Taps

Availability
Brand
Origin labelling
Sustainability
New products
Spare parts
Mounting method
Colour
Model
Shape
Type of accessory/spare part
Diameter
Housing material
Material
Flat model
Material base part
Show archived products

Kylpyhuoneen hanat

Kylpyhuoneessa tarvitaan erilaisia hanoja. Pesuallashanat soveltuvat käsien pesuun, amme- ja suihkuhanat peseytymiseen. Kylpyhuoneen hanat ovat käytössä monia kertoja päivässä, joten kestävä hana on tärkeä. Tärkeitä ominaisuuksia hanoille ovat myös ekologisuus ja turvallisuus. Hanan vedenkulutusta vähentävät esimerkiksi kosketusvapaa käyttö ja virtauksenrajoitin. Turvallisuutta lisäävät lämpötilanrajoitin ja hanan pinnan kuumentumista ehkäisevä materiaali ja hanan rakenne. Onnisen valikoimasta löytyy laadukkaat hanat kylpyhuoneeseen muun muassa näiltä merkeiltä:

Pesuallashanat

Pesuallashanoissa on paljon erilaisia vaihtoehtoja. Kosketusvapaa pesuallashana on hygieeninen ja soveltuu siksi erinomaisesti julkisiin tiloihin. Elektroninen pesuallashana sopii hyvin myös kodin kylpyhuoneeseen. Hana bidee-suihkulla lisää kylpyhuoneen vedenkäyttömahdollisuuksia. Pesuallashanan valintaan vaikuttaa myös tila, johon se asennetaan. Saatavilla on esimerkiksi korkeita pesuallashanoja sekä matalampia hanoja. Hanan tulee myös sopia yhteen pesualtaan kanssa, jotta hanan asennus sujuu helposti ja hanaa on miellyttävä käyttää.

Ammehanat ja suihkuhanat

Kylpyhuoneeseen tarvitaan hanoja peseytymiseen. Valikoimastamme löydät sopivat hanat kylpyammeeseen ja suihkuun. Termostaattihana pitää veden lämpötilan ja määrän tasaisena ja varmistaa siten mukavan käytön. Sadesuihkuhana tuo kylpyhuoneeseen ylellisyyttä ja erilaisilla suihkumuodoilla saa vaihtelua. Suihkusetti on valmis paketti, johon kuuluu usein käsisuihkun lisäksi myös muu tarpeellinen, kuten suihkuletku, suihkutanko ja seinäkiinnike.

Piiloasennushanat ja erikoishanat

Piiloasennuksessa vedenohjaus asennetaan seinän sisään. Piiloasenteisten hanojen ja suihkujen putket ja asennustekniikka piilotetaan seinän sisälle. Piiloasennuksen avulla suihkun komponentit voidaan sijoitella vapaasti. Tämä antaa vapautta kylpyhuoneen suunnitteluun ja mahdollistaa selkeän ja modernin ilmeen. Meiltä löydät Hansgrohe piiloasennushanat sekä Oras piiloasennushanat. Valikoimastamme löytyy myös erikoishanoja, kuten vesipostihanat, esihuuhtelusuihkut ja hätäsuihkut.

Hanatarvikkeet ja hanavaraosat

Kylpyhuoneen hanat ovat kovalla kulutuksella ja niiden tulee kestää paljon käyttöä. Joskus hanat kuitenkin rikkoutuvat. Siksi on tärkeää, että hanoihin on saatavilla varaosia. Varaosan vaihtaminen voi monissa tapauksissa riittää hanan korjaamiseksi ja pidentää näin hanan käyttöikää.
Onnisen verkkokaupasta ja Express-myymälöistä löytyy kattava valikoima erilaisia kylpyhuoneen hanoja sekä varaosia. Tervetuloa tutustumaan!