Hajottimet ja säleiköt

Saatavuus
Tuotemerkki
Alkuperämerkit
Varaosa
Näytä poistuneet tuotteet

Laadukkaat säleiköt ja hajottimet

Varsinkin ulos asennettavien hajottimien ja säleiköiden tulee erittäin kestäviä. Niiden tulee kestää Suomen vaativia ja vaihtelevia sääolosuhteita, kuten kovaa pakkasta ja lunta, mutta myös lämpöä. Onnisen IV-tuotteiden valikoima on erityisen laaja, ja erilaisia laadukkaita hajottimia ja säleikköjä löytyy vastaamaan erilaisten kohteiden yksilöllisiin vaatimuksiin ja Suomen sääoloihin.

Onniselta löytyy säleikköjen ja hajottajien lisäksi myös muut ilmanvaihdon tuotteet, kuten kierresaumakanavat luotettavilta, laadukkailta merkeiltä.

Tulo- ja poistoilmahajottimet

Tulo- ja poistoilmahajottimien ansiosta ilma voidaan tuoda tilaan tehokkaasti ilman vedon tunnetta. Esimerkiksi suutinhajotin hajottaa tuloilman tehokkaasti tilaan suuttimiensa muotoilun ansiosta. Yleisimmät tulo- ja poistoilmahajottimien käyttoympäristöt ovat liikekeskukset, toimistot, myymälät, julkiset tilat ja koulut.

Tuloilmalaite voidaan asentaa monella eri tavalla tilasta riippuen. Monesti tuloilmalaite sijoitetaan kattoon tai seinään. Onniselta löytyy myös tuloilmalaitteet vapaaseen asennukseen.

Ilmanhajottimet

Ilmanhajottimet on yleensä asennettu rakennusten katoille ja ne on tarkoitettu tulo- ja poistoilman kuljettamiseen. Hajottimet johtavat jäteilman ulos suurella nopeudella. Ulospuhallushajotin on suunniteltu kestämään vaihtelevat sääolot. Hajottimessa olevan erityisen muotoilun, kuten katoksen tai hatun avulla on mahdollista estää lumen ja veden pääsy ilmastointikanavaan.

Onniselta löytyy myös tasauslaatikot tulo- ja poistoilmalle.

Säleiköt

Säleiköt toimivat ilmavirran poisto- ja siirtoilmalaitteina. Säleikköjä käytetään yleensä ilmanvaihtokoneiden tulo- ja poistoilma-aukoissa. Onnisen valikoimasta löytyvät erilaiset ulkosäleiköt ja siirtoilmasäleiköt toimivaan ilmanvaihtoon.

LVI-suunnittelija tekee suunnitelman siitä, millaiset ilmanjakolaitteet, kuten hajottimet ja säleiköt kohteessa tulee olla. Päätökseen vaikuttavat esimerkiksi kuljetettava ilmamäärä sekä tuotteen ulkonäkö, materiaali ja asennettavuus. Myös kotimaisuus voi olla valintatekijä.

Onniselta löydät luotettavat ilmanvaihdon ratkaisut täsmällisellä toimituksella. Valikoimastamme löytyy hajottajat ja säleiköt sekä monet muut ilmanvaihdon tuotteet luotettavilta merkeiltä kuten:

Tervetuloa asioimaan Onniselle IV-asioissa. Palvelemme Onninen Express -myymälöissä ympäri Suomen sekä vaivattomasti verkkokaupan kautta vuorokauden jokaisena aikana. Uudeksi asiakkaaksi pääset rekisteröitymään tästä!

Hajottimet ja säleiköt

Onnisella on erittäin laaja valikoima hajottimia ja säleikköjä jotka vastaavat kattavasti erityisesti IV-urakoitsijoiden, LVI-urakoitsijoiden, talotehtaiden ja alan jälleenmyyjien monipuolisiin tarpeisiin. Onnisen asiantuntevat IV-myyjät ovat käytettävissä ja auttavat löytämään sopivat ratkaisut erilaisiin kohteisiin.

Rekisteröidy verkkokaupan käyttäjäksi tai kirjaudu sisään.

Rekisteröidy