Valaisimet ja muut valaistuksen tuotteet – lue ajankohtaiset kuulumiset

Toimiva valaistus tuo mukavuutta ja turvallisuutta niin koteihin kuin työpaikoillekin, sisätiloihin ja ulos. Valikoimastamme löydät valaisimet, valonlähteet ja muut valaistustuotteet kaikkiin kohteisiin. Kehitämme tarjontaamme jatkuvasti alan viimeisimpiä muutoksia seuraten.

Mitä vanhojen loisteputkivalaisinten tilalle?

Banneri - ajankohtainen valaistuksen tuote - Proton / Exaktor Tage 09-2023

Tage on energiatehokas ja helposti asennettava IP23-teollisuusvalaisin, jota ei tarvitse avata asentamisen tai kytkemisen yhteydessä. Tagesta löytyy viisi optiikkavaihtoehtoa, ja se on aina läpijohdotettu. Se onkin erinomainen valinta erityisesti saneerauskohteisiin.

Tage sopii esimerkiksi tuotantotiloihin ja varastoihin. Siitä on kaksi eri pituutta, 1 300 mm ja 1 600 mm, ja molemmissa pituuksissa on kaksi eri tehovaihtoehtoa. Sen voi asentaa suoraan kattoon tai valaisinripustuskiskooon. PIR-versio on varustettu langattomalla Bluetooth-PIR-sensorilla, mikä mahdollistaa täysin langattoman ohjauksen.

Tutustu Exaktor Tage -valikoimaan täällä.

Plano Pro – energiatehokas ja monipuolinen moduulivalaisin

Banneri - ajankohtainen valaistuksen tuote - Airam Plano Pro 08-09-2023

Plano Pro on uuden sukupolven energiatehokas ja erittäin monikäyttöinen moduulivalaisin, jonka käyttökohteet ovat miltei rajattomat. Valaisimen erinomainen värintoistoindeksi, UGR-arvo (< 19) ja IP44-luokitus tekevät Plano Prosta varman valinnan lähes jokaiseen kohteeseen. Energiatehokkuutensa ansiosta Plano Pro soveltuu erinomaisesti julkisiin tiloihin, kuten käytäville, auloihin ja avotoimistoihin.

Matala UGR-arvo mahdollistaa valaisimen käytön kouluissa sekä päiväkodeissa ja päätetyöskentelyyn tarkoitetuissa tiloissa. Alapuolisen IP44-luokittelun ansiosta voit asentaa valaisimen myös pölyisiin ja kosteisiin tiloihin. Valaisimeen on saatavana erilaisia asennustarvikkeita, kuten pyöreän valoaukon peitelevyt sekä tarvikkeet pinta- ja uppoasennuksiin. Valaisimesta on saatavana myös Tunable White -versio.

Tutustu tuotteisiin täällä.

Nyt on aika vaihtaa LEDiin Philipsin ratkaisujen avulla

Banneri - ajankohtainen valaistuksen tuote - Philipsin korvaavat tuotteet 08-09-2023

ROHS-direktiivi lopetti perinteisten loisteputkien tuonnin Euroopan markkinoille 24.8.2023. Tätä ennen poistuivat pienoisloistelamput. Philipsin laajasta valikoimasta löydät korvaavat tuotteet LED-valoputkista lineaarisiin valaisimiin ja PL-lampuista alasvaloihin. Näillä voidaan saavuttaa merkittäviä energiansäästöjä ja nauttia laadukkaammasta valaistuksesta. Tutustu näihin:

Ledinaire Surface -pinta-asennusvalaisin toimistoihin, kouluihin, yleisiin tiloihin ja käytäville.

