Valaisimet ja muut valaistuksen tuotteet – lue ajankohtaiset kuulumiset

Toimiva valaistus tuo mukavuutta ja turvallisuutta niin koteihin kuin työpaikoillekin, sisätiloihin ja ulos. Valikoimastamme löydät valaisimet, valonlähteet ja muut valaistustuotteet kaikkiin kohteisiin. Kehitämme tarjontaamme jatkuvasti alan viimeisimpiä muutoksia seuraten.

Täysin uudet 24 V:n LED-nauhat – loputtomasti mahdollisuuksia!

Banneri - ajankohtainen valaistuksen tuote - Hidealiten LEDstrip-uutuudet 03-04-2024

Hide-a-liten LEDstrip 24V IP20 & IP67 -nauhat ovat saatavana kolmella valomäärällä: Low, Mid ja High. Haluatko hillityn ja rennon ilmapiirin? Valitse Low. Tarvitsetko voimakkaan valaistuksen tiettyjen alueiden korostamiseen? Valitse High. Vai haluatko leikitellä kirkkailla väreillä ja erilaisilla tunnelmilla? LEDstrip 24V TW-, RGB- ja RGBW-nauhat tarjoavat mahdollisuuksia erilaisten tunnelmien luomiseen sisä- ja ulkotiloissa. Toimitetaan 5 m:n rullissa, mukana 2 m:n liitosjohto molemmissa päissä, yksi pikaliitäntä ja kaksipuolinen teippi asennusta varten. Voidaan tilata myös halutun mittaisena. Liitäntälaite tilataan erikseen.

LEDstrip 24 V IP20 & IP67

  • Kolmella valomäärällä: Low, Mid, High
  • Sopii Hide-a-liten alumiiniprofiileihin
  • Erittäin hyvä värintoisto Ra > 90
  • Aiempaa parempi hyötysuhde, jopa 146 lm/W

LEDstrip 24 V TW/RGB/RGBW IP20 & IP67

  • Monipuoliset LED-nauhat kirkkaissa väreissä
  • Nyt myös IP67-luokituksella
  • Sopii Hide-a-liten alumiiniprofiileihin
  • Kätevä ohjaus Touchpanel RGBW- tai Touchpanel TW -paneelilla

Tutustu tuotteisiin täällä.

Teknowarelta turva- ja opastevalaisimet jopa 12 vuoden takuulla

Banneri - ajankohtainen valaistuksen tuote - Teknoware 03-2023

Teknoware on ylpeä siitä, että yritys voi toimittaa kestäviä, elinkaarikustannuksiltaan kustannustehokkaita ratkaisuja kiinteistöjen turvavalaistukseen. Teknowaren turvavalaisimet komponentteineen suunnitellaan ja valmistetaan yrityksen omalla tehtaalla Lahdessa. Valaisimet on suunniteltu ja testattu niin, että ne täyttävät varmasti niille asetetut korkeat laatuvaatimukset. Takuuna tuotteiden laadusta Teknoware tarjoaa Escap-valaisimille 12 (2 + 10) vuoden laajennetun tuotetakuun.

Tutustu koko Teknoware-valikoimaamme täällä.

Tutustu Philips Ledinaire-valaisimiin

Banneri - ajankohtainen valaistuksen tuote - Philips 48h 02-2024

Philipsin Ledinaire-tuotesarjasta saat huippulaadukkaat All-in Spot-, Panel- sekä Waterproof-valaisimet. Tutustu myös T8 MASTER Value -LED-valoputkiin 1200 mm:n ja 1500 mm:n pituuksissa. Valokeilassa Ledinaire All-in Spot:

  • vaihdettava värilämpötila dip-kytkimellä: 2700 / 3000 / 4000 K
  • himmennettävä ja ketjutettava
  • saatavilla mustana ja valkoisena, sekä erikseen ostettavat vaihtokehykset kullan ja hopean värisinä
  • valaisimen korkeus 43 mm, soveltuu ahtaisiin alakattoihin, asennettavissa suoraan eristeeseen

Tuotteet löydät täältä.

