Sähkötarvikkeiden ja muiden sähkötuotteiden uutisia

Sähköalan ammattilainen: olipa kyseessä pieni asennuskohde tai sähköverkon rakennushanke, meiltä saat kaikki sähköasennustarvikkeet ja muut sähkötuotteet aina pistorasioista ja kytkimistä kaapeleihin. Tältä sivulta löydät kiinnostavia ajankohtaisia tuotteita.

Mekan valmiit aurinkopaneelien maa-asennusratkaisut 12 tai 24 paneelille

Banneri - ajankohtainen sähkötuote - Meka Solar 04-2024

Nordic PV System GS3:sta löytyy valmiit paketit 12 tai 24 paneelille. Nämä soveltuvat erinomaisesti esimerkiksi maatilalle tai omakotitaloon. Maatelineen hyvänä puolena on muun muassa se, että se voidaan osoittaa suoraan haluttuun ilmansuuntaan – täten saadaan aurinkopaneeleista suurin hyöty käyttäjälle, ja myös esimerkiksi lumien putsaus sujuu helpommin.

Sisältää kaikki tarvittavat osat telineen rakentamiseen ja aurinkopaneelien kiinnitykseen. Asennustapoina on suora junttaus maahan tai Solar Footin kanssa kiinnitys betoniperustukseen tai ruuvipaaluun (maaruuvi, betoniperustus tai niihin kiinnitettävät ruuvit eivät sisälly mukaan pakettiin).

Järjestelmä soveltuu korroosioluokkaan C4 asti, ja kestävän rakenteensa ansiosta se on mitoitettu kestämään vuosikymmenten ajan.

Tutustu tuotteisiin täällä.

Canalis – modulaarinen virranjakeluratkaisu

Banneri - ajankohtainen sähkötuote - Schneider Electric Canalis 04-2024

Uudelleenasennettavat ja tilaa säästävät Canalis-jakelukiskojärjestelmät nimellisvirraltaan 20 A ... 6 300 A tarjoavat maksimaalisen sähkötehon koko asennuksen laajuudella. Tyyppitestatun kokonaisuuden avulla saadaan kustannustehokkaasti pienin mahdollinen palokuorma ja paras käyttöturvallisuus. Canalis on halogeeni- ja PVC-vapaa.

Jakelukiskojärjestelmänä Canaliksen valmiit ja helposti asennettavat moduulit muodostavat vaivattomasti muokattavan sähkönjakelun kokonaisuuden. Virtakiskoihin liitettyjen kuormien lisääminen tai poistaminen voidaan tehdä jännitteellisenä ja henkilöturvallisesti. Canalis-jakelukiskojärjestelmä tarjoaa kaikille enemmän vähemmällä.

Tutustu Canalis-valikoimaan klikkaamalla tästä.

Palovaroitinlaki muuttui – laadukkaat ratkaisut Kiddeltä

Banneri - ajankohtainen sähkötuote - Kidde-varoittimet 04-2024

Pelastuslaki uudistui 1.1.2024 ja tämä teki muutoksen asuinhuoneistojen palovaroittimien ylläpidon ja toimivuuden vastuuseen. Aiemmin asukkaat olivat vastuussa, mutta jatkossa tämä vastuu siirtyy rakennuksen omistajalle tai taloyhtiölle – ratkaisuna Kidden laadukkaat palovaroittimet 10 vuoden takuulla. Kidde on yksi maailman johtavista paloturvallisuustuotteiden valmistajista, ja sen ensiluokkaiset tuotteet tuovat turvaa ihmisille ja omaisuudelle.

Tutustu Kidde-valikoimaan täällä.

Kostal Plenticore on monipuolinen hybridi-invertteri

Banneri - ajankohtainen sähkötuote - Kostal 04-2024

Kostal PLENTICORE on monipuolinen hybridi-invertteri. PLENTICOINien avulla voidaan aktivoida ominaisuus energiavaraston ja ENECTOR-latausaseman kytkentään. Laaja yhteensopiva akkuportfolio. 3x MPPT, monipuoliset integrointi ja –releohjaukset. 10 vuoden takuu. Tuote on suunniteltu ja valmistettu Saksassa.

