Bathroom

Availability
Brand
Ecolabel
Sustainability
New products
Spare parts
Show archived products

Kaikki kylpyhuoneeseen Onniselta

Onnisen valikoimasta löydät kylpyhuoneen rakentamiseen ja saneeraukseen kaiken tarvittavan muun muassa WC-istuimista ja suihkukalusteista hanoihin ja pesualtaisiin. Valikoimastamme löytyy laadukkaat tuotteet luotettavilta merkeiltä, kuten:

Kylpyhuone

Kylpyhuone on tärkeä osa toimivaa huoneistoa. Käytännölliset ratkaisut sujuvoittavat arkea niin kodin kylpyhuoneissa kuin julkisten tilojen WC-tiloissakin. Toimiva valaistus, hyvät peilit, sopivan kokoiset pesualtaat, riittävästi tilaa tarjoavat allaskaapit ja muut säilytysratkaisut, helppohoitoiset ja silmää miellyttävät wc-kalusteet – hyvältä kylpyhuoneelta vaaditaan paljon. Kodin kylpyhuoneeseen on saatavilla erilaisia hanoja, suihkuja, suihkukalusteita, kylpyammeita ja WC-istuimia. Julkisiin tiloihin tai esimerkiksi toimistoihin tarvitaan hanoja, pesualtaita ja WC-istuimia. WC mökille löytyy valikoimamme mökkikäymälöistä.

Kodin kylpyhuone

WC-istuimet, hanat, altaat ja suihkut ovat käytännöllisen kylpyhuoneen tärkeimpiä osia. WC on asunnon kylpyhuoneen katseenkiinnittäjä, jonka valinnalla voi vaikuttaa pesuhuoneen kokonaisilmeeseen. Seinämallinen WC-istuin on ylellisempi vaihtoehto ja helpottaa siivousta. Lattiamallinen WC on puolestaan perinteinen vaihtoehto ja sopii hyvin esimerkiksi saneerauskohteisiin. Yhteensopivilla pesualtaalla, pesualtaan hanalla ja allaskaapilla luodaan kylpyhuoneelle yhtenäinen ilme. Allaskaappien lisäksi myös muiden kylpyhuonekalusteiden, kuten peilikaappien ja kylpyhuoneen kaappien avulla pesuhuoneeseen saadaan arvokasta säilytystilaa. Kylpyhuoneen käyttömukavuutta lisäävät pyyhekuivaimet, WC-paperitelineet ja kostean tilan matot.

Pesuhuone julkisiin tiloihin ja toimistoihin

Julkisten tilojen pesuhuoneella on erilaisia vaatimuksia kuin kodin kylpyhuoneella. Julkisissa WC-tiloissa käyttäjämäärä on suurempi ja siten kulutus, kulutustavat ja siivouksen tarve ovat erilaisia kuin asuntojen kylpyhuoneissa. Tilojen ja kalusteiden helppohoitoisuus on julkisissa saniteettitiloissa tärkeää. Siksi julkisiin tiloihin soveltuu hyvin esimerkiksi seinä-WC:t ja kosketusvapaat hanat. Seinämallinen WC helpottaa julkisen kylpyhuoneen siivousta, koska se jättää lattiapinnan vapaaksi. Kosketusvapaiden hanojen käyttö on hygieenisempää kuin perinteisten vivullisten hanojen. Kosketusvapaat hanat ovat ekologisia, sillä niiden avulla vedenkulutus pienenee, kun hana ei voi jäädä vahingossa päälle. Vedenkulutuksen minimointi on julkisissa kylpyhuoneissa tärkeää, koska käyttäjämäärät ovat suuret. Kosketusvapaata toimintoa voidaan hyödyntää myös WC:n huuhtelussa.