Pinta-asennettavalla toimistovalaisimella nopeasti päivitystä valaistukseen

Banneri - ajankohtainen valaistuksen tuote - Nylund / Twenty3 02-2024

Pinta-asennettava toimistovalaisin 2350 LED on asentajaystävällinen, viimeistelty valaisin esimerkiksi neuvottelutiloihin ja työpisteisiin. Miellyttävän tasainen, häikäisemätön valo (UGR < 19); soveltuu erinomaisesti myös näyttöpäätetyöskentelyyn. Valonjako suora, asennus asennusraudan avulla helposti ja nopeasti kattoon. Suunniteltu peittämään korvattavan valaisimen kattoon jättämät jäljet (ks. korvaavuus). Erillinen liitäntälaite mahtuu kehyksen sisälle. Valaisin on saatavana kolmessa koossa. Valittavissa multi-color, multi-lumen DIP-kytkimellä sekä DALI-versioita.

Tutustu valikoimaan täällä.

Tutustu LEDVANCEN loisteputken korvaajiin

Banneri - ajankohtainen valaistuksen tuote - LEDVANCE 02-2024

Valitse 2 x LEDVANCE T8 Performance T8 EM P UO 1500 23 W / 840 3700 lm -LED-valoputki (snro 4933271) ja 1 x LEDVANCE Damp Proof Housing 1500 2 x lamp IP65 -valaisinrunko (snro 4324869), ja saat päivitettyä vanhan loisteputkiasennuksen kätevästi.

LEDVANCE T8 Performance T8 EM P UO 1500 23 W / 840 3700 lm -LED-valoputki on pitkäikäinen valinta niin saneeraus- kuin uudiskohteisiinkin.

Päivittynyt LEDVANCE Damp Proof Housing - nopeampi asentaa sekä helpompi käsitellä. EM-tyyppisille T8-LED-valoputkille soveltuva IP65- ja IK08-luokiteltu teollisuusvalaisinrunko on ideaali vaihtoehto, kun halutaan moderni ja energiatehokas valaistus esimerkiksi pölyisiin tai kosteisiin tiloihin vaihdettavalla LED-valonlähteellä.

Katso tuotteet täältä.

Monipuolinen alasvalosarja CRI90-värintoistolla

Banneri - ajankohtainen valaistuksen tuote - Sylvania Obico 02-2024

Obico 68 -alasvalo tarjoaa laatua ja monipuolisuutta valaistukseen. Valaisimessa on korkea värintoistoindeksi CRI90 ja DIP-kytkin, jolla värilämpötilaa voi helposti vaihtaa 2700 K / 3000 K / 4000 K. Valaisin on suunnattavissa 360 ja kallistettavissa 30 astetta. Kehysvärejä on kolme: musta, valkoinen ja harjattu alumiini. Obico sopii erinomaisesti asuntotuotantoon valaisemaan olohuoneet, keittiöt, käytävät sekä WC- ja kylpyhuonetilat. Valaisimen päälle saa asentaa lämmöneristevillan. Elinikä 100 000 h. Takuu 5 vuotta.

Tutustu Obico-alasvaloihin täällä.

Kätevä alasvalo-6-pack 3-portaisella CCT-kytkimellä Nordtronicilta

Banneri - ajankohtainen valaistuksen tuote - Nordtronic 02-2024

Kätevään 6-packiin pakatussa Velia ECOssa on 3-portainen CCT-kytkin, josta voit valita 2700 K:n, 3000 K:n tai 4000 K:n värilämpötilan. Tuote on himmennettävä ja suunnattava, ja sillä on 50 000 h:n odotettu käyttöikä sekä vaihdettava valonlähde. Velia ECO on valmistettu vähintään 90 %:sti kierrätetyistä materiaaleista, ja sillä on viiden vuoden takuu. IP54-luokiteltu Velia ECO voidaan asentaa suoraan eristettä ja palavaa materiaalia vasten.

