Valaisimet ja muut valaistuksen tuotteet – lue ajankohtaiset kuulumiset

Toimiva valaistus tuo mukavuutta ja turvallisuutta niin koteihin kuin työpaikoillekin, sisätiloihin ja ulos. Valikoimastamme löydät valaisimet, valonlähteet ja muut valaistustuotteet kaikkiin kohteisiin. Kehitämme tarjontaamme jatkuvasti alan viimeisimpiä muutoksia seuraten.

Airamin uudet valaisimet värilämpötilan vaihdolla

Banneri - ajankohtainen valaistuksen tuote - Airam 09-2022

Airamin mallisto on täydentynyt uusilla monipuolisilla valaisimilla. Lumi Duo on värilämpötilan ja tehon vaihdolla varustettu yleisvalaisinsarja, joka soveltuu myös ulkokäyttöön. Flat R Duo on värilämpötilan vaihdolla varustettu matalarakenteinen ja himmennettävä alasvalo, josta on saatavana kolme kokoa.

Lumi Duo: värilämpötilan ja tehon vaihdolla varustettu yleisvalaisinsarja, myös ulkokäyttöön

Lumi Duo on monipuolinen ja muunneltava, värilämpötilan ja tehon vaihdolla varustettu yleisvalaisinsarja. Valittavana on useita kokovaihtoehtoja. Lumi Duo-valaisimella on hyvä pakkasenkesto, -30 °C. Valaisin soveltuu sisä- ja ulkotilojen seinä- ja kattoasennuksiin – julkisten kohteiden ja asuinrakennusten käytäviin, portaikkoihin ja kosteisiin tiloihin. Lisätarvikkeena valkoinen koristekehys.

Flat R Duo: värilämpötilan vaihdolla varustettu himmennettävä alasvalo, saatavana kolme kokoa

Värilämpötilan vaihdolla varustettu Flat R Duo -alasvalo voidaan asentaa matalaan kattorakenteeseen. Viimeistelty ja laadukkaista materiaaleista valmistettu valaisin soveltuu kodin yleisvalaisimeksi. IP44-luokiteltuna tämä valaisin sopii hyvin myös kylpyhuoneisiin ja muihin kosteisiin tiloihin. Kaikki mallit ovat himmennettäviä.

Tutustu ja osta tuotteita klikkaamalla tästä.

Exaktorin Naiad sopii kuiviin ja kosteisiin tiloihin

Banneri - ajankohtainen valaistuksen tuote - Exaktor Naiad 03-2022

Naiad on helposti asennettava, matalarakenteinen IP44-yleisvalaisin. Satiiniopaalikuvun ansiosta valaisimen valo on tasainen ja häikäisemätön.

Naiadista löytyy kolme eri pituutta, ja kustakin pituudesta kaksi tehovaihtoehtoa. Tuoteperheeseen kuuluu myös mikroaaltotunnistin-, infrapunatunnistin- ja turvavaloversiot. Kysy myös Casambi-ohjausta tai korkeamman värintoiston tai värilämpötilan versioita.

Tutustu Naiad-valikoimaamme täällä.

Uusi LUXA 103 -läsnäolotunnistinsarja

Banneri - ajankohtainen valaistuksen tuote - Theben 09-2022

Sarjassa ovat mallit pyöreällä tunnistusalueella (12 m:n halkaisija) sekä suorakulmaisella tunnistusalueella (28 m x 5 m eli käytävätunnistimella). Uppoasennettavat mallit voidaan asentaa välikattoon ja myös kojerasiaan poistettavien jousien ansiosta.

Kaikki mallit kestävät LED-kuormaa 400 W, asetukset ovat tehtävissä kaukosäätimellä tai suoraan tunnistimessa. Pinta-asennukseen saatavana kehykset mustana ja harmaana, suojausluokka IP54. Tuotteisiin voidaan liittää muita 103-sarjan tunnistimia tai seinätunnistin theMura slave.

Siirry LUXA 103 -tuotteisiin.

