Kitchen and Utility room

Availability
Brand
Origin labelling
Sustainability
New products
Spare parts
Show archived products

Keittiö ja kodinhoitohuone

Toimiva keittiö on tärkeä sekä kodeissa että esimerkiksi erilaisissa laitoksissa. Ammattikeittiön vaatimukset ovat erilaiset kuin kotikeittiön. Käytännöllinen kodinhoitohuone varmistaa osaltaan arjen sujuvuuden. Keittiöön ja kodinhoitohuoneeseen tarvitaan keittiöhanoja, altaita, jätevaunuja, kalusteita ja vuotosuojia sekä keskuspölynimureita. Onnisen LV-valikoimasta löydät laadukkaat tuotteet keittiöön ja kodinhoitohuoneeseen muun muassa näiltä tutuilta merkeiltä:

Keittiöhanat

Keittiön hanoilta vaaditaan erilaisia ominaisuuksia kuin muiden tilojen hanoilta. Korkea hana on kätevä keittiössä, sillä sen alla mahtuu huuhtelemaan isommatkin astiat ja kattilat. Kääntyvä juoksuputki keittiöhanassa tuo sekin joustavuutta. Kosketusvapaa keittiöhana on hygieeninen vaihtoehto ja vähentää veden kulutusta. Valikoimastamme löydät muun muassa Oras keittiöhanat, Hansgrohe keittiöhanat ja Gustavsberg keittiöhanat.

Keittiöaltaat

Keittiöallas kruunaa toimivan keittiön. Etenkin ammattilaiskeittiössä keittiön altaan tulee kestää kovaa kulutusta. Perinteinen teräsallas ja vaihtelua tuova, useissa väreissä saatavilla oleva komposiittiallas ovat kestäviä ja luotettavia valintoja. Tiskiallas, altaan materiaali ja altaan koko tulee valita käyttötarpeen ja muiden keittiön materiaalien mukaan. Iso tiskiallas sopii paljon kokkaavalle, pieni tiskiallas pieneen keittiöön. Onnisen valikoimasta löytyy Franke keittiöaltaat ja Stala keittiöaltaat tarvikkeineen.

Keittiökalusteet ja vuotosuojat

Keittiöhanojen ja tiskialtaiden lisäksi keittiöissä tarvitaan erilaisia kalusteita sekä vuotosuojia. Pesulakalusteet soveltuvat hyvin ammattikäyttöön, liesipöytä esimerkiksi mökille. Hyllyjen ja hyllynkannattimien avulla saadaan järjestystä tiskikaappiin. Tärkeät vuotosuojat ja suojakaukalot tiskikoneille ja kylmälaitteille ehkäisevät veden aiheuttamia vahinkoja.

Jätevaunut

Jätteiden lajittelu ja kierrätys on nykyään entistä tärkeämpää. Hyvillä välineillä jätelajittelu on helppoa ja vaivatonta. Jätevaunuilla keittiöön tai kodinhoitohuoneeseen saadaan kätevästi monta eri astiaa eri jätteille. Erilaisten ratkaisujen avulla jäteastiat ovat helposti saatavilla ja hyvässä järjestyksessä.

Keskuspölynimurit

Keskuspölynimuri on hyvä valinta asuintiloihin, koska sen jäljiltä sisäilma on puhtaampaa kuin perinteistä imuria käytettäessä. Keskuspölynimurilla pölyä ja muita allergeeneja sisältävä poistoilma poistuu asuintiloista kokonaan poistoputkea pitkin, toisin kuin perinteisellä imurilla. Tämän seurauksena on raikas ja puhdas sisäilma. Keskuspölynimuri koostuu keskusyksiköstä, putkistosta, letkusta, siivousvälineistä ja lisätarvikkeista. Onniselta löydät kaiken tarvittavan Allaway keskuspölynimurin sekä Puzer keskuspölynimurin rakentamiseen ja asentamiseen.