Tutustu Kostalin koko tuotevalikoimaan ja 31.5.2024 asti jatkuvaan Plenticoin-kampanjaan Kostalin tuotemerkkisivulla.

Fronius GEN24 & GEN24 Plus – PV-ratkaisut Euroopasta

Banneri - ajankohtainen sähkötuote - Fronius GEN24 04-2024

Fronius GEN24 -tuoteperhe on täydellinen ratkaisu jokaiseen kotitalouden aurinkosähköasennukseen. Se tarjoaa varavoimakapasiteetin joka tilanteeseen, jopa ilman akkua, ja antaa sinulle ja asiakkaillesi äärimmäistä joustavuutta. Fronius-invertterit ovat tunnettuja korkeasta laadusta ja suorituskyvystä. Valmistettu Euroopassa.

Tutustu Fronius GEN24- ja GEN24 Plus -inverttereihin.

GARO Entity Pro ja Compact: latausasemat kaikkiin kohteisiin

Banneri - ajankohtainen sähkötuote - GARO 04-2024

Turvallisuus ja varmuus ovat olleet keskeiset lähtökohdat GARO Entity -latausasemaratkaisuja kehitettäessä. GARO Entity Pro on täydellinen valikoima latausasemia asunto-ja liikekiinteistöihin, kuntien ja kaupunkien julkisiin ympäristöihin tai puolijulkisiin kohteisiin kuten urheilupaikoille, yritysten pysäköintipaikoille ja P-halleihin. GARO Entity Compact -latausasemat on suunniteltu erityisesti omakotitaloympäristöihin. Yhdessä jatkuvasti kehittyvän GARO Connect -sovelluksen kanssa Entity muodostaa kokonaisvaltaisen ratkaisun.

Tutustu GARO Entity Pro- ja Compact -valikoimaan.

Itseporautuva kipsilevyankkuri nopeaan ja helppoon asennukseen

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - Fischer DuoBlade 04-2024

Fischer DuoBlade -kipsiankkuri on osa innovatiivista DuoLine-kiinnikesarjaa ja koostuu siksi eri komponenteista, jotka mahdollistavat parhaan mahdollisen suorituskyvyn.

Itseporautuva kärki mahdollistaa helpon ja tehokkaan kiinnityksen. DuoBlade asennetaan kipsilevyyn perinteisellä PZ 2 -kärjellä. Mitään erityistä asetuslaitetta ei tarvita. Kiinnitys tehdään akkuruuvaimella tai ruuvimeisselillä tasaisesti kipsilevyn pintaan. Kipsilevy voi olla normaali- tai erikoiskova, myös tuplakipsilevy.

Tutustu Fischer DuoBlade -tuotteisiin täällä.

Tilaa säästävä ratkaisu kattavaan suojaukseen

Etusivun herobanneri - ABB:n vikavirtauutuus 04-2024

DS301C-vikavirtajohdonsuojakatkaisijat ovat täydellinen ratkaisu toteuttaa yhdistelmäsuojaus, kun sähkökeskuksissa on rajoitetusti tilaa. Sarjan tuotteet ovat yhden moduulin levyisiä, jännitteestä riippumattomia, eli sähkömekaanisesti toimivia. Käyttökohteet: kiinteistöjen sähköasennukset, esimerkiksi saneerauskohteet. Ominaisuudet:

  • 2-napainen
  • 1P+N
  • katkaisukyky 6 kA
  • tyyppi A
  • vikavirtaherkkyys 30 mA
  • laukaisukäyrät B ja C
  • nimellisvirta 6–20 A

Tutustu tuotteisiin täällä.

UTUReX ja UTUMaX sähköautojen lataukseen ja lämmitykseen

Banneri - ajankohtainen sähkötuote - UTUn sähköautonlataus 04-2024

Kun halutaan sekä lataus- että lämmitysominaisuudet älykkäällä hallittavuudella, on valintasi UTU-X-sarjan UTUReX tai UTUMaX. Ne soveltuvat erityisen hyvin taloyhtiöiden ja isompien pysäköintipaikkojen autojen lataus- ja lämmitysratkaisuksi. UTUReX ja UTUMaX yhdistetään käyttöönoton yhteydessä yhteyslaitteen avulla aina eParking-taustajärjestelmään, jonka avulla hoituu monipuolinen kuormanhallinta, aseman etäohjaus, tasapuolinen laskutus, lataussähkön kulutuksen seuranta ja pysäköinnin hallinta. Laitetta on saatavilla erilaisilla ratkaisuilla yhdistäen suko- ja Type2-pistokkeita kohteesi tarpeiden mukaan. Valitse kotimainen Avainlippu-tuote.

