Meiltä tuotteet maatalouden tarpeisiin

Maatalousyrittäjä: Onniselta saat kattavasti maatilan ylläpitoon ja kehittämiseen soveltuvia tuotteita aina erilaisista putkista sähkötarvikkeisiin ja työvälineisiin.

Tarjoamme monipuolisen valikoiman, etsitpä sitten maaviemäri- tai salaojaputkia tai muita maa- ja vesirakennustuotteita, lämmitys- tai ilmanvaihtoratkaisuja, sähkötarvikkeita tai vaikkapa valaisimia sisätiloihin tai ulos. Asiointi sujuu verkossa, asiantuntevien myyjiemme kanssa tai kautta maan palvelevissa myymälöissämme. Tutustu kiinnostaviin tuoteryhmiin alla tai katso koko laaja tuotevalikoimamme Tuotteet-valikon kautta.

Ulkojatkojohdot ja kaapelikelat
Caravan-pistorasiat
Työmaakeskukset
Keskukset
Työmaavalot
Pihapiirivalaisimet ja valonheittimet
Energiatehokkaat valaisimet halleihin
Ammoniakinkestävät valaisimet Glamox I41 ja Pracht Tubis. Huom! Jotta Pracht Tubis -valaisin kestää ammoniakkia, tulee huohotustulppa vaihtaa valaisimen mukana tulevaan huohottamattomaan ruuviin.

Ajankohtaisia tuotteita maatalouteen

Lue lisää palveluistamme

Kesän työvälinetarjoukset 31.7. asti

Vaihtuvien työvälinetarjousten valikoimasta löydät niin sähkö- ja käsityökaluja kuin suojaimia ja työvaatteitakin. Kesän erikoisteemana ovat Milwaukeen koneet pihan ja puutarhan hoitoon. Tarjoukset ovat voimassa verkkokauppamme lisäksi myös myymälöissämme ja muillakin tilaustavoillamme. Katso kesätarjouksemme – voimassa 31.7. asti

Banneri - työvälineiden kuukausitarjoukset