Tutustu ajankohtaisiin valaistustuotteisiin

Toimiva valaistus tuo mukavuutta ja turvallisuutta niin koteihin kuin työpaikoillekin, sisätiloihin ja ulos. Valikoimastamme löydät ratkaisut kaikkiin kohteisiin, ja kehitämme tarjontaamme jatkuvasti alan viimeisimpiä muutoksia seuraten.

Nyt erä huippulaadukkaita LED-valoputkia erikoishintaan

Banneri - ajankohtainen valaistustuote - LEDVANCE 01-2022

OSRAM SubstiTUBE T8 PRO Ultra Output -LED-valoputket soveltuvat 58 W:n T8-loisteputken tilalle, ja niillä on korkea 175 lm/W:n valotehokkuus, sirpalesuojaus sekä korkealaatuinen välkkymätön valo. 3700 lm:n 1500 mm:n pituisia EM-tyyppisiä LED-valoputkia voidaan käyttää kuristinkäyttöisissä valaisimissa tai suoraan 230 V:n verkkojännitteellä. Niiden mukana toimitetaan myös LED-oikosulkupala. Valoputkien keskimääräinen käyttöikä on 60 000 tuntia, ja niille myönnetään viiden vuoden tuotetakuu.

Osta valoputkia erikoishintaan 30.1. asti

Tutustu myös:

Tube Finder -työkalu oikean LED-valoputken valintaan
Kätevä LED-valoputkiopas (PDF)
Kaikki OSRAM-LED-valoputket verkkokaupassamme

Turvavalaistuksen langaton etävalvontajärjestelmä

Banneri - ajankohtainen valaistuksen tuote - Teknoware Aalto Ctrl

Teknowaren AaltoCtrl on turvavalaistuksen etävalvontajärjestelmä, jonka avulla valvot Teknowaren yksikkövalaisimia langattomasti ja keskitetysti. Järjestelmä ei vaadi turvavalokeskusta tai datakaapelointia valaisimelta toiselle – paikallinen virransyöttö valaisimille riittää. AaltoCtrl-valaisimet ovat itsetestaavia ja itsenäisiä laitteita. AaltoCtrl-turvavalaistusjärjestelmän toteutus on helppoa ja vaivatonta, vain asentamalla valaisimet paikoilleen on järjestelmä käyttövalmis.

Tutustu AaltoCtrl-tuotepoimintoihin täällä.

Exaktorin exWall sopii monelle seinälle

Banneri - ajankohtainen valaistuksen tuote - Exaktor Exwall

ExWall on tukeva ja tehokas valaisin seinustojen valaistukseen. ExWallilla saat leveänkin kulkuväylän tai piha-alueen valaistua edullisesti ilman pylväitä. Valaisin on helppo asentaa, ja kaapelin läpivienti on mahdollista kaikilta sivuilta tai takaa. ExWallin Flex-versiossa valaisimen tehon voi valita kolmesta vaihtoehdosta asennusvaiheessa, jolloin sama valaisin soveltuu eri asennuskorkeuksiin.

ExWallia saa tarvittaessa myös DALIna ja erilaisilla himmennysaikatauluilla. Värivaihtoehdot ovat pronssi (RAL8019) ja musta (RAL9005).

Tutustu Exaktor exWall -valikoimaamme täällä.

Hide-a-lite LEDstrip 230V IP65 – ei ohjainta

Banneri - ajankohtainen valaistustuote - Hidealite 11-2021

Unohda ohjain ja toisiopuolen kaapeloinnit! LEDstrip 230V IP65 ilman ohjainta kytketään suoraan 230 V:n jännitteeseen. Saatavana On/Off-versiona useissa eri värilämpötiloissa sekä kolmella valomäärällä: LowLum, MidLum ja HighLum. Soveltuu erinomaisesti myös ulkokäyttöön! Saatavana 10 m:n rullassa tai määrämittaan katkaistuna. Maks. pituus jopa 100 metriä valomäärän mukaan.

LEDstrip 230V on saatavana metritavarana suoraan kelasta seuraavissa myymälöissämme: Tampere Kalkku, Turku Oriketo, Oulu Jääsalontie, Vantaa Koivuhaka ja Helsinki Pasila.

Tutustu tuotteisiin täällä.

Tutustu näihin Sylvanian huipputuotteisiin

Banneri - ajankohtainen valaistuksen tuote - Sylvania 11-2021

Resisto on erinomainen valinta teollisuuteen sekä julkisiin tiloihin, mm. halleihin ja varastointitiloihin, autotalleihin ja muihin teknisiin tiloihin. Vankka polykarbonaattirunko ja terässalvat tekevät asennuksesta ja huollosta nopean ja luotettavan. Erittäin pitkä elinikä, 100 000 tuntia. Tutustu täällä.

Granit puolestaan on tehokas ja pitkäikäinen syväsäteilijä myymälöiden, lentokenttien, teollisuuden, tuotantolaitosten ja varastorakennusten valaistustarpeisiin. 100 000 tunnin polttoikä, viiden vuoden takuu sekä energiatehokas LED-teknologia antavat säästöjä ylläpitokuluissa ja energiankulutuksessa. Saatavana on himmennettävä 0–10 V ja DALI. Valaisimeen on saatavana erillinen MW-tunnistin ja Casambi–moduulit Twist&Lock-kiinnnityksellä. Tutustu täällä.