Koko UTU-X-sarjan löydät täältä.

EQQ LiteRex – suunniteltu helpottamaan asentajan arkea

Banneri - ajankohtainen sähkötuote - REKA EQQ LiteRex 04-2024

EQQ LiteRex on kotimainen, täysin UV-suojattu halogeeniton asennuskaapeli. Se on taipuisa, pysyy hyvin muodossaan ja sen helppo kuorittavuus tekee asentajan työstä helpompaa. EQQ LiteRex on myös paloturvallisempi: tulipalossa halogeeniton kaapeli vapauttaa huomattavasti vähemmän myrkyllisiä savukaasuja PVC-kaapeliin verrattuna. EQQ LiteRex sopii kiinteään asennukseen ulko- ja sisätiloissa, eikä sen vaippaa tai johdineristeitä tarvitse erikseen suojata UV-säteilyltä.

Tutustu EQQ LiteRex -asennuskaapeliin.

Uusi, päivitetty ja entistä kattavampi VOIMA-mallisto nyt saatavilla

Banneri - ajankohtainen sähkötuote - Vohek Voima ja Kova -pistorasiakeskukset 11-2023

Tuotteet ovat ulkoisesti samankaltaisia kuin suositut edeltäjänsä, mutta uusi sukupolvi erottuu erityisesti asennettavuuden osalta. Myös laajennettavuus ja kotelon vahvuus ovat aikaisempaa paremmalla tasolla. Teknisesti tuotteet ovat samaa tuttua VOHEK-laatua. IP44-luokitetut keskukset ovat saatavilla kuumasinkitystä ja ruostumattomasta teräksestä valmistettuina.

KOVA-sarjan tuotteet täydentävät pistorasiakeskusmallistoa. Vahvasta 2 mm:n haponkestävästä teräksestä valmistetut ja jopa IP67-luokitukseen yltävät tuotteet ovat ratkaisu äärimmäisen vaativiin kohteisiin. Tuotteiden rakenne ja toteutus perustuu vahvasti VOIMA-sarjan tuotteisiin.

Tutustu Vohek-pistorasiakeskuksiin täällä.

Uutta Gewissiltä: schuko-pistorasiat vikavirtasuojalla

Banneri - ajankohtainen sähkötuote - Gewissin vikavirtapistorasiat 04-2024

Gewissin uudet schuko-pistorasiat on varustettu vikavirtasuojalla, mikä varmistaa turvallisuuden ja käyttömukavuuden. Paikallisella vikavirtasuojauksella kodinkoneista – olipa kyseessä hiustenkuivaaja kylpyhuoneessa tai sähkötyökalu autotallissa – tulee turvallisempia. Vian sattuessa suoja katkaisee virran nopeasti, kuitenkaan valoja tai muita käynnissä olevia kodinkoneita häiritsemättä. Tutustu myös valikoimaamme kuuluviin pinta-asennuskoteloihin.

Tutustu Gewissin uusiin pistorasioihin täällä.

Helppo ja nopea REJ Pro -asennusmenetelmä sähkötoimisen pyyhekuivaimen asennukseen

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - REJ Design 03-04-2024

Uuden REJ Pro -asennusmenetelmän ansiosta sähkötoimisen pyyhekuivaimen asentaminen on helppoa ja nopeaa kiinteästi tai pistotulppajohdolla. Yrityksen innovaatioiden perustana ovat laatu, vastuullisuus, helppous, tehokkuus ja toimintavarmuus. Tämä koskee myös REJ Pro -asennusmenetelmää, joka on suunniteltu erityisesti asentajaa ja urakoitsijaa ajatellen. Ratkaisu vastaa myös loppukäyttäjien toiveisiin vastuullisesta ja sisustuksen viimeistelevästä kuivaimesta.

