Tutustu ajankohtaisiin valaistustuotteisiin

Toimiva valaistus tuo mukavuutta ja turvallisuutta niin koteihin kuin työpaikoillekin, sisätiloihin ja ulos. Valikoimastamme löydät ratkaisut kaikkiin kohteisiin, ja kehitämme tarjontaamme jatkuvasti alan viimeisimpiä muutoksia seuraten.

Kuukauden valaistustuote: Hide-a-liten suljetut teollisuusvalaisimet

Banneri - ajankohtainen valaistustuote - Hidealite-teollisuusvalaisimet

Teollisuusympäristö asettaa erityisvaatimuksia valaisimien kestävyydelle ja tehokkuudelle. D-merkityt teollisuusvalaisimet voidaan asentaa tiloihin, joissa on suurentunut palovaara. IP-luokka kuvaa suojausta pölyä, liikuttelua tai vettä vastaan. IK-luokka taas kertoo iskunkestävyydestä.

Hide-a-lite-valikoimasta saat energiatehokkaat teollisuusvalaisimet harkitulla muotoilulla sekä ohjauksilla, jotka vastaavat alan joustavuus- ja kestävyysvaatimuksia. Valikoimasta saat lineaariset teollisuusvalaisimet esim. tuotantoteollisuuteen, parkkihalleihin, varastoihin, halleihin sekä maatalouden tiloihin. Katso koko valikoima täällä.

Tutustu mm. näihin Hide-a-liten teollisuusvalaisimiin

100 000 energiatehokasta tuntia Sylvanialta

Banneri - ajankohtainen valaistustuote - Sylvania 100 000h tuotteet

Pitkäkestoisen testaamisen jälkeen monien Sylvanian tuotesarjojen eliniät ovat päivittyneet 100 000 tunnin laatuluokkaan. Pidemmän eliniän ansiosta valaisimet soveltuvat nyt entistä paremmin vaativan teollisuuden ja toimistorakennusten käyttötarpeisiin. Pidempi elinikä alentaa valaisimien elinkaarikustannuksia merkittävästi. Seuraavat valikoimastamme löytyvistä tuotesarjoista ovat 100 000 tunnin malleja: SylBay, Quadro, Optix ja Start Panel Multipower.

LEDVANCElta valaistusratkaisu kodin jokaiseen tilaan

Banneri - ajankohtainen valaistustuote - LEDVANCE toukokuu 2021

LEDVANCEn laajasta valaisinvalikoimasta löydät valaistusratkaisun kodin kaikkiin tiloihin. Esimerkiksi Spot- ja Downlight-alasvaloilla luot tunnelmallista yleisvalaistusta. Floodlight Sensor -heittimien avulla luot energiatehokkaan ja laadukkaan valaistuksen pihapiiriin, ja Surface Circular -valaisimet soveltuvat yleisistä käytävätiloista kylpyhuoneisiin ja kodinhoitohuoneisiin.

Uutuutena kompaktin kokoinen, helposti siirreltävä ilmanpuhdistin, joka tuhoaa jopa 99,9 % viruksista ja bakteereista, mukaan lukien SARS-CoV-2 (COVID19). Se soveltuu erityisen hyvin autoon ja muihin pieniin tiloihin.

Tutustu tuotteisiin täällä.

Esimerkkejä LEDVANCEn uutuuksista

Exaktor Tage Sport: edullinen valaistusratkaisu urheilutiloihin

Banneri - ajankohtainen valaistustuote - Exaktor toukokuu 2021

Saat helposti asennettavan, VDE 0710 -pallotestin täyttävän Exaktor Tage Sport -urheilutilavalaisimen nyt meiltä. Valaisin on hyvä ja edullinen ratkaisu esimerkiksi padelhalleihin.

Tutustu Exaktor Tage Sport -valikoimaamme.

Ensto Primus – yleisvaloa kouluun ja toimistoon

Banneri - ajankohtainen valaistuksen tuote - Ensto Primus

Primus on Enston uusi yleisvalaisin, joka muuntautuu moneen projektitarpeeseen runsaalla ominaisuuspaletillaan. Primuksen yksinkertainen ja linjakas runkorakenne kätkee sisäänsä mahdollisuuden erittäin laajaan räätälöintiin, niin ohjausratkaisujen, sähköistyksen kuin asennuksenkin osalta. Ensto Primus on myös valoteknisesti monipuolinen, luotettava ja tehokas projektivalaisin kouluihin ja toimistoihin.

