Toilets

Availability
Brand
Sustainability
New products
Spare parts
Origin labelling
Model
Shape
Type of accessory/spare part
Type
Material
Outer pipe diameter drainage
Material flushing reservoir
Material connection 1
Type of accessory
Colour
Show archived products

WC:t

WC on yksi [kylpyhuoneen] (https://www.onninen.fi/lampo-ja-vesi-seka-prosessiputkistot/kylpyhuone/c/226) tärkeimmistä elementeistä. Tyylikkäät, käytännölliset ja helppohoitoiset WC-kalusteet ovat oleellinen osa viihtyvyyttä niin kodeissa, työpaikoilla kuin kaikissa julkisissa tiloissa. Saniteettitilojen kalustehankinnoissa mielenkiinto keskittyy usein muihin yksityiskohtiin, kun taas WC-pytyt nähdään itsestään selvänä perustarvikkeena. Tällä keskeisellä kylpyhuoneen huonekalulla on tärkeä tehtävä, ja tilaan sopivan WC-pöntön valintaan tulee kiinnittää huomiota. Kestävyys ja toimivuus ovat WC-pöntön tärkeitä kriteerejä, sillä WC-pytty on yleensä pitkäikäinen ja tiheään käyttöön tarvittava hankinta. WC-istuimia on erilaisia ja istuimen valintaan vaikuttavat monet asiat; kylpyhuoneen koko ja pohja, viemäröinti, käyttäjät ja sisustukselliset ratkaisut.

WC:n asennus seinään tai lattialle

WC-istuin voi olla lattialla seisova tai seinään asennettava malli. [Lattia-WC] (https://www.onninen.fi/lampo-ja-vesi-seka-prosessiputkistot/wc-istuimet/c/264) on perinteinen valinta, ja lattiamallinen pytty sopii moneen WC-tilaan. Lattiamallisia WC-pönttöjä on saatavilla matalammilla sekä korkeammilla istuinkorkeuksilla. WC-istuimen valintaan vaikuttaa kylpyhuoneen viemäröinti. Mikäli viemäröinti on lattiassa, on S-lukollinen WC-pytty oikea valinta. P-lukollisen WC-pöntön viemäröinti on WC-istuimen takana. Uudisrakentamisessa suositun [seinä-WC:n] (https://www.onninen.fi/lampo-ja-vesi-seka-prosessiputkistot/seina-wc-istuimet/c/265) avulla kylpyhuoneeseen saadaan luotua selkeälinjaisempaa ilmettä. Seinämallinen WC asennetaan nimensä mukaisesti seinään asennustelineellä, jolloin vesisäiliö jää piiloon seinärakenteeseen ja lattialle jää enemmän tilaa WC-jalan puuttuessa.

Toimiva WC

Toimivaan vessaan tarvitaan WC-istuimen lisäksi WC-kansi ja erilaisia tarvikkeita asennusta varten. Vessanpönttöihin on saatavilla kattavasti varaosia, jotta koko pönttöä ei tarvitse uusia yhden osan rikkoutuessa tai mennessä epäkuntoon. WC:n toimivuutta ja käytännöllisyyttä voidaan parantaa erilaisilla lisätarvikkeilla, kuten korotusosilla.
Onnisen verkkokaupasta ja Express-myymälöistä löytyy monipuolinen valikoima [WC-istuimia] (https://www.onninen.fi/lampo-ja-vesi-seka-prosessiputkistot/wc-istuimet/c/264), [seinä-WC-istuimia] (https://www.onninen.fi/lampo-ja-vesi-seka-prosessiputkistot/seina-wc-istuimet/c/265), [WC-istuimen kansia] (https://www.onninen.fi/lampo-ja-vesi-seka-prosessiputkistot/wc-istuimen-kannet/c/266), [urinaaleja] (https://www.onninen.fi/lampo-ja-vesi-seka-prosessiputkistot/urinaalit/c/267) sekä [WC-varaosia] (https://www.onninen.fi/lampo-ja-vesi-seka-prosessiputkistot/wc-varaosat/c/268) ja [WC-asennustelineitä] (https://www.onninen.fi/lampo-ja-vesi-seka-prosessiputkistot/wc-asennustelineet/c/269). Valikoimastamme löydät WC-tuotteet ja tarvikkeet toimivaan kokonaisuuteen laadukkailta merkeiltä, kuten: