Lämpö ja vesi

Lämpö ja vesi sekä prosessiputkistot

Onniselta löytyy kaikki tarvittava lämpö- ja vesirakentamisen tarpeisiin. Tuotteidemme avulla voit rakentaa ja saneerata esimerkiksi erilaisia lämmitysjärjestelmiä, viemäröinti- ja käyttövesiratkaisuja sekä toimivia kylpyhuoneita ja keittiöitä koteihin ja julkisiin tiloihin. Valikoimaamme kuuluu tuotteet muun muassa seuraavilta laadukkailta merkeiltä:

Lämpö ja vesi talotekniikassa

Lämpö ja vesi ovat olennainen osa toimivaa talotekniikkaa. Kiinteistöjen lämmitys voidaan järjestää monella tavalla. Lämpöpatterit, lämpöpumput, lattialämmitys, kaukolämpö ja öljypolttimet ovat hyviä vaihtoehtoja. Aurinkolämpö lämmittää uusiutuvalla energialla luontoa säästäen. Lämmitysmuodon valintaan vaikuttavat hankinta- ja käyttökustannukset, lämmitysjärjestelmän käytön helppous ja yhä enemmän lämmityksen ympäristövaikutukset.
Vettä tarvitaan monissa kiinteistön toiminnoissa. Käyttövesi voidaan ottaa vesijohtoverkosta tai omasta kaivosta. Silloin talousveden käsittelyyn tarvitaan erilaisia tarvikkeita, kuten vesipumppuja tai vedensuodattimia. Jätevesi ja harmaa vesi pitää poistaa kiinteistöstä oikein viemäröinnin ja jäteveden käsittelyn avulla. Esimerkiksi mökeillä pesuvesi voidaan imeyttää maaperään ja hyödyntää lokasäiliöitä. Vettä voidaan hyödyntää myös lämmitykseen, vesikiertoinen lattialämmitys on tästä hyvä esimerkki.
Veden käyttämiseksi tarvitaan toimivat vesipisteet. Valikoimastamme löytyy suihkut, WC-istuimet, kylpyhuonekalusteet, pesualtaat ja hanat kylpyhuoneeseen. Keittiöön tarvitaan keittiöaltaita, keittiöhanoja ja keittiökalusteita. Kodinhoitohuoneessa arkea helpottavat keskuspölynimurit.

Putket ja putkiyhteet

Lämpö ja vesi -kategoriastamme löytyy tarvittavat tuotteet putkiasennuksiin ja putkitöihin. Putkia on erilaisista materiaaleista valmistettuna: monipuoliseen valikoimaamme kuuluu teräsputket, muoviputket, komposiittiputket, kupariputket ja valurautaputket. Prosessiputkistojen rakentamiseksi on tarjolla putkiyhteet ja liittimet, venttiilit ja eristeet erilaisiin sovelluksiin.

Onnisen LV-valikoima kattaa vaativammatkin ammattilaisen tarpeet. Hyvillä ja tarpeeseen sopivilla tuotteilla ja tarvikkeilla putkityöt ja LVI-asennus sujuvat mutkattomasti. Tutustu lämmön ja veden valikoimaamme Onnisen verkkokaupassa!