Tutustu ajankohtaisiin valaistustuotteisiin

Toimiva valaistus tuo mukavuutta ja turvallisuutta niin koteihin kuin työpaikoillekin, sisätiloihin ja ulos. Valikoimastamme löydät ratkaisut kaikkiin kohteisiin, ja kehitämme tarjontaamme jatkuvasti alan viimeisimpiä muutoksia seuraten.

Kuukauden valaistustuote: Philips CoreLine Waterproof IP65

Banneri - ajankohtainen valaistustuote - Philips Coreline Waterproof

Philips CoreLine Waterproof IP65 on LED-tekniikalla varustettu suljettu teollisuusvalaisin, joka tarjoaa pitkän ja huoltovapaan 75 000 t:n (L70) käyttöiän. Valaisimien valotehot ovat väliltä 1 800–8 000 lm, ja saatavilla on kolme eri runkopituutta, jotka vastaavat perinteisiä loistevalaisimia (600, 1 200 ja 1 500 mm). Saatavilla 3-vaiheläpijohdotetut versiot ja joko ON/OFF- tai DALI-säädettävänä versiona. Kattoasennuskiinnike ja ripustuskoukut sisältyvät toimitukseen.

Alla olevat mallit saat suoraan varastostamme – katso kaikki Philips CoreLine Waterproof IP65 -valaisimet täällä.

Philips CoreLine Waterproof IP65 -varastovalikoimamme

LEDVANCElta valonheitin erilaisiin käyttökohteisiin

LEDVANCE Floodlight Performance -valonheittimien tehokkuus on nyt jopa 125 lm/W. Verkkokauppamme valikoimassa on yhdeksän eri mallia: 20 W:n (2 200 lm) - 165 W:n (20 000 lm) mallit sekä kolme eri tunnistimella varustettua mallia. Alumiinirunkoisten IP65- ja IK07-luokiteltujen heittimien keskimääräinen käyttöikä on 70 000 tuntia (L70/B50 @ +25 °C) ja värilämpötila 3 000 K ja 4 000 K. Soveltuvat käytettäväksi -30 - +50 °C:n lämpötilassa.

Tutustu LEDVANCE Floodlight Performance -valikoimaan.

Banneri - ajankohtainen valaistustuote - LEDVANCE Floodlight LED

Poimintoja LEDVANCE-valikoimastamme

Onnline Onnstreet – energiatehokas LED-katuvalaisin

Banneri - ajankohtainen valaistustuote - Onnline Onnstreet

Onnline Onnstreet -katuvalaisinsarja sopii erinomaisesti pienille kaduille, pururadoille sekä pysäköintialueiden valaistukseen. Valaisimien valovirrat ovat 3 000, 5 000, 6 500, 10 400 tai 13 000 lm. Elinikä jopa 50 000 t. Käyttökokemuksia voit lukea asiakaslehtemme artikkelista – Onnline Onnstreet valittiin korvaamaan vanhat valaisimet ahvenanmaalaisen kuntopolun varrelle.

Koko Onnline Onnstreet -sarjan löydät täältä.

Täydellinen Lumo moderniin yleisvalaistukseen

Banneri - ajankohtainen valaistustuote - Ensto Lumo

Ensto Lumo on upea lisäys Enston yleisvalaistuksen maailmaan. Valaisimen tyylikäs matalarakenteinen muotoilu ja tasainen valo lumoavat kaikkialla, myös kosteissa tiloissa. Laaja tuotevalikoima ohjaustavoista valittaviin valovirtapaketteihin ja värilämpötiloihin takaa täydellisen ratkaisun valaistusprojektiisi. Lumo on vastaus tämän päivän moderniin yleisvalaistukseen.

Katso koko Ensto Lumo -valikoimamme.

Mm. nämä Ensto Lumot saat meiltä

Olethan tutustunut jo Poistopörssiimme?

Verkkokauppamme Poistopörssistä löydät kattavasti houkuttelevia tarjouksia keskusvarastomme poistovalikoimasta. Tuotteistoa päivitetään säännöllisesti – tutustu jo tänään ja nappaa parhaat päältä!

Kategoriabanneri - Poistopörssi - Uusi graafinen ilme

Valaistus