Tutustu tuotteeseen täällä.

Tutustu näihin Saasin LED-valonauhoihin

Banneri - ajankohtainen valaistuksen tuote - Saas 01-02-2024

Saas Strip Pro P 3K A++ 50M ja Saas Strip Pro P 4K A++ 50M: LED-valonauha 50 metrin kelassa. Voit kätevästi katkaista yhdestä kelasta useita lyhyempiä mittoja, enimmäispituus 10 metriä.

Quick W-to-S: 8 tai 10 mm:n LED-valonauhalle soveltuva strip-ruuviliitin, kun halutaan välttää juottaminen tai valita mieluinen johto.

Quick S-to-S: 8 ja 10 mm:n LED-valonauhalle tarkoitettu ruuviliitos, kun halutaan yhdistää useita LED-valonauhoja juottamatta toisiinsa.

Tutustu Saasin tuotepoimintoihin täällä.

Philips Ledinaire on kompakti alasvalo vaihdettavalla värilämpötilalla

Banneri - ajankohtainen valaistustuote - Signify 02-2022

Tämä alasvalo soveltuu alaslaskettuihin kattoihin ja ahtaisiin asennuskohteisiin, sillä valaisin on todella ohut. Lisäksi valaisimessa on vaihdettava värilämpötila, mikä mahdollistaa värilämpötilan valinnan vasta asennuspaikalla.

Valovirtavaihtoehdot: 1000 ja 2000 lm | vaihdettava värilämpötila 3000, 4000 tai 6500 K (dip-kytkin) | asennusaukon koko 150 mm tai 200 mm, valaisimen korkeus 45 mm | valaisimen takaosa IP20 ja etuosa IP40 | elinikä: 50 000 tuntia (L65)

Tutustu tuotteisiin täällä.

Uutta Onnline-valikoimassa: Onnround II -yleisvalaisin

Banneri - ajankohtainen valaistuksen tuote - Onnline Onnround II 11-2023

Tyylikkäästi muotoiltu, monipuolinen IP44-yleisvalaisinsarja, josta löytyy kolme eri kokoa, halkaisijaltaan 260, 320 ja 400 mm. Valaisimen teho/valontuotto voidaan valita kahdesta eri vaihtoehdosta, ja värilämpötila 3 000 K tai 4 000 K on myös valittavissa DIP-kytkimellä. Valovirta ja värilämpötila asetetaan asennusvaiheessa, ja niitä voidaan muuttaa myös myöhemmin. Perusmallin lisäksi valikoimassa on tutkaliiketunnistimella varustettu malli (koko 320 mm), joka voi ohjata enimmillään viittä orjavalaisinta.

Tutustu Onnline Onnround II -valikoimaan täällä.

SG Armaturenin tyylikäs Artes sisälle ja ulos

Banneri - ajankohtainen valaistustuote - SG Armaturen Artes

Artes on tyylikäs ja koristeellinen seinävalaisin sisä- ja ulkokäyttöön. Ala- ja ylävalon avauskulmaa voidaan säätää portaittain joustavasti. Vaihehimmennettävää valaisinta voidaan käyttää tarvittaessa pelkällä ala- tai ylävalolla. 5 vuoden täystakuu ja 10 vuoden korroosiotakuu.

Katso koko Artes-valikoimamme.

