Valaistus

Saatavuus
Tuotemerkki
Ympäristömerkki
Uutuustuotteet
Varaosa
Näytä poistuneet tuotteet

Valaisimet, lamput ja valaisinkomponentit ammattilaisille

Valikoimamme kattaa lähes kaiken mitä ammattilainen tarvitsee valaisun toteutukseen ja huoltoon. Löydät meiltä valaisimet alan huippumerkeiltä kuten Airam, Philips, Ensto, Glamox, Ledvance, Purso, Fagerhult, Teknoware, Easy Led, Feilo Sylvania, Hedtec, Hidealite ja Saas. Asiakkaat ostavat meiltä valaisimia tyypllisesti teollisuuskäyttöön, julkisiin tiloihin, pihoihin, puistoihin, kaduille sekä kotitalouksiin.
Tarjoamme myös kattavan valikoiman valaisinten liitäntälaitteita ja valaisinkomponentteja. Jos etsit lamppuja, tulit oikeaan paikkaan, sillä löydät meiltä purkauslamput; energiansäästölamput, halogeenilamput, hehkulamput, led-lamput, led putket, ja loistelamput. Purkauslamppujen osalta tarjoamme elohopealamput, halogeenilamput, hehkulamput, monimetallilamput ja suurpainenatriumlamput.
Tehokas ja toimiva valaistus lisää tuottavuutta ja työssä viihtyvyyttä. Isoihin toimistotiloihin sopiva valaistus syntyy kattovalaisimilla tai ripustusvalaisimin. LED paneeli- ja moduulivalaisimet voidaan pinta- tai uppoasentaa. Niillä luot vaikkapa yrityksen brändivärien mukaisen valoseinän. Led loisteputket ja led nauhat ovat energiatehokkaita ja pitkäikäisiä. Pienimmissä toimistotiloissa valaistuksessa toimivat hyvin myös seinävalaisimet ja yleisvalaisimet.

Tehokkaat valaisuratkaisut teollisuuteen ja julkisiin tiloihin

Teollisuushalleissa ja julkisten tilojen valaisuratkaisuissa perinteiset, avoimet loisteputkivalaisimet ja suljetut teollisuusvalaisimet ovat ylläpitäneet suosiotaan valaisutehon ja toimintavarmuuden ansiosta. Led loisteputket ovat kasvattaneet valaisinten huoltoväliä. Teollisuuskäyttöön tarkoitetut laajasäteilijä ja syväsäteilijä -valaisimet takaavat valotehon korkeankin tilan valaisussa. Vaarallisten, esimerkiksi räjähdysherkkien tilojen valaisinten tulee olla EU:n Atex-direktiivien mukaisia Atex-valaisimia.

Led valoilla luot energiatehokkaan ja miellyttävän ympäristön toimisto ja teollisuustiloihin. Upotettavat LED alasvalot toimivat yleis- ja kohdevalaisimina ja niitä on saatavilla kuiviin ja kosteisiin tiloihin. Myymälöiden valaistuksen valikoimasta löydätrunkovalaisimet sekä kohdevalaisimet.

Kodin yleisvalaistukseen löydät meiltä kattavan valikoiman kattovalaisimia. Plafondi on vuodesta toiseen suosittu ikivihreä kattovalaisin, joka sopii kotiin, toimistoon ja julkisiin tiloihin. Asuin- ja toimistotilaan luot helposti tunnelmaa, kun valitset valonsäätimellä toimivat, upotettavat alasvalot eli spottivalot. LED kalustevaloilla voidaan valaista tyylikkäästi esimerkiksi katonraja tai lasikaappien sisäosat. Keittiön työpisteiden valaisu on parhaimmillaan valoteholtaan riittävä, toiminnoiltaan yksinkertainen ja tunnelmaltaan kaunis. Keittiön työpistevalaisin varmistaa sen, että työskentely onnistuu kaikkina vuodenaikoina.

Kylpyhuonevalaisussa uutta ovat valaisinpeilit, jotka luovat tasaisen valon koko peilin edustalle. Saunan valaisuun voit valita perinteisen seinävalaisimen tai luoda täysin uuden valaisuelämyksen valokuituvaloilla.
Kodin julkisivun viimeistelee tyylikkäät ulkovalaisimet.

Pihavaloilla luot tunnelmaa vuoden pimeään aikaan. Ulkovalaisimet valitaan talon ja puutarhan tyyliin sopiviksi; modernia, klassista tai romanttista linjaa mukaillen. Tyypillisiä pihavalaisimia ovat seinävalaisimet ja erilaiset pylväsvalaisimet. Liiketunnistin valo on energiatehokas ratkaisu tuoda valoa kulkureiteille, jossa jatkuvaa valoa ei tarvita.

Puistoihin sopivia valaisuratkaisuja ovat muun muassa maavalaisimet ja valonheittimet, joilla valaiset ympäröiviä kohteita kuten kallioita, seiniä tai puita. Kaduille ja puistoihin sopivat myös taajamavalaisimet, jotka tarjoavat valoa pimeän aikaan liikkuville.