 • mitat 200 x 1200 mm
 • valovirta 3400 lm, teho 34 W, värilämpötila 4000 K
 • ON/OFF
 • käyttöikä 50 000 tuntia (L65), takuu 5 vuotta
 • korvaa loisteputkivalaisimet, joissa 2 x 28 W T5-loisteputket ja 2 x 36 W T8-loisteputket

Ledinaire Waterproof -valaisinrunko ja MASTER VLE -LED-valoputket

 • suljettu teollisuusvalaisinrunko IP65 2 x T8, 1500 mm + MASTER VLE LED-valoputki 60 000 h käyttöiällä, 3700 lm ja 4000 K
 • korvaa valaisimet, joissa 2 x 58 W T8-loisteputket

Katso nämä ja muita RoHS-korvaavuuksia täältä.

Lue myös lisää RoHS-direktiivistä Philipsin verkkosivulta.
Kokeile Philipsin RoHS-työkalua.

LEDVANCE HQL- ja NAV LED Filament -lamput vanhojen purkauslamppujen tilalle

Banneri - ajankohtainen valaistuksen tuote - LEDVANCE 08-09-2023

LEDVANCE HQL- ja NAV LED FILAMENT -tuoteperheen tuotteilla päivität helposti vanhat elohopeahöyry- ja suurpainenatriumlamput LED-teknologialla. Pienen ja pyöreän muotonsa ansiosta HQL LED -lamppujen valontuotto on ympärisäteilevä ja sovitettu vastaamaan vanhan lampun tuottamaa valovirtaa uutena – siksi se soveltuu erinomaisesti erilaisiin pylväsvalaisimiin. Saatavana värilämpötilat 2700 K ja 4000 K ja useita eri kokoja. LEDVANCE HQL- ja NAV FIL VALUE -lamppuja voidaan käyttää kuristimen kanssa tai suoralla 230 V:n verkkojännitteellä.

Uusien LEDVANCE HQL ja NAV FIL LED -lamppujen keskimääräinen käyttöikä on 25 000 tuntia (L70/B50 @ +25 °C); IP65-luokiteltu ja suunniteltu käytettäväksi -20 ... +50 °C lämpötilassa. Normaali katu- ja aluevalaistuskäytössä ne kestävätkin keskimäärin yli viiden vuoden ajan (12 h/päivä). Lamppujen valotehokkuus on huippuluokkaa, jopa 190 lm/W, ja sen ansiosta ne säästävät sähköä yli 60 % verrattuna vanhoihin suurpainenatriumlamppuihin. Lampuista on saatavana E27- ja E40-kantaiset mallit ja jopa 9000 lm:n valovirran mallit. LEDVANCE HQL- ja NAV FILAMENT LED -lampuille myönnetään kolmen vuoden tuotetakuu.

Tutustu LEDVANCEn tuotepoimintoihin täällä.

Tutustu myös LEDVANCEn LED-lamppuesitteeseen.

Tutustu SAAS Blaze Floor -ylösvaloon

Banneri - ajankohtainen valaistuksen tuote - SAAS Blaze Floor 08-2023

Kapeakeilainen SAAS Blaze Floor -ylösvalo pyyhkäisee pintaa aina kattoon/räystäälle asti. Valaisimen häikäisy on vähäistä keilan kapeuden vuoksi. Soveltuu kosteisiin tiloihin.

Tutustu tuotteisiin tarkemmin täällä.

Vaihda lediin ja maksimoi energiansäästöt

Banneri - ajankohtainen valaistustuote - Philips 05-2023

ROHS-direktiivi lopettaa loisteputkien tuonnin Euroopan markkinoille elokuussa 2023. Korvaamalla vanhat loisteputkivalaisimet Philipsin Ledinaire Surface pinta-asennusvalaisimella saavutat merkittäviä energiansäästöjä ja saat nauttia laadukkaammasta valaistuksesta pienemmillä kustannuksilla.

