Onninen työpaikkana

Työllistämme Suomessa noin 1 450 henkilöä. Ammattitaitoinen henkilöstömme palvelee urakoitsijoita, teollisuutta, infra-alan toimijoita ja jälleenmyyntiasiakkaita tarjoamalla heille laajan valikoiman teknisen alan tuotteita ja erilaisia palvelukokonaisuuksia.

Meillä työskentelee myynnin ja logistiikan ammattilaisia erilaisissa asiantuntija- ja esimiestehtävissä, muun muassa teknisessä myynnissä, asiakasvastuutehtävissä, Onninen Express -myymälöiden myyntitehtävissä sekä logistiikassa erilaisissa varastotehtävissä.

Katso avoimet työpaikat Onnisella

Kaikkia meitä yhdistää innostus teknisen kaupan alaan sekä asiakaspalveluun. Tämä näkyy positiivisena tekemisen meininkinä, mahdollisuutena vaikuttaa työn tekemiseen sekä asiakastyytyväisyytenä. Me panostammekin erinomaiseen asiakaskokemukseen tilaus- ja toimitusketjun kaikissa vaiheissa.

Tarjoamme innostavan työympäristön ja mielenkiintoisia tehtäviä työuraansa aloittelevalle ja jo kokeneemmalle osaajalle. Onninen on osa K-ryhmän rakentamisen ja talotekniikan kaupan toimialaa, ja isosta talosta löytyy paljon mahdollisuuksia oman osaamisen kehittämiseen ja laajentamiseen.

Katso, millaista meillä on työskennellä

Jesse Räikkä, tekninen myyjä, Onninen Express Pasila

Peter Johansson, myyjä, Onninen Express Pasila