45 Utearmaturer

Tillgänglighet
Varumärke
Ursprungsmärkningar
Hållbarhet
Nya produkter
Reservdel
Modell/Utförande
Typ av tillbehör/reservdel
Typ av lampfot
Ljuskälla
Lämplig för utomhusbruk
Med ljuskälla
Multiwattutförande
Lämplig för antal ljuskällor
Dimning 0-10 V
Effekt ljuskälla
Visa arkiverade produkter

Ulkovalaisimet Onniselta

Toimiva ulkovalaistus on oleellinen osa asuinympäristöämme. Asianmukaisilla ulkovalaisimilla varmistetaan sekä julkisten alueiden että yksityisten pihapiirien turvallisuus ja viihtyisyys. Meiltä saat laadukkaat valaisimet ja valonlähteet eri tarpeisiin, etsitpä sitten valaisimia pysäköintialueelle tai vaikkapa yksittäistä pihavaloa puutarhaan. Tutustu tarkemmin tuoteryhmiin "Alakategoriat"- linkkien kautta.

Ulkovalaistuksen hyötyjä – kysy lisää myyjiltämme!

Turvallisuus. Riittävä valaistus tuo turvaa niin pihoille kuin julkisille paikoillekin, esimerkiksi kaduille, puistoihin ja pysäköintialueille. Hyvin suunniteltu valaistus vähentää pimeiden ja turvattomaksi koettujen alueiden syntymistä.

Viihtyisyys. Turvallisuuden lisäksi ulkovalaistus parantaa viihtyisyyttä. Esimerkiksi pihoilla ja puutarhoissa valaistuksella voi korostaa alueen, istutusten ja rakennusten yksityiskohtia. Valaistus myös pidentää alueen käyttöaikaa keväällä ja syksyllä.

Älykkyys. Yhdistämällä ulkovalaistuksen ohjausjärjestelmään ja käyttämällä mm. erilaisia liiketunnistimia ja kellokytkimiä varmistat, että valot eivät loista turhaan. Tämä säästää energiaa ja vähentää osaltaan valosaastetta.

Kysy lisää. Ammattitaitoiset tekniset myyjämme ja Onninen Express -myymälöidemme henkilökunta auttavat mielellään ulkovalaistukseen liittyvissä kysymyksissä. Myynnin yhteystiedot löydät täältä. Katso myös lähin Onninen Express -myymälä.

Lue myös nämä