Tutustu Ensto Primus -valikoimaamme.

Esimerkkejä Ensto Primus -valaisimista

Suosittu SG Armaturen View integroidulla pistorasialla

View on tyylikäs ja siro valaisin peilien yläpuolelle. Vaihehimmennys tuo joustavuutta ja mukavuutta eri käyttötilanteisiin. Asennus on nopeaa ja helppoa erillisen asennuspohjan ansiosta. Valaisimen voi asentaa myös kaapin päälle lisävarusteena saatavalla kalustekiinnikkeellä. Sarja on täydentynyt myös uudella pistorasiaversiolla.

Katso koko SG Armaturen View -valikoima.

Banneri - ajankohtainen valaistuksen tuote - SG Armaturen View

Poimintoja View-valikoimastamme

Airam Compact Outdoor – IP65-suojattu alasvalosarja

Banneri - ajankohtainen valaistuksen tuote - Airam Compact Outdoor

Airam Compact Outdoor on kauttaaltaan IP65-luokiteltu, suunnattava alasvalosarja. Valaisimet soveltuvat erityisesti kosteisiin tiloihin ja rakennusten ulkopinnoille, räystäisiin ja harvalaudoituksiin sekä terassien kattorakenteisiin. Värilämpötiloina 3000 K ja 4000 K. Valaisin on himmennettävä ja se on saatavana valkoisena ja mustana.

Tutustu Airam Compact Outdoor -valikoimaan.

Mm. nämä Airam Compact Outdoor -valaisimet saat meiltä

Tutustu Philips CoreLine Waterproof IP65 -valaisimiin

Banneri - ajankohtainen valaistustuote - Philips Coreline Waterproof

Philips CoreLine Waterproof IP65 on LED-tekniikalla varustettu suljettu teollisuusvalaisin, joka tarjoaa pitkän ja huoltovapaan 75 000 t:n (L70) käyttöiän. Valaisimien valotehot ovat väliltä 1 800–8 000 lm, ja saatavilla on kolme eri runkopituutta, jotka vastaavat perinteisiä loistevalaisimia (600, 1 200 ja 1 500 mm). Saatavilla 3-vaiheläpijohdotetut versiot ja joko ON/OFF- tai DALI-säädettävänä versiona. Kattoasennuskiinnike ja ripustuskoukut sisältyvät toimitukseen.

Alla olevat mallit saat suoraan varastostamme – katso kaikki Philips CoreLine Waterproof IP65 -valaisimet täällä.

Onnline Onnstreet – energiatehokas LED-katuvalaisin

Banneri - ajankohtainen valaistustuote - Onnline Onnstreet

Onnline Onnstreet -katuvalaisinsarja sopii erinomaisesti pienille kaduille, pururadoille sekä pysäköintialueiden valaistukseen. Valaisimien valovirrat ovat 3 000, 5 000, 6 500, 10 400 tai 13 000 lm. Elinikä jopa 50 000 t. Käyttökokemuksia voit lukea asiakaslehtemme artikkelista – Onnline Onnstreet valittiin korvaamaan vanhat valaisimet ahvenanmaalaisen kuntopolun varrelle.

Koko Onnline Onnstreet -sarjan löydät täältä.

Täydellinen Lumo moderniin yleisvalaistukseen

Banneri - ajankohtainen valaistustuote - Ensto Lumo

Ensto Lumo on upea lisäys Enston yleisvalaistuksen maailmaan. Valaisimen tyylikäs matalarakenteinen muotoilu ja tasainen valo lumoavat kaikkialla, myös kosteissa tiloissa. Laaja tuotevalikoima ohjaustavoista valittaviin valovirtapaketteihin ja värilämpötiloihin takaa täydellisen ratkaisun valaistusprojektiisi. Lumo on vastaus tämän päivän moderniin yleisvalaistukseen.

Katso koko Ensto Lumo -valikoimamme.

Mm. nämä Ensto Lumot saat meiltä

Olethan tutustunut jo Poistopörssiimme?

Verkkokauppamme Poistopörssistä löydät kattavasti houkuttelevia tarjouksia keskusvarastomme poistovalikoimasta. Tuotteistoa päivitetään säännöllisesti – tutustu jo tänään ja nappaa parhaat päältä!

Kategoriabanneri - Poistopörssi - Uusi graafinen ilme

Valaistus