Kanta-asiakkaan palkintoluettelo

Voit käyttää Express-ostoistasi kertyneet bonuspisteet luettelon palkintoihin. Valitse ja hyödy maksimaalisesti kanta-asiakkuudestasi Onnisella!

Kanta-asiakkaalle kertyy bonuspisteitä kaikista vakioehdoilla itse kerätyistä myymäläostoksista periaatteella yksi euro = yksi piste. Bonustiedote lähetetään kuukausittain asiakkaan sähköpostiosoitteeseen. Katso viimeisimmät palkintotuotteet alla olevasta linkistä.

Palkintoja voit tilata lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [email protected] Ilmoitathan viestissäsi haluamasi palkinnon lisäksi asiakasnumerosi, puhelinnumerosi ja Express-toimipaikan, josta haluat noutaa palkintosi. Kaikkien tuotteiden pakkaukset on avattava ja tarkistettava mahdolliset ei-päällepäin havaittavat vauriot. Mikäli näin ei toimita 7 päivän sisällä vastaanottamisesta, vastaanottaja ei voi enää reklamoida mahdollisista vaurioista.

Kanta-asiakkuuden päättyessä kanta-asiakkaan tulee käyttää kertyneet pisteet seuraavan kolmen (3) kuukauden kuluessa. Pisteiden käyttö ei ole enää mahdollista asiakasnumeron poistokoodauksen jälkeen.

Tutustu palkintoihin täällä