Start Eco Surface Dualtone PIR IP44 on taas saatavana PIR-versiona, jossa on läsnäolotunnistin, ja jonka värilämpötila voidaan vaihtaa dip-kytkimellä 3000 kelvinistä 4000 kelviniin ja toisinpäin. Vankka rakenne ja opaaliakryylikupu tuottavat tasaisen ja miellyttävän valon koko valaistavaan tilaan. Tutustu täällä.

Valonheitin erilaisiin käyttökohteisiin pihapiiristä pysäköintialueisiin

Banneri - ajankohtainen valaistustuote - LEDVANCE Floodlight

Kestävien ja valovoimaisten LEDVANCE Floodlight Performance -valonheittimien tehokkuus on nyt jopa 125 lm/W, ja koko tuoteperheelle myönnetään viiden vuoden tuotetakuu. Varastovalikoimassa on nyt 9 eri mallia: 20 W (2 200lm) - 165W:n (20 000 lm) sekä 3 eri tunnistimella varustettua mallia. Runkoväreinä saatavana musta, 20 W:n mallit myös valkoisena. Verkkokaupasta on tilattavissa myös laajempi valikoima eri Floodlight-malleja.

Alumiinirunkoisten IP65- ja IK07-luokiteltujen heittimien keskimääräinen käyttöikä on 70 000 tuntia (L70/B50 @ +25 C), värilämpötila 3000K ja 4000K. Heittimien avauskulma on 100 astetta, ja ne on varustettu metrin pituisella syöttökaapelilla ja soveltuvat käytettäväksi -30 °C... +50 °C:n lämpötilassa.

Katso koko LEDVANCE Floodlight Performance -valikoima täällä.

Tutustu myös uuteen LEDVANCE-varastovalikoimaluetteloon täällä.

Erillinen tunnistin tuo useita etuja ulkovalaistuksen automatisointiin

Sisältöelementit - ajankohtainen valaistustuote - Luxomat 10-2021

Valonheittimeen integroitu vai erillinen tunnistin? Piha-alueen valaistuksen automatisointiin on kaksi vaihtoehtoa. Erilliselle tunnistimelle voit valita aina sen toiminnan kannalta optimaalisimman asennuspaikan. Lisäksi valaisimien valikoima kasvaa merkittävästi ja pääset valitsemaan ne valokuvion sekä muotoilun puolesta täysin vapaasti. Katso mitä etuja B.E.G. Luxomatin RC-Plus next N tarjoaa piha-alueiden kulkuvalaistuksen automatisointiin.

Katso kaikki tuotteet täällä.

Yhdellä valaisintyypillä koko kiinteistön turvavalaistus

Banneri - ajankohtainen valaistuksen tuote - Teknoware Combo 10-2021

Teknoware Easy: Combo on yhdistelmävalaisin, jota voidaan käyttää joko opaste- tai turvavalona. Käännettävällä opasteella Combo voidaan asentaa opastamaan ylös, alas, vasemmalle tai oikealle. Combon monikäyttöisyys tekee siitä kustannustehokkaan valaisimen, ja se onkin loistava valinta silloin, kun yhdellä valaisinrungolla halutaan toteuttaa koko kiinteistön turvavalaistus.

Katso Teknoware Easy: Combo - tuotteet täällä.

Tutustu SG Armaturenin Artes-valaisimiin

Banneri - ajankohtainen valaistustuote - SG Armaturen Artes

Artes on tyylikäs ja koristeellinen seinävalaisin sisä- ja ulkokäyttöön. Ala- ja ylävalon avauskulmaa voidaan säätää portaittain joustavasti. Vaihehimmennettävää valaisinta voidaan käyttää tarvittaessa pelkällä ala- tai ylävalolla. 5 vuoden täystakuu ja 10 vuoden korroosiotakuu.

Katso koko Artes-valikoimamme.

100 000 energiatehokasta tuntia Sylvanialta

Banneri - ajankohtainen valaistustuote - Sylvania 100 000h tuotteet

Pitkäkestoisen testaamisen jälkeen monien Sylvanian tuotesarjojen eliniät ovat päivittyneet 100 000 tunnin laatuluokkaan. Pidemmän eliniän ansiosta valaisimet soveltuvat nyt entistä paremmin vaativan teollisuuden ja toimistorakennusten käyttötarpeisiin. Pidempi elinikä alentaa valaisimien elinkaarikustannuksia merkittävästi. Seuraavat valikoimastamme löytyvistä tuotesarjoista ovat 100 000 tunnin malleja: SylBay, Quadro, Optix ja Start Panel Multipower.

Exaktor Tage Sport: edullinen valaistusratkaisu urheilutiloihin

Banneri - ajankohtainen valaistustuote - Exaktor toukokuu 2021

Saat helposti asennettavan, VDE 0710 -pallotestin täyttävän Exaktor Tage Sport -urheilutilavalaisimen nyt meiltä. Valaisin on hyvä ja edullinen ratkaisu esimerkiksi padelhalleihin.