SG Rax Eco on kustannustehokas julkisten tilojen alasvalo

Banneri - ajankohtainen sähkötuote - SG Armaturen Rax 06-2022

Rax Eco on monikäyttöinen ja kustannustehokas julkisten tilojen alasvalo. Rax Ecossa yhdistyy 4 valaisinta yhdessä tuotteessa. Dip-kytkimien avulla voi säätää niin valotehoa kuin värilämpötilaa 3000 K ja 4000 K:n välillä.

Rax-sarjaan on saatavilla myös ⦰ 155–200mm ja ⦰ 200–250 mm halkaisijaltaan olevat sovitekehykset. Sovitekehykset helpottavat valaisinten asennusta ennen kaikkea saneerauskohteissa.

Rax Eco -alasvalot löydät täältä.

Uutuus: siro ja himmennettävä Compact Mini

Banneri - ajankohtainen valaistuksen tuote - Airam Compact Mini

Kuusi valaisinta sisältävä Compact Mini Kit on asennusvalmis alasvalosetti. Siron valaisimen valokeiloilla voi luoda esteettisiä korostusvalaistuksia ja muunnella tunnelmaa himmennyksen avulla. Valaisimen värintoisto on erinomainen, ja sitä on saatavana kolmea eri värilämpötilaa. Pienikokoinen Compact Mini soveltuu uppoasennettavaksi kodin kaikkiin tiloihin, IP44:n ansiosta myös kosteisiin tiloihin. LED-alasvalosetissä on valaisinten lisäksi virtalähde ja asennusjohdot.

Lisätarvikkeena myytävillä yksittäisillä valaisimilla voit kasvattaa kokoonpanoa kahdeksaan valaisimeen. Asennus voidaan toteuttaa myös minimissään neljällä valaisimella.

Compact Miniä on kolme värilämpötilaa: 2700 K, 3000 K ja 4000 K. Mattapintainen runko on viimeisteltyä strukturoitua alumiinia. Kupu PMMA, upotusaukko Ø 27 mm.

Tutustu Airam Compact Mini -valikoimaan.

SAAS Strip Pro Smooth -LED-valonauha yhtenäisellä valopinnalla

Banneri - ajankohtainen valaistuksen tuote - SAAS 05-2022

LED-valonauhassa on piilotettu LED-chip yhtenäisen fosforin alla, jolloin lopputuloksena on täysin tasainen valopinta. Tämä mahdollistaa LED-nauhan käytön todella matalissa profiileissa. Nauha on 5 metrin rullassa, jossa on 3 metriä syöttöjohtoa molemmissa päissä, ja se on katkottavissa aina 62,5 mm:n välein.

SAAS Strip Pro Smooth -LED-valonauhoja voit ostaa täältä.

Airamin valaisimilla harmoninen ulkovalaistus

Banneri - ajankohtainen valaistuksen tuote - Airam 04-2022

Hyvä ulkovalaistus lisää pihan viihtyisyyttä, turvallisuutta ja pidentää pihan käyttöaikaa. Airamin valaisimet sopivat yhteen paitsi muotoilunsa, myös yhtenevien RAL-värisävyjen ja pinnan strukturoinnin puolesta. Halo, Halo Eye, Brick Double ja Atlas muodostavat valikoiman, jolla pihan valaistuksesta luodaan yhtenäinen kokonaisuus. Halo-valaisimien sisällä on kytkin, jonka avulla voidaan säätää ulostulevan valon määrää. Brickissä on säädettävät valokeilat. Atlaksella on pitkä elinikä sekä valaisimella että virtalähteellä. Valaisimien suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota helppoon ja nopeaan asennukseen.

• Helppo ja nopea asennus
• Yhteensopivat runkovärit: harmaa RAL7024 ja valkoinen RAL 2016
• Pitkä hyötyelinikä: Halo ja Brick 75 000 h, Atlas 100 000 h
• Halolle ja Atlakselle on saatavana myös Casambi- tai Dali-ohjausmahdollisuus

Katso koko valikoima täällä.