Pinta-asennettava yleisvalaisin toimistoihin, kouluihin, yleisiin tiloihin ja käytäville

 • Valaisimessa kestävä teräsrunko
 • Mitat 200 x 1 200 mm
 • Valovirta 3 400 lm, teho 34 W
 • Värilämpötila 4 000 K
 • ON/OFF
 • Käyttöikä 50 000 tuntia (L65), takuu 5 vuotta

Korvaa loisteputkivalaisimet, joissa:

 • 2 x 28 W T5-loisteputket
 • 2x 36 W T8-loisteputket

Lue lisää ja osta tuotetta täältä.

Lue myös lisää RoHS-direktiivistä Philipsin verkkosivulta.

Exaktorin Naiad sopii kuiviin ja kosteisiin tiloihin

Banneri - ajankohtainen valaistuksen tuote - Exaktor Naiad 03-2022

Naiad on helposti asennettava, matalarakenteinen IP44-yleisvalaisin. Satiiniopaalikuvun ansiosta valaisimen valo on tasainen ja häikäisemätön.

Naiadista löytyy kolme eri pituutta, ja kustakin pituudesta kaksi tehovaihtoehtoa. Tuoteperheeseen kuuluu myös mikroaaltotunnistin-, infrapunatunnistin- ja turvavaloversiot. Kysy myös Casambi-ohjausta tai korkeamman värintoiston tai värilämpötilan versioita.

Tutustu Naiad-valikoimaamme täällä.

Raivostuttaako huono valaistus? Paras vaihtaa LEDVANCEn LED-valaisimiin.

Banneri - ajankohtainen valaistuksen tuote - LEDVANCE 05-2023

LEDVANCEn uusi Downlight Surface on kustannustehokas ja pitkäikäinen pinta-asennettava alasvalo, joka soveltuu myös laadukkaiden valmistusmateriaalien ja korkean IP65-luokituksen ansiosta ulkokäyttöön. Omimmillaan Downlight Surface -alasvalot ovat erilaisten sisäänkäyntien valaisemisessa. Downlight Surface -alasvalojen kiusahäikäisy (UGR) on alle 19 ja 60 asteen avauskulma mahdollistavat laadukkaan valaistuksen toteuttamisen, jossa valoa on tasaisesti, ja se ei häikäise. Valaisimien keskimääräinen käyttöikä on 100 000 tuntia, ja koko tuoteperheelle myönnetään viiden vuoden tuotetakuu.

LEDVANCE LOW BAY FLEX -teollisuusvalaisimet tekevät vaikutuksen helpolla asennettavuudellaan, jopa 160 lm/W:n valotehokkuudellaan ja 100 000 tunnin käyttöiällään. Jopa 16 800 lm:n valovirran ja 60, 90 tai 120 asteen avauskulmavaihtoehtojen avulla löydät aina voittavan valaistuksen kohteeseesi, olipa kyse liikuntasalin, myymälän tai varaston valaistuksesta. Tuoteperheestä löytyy myös DALI-2-mallit sekä pallonkestävät (DIN 57710-13) mallit.

Tutustu LEDVANCEn tuotepoimintoihin täällä.

Lataa myös LOW BAY FLEX -esite.

Energiatehokas ja kestävä valaistus teollisuuteen

Banneri - ajankohtainen valaistuksen tuote - Hide-a-lite Indline IP23

Hide-a-liten Indline IP23 on erittäin tehokas loisteputkien korvaaja – säästä sähköä ja käytä asennukseen vähemmän valaisimia. Kuumasinkitystä teräksestä valmistettu avoin teollisuusvalaisin soveltuu suuren valomäärän ansiosta etenkin korkeisiin tiloihin kuten teollisuus- ja varastohalleihin. Indline-tuoteperheeseen kuuluu neljä eri kokoa (M, L, XL ja XXL) sekä neljä eri valokeilaa (kapea, keskileveä, leveä ja asymmetrinen). Valaisimen valomäärä vaihtelee mallista riippuen 8 400 - 25 100 lm:n välillä. Valaisimen käyttöikä on L80 100 000 h Ta25°C.

