Småhusventilation

Tillgänglighet
Varumärke
Ursprungsmärkningar
Hållbarhet
Reservdel
Visa arkiverade produkter

Ilmanvaihtokoneet pientaloon

Pientalojen ilmanvaihtokoneiden tarkoitus on poistaa rakennuksesta likainen ilma ja tuoda tilalle puhdasta ilmaa. IV-koneet tuovat suodatettua ja sopivan lämpöistä tuloilmaa makuuhuoneeseen, olohuoneeseen, saunaan sekä takan yläpuolelle tehostamaan takan ilmansiirtoa. Ilma poistetaan tiloista, joissa kosteus ja epäpuhtaudet syntyvät, eli saunasta, pesuhuoneesta, WC-tiloista, kodinhoitohuoneesta, vaatehuoneesta ja keittiöstä.

Onniselta löytyy ilmanvaihtokoneiden lisäksi myös laitteisiin sopivat suodattimet.

LTO-laitteet

LTO- eli lämmöntalteenottolaitteessa on lämmönvaihdin, joka ottaa nimensä mukaisesti asunnon poistoilmasta lämmön talteen, hyödyntäen sen tuloilman lämmittämiseen. Kun asuntoon tulee sisälle raitista ulkoilmaa lämmönvaihtimen läpi, lämmönvaihdin lämmittää tuloilman valmiiksi, eikä huoneilmaa tarvitse erikseen lämmittää kuin kylmemmillä ilmoilla.

LTO-teknologian kaksi yleisintä mallia ovat vastavirtalämmönsiirrin ja pyörivä lämmönsiirrin. Näiden vuosihyötysuhteet ovat samaa luokkaa.

Pääsääntöisesti LVI-suunnittelija on määritellyt oikeanlaisen LTO-laitteen kohteeseen, varmistaen riittävät ilmamäärät. Lisäksi hän voi ottaa kantaa myös LTO-laitteen kiinnitystapaan, joka voi olla joko kattoasennettava tai seinään asennettava.

Lämmöntalteenottolaitteen valintaa ohjaavia tekijöitä voivat olla suunnittelijan kohteeseen suunnitteleman mallin lisäksi laitteen merkki, koko, asennettavuus, aiemmat käyttökokemukset sekä sopiva hinta. Onnisen laajasta valikoimasta löytyy sopiva laite erilaisiin kohteisiin.

Onnisen valikoimasta löytyy pientalon IV-koneet luotettavilta merkeiltä kuten:

Tervetuloa asioimaan Onniselle joko Express-myymäläämme tai Onnisen verkkokauppaan!

Småhusventilation

Pientalojen IV koneet

Onnisen pientalojen IV-koneiden valikoima palvelee erityisesti IV-urakoitsijoita, LVI-urakoitsijoita ja alan jälleenmyyjiä. Ensiluokkaisen laaja valikoimamme tarjoaa LTO-laitteet ja ilmanvaihtokojeet kilpailukykyiseen hintaan. Onnisen IV-myyjien vankka asiantuntemus auttaa varmistamaan, että kohteeseen löytyy juuri oikeanlainen IV-kone.