Sähkö

Onnisen sähkötuotteiden valikoima kattaa kaikki sähköistystöissä tarvittavat tuotteet sähköverkon rakentamisesta ja sähkön jakelusta aina valaisimen hankintaan. Valittavissa on yli 100 000 tuotetta.

Valikoimasta löytyvät mm. nämä alan johtavat merkit:

Kaapelit

Onnisen laaja kaapelivalikoima pitää sisällään kaikki sähkötöissä tarvittavat kaapelit, tietoliikennekaapeleista sähkönsiirtoon. Asennuskaapelit tulevat alan johtavilta valmistajilta ja ovat laadultaan ensiluokkaisia. CPR standardit löytyvät kaapeleiden tuotenimistä sekä teknisistä tiedoista.

Sähkönjakelu

Onninen on luotettu sähköverkkojen rakentajien kumppani ja toimitamme jatkuvasti tuotteita ympäri Suomea tietoliikenne- ja sähköverkkojen rakentamiseen ja kunnossapitoa varten. Tuotevalikoima pitää sisällään kaiken tarvittavan ilma- ja maakaapeliverkon rakentamiseen

Aurinko ja tuulienergia

Tuota sähköä omalta katoltasi. Aurinkosähkön suosio kasvaa ja Onninen on mukana vastaamassa kysyntään. Valittavissa on erillisiä komponentteja kuten paneelit, invertterit, akut ja kiinnikkeet sekä valmiit aurinkosähköpaketit.

Asennustuotteet

Sähköasennukset sujuvat parhaiten, kun käytössä on laadukkaat ja toimivat asennustarvikkeet. Oikein valitut asennustarvikkeet lisäävät turvallisuutta ja sähköistyksen käyttöikää. Tyylikkäillä ja käytännöllisillä asennuskalusteilla kuten katkaisijoilla ja pistorasioilla viimeistellään kohteen sähkötyöt. Kalusteet ovat valittavissa useista eri sarjoista ja eri väreissä.

Keskukset ja keskustarvikkeet

Sähkökeskus on kiinteistön sähköistyksen sydän. Se jakaa sähköä ryhmäkeskuksiin ja yhdistää sähkölaitteet toisiinsa. Tästä ryhmästä löytyvät myös sähköauton latausasemat, kahvasulakkeet, johdonsuojakatkaisijat, vikavirtasuojat ja keskusten lisätarvikkeet.

Onnisen verkkokaupan muut sähkötuotteet löydät seuraavista alakategorioista:

Onnline – ammattilaisilta ammattilaisille

Laadukkaat ja monipuoliset Onnline sähkötarvikkeet sekä valaisimet ovat saatavilla vain Onniselta.

Onninen on ollut mukana ETIM-Internationalin ja teknisen kaupan liittojen kanssa kehittämässä ETIM-standardia ja ottamassa sitä käyttöön Suomessa. ETIM-standardiin perustuvat tekniset ominaisuudet löytyvät verkkokaupasta jokaiselta tuotteelta.

Yli 50 Express noutomyymälää palvelee ammattilaisasiakkaita ympäri Suomen. Onnisen Verkkokauppa on avoinna vuorokauden ympäri. Tervetuloa tutustumaan!

Kirjautumalla pääset käyttämään sähköauton latausaseman ja aurinkosähkön valintatyökaluja!