REJ Designin sähkötoimisten kuivainten valikoima päivittyy REJ Pro -asennusmenetelmän myötä. Liitäntärakennetta ja erikseen tilattavaa pistotulppajohtoa lukuun ottamatta kuivaimien rakenteet pysyvät samana. Tuotekoodien EH-kirjaimet korvaantuvat kirjaimella E.

Tutustu koko laajaan REJ Design -pyyhekuivaimien valikoimaamme täällä.

Katkon kotimaiset turvakytkimet valmistetaan yli 70 vuoden kokemuksella

Banneri - ajankohtainen sähkötuote - Katko 09-2022

KATKO valmistaa kytkimiä ja niihin liittyviä tarvikkeita. Se on ollut Katkon erikoisalaa yli 70 vuotta ja tehnyt tuotteista lajinsa parhaita. Olipa asennusolosuhde kuuma, kylmä, likainen tai hygieeninen, voit olla varma, että saat parhaan ratkaisun. Katkon vahvuutena on laaja kytkinvalikoima, joka mahdollistaa myös räätälöidyt toimitukset yksittäiskappaleista laajempiin projektikokonaisuuksiin.

Tutustu Katko-valikoimaamme täällä.

Henselin Enyboard KV -moduulikotelot vaativiinkin sähköasennuksiin

Banneri - ajankohtainen sähkötuote - FSM / Hensel-kotelot 04-2024

Hensel Enyboard KV -moduulikotelot ovat täydellinen valinta vaativiin sähköasennuksiin, kuten teollisuuteen. Kotelot on valmistettu korkealaatuisesta kestomuovista, ja niillä on mahdollista toteuttaa joustavasti erilaiset 3–54-moduuliset asennukset.

Koteloiden kotelointiluokka on IP54 tai IP65 ja suojausluokka II, ja ne on hyväksytty standardien SFS-EN 60439-3 / IEC 60439-3 mukaan.

Tutustu Henselin Enyboard KV -koteloihin täällä.

Ensto-sähkökeskukset laadukkain Legrand-komponentein!

Banneri - ajankohtainen sähkötuote - Ensto / Legrand 02-2024

Legrandin kattavasta valikoimasta löydät huippuratkaisut kiinteistöjen sähköistysprojekteihisi. Valitse perustaksi Ensto-sähkökeskus laadukkailla Legrand TX³- ja DX³ -moduulikomponenteilla varustettuna. Kokonaisuus tarjoaa tehokasta asennettavuutta, varmatoimisuutta sekä luotettavaa kestävyyttä. Tutustu ja toteuta!

Katso Ensto- ja Legrand-tuotepoiminnat täältä.

Kärcherin H-pölyluokan märkä-kuivaimurit kvartsipölyn imurointiin

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - Kärcher 03-04-2024

Kärcherin H-pölyluokan märkä-kuivaimuri täyttää tiukimmatkin turvallisuusvaatimukset. Rakennuspölyä koskevat määräykset muuttuivat vuoden 2024 alussa, ja nyt kvartsipölyn imurointiin vaaditaan H-pölyluokan imuri. Kvartsipöly on erittäin yleinen likatyyppi kaikessa rakennustyössä, sillä sitä syntyy aina kun betonia tai kiveä porataan, sahataan tai hiotaan. Vaativimman H-pölyluokan märkä–kuivaimureita on saatavilla sekä 30 että 50 litran säiliöllä varustettuna. Katso kaikki Onnisen valikoimasta löytyvät märkä–kuivaimurit oheisen linkin takaa.

Tutustu Kärcherin märkä-kuivaimureihin täällä.

Valokuitukaapeli maa Nexans FYO2RMU

Banneri - ajankohtainen sähkötuote - Nexans valokuitukaapeli 03-2024

Nexans FYO2RMU on keskiputkirakenteinen metalliton valokaapeli. Rakenteessa voi olla 6–24 kuitua keskiputkessa. Erillisvärjätyt kuidut on ryhmitelty värillisillä merkkilangoilla. Tämä kaapelityyppi on tarkoitettu seutu-, kaupunki- ja aluekiinteistöverkkoihin.

Tutustu FYO2RMU-kaapeleihin täällä.

