45 Outdoor light fittings

Availability
Brand
Origin labelling
Sustainability
New products
Spare parts
Model
Type of accessory/spare part
Type of stand/base
Lamp type
Suitable for outdoor use
With light source
Multiwatt model
Suitable for number of light sources
Dimming 0-10 V
Lamp power
Show archived products

Ulkovalaisimet Onniselta

Toimiva ulkovalaistus on oleellinen osa asuinympäristöämme. Asianmukaisilla ulkovalaisimilla varmistetaan sekä julkisten alueiden että yksityisten pihapiirien turvallisuus ja viihtyisyys. Meiltä saat laadukkaat valaisimet ja valonlähteet eri tarpeisiin, etsitpä sitten valaisimia pysäköintialueelle tai vaikkapa yksittäistä pihavaloa puutarhaan. Tutustu tarkemmin tuoteryhmiin "Alakategoriat"- linkkien kautta.

Ulkovalaistuksen hyötyjä – kysy lisää myyjiltämme!

Turvallisuus. Riittävä valaistus tuo turvaa niin pihoille kuin julkisille paikoillekin, esimerkiksi kaduille, puistoihin ja pysäköintialueille. Hyvin suunniteltu valaistus vähentää pimeiden ja turvattomaksi koettujen alueiden syntymistä.

Viihtyisyys. Turvallisuuden lisäksi ulkovalaistus parantaa viihtyisyyttä. Esimerkiksi pihoilla ja puutarhoissa valaistuksella voi korostaa alueen, istutusten ja rakennusten yksityiskohtia. Valaistus myös pidentää alueen käyttöaikaa keväällä ja syksyllä.

Älykkyys. Yhdistämällä ulkovalaistuksen ohjausjärjestelmään ja käyttämällä mm. erilaisia liiketunnistimia ja kellokytkimiä varmistat, että valot eivät loista turhaan. Tämä säästää energiaa ja vähentää osaltaan valosaastetta.

Kysy lisää. Ammattitaitoiset tekniset myyjämme ja Onninen Express -myymälöidemme henkilökunta auttavat mielellään ulkovalaistukseen liittyvissä kysymyksissä. Myynnin yhteystiedot löydät täältä. Katso myös lähin Onninen Express -myymälä.

Lue myös nämä