Tutustu näihin Sylvanian huipputuotteisiin

Banneri - ajankohtainen valaistuksen tuote - Sylvania 03-2022

Start Eco Surface Dualtone IP44 –valaisimessa värilämpötila voidaan vaihtaa dip-kytkimellä 3 000 kelvinistä 4 000 kelviniin ja toisinpäin. Tämä mahdollistaa valaistuksen muuttamisen joustavasti asennuspaikan mukaan. Vankka rakenne ja opaaliakryylikupu tuottavat tasaisen ja miellyttävän valon koko valaistavaan tilaan.

Start Eco Surface Dualtone IP44 on saatavana myös PIR-versiona, jossa on läsnäolotunnistin. Myös tässä mallissa värilämpötila voidaan vaihtaa dip-kytkimellä 3 000 kelvinistä 4 000 kelviniin ja toisinpäin.

Katso kaikki Start Eco Surface Dualtone IP44 -mallit.

Obico on IP65-luokiteltu suunnattava alasvalo. Valaisimen värilämpötila voidaan vaihtaa dip-kytkimellä 3 000 kelvinistä 4 000 kelviniin ja toisinpäin. Tämä mahdollistaa valaistuksen muuttamisen joustavasti asennuspaikan mukaan. Valaisimen matala rakenne mahdollistaa sen asentamisen ahtaisiinkin alakattorakenteisiin.

Tutustu Obicoon täällä.

B.E.G. Luxomatin RC-plus next N: liikkeen suunnan perusteella mukautuva sammutusviive ja tarkka rajaus

Banneri - ajankohtainen valaistuksen tuote - Nylund 03-2022

RC-plus next N tarjoaa huippuluokan ominaisuuksia luotettavaan pihavalaistuksen ohjaukseen:

  • Asennus seinään, kattoon, viistoon alakattoon, tai kulmaan
  • Dynaaminen seuranta-aika mukautuu liikkeen suuntaan
  • Tunnistuskeilan hienosäätö korkeussäädettävillä infrapunaelementeillä
  • Pyöritettävä tunnistin helpottaa asennusta ja suuntausta

Tuotteet löydät kattavasti verkkokaupastamme – tutustu ja osta täällä!

Philips Ledinaire -alasvalo vaihdettavalla värilämpötilalla

Banneri - ajankohtainen valaistustuote - Signify 02-2022

Tämä alasvalo soveltuu alaslaskettuihin kattoihin ja ahtaisiin asennuskohteisiin, sillä valaisin on todella ohut. Lisäksi valaisimessa on vaihdettava värilämpötila, mikä mahdollistaa värilämpötilan valinnan vasta asennuspaikalla.

  • valovirtavaihtoehdot: 1000 ja 2000 lm
  • vaihdettava värilämpötila 3000, 4000 tai 6500 K (dip-kytkin)
  • asennusaukon koko 150 mm tai 200 mm, valaisimen korkeus 45 mm
  • valaisimen takaosa IP20 ja etuosa IP40
  • elinikä: 50 000 tuntia (L65)

Tutustu tuotteisiin alla tai tämän linkin kautta.

Tutustu SAAS Sauna Viiva -valaisimeen

Banneri - ajankohtainen valaistuksen tuote - SAAS Sauna Viiva

SAAS Sauna Viiva on sekä saunan kattoon että lauteisiin asennettava lineaarinen valaisin. Valo on tasainen ja pehmeä ja luo saunojalle harmonisen saunakokemuksen. Himmennettävyyden ansiosta voi saunan tunnelmaa vaihdella. Asentamalla Sauna Viivan myös kylpytiloihin saadaan yhtenäinen, tyylikäs valaistus koko spa-osastoon.

Valaisimen kokonaispituus on 2,5 m, ja se on lyhennettävissä tarvittavaan mittaan noin 70 mm:n välein. Valaisin on helppo kiinnittää pakettiin sisältyvillä U-kiinnikkeillä. Valaisimen molemmissa päissä on 3 m:n silikonijohto. Valonsävy on lämmin, saunomisen tunnelmaan sopiva 2700 K.