Tutustu Wagon Green-sarjaan

Banneri - ajankohtainen sähkötuote - WAGO Green 03-2024

Wagon uuden Green-sarjan myötä valmistusmenetelmiä on kehitetty ja parannettu entisestään. VIPU-osien muovit ovat 27 %:sti peräisin muovien uudelleenkäytöstä. Runko-osan valmistuksessa on käytetty ympäristöystävällisempiä öljyjä. Pakkausmateriaalina käytetään ruohopaperia. Tuote on teknisesti identtinen, ja sillä on samat hyväksynnät kuin alkuperäisellä 221-sarjan VIPU-Wagolla.

Tutustu tuotteisiin täällä.

Kattavat latausratkaisut Futurehomelta

Banneri - ajankohtainen sähkötuote - Futurehome 02-03-2024

Futurehomen ratkaisut antavat kattavan näkymän ja hallinnan kodin energiankulutukseen. Futurehome Chargen ja virranhallintajärjestelmän avulla sähköauton latausta voidaan säädellä sähkön hintavaihteluihin ja tehohuippuihin perustuen – näin voidaan alentaa energiakustannuksia älykkäästi ilman kodin sähköverkon ylikuormitusta. Futurehome Charge on turvallinen laturi, joka on helppo ottaa käyttöön osaksi Futurehomen laajempaa energianhallinnan kokonaisuutta.

Tutustu Futurehome-valikoimaan täällä.

Älyttömän älykästä – tutustu laajaan Exxact-valikoimaan

Banneri - ajankohtainen sähkötuote - Schneider Exxact 02-2024

Exxact – se Pohjoismaiden laajin sähkökalustesarja sekä älyttömänä että älykkäänä. Exxactit löytyvät myös älykkäinä Wiser-versioina, joiden asennus muuten hoituu ihan perinteisesti.

Katso laaja Exxact-valikoimamme täällä.

Uutta Milwaukeelta: M18 FORGE 6,0 Ah -akku

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - Milwaukee FORGE -akku 02-2024

M18 FORGE 6,0 Ah -akku on yhteensopiva kaikkien M18-sarjan työkalujen kanssa. Tämä akku tarjoaa optimaalisen koon, painon ja tehon yhdistelmän, mikä antaa käyttäjille parhaan ratkaisun vaativaan työskentelyyn ja ahtaisiin työtiloihin. Uuden FORGE-järjestelmän akun saat meiltä.

Tutustu Milwaukeen uuteen akkuun täällä.

Aurinkosähkötuotannon suojaamiseen luotettavat ratkaisut Eatonilta

Banneri - ajankohtainen sähkötuote - Eaton PV-suojaus 02-03-2023

Verkkoon liitetyt aurinkosähköjärjestelmät syöttävät niiden tuottamaa sähköä suoraan sähköverkkoon, joten ne vaativat luotettavien laitteiden käyttöä ja turvallisia komponentteja.

Verkkoon vakautta verkonvalvontareleellä. IP65-muovikoteloitu NAS-verkonvalvontarele asennetaan verkkoon kytkettävän mikrotuotantolaitoksen kuten aurinko- tai tuulituotantolaitoksen eteen tai vaihtoehtoisesti generaattorin eteen. Järjestelmän nimellisvirrat ovat 65– 190 A / 30–130 kVA, ja sitä suuremmille mikrotuotantolaitoksille on saatavana ratkaisut aina 1250 A / 866 kVA:n asti.

Palomiehenkytkin varmistaa sähköturvallisuuden. SOL30-palomiehenkytkimet ovat tasasähkökytkimiä, joilla erotetaan aurinkopaneelit inverttereistä, jotta pelastushenkilökunta voi toimia turvallisesti kiinteistöissä tulipalon sattuessa.

Keraaminen putkisulake kaikkiin sääolosuhteisiin. Aurinkosähköasennuksiin tarkoitettuja 10×38-koon 1000 VDC:n keraamisia putkisulakkeita käytetään aurinkopaneelipiirien suojaukseen. Eatonin sulakkeet on suunniteltu toimimaan kaikissa sääolosuhteissa, pienillä häviötehoilla sekä reagoimaan matalissakin ylikuorma- ja vikavirtatilanteissa turvallisesti.

