Meiltä tuotteet maatalouden tarpeisiin

Maatalousyrittäjä: Onniselta saat kattavasti maatilan ylläpitoon ja kehittämiseen soveltuvia tuotteita aina erilaisista putkista sähkötarvikkeisiin ja työvälineisiin.

Tarjoamme monipuolisen valikoiman, etsitpä sitten maaviemäri- tai salaojaputkia tai muita maa- ja vesirakennustuotteita, lämmitys- tai ilmanvaihtoratkaisuja, sähkötarvikkeita tai vaikkapa valaisimia sisätiloihin tai ulos. Asiointi sujuu verkossa, asiantuntevien myyjiemme kanssa tai kautta maan palvelevissa myymälöissämme. Tutustu kiinnostaviin tuoteryhmiin alla tai katso koko laaja tuotevalikoimamme Tuotteet-valikon kautta.

Ulkojatkojohdot ja kaapelikelat
Caravan-pistorasiat
Työmaakeskukset
Keskukset
Työmaavalot
Pihapiirivalaisimet ja valonheittimet
Energiatehokkaat valaisimet halleihin
Ammoniakinkestävät valaisimet Glamox I41 ja Pracht Tubis. Huom! Jotta Pracht Tubis -valaisin kestää ammoniakkia, tulee huohotustulppa vaihtaa valaisimen mukana tulevaan huohottamattomaan ruuviin.

Ajankohtaisia tuotteita maatalouteen

Lue lisää palveluistamme

Huhtikuun työvälinetarjoukset

Kuukausittain vaihtuvien työvälinetarjousten valikoimasta löydät niin sähkö- ja käsityökaluja kuin suojaimia ja työvaatteitakin. Tarjoukset ovat voimassa verkkokauppamme lisäksi myös myymälöissämme ja muillakin tilaustavoillamme. Katso huhtikuun tarjouksemme!

Banneri - työvälineiden kuukausitarjoukset