilöstö.

Tilaa uudessa myymälässä on noin 1 700 neliömetriä, ja sen tuotevalikoima kattaa noin 10 500 LVI-, sähkö- ja kylmäalan tuotetta.

Tervetuloa tutustumaan!

Onninen Express Vaasa
Kvartsikatu 2
65300 Vaasa
Avoinna: ma-pe 7-16
Noutomyynti 0204 85 5291

Onninen Express -myymälät ovat LVI-, sähkö- ja kylmäalan ammattilaisten noutotukkuja, joita on Suomessa yhteensä 53.

Lisätietoja:
Johtaja Kimmo Huttunen, Onninen Express -myymälät, puh. 050 536 5113