Tutustu Exaktor Tage Sport -valikoimaamme.

Ensto Primus – yleisvaloa kouluun ja toimistoon

Banneri - ajankohtainen valaistuksen tuote - Ensto Primus

Primus on Enston uusi yleisvalaisin, joka muuntautuu moneen projektitarpeeseen runsaalla ominaisuuspaletillaan. Primuksen yksinkertainen ja linjakas runkorakenne kätkee sisäänsä mahdollisuuden erittäin laajaan räätälöintiin, niin ohjausratkaisujen, sähköistyksen kuin asennuksenkin osalta. Ensto Primus on myös valoteknisesti monipuolinen, luotettava ja tehokas projektivalaisin kouluihin ja toimistoihin.

Tutustu Ensto Primus -valikoimaamme.

Esimerkkejä Ensto Primus -valaisimista

Suosittu SG Armaturen View integroidulla pistorasialla

View on tyylikäs ja siro valaisin peilien yläpuolelle. Vaihehimmennys tuo joustavuutta ja mukavuutta eri käyttötilanteisiin. Asennus on nopeaa ja helppoa erillisen asennuspohjan ansiosta. Valaisimen voi asentaa myös kaapin päälle lisävarusteena saatavalla kalustekiinnikkeellä. Sarja on täydentynyt myös uudella pistorasiaversiolla.

Katso koko SG Armaturen View -valikoima.

Banneri - ajankohtainen valaistuksen tuote - SG Armaturen View

Poimintoja View-valikoimastamme

Airam Compact Outdoor – IP65-suojattu alasvalosarja

Banneri - ajankohtainen valaistuksen tuote - Airam Compact Outdoor

Airam Compact Outdoor on kauttaaltaan IP65-luokiteltu, suunnattava alasvalosarja. Valaisimet soveltuvat erityisesti kosteisiin tiloihin ja rakennusten ulkopinnoille, räystäisiin ja harvalaudoituksiin sekä terassien kattorakenteisiin. Värilämpötiloina 3000 K ja 4000 K. Valaisin on himmennettävä ja se on saatavana valkoisena ja mustana.

Tutustu Airam Compact Outdoor -valikoimaan.

Mm. nämä Airam Compact Outdoor -valaisimet saat meiltä

Tutustu Philips CoreLine Waterproof IP65 -valaisimiin

Banneri - ajankohtainen valaistustuote - Philips Coreline Waterproof

Philips CoreLine Waterproof IP65 on LED-tekniikalla varustettu suljettu teollisuusvalaisin, joka tarjoaa pitkän ja huoltovapaan 75 000 t:n (L70) käyttöiän. Valaisimien valotehot ovat väliltä 1 800–8 000 lm, ja saatavilla on kolme eri runkopituutta, jotka vastaavat perinteisiä loistevalaisimia (600, 1 200 ja 1 500 mm). Saatavilla 3-vaiheläpijohdotetut versiot ja joko ON/OFF- tai DALI-säädettävänä versiona. Kattoasennuskiinnike ja ripustuskoukut sisältyvät toimitukseen.

Alla olevat mallit saat suoraan varastostamme – katso kaikki Philips CoreLine Waterproof IP65 -valaisimet täällä.

Onnline Onnstreet – energiatehokas LED-katuvalaisin

Banneri - ajankohtainen valaistustuote - Onnline Onnstreet

Onnline Onnstreet -katuvalaisinsarja sopii erinomaisesti pienille kaduille, pururadoille sekä pysäköintialueiden valaistukseen. Valaisimien valovirrat ovat 3 000, 5 000, 6 500, 10 400 tai 13 000 lm. Elinikä jopa 50 000 t. Käyttökokemuksia voit lukea asiakaslehtemme artikkelista – Onnline Onnstreet valittiin korvaamaan vanhat valaisimet ahvenanmaalaisen kuntopolun varrelle.

Koko Onnline Onnstreet -sarjan löydät täältä.

Täydellinen Lumo moderniin yleisvalaistukseen

Banneri - ajankohtainen valaistustuote - Ensto Lumo

Ensto Lumo on upea lisäys Enston yleisvalaistuksen maailmaan. Valaisimen tyylikäs matalarakenteinen muotoilu ja tasainen valo lumoavat kaikkialla, myös kosteissa tiloissa. Laaja tuotevalikoima ohjaustavoista valittaviin valovirtapaketteihin ja värilämpötiloihin takaa täydellisen ratkaisun valaistusprojektiisi. Lumo on vastaus tämän päivän moderniin yleisvalaistukseen.

Katso koko Ensto Lumo -valikoimamme.

Mm. nämä Ensto Lumot saat meiltä

Olethan tutustunut jo Poistopörssiimme?

Verkkokauppamme Poistopörssistä löydät kattavasti houkuttelevia tarjouksia keskusvarastomme poistovalikoimasta. Tuotteistoa päivitetään säännöllisesti – tutustu jo tänään ja nappaa parhaat päältä!

Kategoriabanneri - Poistopörssi - Uusi graafinen ilme

Valaistus