Belysning

Tillgänglighet
Varumärke
Miljömärkning
Ursprungsmärkningar
Hållbarhet
Nya produkter
Reservdel
Visa arkiverade produkter

Valaisimet, lamput ja valaisinkomponentit ammattilaisille

Valikoimamme kattaa lähes kaiken mitä ammattilainen tarvitsee valaisun toteutukseen ja huoltoon. Löydät meiltä valaisimet alan huippumerkeiltä kuten Airam, Philips, Ensto, Glamox, Ledvance, Purso, Fagerhult, Teknoware, Easy Led, Feilo Sylvania, Hedtec, Hidealite ja Saas. Asiakkaat ostavat meiltä valaisimia tyypllisesti teollisuuskäyttöön, julkisiin tiloihin, pihoihin, puistoihin, kaduille sekä kotitalouksiin.
Tarjoamme myös kattavan valikoiman valaisinten liitäntälaitteita ja valaisinkomponentteja. Jos etsit lamppuja, tulit oikeaan paikkaan, sillä löydät meiltä purkauslamput; energiansäästölamput, halogeenilamput, hehkulamput, led-lamput, led putket, ja loistelamput. Purkauslamppujen osalta tarjoamme elohopealamput, halogeenilamput, hehkulamput, monimetallilamput ja suurpainenatriumlamput.
Tehokas ja toimiva valaistus lisää tuottavuutta ja työssä viihtyvyyttä. Isoihin toimistotiloihin sopiva valaistus syntyy kattovalaisimilla tai ripustusvalaisimin. LED paneeli- ja moduulivalaisimet voidaan pinta- tai uppoasentaa. Niillä luot vaikkapa yrityksen brändivärien mukaisen valoseinän. Led loisteputket ja led nauhat ovat energiatehokkaita ja pitkäikäisiä. Pienimmissä toimistotiloissa valaistuksessa toimivat hyvin myös seinävalaisimet ja yleisvalaisimet.

Tehokkaat valaisuratkaisut teollisuuteen ja julkisiin tiloihin

Teollisuushalleissa ja julkisten tilojen valaisuratkaisuissa perinteiset, avoimet loisteputkivalaisimet ja suljetut teollisuusvalaisimet ovat ylläpitäneet suosiotaan valaisutehon ja toimintavarmuuden ansiosta. Led loisteputket ovat kasvattaneet valaisinten huoltoväliä. Teollisuuskäyttöön tarkoitetut laajasäteilijä ja syväsäteilijä -valaisimet takaavat valotehon korkeankin tilan valaisussa. Vaarallisten, esimerkiksi räjähdysherkkien tilojen valaisinten tulee olla EU:n Atex-direktiivien mukaisia Atex-valaisimia.

Led valoilla luot energiatehokkaan ja miellyttävän ympäristön toimisto ja teollisuustiloihin. Upotettavat LED alasvalot toimivat yleis- ja kohdevalaisimina ja niitä on saatavilla kuiviin ja kosteisiin tiloihin. Myymälöiden valaistuksen valikoimasta löydätrunkovalaisimet sekä kohdevalaisimet.

Kodin yleisvalaistukseen löydät meiltä kattavan valikoiman kattovalaisimia. Plafondi on vuodesta toiseen suosittu ikivihreä kattovalaisin, joka sopii kotiin, toimistoon ja julkisiin tiloihin. Asuin- ja toimistotilaan luot helposti tunnelmaa, kun valitset valonsäätimellä toimivat, upotettavat alasvalot eli spottivalot. LED kalustevaloilla voidaan valaista tyylikkäästi esimerkiksi katonraja tai lasikaappien sisäosat. Keittiön työpisteiden valaisu on parhaimmillaan valoteholtaan riittävä, toiminnoiltaan yksinkertainen ja tunnelmaltaan kaunis. Keittiön työpistevalaisin varmistaa sen, että työskentely onnistuu kaikkina vuodenaikoina.

Kylpyhuonevalaisussa uutta ovat valaisinpeilit, jotka luovat tasaisen valon koko peilin edustalle. Saunan valaisuun voit valita perinteisen seinävalaisimen tai luoda täysin uuden valaisuelämyksen valokuituvaloilla.
Kodin julkisivun viimeistelee tyylikkäät ulkovalaisimet.

Pihavaloilla luot tunnelmaa vuoden pimeään aikaan. Ulkovalaisimet valitaan talon ja puutarhan tyyliin sopiviksi; modernia, klassista tai romanttista linjaa mukaillen. Tyypillisiä pihavalaisimia ovat seinävalaisimet ja erilaiset pylväsvalaisimet. Liiketunnistin valo on energiatehokas ratkaisu tuoda valoa kulkureiteille, jossa jatkuvaa valoa ei tarvita.

Puistoihin sopivia valaisuratkaisuja ovat muun muassa maavalaisimet ja valonheittimet, joilla valaiset ympäröiviä kohteita kuten kallioita, seiniä tai puita. Kaduille ja puistoihin sopivat myös taajamavalaisimet, jotka tarjoavat valoa pimeän aikaan liikkuville.

Laajasta valaistustuotteiden valikoimastamme saat kaiken tarvittavan tarpeenmukaisen ja energiatehokkaan valaistuksen toteuttamiseen, oli kohteena sitten pientalo, toimistotila tai vaikkapa suuri teollisuuslaitos. Meiltä löydät helposti myös korvaajat loisteputkille. EU:n RoHS-direktiivi rajoittaa vaarallisten aineiden kuten mm. elohopean ja lyijyn käyttöä sähkö- ja elektroniikkalaitteissa. Direktiivimuutoksella on merkittäviä vaikutuksia yleisesti käytettävien T5- ja T8- loisteputkien sekä pienoisloistelamppujen tulevaisuuteen – valonlähteiden valmistus ja tuonti Eurooppaan kiellettiin, kun direktiivi astui voimaan vuonna 2023.

Loisteputkien ja PL-lamppujen korvaamiseksi on kolme vaihtoehtoa. Jos tarve on lähinnä muutamalle valonlähteen korvaamiselle, on valonlähteen vaihto yhteensopivaan LED-tuotteeseen hyvä ratkaisu. Toinen vaihtoehto on valaisimen muutostyö, jossa ohitetaan valaisimen vanha tekniikka. Kolmantena vaihtoehtona on hankkia ja asentaa kohteeseen kokonaan uusi valaistus – tämä on järkevää etenkin silloin, kun kohteen käyttötarkoitus on muuttunut, tai vanhoille valonlähteille ei ole suoraa korvaajaa. Tarvitsetko lisätietoja? Ota yhteyttä asiantuntevaan myyntiimme!

Lue lisää valaistuksesta ja tutustu tuotteisiin