Tutustu näihin tuotepoimintoihin tarkemmin täällä.

ABB:n valikoima täydentyy uusilla USB A+C -pistorasioilla

Banneri - ajankohtainen sähkötuote - ABB:n USB-pistorasiat 02-2024

Uusi USB A+C -pistorasia mahdollistaa tavallisen pistorasian käytön ja elektronisten laitteiden lataamisen samanaikaisesti. Saatavissa SAGA-, IMPRESSIVO- ja Jussi-sarjoihin. Tutustu ABB:n USB A+C -pistorasioihin.

Steinel IS2360-3 – edullinen liiketunnistin laajalla tunnistusalueella

Banneri - ajankohtainen sähkötuote - Steinel-tunnistimet 01-02-2024

Helposti asennettava Steinel IS2360-3 -ECO PIR-liiketunnistin tunnistaa liikkeen tehokkaasti. Ympyrän muotoisen tunnistusalueen enimmäishalkaisija on 24 metriä. Pinta-asenteinen liiketunnistin reagoi liikkuviin lämmönlähteisiin, kuten ihmisiin. Tunnistusalueen rajaamiseen soveltuvat haitat ovat mukana pakkauksessa. Kymmenen tunnistinta rinnankytkettävissä tunnistusalueen laajentamiseksi. Hämäryystaso, jonka vallitessa havaittu liike aiheuttaa kytkennän sekä kytkentäaika, jonka jälkeen valot liikkeen loputtua sammuvat, ovat säädettävissä. Tuote soveltuu sisä- ja ulkokäyttöön. Takuu 5 vuotta.

Tutustu Steinel-tunnistimiin täällä.

Kompakti ja monipuolinen LUXA 103 -läsnäolotunnistinperhe

Banneri - ajankohtainen sähkötuote - Theben 01-02-2024

LUXA 103 -tunnistinperhe avaa monia suunnittelumahdollisuuksia valaistuksen ohjaukseen sekä sisä- että ulkotiloissa. Tunnistusalueita on kaksi erilaista mallista riippuen: pyöreä, halkaisijaltaan 12 m, sekä suorakaiteen muotoinen, mitoiltaan 5 x 28 m, mikä sopii erinomaisesti käytäväasennuksiin. Kaikkien tunnistimien säädöt voidaan tehdä perinteisesti potentiometreistä tai kaukosäätimen ja sovelluksen avulla. Kiitos tyylikkään ja kompaktin muotoilun, LUXA 103 voidaan integroida saumattomasti moneen pintaan.

Tutustu LUXA 103 -tuotteisiin täällä.

nVent RAYCHEMiltä ratkaisut helppoon sulanapitoon

Banneri - ajankohtainen sähkötuote - Nvent Raychem 02-2023

Jäätön on huoleton! Sulanapito on helppoa itsesäätyvällä ETL-lämpökaapelilla, jota saa metritavarana tai valmiina pistotulpallisina FrostGuard-pakkauksina. Saatavana 10 eri pituutta.

ETL ja FrostGuard ovat juomavesihyväksyttyjä. Ne eivät ylikuumene, vaikka ne asennettaisiin ristikkäin vesimittarin/venttiilin ympäri. Turvallinen ja helppo vesiputkien sulanapitoratkaisu.

Tutustu ja osta ETL- ja FrostGuard-tuotteita täällä.

Mustat ELKO RS16 -uppo- ja pintakalusteet valikoimassa

Banneri - ajankohtainen sähkötuote - Schneider Elko 02-2023

Väritrendit muuttuvat jatkuvasti, ja nyt kovassa suosiossa ovat tummat värit. Valikoimastamme saat mustat ELKO RS16 -kalusteet. Mustissa ELKO RS16 -kalusteissa on kestävä mattapinta, joka pysyy yhtä kauniina vuodesta toiseen. Hienovaraisen ja ajattoman muotoilunsa ansiosta mustat RS16-kalusteet sopivat kaikentyyppisiin huoneisiin.

Parhaan väri- ja pintalaadun saavuttamiseksi kaikki näkyvät osat on valmistettu mustasta muovista. Pinta myös lakataan suojaamaan ja luomaan tyylikkään mattapinnan. Tuloksena on pinta, jossa on pienempi sormenjälkien, naarmujen ja lian riski. Sisäosat ovat samat kuin muussa ELKO RS16 -sarjan tuotteissa, mikä tarkoittaa tuttua hyvää asennettavuutta.