Osta nyt: SAAS Sauna Viiva

Turvavalaistuksen langaton etävalvontajärjestelmä

Banneri - ajankohtainen valaistuksen tuote - Teknoware Aalto Ctrl

Teknowaren AaltoCtrl on turvavalaistuksen etävalvontajärjestelmä, jonka avulla valvot Teknowaren yksikkövalaisimia langattomasti ja keskitetysti. Järjestelmä ei vaadi turvavalokeskusta tai datakaapelointia valaisimelta toiselle – paikallinen virransyöttö valaisimille riittää. AaltoCtrl-valaisimet ovat itsetestaavia ja itsenäisiä laitteita. AaltoCtrl-turvavalaistusjärjestelmän toteutus on helppoa ja vaivatonta, vain asentamalla valaisimet paikoilleen on järjestelmä käyttövalmis.

Tutustu AaltoCtrl-tuotepoimintoihin täällä.

Exaktorin exWall sopii monelle seinälle

Banneri - ajankohtainen valaistuksen tuote - Exaktor Exwall

ExWall on tukeva ja tehokas valaisin seinustojen valaistukseen. ExWallilla saat leveänkin kulkuväylän tai piha-alueen valaistua edullisesti ilman pylväitä. Valaisin on helppo asentaa, ja kaapelin läpivienti on mahdollista kaikilta sivuilta tai takaa. ExWallin Flex-versiossa valaisimen tehon voi valita kolmesta vaihtoehdosta asennusvaiheessa, jolloin sama valaisin soveltuu eri asennuskorkeuksiin.

ExWallia saa tarvittaessa myös DALIna ja erilaisilla himmennysaikatauluilla. Värivaihtoehdot ovat pronssi (RAL8019) ja musta (RAL9005).

Tutustu Exaktor exWall -valikoimaamme täällä.

Hide-a-lite LEDstrip 230V IP65 – ei ohjainta

Banneri - ajankohtainen valaistustuote - Hidealite 11-2021

Unohda ohjain ja toisiopuolen kaapeloinnit! LEDstrip 230V IP65 ilman ohjainta kytketään suoraan 230 V:n jännitteeseen. Saatavana On/Off-versiona useissa eri värilämpötiloissa sekä kolmella valomäärällä: LowLum, MidLum ja HighLum. Soveltuu erinomaisesti myös ulkokäyttöön! Saatavana 10 m:n rullassa tai määrämittaan katkaistuna. Maks. pituus jopa 100 metriä valomäärän mukaan.

LEDstrip 230V on saatavana metritavarana suoraan kelasta seuraavissa myymälöissämme: Tampere Kalkku, Turku Oriketo, Oulu Jääsalontie, Vantaa Koivuhaka ja Helsinki Pasila.

Tutustu tuotteisiin täällä.

Valonheitin erilaisiin käyttökohteisiin pihapiiristä pysäköintialueisiin

Banneri - ajankohtainen valaistustuote - LEDVANCE Floodlight

Kestävien ja valovoimaisten LEDVANCE Floodlight Performance -valonheittimien tehokkuus on nyt jopa 125 lm/W, ja koko tuoteperheelle myönnetään viiden vuoden tuotetakuu. Varastovalikoimassa on nyt 9 eri mallia: 20 W (2 200lm) - 165W:n (20 000 lm) sekä 3 eri tunnistimella varustettua mallia. Runkoväreinä saatavana musta, 20 W:n mallit myös valkoisena. Verkkokaupasta on tilattavissa myös laajempi valikoima eri Floodlight-malleja.

Alumiinirunkoisten IP65- ja IK07-luokiteltujen heittimien keskimääräinen käyttöikä on 70 000 tuntia (L70/B50 @ +25 C), värilämpötila 3000K ja 4000K. Heittimien avauskulma on 100 astetta, ja ne on varustettu metrin pituisella syöttökaapelilla ja soveltuvat käytettäväksi -30 °C... +50 °C:n lämpötilassa.

Katso koko LEDVANCE Floodlight Performance -valikoima täällä.

Tutustu myös uuteen LEDVANCE-varastovalikoimaluetteloon täällä.

