Suodattimet

Saatavuus
Tuotemerkki
Alkuperämerkit
Vastuullisuus
Uutuustuotteet
Varaosa
Näytä poistuneet tuotteet

Ilmanvaihdon suodattimet Onniselta

Onnisen laadukas suodatinvalikoima tarjoaa ratkaisut tulo- ja poistoilman suodatukseen. Valikoimastamme löytyvät suodattimet vastaavat erilaisten kohteiden yksilöllisiin vaatimuksiin.
Onninen toimittaa suodattimia kaikenkokoisille alan toimijoille vastaten niin suurasiakkaiden, jälleenmyyjien kuin alan pienten yritysten tarpeisiin. Onnisen ensiluokkainen logistinen valmius ja kilpailukykyiset hinnat yhdessä laadukkaan ja monipuolisen suodatinvalikoiman kanssa tekevät Onnisesta hyvän ja luotettavan kumppanin suodatinhankinnoissa.

IV-suodattimet erilaisiin tarpeisiin

Suodattimen koko, materiaali ja suodatusluokka ovat keskeiset valintakriteerit, kun etsitään kohteeseen sopivaa IV-suodatinta. Onniselta löytyy soveltuvat suodattimet erilaisiin ilmanvaihtokoneisiin, sekä muut ilmanvaihdon suodattimet erilaisten kohteiden vaihteleviin tarpeisiin.

Paneelisuodattimet ja pussisuodattimet Onniselta

Paneelisuodattimet ovat useimmiten kartonki-, muovi- tai metallikehyksellä varustettuja, suorakulmaisia suodattimia. Paneelisuodattimia on saatavilla karkeasuodatuksen sekä hienosuodatuksen tarpeisiin. Karkeasuodatustasoa olevat paneelisuodattimet ovat usein käytössä ilmanvaihtojärjestelmän esisuodattimina ennen varsinaista hienosuodatinta.
Pussisuodattimet toimivat yleisilmanvaihdon pääasiallisina suodattimina ilmanvaihtokoneissa ja ilmanvaihtojärjestelmissä. Pussisuodattimia käytetään myös suodatinseinissä ja suodatinkammioissa.
Onninen seuraa suodatinalan kehitystä aktiivisesti tarjoten asiakkaan käyttöön alan uusia innovatiivisia ratkaisuja. Valikoimaan kuuluu esimerkiksi uudesta NanoWave®-materiaalista valmistetut pussisuodattimet, joiden etuna on alhaisen alkupainehäviön ja käytön aikana hitaasti kasvavan painehäviön aikaansaama erinomainen energiatehokkuus.

Pientalon suodattimet

Pientalojen ilmanvaihtoon valitaan sopivat pientalosuodattimet sen perusteella, mikä suodatinpaketti soveltuu rakennuksen ilmanvaihtokoneeseen. Onniselta löytyy pientalojen ilmanvaihdon suodatinpakkauksia kaikilta johtavilta laitevalmistajilta.

Laadukkaat suodatinmateriaalit

Onnisen suodatinvalikoimaan kuuluu paneeli- ja pussisuodattimien lisäksi myös suodatinmateriaalit kuten suodatinmattorullat, suodatinpalat, lasikuiturullat ja haitarisuodattimet. Aktiivihiilisuodattimien lisäksi aktiivihiiltä on saatavana myös irtotavarana.

Onninen palvelee suodatinhankinnoissa

Onniselta löytyy suodattimia laatumerkeiltä kuten:
General Filter

Onnisen verkkokauppa on avoinna vuorokauden ympäri, ja ostaminen verkkokaupastamme on helppoa. Mikäli et ole ennestään Onnisen asiakas, voit rekisteröityä tästä. Tervetuloa asiakkaaksi!