Tuotteita löytyy uppoasennukseen ja pinta-asennukseen. Mustat RS16-tuotteet sulautuvat hyvin ympäristöön ja luovat tyylikkään vaikutelman. Värinä on läpivärjätty RAL9005, mikä on vastaava ELKO Plus mustan kanssa. Yhteensä tarjolla on nyt 40 mustaa RS16-tuotetta. Mustat ELKO RS16 -tuotteet voidaan yhdistää mustien ELKO Plus -tuotteiden kanssa.

Tutustu mustien ELKO RS16 -tuotteiden valikoimaan täällä.

DEVIreg Basic & Room – sähköisen lattialämmityksen Ecodesign-termostaatit

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - Danfoss Devi 01-2024

Ajastettavat DEVIreg Basic (lattia) ja Room (yhdistelmä) ovat käyttövalmiit heti asentamisen jälkeen. Termostaateissa on säätöpyörä manuaalista säätöä varten. Etukäteen ohjelmoitavat asetukset nopeuttavat asennustyötä. Bluetooth-yhteys ja ilmainen DEVI control -sovellus mahdollistavat useita hyödyllisiä lisäominaisuuksia.

Termostaattien energiansäästöominaisuuksia ovat mm. lämmityksen aikataulutus, esilämmitys ja lämpötilojen rajoitus. Termostaateissa on PIN-koodilukitus (sovelluksella). Room toimitetaan useammalla kehyksellä, ja se sopii useimpiin markkinoilla oleviin kalustesarjoihin. Room toimii yleisimpien lattia-
antureiden kanssa.

Tutustu tuotteisiin täällä.

Tutustu laajaan ABB Saga -tuotevalikoimaan

Banneri - ajankohtainen sähkötuote - ABB Saga 11-2023

ABB valmistaa Saga-tuotteita Mission to Zero -tehtaassa Porvoossa, käyttäen biopohjaisia uusiutuvia raaka-aineita. Sagan laaja tuotevalikoima ja modernit toiminnot mahdollistavat monipuoliset sovellukset.

Tutustu ABB Saga -valikoimaan täällä.

Säästä energiaa liike- ja läsnäolotunnistimilla – uusi mallisto Hagerilta

Banneri - ajankohtainen sähkötuote - UTU / Hager 12-2023

Hagerin sisätilojen tunnistinvalikoima on päivittynyt. Uusien kattotunnistimien avulla automatisoit tilojen valaistusohjauksen kustannustehokkaasti. Ne mahdollistavat 15–90 % energiansäästön näissä ryhmissä perinteiseen kytkinohjaukseen verrattuna. DALI2-lähdölliset tunnistimet soveltuvat DALI-liitäntälaitteellisten valaisinryhmien päälle/pois-ohjaukseen ja vakiovalosäätöön. KNX-tunnistimilla voit ohjata lisäksi kiinteistön lämmityksen, ilmanvaihdon ja kulunvalvonnan toimintoja läsnäoloon ja liikkeeseen perustuen.

Tutustu tuotteisiin täällä.

Soliksen uudistunut hybridi-invertteri fiksumpaan energiankäyttöön

Banneri - ajankohtainen sähkötuote - Solis hybridi-invertteri 06-2023

Uusin versio suositusta invertteristä on todellinen hybridi: siinä on varavoimaominaisuus ja 10 vuoden tehdastakuu. Laiteessa on myös päivitetty ohjelmisto, joka parantaa tuottavuutta ja luotettavuutta. Invertterin mukana tulee SolisMeter-energiamittari sekä WiFi-tikku. Asenna energiavarasto järjestelmään käyttöönoton yhteydessä tai laajenna järjestelmää myöhemmin tarpeen mukaan. Invertteri on yhteensopiva mm. BYD-energiavarastojen kanssa. Tulossa: pörssisähkön mukaan ohjaus.

Tutustu Solis-uutuuksiin täällä.

Lue lisää aurinkosähköstä ja energiatehokkuudesta

Sähkötuotteet kattavasti meiltä