Indlinen harkittu rakenne mahdollistaa sekä LED-moduulin että liitäntälaitteen vaihdon – turvallinen ja vastuullinen valinta! Asennus ja kytkentä päädyissä valaisinta avaamatta ja myös läpijohdotus vakiona. Useita eri asennustapoja kiskoon, kattoon, seinään tai vaijeriin. Ohjausvaihtoehtoina On/Off tai DALI. On/Off-mallissa valomäärä ja teho voidaan säätää helposti DIP-kytkimillä.
Lisäksi tarvikkeena on saatavana Indline Sport Grid -suojaritilä, jonka avulla valaisin voidaan mukauttaa myös urheilutiloihin sekä Canalis KBA- & KBB-kiinnikkeet.

Osta Indline IP23 -valaisimia täältä.

Minkä loisteputken korvaajan valitsen?
Katso Hide-a-liten valintataulukko.

Valaistuksen automatisoiminen on tehokas tapa säästää

Banneri - ajankohtainen valaistuksen tuote - Nylund 04-05-2023

Valaistuksen automatisoiminen on kannattava investointi – samalla, kun valaisimien elinikä pitenee, säästöjä kertyy pidemmältä ajalta. Automatisoitu valaistus lisää samalla käyttäjien viihtyisyyttä ja turvallisuuden tunnetta. Pidempi elinikä, merkittävät säästöt ja viihtyisyys kiinnostavat tilaajia, ja näillä perusteilla voit saada laajemman työn pelkän valaisinvaihdon sijaan.

Nylund-valikoimasta saat laadukkaat tuotteet valaistuksen automatisointiin – tutustu kokoamiimme vinkkeihin ja tuotepoimintoihin täällä.

Helposti asennettava matalarunkoinen pintavalaisin

Banneri - ajankohtainen valaistuksen tuote - SG Sense Surface 04-2023

Sense Surface on erittäin helposti asennettava, matalarunkoinen pintavalaisin, jossa hyödynnetään LED-sivuvaloratkaisua. Innovatiivisen magneettiratkaisun ansiosta valaisinosa kiinnitetään asennuspohjaan vahvan magneettipikaliittimen avulla. Mekanismin ansiosta voi valita, asennetaanko valaisin kokonaan kattopintaan kiinni niin, että johdot peittyvät, vai halutaanko tehdä pintakaapelointi, jossa valaisin ”leijuu” hieman katon pinnan alapuolella.

Sense Surface -perheestä löytyy useita eri kokoja ja ohjaustapoja. Se on erinomainen ja nopeasti asennettava ratkaisu loisteputkivalaisimien korvaajaksi. Tutustu myös oheiseen videoon.

Osta SG Sense Surface -valaisimia täällä.

Airamin Plata-valikoima on uudistunut

Banneri - ajankohtainen valaistuksen tuote - Airam Plata 03-04-2023

Uudistunut Plata-moduulivalaisin on nyt entistä monipuolisempi ratkaisu yleisvalaistukseen. Valovirta jopa 5600 lm. Monipuoliset vaihtoehdot valaistuksenohjaukseen. Mallistossa mikroprismakuvullisia, häikäisemättömiä malleja. Helppo asentaa, monipuoliset asennusvaihtoehdot. Uutta: Kiinteä ripustuslenkki nopeuttaa asennusta.

 • Värilämpötilat 3000 K ja 4000 K. CRI > 80 / Ra > 80.
 • On/off: 26–57 W. 2800–5600 lm.
 • Dali-2 ja Casambi: 27–54 W. 2800–5300 lm.
 • On/off, Dali-2, jossa suorapainikeohjaus (230 V) ja Casambi-ohjaus.
 • Hyötyelinikä L70 100 000 h (Ta25°C).
 • Hyötyelinikä L80 60 000 h (Ta25°C).
 • Virtalähteiden elinikä 100 000 h.
 • Monipuolinen valikoima lisävarusteita ja asennustarvikkeita.