Luxomat Basic Line on kannattava valinta asuntorakentamiseen

Banneri - ajankohtainen sähkötuote - Nylund/Luxomat 10-2022

Luxomat Basic Line on tuoteperhe, joka edustaa viimeisintä tekniikkaa yksinkertaiseen, varmatoimiseen ja helppoon valaistuksen automatisointiin. BL2 on ajateltu yksittäisiin pieniin tiloihin, BL4 isompien alueiden ohjaukseen. Tunnistin toimii luotettavasti kaikenlaisten LED-kuormien kanssa, eikä minimikuormalle ole rajoituksia – voit käyttää myös kontaktoria. Tunnistimen nollapistekytkentä pienentää valaisimien virtapiikkiä ja pidentää releen elinikää. Tunnistin on toimintavalmis tehdasasetuksilla ja asetusten muuttaminen onnistuu kaukosäätimellä.

Katso myös oheinen video tai tutustu interaktiiviseen esitteeseen.

Katso Luxomat-tuotepoiminnat täällä.

LEDVANCE DULUX LED -valikoima pienoisloistelamppujen tilalle

Banneri - ajankohtainen valaistustuote - LEDVANCE 10-2023

DULUX LED -pistokantalamppujen tuotesarja laajentuu uusilla lamppumalleilla ja uusilla tehoilla. Valikoimasta löytyy LED-ratkaisu lähes kaikkien markkinoilta poistuneiden pienoisloistelamppujen tilalle. Kaikkia LEDVANCE DULUX LED -lamppuja on saatavana 3 000 tai 4 000 K:n värilämpötilalla, ja niiden erinomaisen kytkentäkertojen keston takia ne soveltuvat erityisesti tiloihin, joissa valoja kytketään useasti päälle tai pois. 2-pinnisiä lamppuja voidaan käyttää suoraan kuristinkäyttöisissä valaisimissa ja 4-pinnisiä lamppuja yhteensopivalla liitäntälaitteella. Kaikkia DULUX LED -lamppuja voidaan käyttää myös 230 V:n verkkojännitteellä.

Tutustu DULUX LED -lamppuvalikoimaan täällä.

Esylux BASIC -sarjan tuotteet kestävälle tulevaisuudelle

Banneri - ajankohtainen valaistuksen tuote - Esylux 03-2023

Nämä Esylux-tuotteet kytkevät valon päälle ja pois automaattisesti, mikä säästää energiakustannuksia ja takaa LED-valojen pitkän käyttöiän tarjoaman optimaalisen käytön. Saat projektistasi kaiken irti BASIC-sarjan läsnäolo- ja liikeilmaisimilla – vaikka budjetti olisi rajallinen!

  • Läsnäolon ja päivänvalon mukaan mukautuva valonkytkentä
  • Mallit uppo- ja kattoasennukseen
  • IP54-kotelointiluokalla varustetut mallit sekä sisä- että ulkoasennukseen
  • Laadukasta tekniikkaa edulliseen hintaan

Tutustu Esylux BASIC -tuotteisiin täällä.

Uutuus! Hide-a-lite Pave – täydellinen konseptivalaisinperhe ulkovalaistusprojekteihin

Banneri - ajankohtainen valaistuksen tuote - Hide-a-lite Pave 10-2023

Älä ohita tätä syksyn uutuutta! Hide-a-liten konseptivalaisinperhe, Pave, on täydellinen ratkaisu omakotitalojen, kerrostalojen, suurien kiinteistöjen pihapiirien ja kulkuväylien valaisuun. Pave-valaisinperheeseen kuuluu pylväsvalaisin, pollari ja seinävalaisin, jotka ovat vakiovärien harmaa ja antrasiitti lisäksi saatavana myös erikoisväreissä. Jokaisesta valaisintyypistä löytyy lisäksi kolme eri versiota – Top, Deco II ja Deco IV. Yhdistele eri versioita ja saa yhtenäinen lopputulos! Kestävästi suunnitelluissa valaisimissa on vaihdettava LED ja liitäntälaite. Ota yhteyttä, jos haluat Pave-valaisimen muussa kuin vakiovärissä. Saatavana useita kestäviä RAL-värejä, joilla saat tuotteet erottumaan ja sopimaan juuri omaan projektiisi.

Tutustu Pave-valikoimaan tarkemmin täällä.