Erillinen tunnistin tuo useita etuja ulkovalaistuksen automatisointiin

Sisältöelementit - ajankohtainen valaistustuote - Luxomat 10-2021

Valonheittimeen integroitu vai erillinen tunnistin? Piha-alueen valaistuksen automatisointiin on kaksi vaihtoehtoa. Erilliselle tunnistimelle voit valita aina sen toiminnan kannalta optimaalisimman asennuspaikan. Lisäksi valaisimien valikoima kasvaa merkittävästi ja pääset valitsemaan ne valokuvion sekä muotoilun puolesta täysin vapaasti. Katso mitä etuja B.E.G. Luxomatin RC-Plus next N tarjoaa piha-alueiden kulkuvalaistuksen automatisointiin.

Katso kaikki tuotteet täällä.

Yhdellä valaisintyypillä koko kiinteistön turvavalaistus

Banneri - ajankohtainen valaistuksen tuote - Teknoware Combo 10-2021

Teknoware Easy: Combo on yhdistelmävalaisin, jota voidaan käyttää joko opaste- tai turvavalona. Käännettävällä opasteella Combo voidaan asentaa opastamaan ylös, alas, vasemmalle tai oikealle. Combon monikäyttöisyys tekee siitä kustannustehokkaan valaisimen, ja se onkin loistava valinta silloin, kun yhdellä valaisinrungolla halutaan toteuttaa koko kiinteistön turvavalaistus.

Katso Teknoware Easy: Combo - tuotteet täällä.

Tutustu SG Armaturenin Artes-valaisimiin

Banneri - ajankohtainen valaistustuote - SG Armaturen Artes

Artes on tyylikäs ja koristeellinen seinävalaisin sisä- ja ulkokäyttöön. Ala- ja ylävalon avauskulmaa voidaan säätää portaittain joustavasti. Vaihehimmennettävää valaisinta voidaan käyttää tarvittaessa pelkällä ala- tai ylävalolla. 5 vuoden täystakuu ja 10 vuoden korroosiotakuu.

Katso koko Artes-valikoimamme.

100 000 energiatehokasta tuntia Sylvanialta

Banneri - ajankohtainen valaistustuote - Sylvania 100 000h tuotteet

Pitkäkestoisen testaamisen jälkeen monien Sylvanian tuotesarjojen eliniät ovat päivittyneet 100 000 tunnin laatuluokkaan. Pidemmän eliniän ansiosta valaisimet soveltuvat nyt entistä paremmin vaativan teollisuuden ja toimistorakennusten käyttötarpeisiin. Pidempi elinikä alentaa valaisimien elinkaarikustannuksia merkittävästi. Seuraavat valikoimastamme löytyvistä tuotesarjoista ovat 100 000 tunnin malleja: SylBay, Quadro, Optix ja Start Panel Multipower.

Exaktor Tage Sport: edullinen valaistusratkaisu urheilutiloihin

Banneri - ajankohtainen valaistustuote - Exaktor toukokuu 2021

Saat helposti asennettavan, VDE 0710 -pallotestin täyttävän Exaktor Tage Sport -urheilutilavalaisimen nyt meiltä. Valaisin on hyvä ja edullinen ratkaisu esimerkiksi padelhalleihin.

Tutustu Exaktor Tage Sport -valikoimaamme.

Ensto Primus – yleisvaloa kouluun ja toimistoon

Banneri - ajankohtainen valaistuksen tuote - Ensto Primus

Primus on Enston uusi yleisvalaisin, joka muuntautuu moneen projektitarpeeseen runsaalla ominaisuuspaletillaan. Primuksen yksinkertainen ja linjakas runkorakenne kätkee sisäänsä mahdollisuuden erittäin laajaan räätälöintiin, niin ohjausratkaisujen, sähköistyksen kuin asennuksenkin osalta. Ensto Primus on myös valoteknisesti monipuolinen, luotettava ja tehokas projektivalaisin kouluihin ja toimistoihin.

Tutustu Ensto Primus -valikoimaamme.

Esimerkkejä Ensto Primus -valaisimista

Olethan tutustunut jo Poistopörssiimme?

Verkkokauppamme Poistopörssistä löydät kattavasti houkuttelevia tarjouksia keskusvarastomme poistovalikoimasta. Tuotteistoa päivitetään säännöllisesti – tutustu jo tänään ja nappaa parhaat päältä!

Kategoriabanneri - Poistopörssi - Uusi graafinen ilme

Valaistus