Pasilan suurmyymälä ja infran toimitusvarasto palvelevat kantakaupungin rakentajia

Helsingin kantakaupungin suurimman teknisen tukkukaupan myymälän löydät Pasilan ratapihan vierestä. Keskeinen sijainti ja laaja tuotevalikoima mahdollistavat nopeat noudot ja lyhyet toimitusajat kantakaupungin sekä lähialueen rakennuskohteisiin.

Pasilan myymälään on helppo tulla. Ilmaista pysäköintitilaa on reilusti isommillekin autoille, sillä Onninen Mega Express rakennettiin entisen rekkaterminaalin tiloihin.

Osoitteessa Veturitie 27 toimivat 5 100 neliömetrin myymälä ja infratuotteiden toimitusvarasto 1,5 hehtaarin pihakenttäalueineen tarjoavat ammattilaisille kattavan valikoiman tuotteita.

Tee virtuaalikierros Pasilan uudessa Mega Express -myymälässä!

Yli 18 000 nimikkeen suurmyymälä

Onninen Mega Express -myymälässä on alan laajin tuotevalikoima. Sähkö-, LVI-, kylmä- ja energiatuotteiden lisäksi osastoilta löytyvät kiinteistönhuoltotuotteet, työsuojaimet ja työvaatteet. Työvaatteisiin voi myymälässä saman tien painattaa esimerkiksi yrityksen logon. Myymälässä on myös työkalujen testipiste, jossa työkalu-uutuuksia voi kokeilla käytännössä.

Kattava infratuotteiden toimitusvarasto

Onnisen infratuotteiden toimitusvarasto muutti Vantaan Mittalinjalta Pasilaan. Pihakentältä löytyvät suuremmatkin maanrakennus- ja vesihuoltotuotteet heti noudettaviksi tai toimitettaviksi.

Infratuotteiden toimitusvaraston keskeinen sijainti vähentää kantakaupungin alueella toimivien rakentajien varastointitarvetta ja tarjoaa huomattavia logistiikkaetuja ahtaisiin kaupunkiolosuhteisiin.

Toimitukset pk-seudun kohteisiin minuuttijakeluna

Pasilan suurmyymälä toimittaa tuotteet pääkaupunkiseudun kohteisiin minuuttijakeluna saman päivän aikana. Koko Suomeen toimitukset saadaan perille seuraavaksi päiväksi.

Myymäläpäällikkö Tony Kanerva kertoo noutojen ja toimitusten olevan yhtä suosittuja hankintatapoja.

”Asiakkaat ovat olleet iloisesti yllättyneitä varsinkin siitä, kuinka helppoa Pasilan myymälään on tulla. Sijainti on loistava, ja parkkitilaa löytyy aina.”
Onnisen uudessa suurmyymälässä asiakkaita palvelee 14 myyjää.

”Valikoimaa on reilusti sekä myymälässä että pihakenttäalueella. Parhaimmillaan teknisen myyjämme askelmittariin on kertynyt päivässä 17 kilometriä”, Kanerva huomauttaa hymyillen.

Onninen Mega Express -myymälän viereen avattu K-Rauta PRO Center täydentää yritysasiakkaiden laajan palvelukokonaisuuden Veturitiellä.

Lue lisää