Logistiikkapalvelut

Tarvitsitpa tuotteita tänään tai huomenna, me tarjoamme tarpeisiisi sopivat toimitusvarmat kuljetukset koko Suomen kattavien jakelu- ja logistiikkapalveluidemme avulla.

Toimitamme tuotteet haluamaasi paikkaan tai noudettavaksi lähimpään Onninen Express -myymälään. Tarkasta logistiikkapalveluidemme hinnat palveluhinnastosta.

Tee tilaus suoraan omalta myyjältäsi, Onninen Express -myymälästä tai Onnisen verkkokaupan kautta. Verkkokaupasta voit tilata ja tarkistaa tuotteiden saatavuuden kaikkina vuorokaudenaikoina. Tutustu alla vaihtoehtoihin!

Onnijakelu – tilaa tuotteet seuravaksi päiväksi

Toimitamme tilatut tuotteet Onnisen varastosta suoraan asiakkaan varastoon, työmaalle tai noudettavaksi Onninen Express -myymälään.

Palvelu kattaa kaikki suurimmat taajamat jokaisena arkipäivänä. Haja-asutusalueille jakelemme 1–3 kertaa viikossa. Suurivolyymiset tuotteet toimitetaan tarvittaessa tehdas- tai cross dock -toimituksina suoraan valmistajilta.

Tilaus- ja toimitusajat

Tilaa tuotteet edellisenä päivänä sijainnistasi riippuen viimeistään klo 14.00, 15.00, 16.00 tai 17.00. Toimitus on perillä seuraavana arkipäivänä klo 16.00 mennessä.

Lisätietoja tilausten katkoajoista, rahtiveloituksista ja poikkeavista toimituspäivistä saat myynniltämme.

Voit tiedustella meiltä myös esimerkiksi asunto- ja kerroskohtaisia täsmätoimituksia.

Tilaa ja nouda -pikatilauspalvelu

Mikäli haluamasi tuotteet löytyvät myymälästä, ja tarvitset ne nopeasti kerättynä, on Tilaa ja nouda -palvelu oikea ratkaisu. Palvelun avulla teet tilauksen kätevästi verkossa – nouto on valmis jo kahden tunnin kuluttua.

Lue lisää Tilaa ja nouda -palvelusta

Express-pikatoimitus

Toimitamme tuotteita pikatoimituksena suoraan Onninen Express -myymälöiden valikoimasta. Express-pikatoimituksella tuotteet lähtevät asiakkaalle myymälästä tunnin sisällä tilauksesta. Palvelu toimii maks. 15 kilometrin säteellä Onninen Express -myymälästä.

Express-pikatoimituspalvelu on käytössä Espoossa, Helsingissä, Keravalla, Kouvolassa, Lahdessa, Lappeenrannassa, Porissa, Raisiossa, Tampereella, Turussa, Tuusulassa ja Vantaalla.

Hinta

  • 30 € (alv 0 %) / toimitusosoite

Tuotteet toimitetaan taksilla tai pakettiautolla. Palvelu ei kata korkeita tai painavia toimituksia tai yli 2,5 metrin pituisia tuotteita. Jos tarvitset nopeaa toimitusta suuremmille tuotteille, tutustu muihin logistiikan palveluihimme.

Kysy lisää myyjiltä

Pikatoimitus – perillä jopa saman päivän aikana

Järjestämme pikakuljetuksen haluamallasi kuljetustavalla. Tilaus käsitellään Onnisen varastossa nopeutetusti. Asiakas voi myös noutaa pikatoimituksen Hyvinkään jakelukeskuksesta:

Hyvinkään jakelukeskus
Ovi: L19 Ajotoimisto
Niinistönkatu 18
05800 HYVINKÄÄ

Hinta

Veloitamme pikatoimitusmaksun, 100 € (alv 0 %) / tilaus.

Lähetyksen kuljetus- ja toimituskulut veloitetaan normaalisti.

Täsmätoimitus – aikataulutettu jakelu ja muut palvelut

Rakennustyömaille hyödyllisten täsmätoimitus-palveluiden avulla tuotteet kuljetetaan asiakkaamme haluamaan kohteeseen juuri haluttuun aikaan. Lähetykset voidaan myös pakata ja merkitä halutulla tavalla, ja jakelu voidaan suorittaa esim. asunto- tai kerroskohtaisesti. Tarvittaessa myyjämme ja kuljettajamme tutustuvat etukäteen uuteen työmaahan ja selvittävät, kuinka siellä toimitaan.

Täsmätoimitus-palveluiden käyttämisestä aiheutuvat lisäkulut veloitetaan palveluhinnaston mukaan.

Kysy lisää myyjiltä

24h päivystyspalvelu – varastotuotteita kellon ympäri

Toimitamme varastotuotteita kellon ympäri päivystyspalvelumme kautta. Palvelu toimii Hyvinkään jakelukeskuksessa ja on tarkoitettu kaikille Onnisen luottotiliasiakkaille.

Tuote on tilattava Onnisen tuotenumerolla, yleisimmin sähkö- tai LVI-numerolla. Toimitustapa sovitaan asiakkaan kanssa, ja kuljetus laskutetaan erikseen.

Lisäveloitus

Arkisin klo 16–07 ja viikonloppuisin: 150 € / tilaus (alv 0 %).

Ota yhteyttä

Myyjämme palvelevat arkisin klo 16.00 saakka.
Hälytyspäivystys palvelee iltaisin, öisin ja viikonloppuisin.

Hälytyspäivystys
Soita + 358 40 506 0500