Ventilation ducts

Availability
Brand
Ecolabel
Origin labelling
Sustainability
New products
Show archived products

Ilmanvaihtokanavat luotettavasti Onniselta

Onnisen ilmanvaihtotuotteiden kattava valikoima sisältää ilmanvaihtokanavat ja muut tarvikkeet koneellisen ilmanvaihdon kanaviston rakentamiseen. Tarjoamme ilmanvaihtokanaviston rakentamiseen ja huoltamiseen liittyvät tuotteet IV-urakoitsijoiden, LVI-urakoitsijoiden sekä jälleenmyyjien tarpeisiin kilpailukykyiseen hintaan.

Ilmanvaihtokanavat erilaisiin kohteisiin

Rakennuskohteen ilmanvaihtokanavan koon määrittää LVI-suunnittelija. Ilmanvaihtokanavan M1 -puhtausluokitus ja tiiveysluokka D ovat myös tärkeitä valintakriteereitä. Onniselta löytyy sekä kierresaumakanavat ja kierresaumakanavien osat, että muovikanavat ja muovikanavien osat. Äänenvaimentimet soveltuvat ilmanvaihtokanavista ja -koneista kantautuvien äänien vaimentamiseen.

Ilmanvaihtokanavien kannakointi ja eristys

Ilmastointikanavien lisäksi Onnisen valikoimaan kuuluu erilaiset kannakkeet ja eristeet joita käytetään kanavien yhteydessä. Ilmastointimatto on tarkoitettu ilmanvaihtokanavan lämpö- ja kondenssieristämiseen. Paloverkkomatto puolestaan on yksi osa rakennuksen paloeristämistä.

Ilmanvaihdon venttiilit ja säleiköt

Tulo- ja poistoilmaventtiilit ovat rakennuksen sisäpuolella näkyvä osa ilmanvaihtokanavistosta. Erilaisiin tiloihin on saatavilla erilaisia venttiileitä, jotka soveltuvat teknisiltä ominaisuuksiltaan kuhunkin käyttökohteeseen, kuten saunaventtiilit. Oleskelutilojen tulo- ja poistoilmanventtiilien ulkonäkö on myös asia, jossa on valinnanvaraa.
Säleiköt ovat myös ilmanvaihtokanaviston osia, jotka johtavat ilmaa hallitusti tilasta toiseen joko asunnon sisä- tai ulkopuolella. Ulkosäleiköt peittävät ja suojaavat rakennuksen ulkopuoleisia tulo- ja poistoilma-aukkoja, ja ne on suunniteltu kestämään erilaisia sääolosuhteita. Erilaisia säleikköjä käytetään myös rakennuksen sisäpuolella tuloilmalaitteina tai siirtoilmalaitteina huoneiden välillä.

IV-kanavien puhdistus

Säännöllinen ilmanvaihtokanavien puhdistus on edellytys sille, että rakennuksen ilmanvaihto toimii kuten se on suunniteltu. Kanavien puhdistustarvikkeisiin kuuluu esimerkiksi porakoneakselit sekä kanttikanavien, pyörökanavien ja rasvakanavien puhdistukseen sopivat erikokoiset harjat eri karkeusastein.

Onninen palvelee IV-kanavien hankinnassa

Onniselta löydät kotimaassa valmistetut, laadukkaat ilmanvaihtokanavat ja niiden tarvikkeet täsmällisellä ja luotettavalla toimituksella useilta laatumerkeiltä kuten:

Onnisen yli 50 Express-myymälää ja ympäri vuorokauden avoinna oleva verkkokauppa palvelevat sinua mielellään! Mikäli et ole aiemmin asioinut Onnisella, niin pääset rekisteröitymään asiakkaaksemme tästä.