Airam Plata -tuotteet löydät täältä.

Teknowaren opaste- ja turvavalaisimet jopa 12 vuoden takuulla

Banneri - ajankohtainen valaistuksen tuote - Teknoware 03-2023

Superkondensaattoreilla varustetut Teknowaren Escap-yksikkövalaisimet ovat lähes huoltovapaita yli 15-vuotisen elinkaarensa ajan. Escap-yksikkövalaisimissa ei ole akunvaihtotarvetta, koska akku on korvattu superkondensaattorilla.

Teknoware toi Escapin markkinoille jo vuonna 2008, joten Teknowarella tiedetään, että Escap-teknologialla varustetut valaisimet kestävät. Teknoware sitoutuu tähän tarjoamalla Escap-turva- ja opastevalaisimille 12 (2 + 10) vuoden laajennetun tuotetakuun. Takuu kattaa valmistus- ja materiaalivirheet 12 vuoden ajan.

Tutustu tuotteisiin täällä.

Tutustu: Plejdin LED-driver 75 W

Banneri - ajankohtainen valaistuksen tuote - Plejd 03-2023

LED-liitäntälaite 75 W soveltuu 12 / 24 V DC:n värilämpötilasäädettäviin tai yksivärisiin LED-valoprofiilien/-nauhojen ohjaukseen maks. 75 W:n kuormalle. LED-75:ssä on yksi sisääntulo. Voidaan ohjata myös langattomasti sovelluksella tai hyödyntää muita Plejd-tuotteita ohjauksessa. Sisäänrakennettu astro- ja viikkokello automaattiseen ohjaukseen.

Tutustu ja osta täällä.

Esylux BASIC -sarjan tuotteet kestävälle tulevaisuudelle

Banneri - ajankohtainen valaistuksen tuote - Esylux 03-2023

Nämä Esylux-tuotteet kytkevät valon päälle ja pois automaattisesti, mikä säästää energiakustannuksia ja takaa LED-valojen pitkän käyttöiän tarjoaman optimaalisen käytön. Saat projektistasi kaiken irti BASIC-sarjan läsnäolo- ja liikeilmaisimilla – vaikka budjetti olisi rajallinen!

 • Läsnäolon ja päivänvalon mukaan mukautuva valonkytkentä
 • Mallit uppo- ja kattoasennukseen
 • IP54-kotelointiluokalla varustetut mallit sekä sisä- että ulkoasennukseen
 • Laadukasta tekniikkaa edulliseen hintaan

Tutustu Esylux BASIC -tuotteisiin täällä.

Airamin Lumi Duolla on erinomainen pakkasenkestävyys

Banneri - ajankohtainen valaistuksen tuote - Airam 02-2023

Lumi Duo on monipuolinen ja muunneltava, värilämpötilan ja tehon vaihdolla varustettu yleisvalaisinsarja. Valaisimella on erinomainen pakkasenkesto, -30 °C. Valaisin soveltuu sisä- ja ulkotilojen seinä- ja kattoasennuksiin, julkisten kohteiden ja asuinrakennusten käytäviin, portaikkoihin ja kosteisiin tiloihin. Valittavana on useita koko- ja ohjausvaihtoehtoja. Lisätarvikkeena valkoinen koristekehys.

 • Katto- ja seinäasennus pintaan tai puoliuppoon
 • Soveltuu ketjutettavaksi
 • Värilämpötila 3000 K / 4000 K, vaihdettavissa valaisimesta
 • 250-malli: 5 W 500 lm / 9 W 750 lm
 • 320-malli: 10 W 1000 lm / 17 W 1500 lm
 • 400-malli: 17 W 1700 lm / 28 W 2500 lm
 • Jokaisesta koosta on saatavana on/off- ja Radar-mallit

Tutustu Airam Lumi Duo -valaisimiin täällä.

Valaistus