Avaa asiakastili Onniselle

Asiakkaaksi Onniselle

Meiltä löydät laadukkaat ammattilaisen käyttöön soveltuvat LVI-, sähkö-, kylmä- ja energiatuotteet sekä työvälineet. Palvelemme kaikkia yritysasiakkaita maanlaajuisen myymäläverkoston ja verkkokauppamme avulla.

Avaa asiakastili sähköisesti

Asioidaksesi meillä tarvitset yrityskohtaisen asiakastilin. Tilin avaaminen onnistuu nopeasti pankkitunnuksilla tunnistautuen. Saat asiakastilin käyttöösi jopa muutamissa minuuteissa ja pääset tutustumaan heti verkkokauppaamme tai ostoksille myymäläämme.

Mikäli sinulla on kysyttävää tilin avaamiseen liittyvistä asioista, ota ensisijaisesti yhteyttä myyjään tai myymälään. Voit tarvittaessa olla yhteydessä myös luottokeskukseemme: [email protected]

Myyjät ja logistiikka apunasi kautta maan

Myyjämme tukenasi – Asiantuntevat myyjämme reilusti yli viidessäkymmenessä Onninen Express –myymälässä auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet ja ratkaisut tarpeisiisi. Askarruttaako jokin asia? Kysy myyjältä.

Valtava valikoima – Laaja keskusvarastovalikoimamme ja hankintapalvelumme varmistavat, että saat käyttöösi laadukkaat tuotteet alan tunnetuimmilta valmistajilta.

Tehokas logistiikka – Varmistamme, että saat tilaamasi tavarat sovitusti oikeaan aikaan ja paikkaan. Onnijakelu tuo tarvikkeet työmaalle seuraavaksi päiväksi, ja tarvittaessa toimitamme tilauksen vieläkin nopeammin. Lue lisää logistiikkapalveluistamme.

Verkkokauppa ja mobiilisovellus helpottavat asiointia

Verkkokaupastamme löydät tarvitsemasi – Kaupan käyttö sujuu helposti myös mobiililaitteen verkkoselaimella – erillistä sovellusta ei tarvitse. Verkkokaupasta löydät myös mm. yrityksesi tilaushistorian. Verkkokaupallamme on jo reilusti yli 10 000 käyttäjää!

Tilaa tunnus verkkokauppaamme

Mobiilisovellus myymäläasiointiin – Sovelluksella näet hintasi Onninen Express -myymälässä ja keräilet tuotteet vaivattomasti puhelimellasi. Monipuoliset tuotetiedot helpottavat myymäläkäyntejä. Sovellus toimii samoilla tunnuksilla kuin verkkokauppamme, ja se on ladattavissa Android- ja iOS-puhelimille.

Lataa mobiilisovelluksemme alla olevien linkkien kautta

CTA-kuva lataa mobiilisovellus Android-puhelimelle

CTA-kuva lataa mobiilisovellus iOS-puhelimelle