WC:t

Näytä poistuneet tuotteet
Saatavuus
Tuotemerkki
Uutuustuotteet
Varaosa
Väri
Malli / Tyyppi
Muoto
Tarvikkeen/varaosan tyyppi
Tyyppi
Materiaali
Käyttö pääkytkimenä
Viemäriputken ulkohalkaisija
Huuhtelusäiliön materiaali
Tyyppi

WC:t

WC on yksi kylpyhuoneen tärkeimmistä elementeistä. Tyylikkäät, käytännölliset ja helppohoitoiset WC-kalusteet ovat oleellinen osa viihtyvyyttä niin kodeissa, työpaikoilla kuin kaikissa julkisissa tiloissa. Saniteettitilojen kalustehankinnoissa mielenkiinto keskittyy usein muihin yksityiskohtiin, kun taas WC-pytyt nähdään itsestään selvänä perustarvikkeena. Tällä keskeisellä kylpyhuoneen huonekalulla on tärkeä tehtävä, ja tilaan sopivan WC-pöntön valintaan tulee kiinnittää huomiota. Kestävyys ja toimivuus ovat WC-pöntön tärkeitä kriteerejä, sillä WC-pytty on yleensä pitkäikäinen ja tiheään käyttöön tarvittava hankinta. WC-istuimia on erilaisia ja istuimen valintaan vaikuttavat monet asiat; kylpyhuoneen koko ja pohja, viemäröinti, käyttäjät ja sisustukselliset ratkaisut.

WC:n asennus seinään tai lattialle

WC-istuin voi olla lattialla seisova tai seinään asennettava malli. Lattia-WC on perinteinen valinta, ja lattiamallinen pytty sopii moneen WC-tilaan. Lattiamallisia WC-pönttöjä on saatavilla matalammilla sekä korkeammilla istuinkorkeuksilla. WC-istuimen valintaan vaikuttaa kylpyhuoneen viemäröinti. Mikäli viemäröinti on lattiassa, on S-lukollinen WC-pytty oikea valinta. P-lukollisen WC-pöntön viemäröinti on WC-istuimen takana. Uudisrakentamisessa suositun seinä-WC:n avulla kylpyhuoneeseen saadaan luotua selkeälinjaisempaa ilmettä. Seinämallinen WC asennetaan nimensä mukaisesti seinään asennustelineellä, jolloin vesisäiliö jää piiloon seinärakenteeseen ja lattialle jää enemmän tilaa WC-jalan puuttuessa.

Toimiva WC

Toimivaan vessaan tarvitaan WC-istuimen lisäksi WC-kansi ja erilaisia tarvikkeita asennusta varten. Vessanpönttöihin on saatavilla kattavasti varaosia, jotta koko pönttöä ei tarvitse uusia yhden osan rikkoutuessa tai mennessä epäkuntoon. WC:n toimivuutta ja käytännöllisyyttä voidaan parantaa erilaisilla lisätarvikkeilla, kuten korotusosilla.
Onnisen verkkokaupasta ja Express-myymälöistä löytyy monipuolinen valikoima WC-istuimia, seinä-WC-istuimia, WC-istuimen kansia, urinaaleja sekä WC-varaosia ja WC-asennustelineitä. Valikoimastamme löydät WC-tuotteet ja tarvikkeet toimivaan kokonaisuuteen laadukkailta merkeiltä, kuten: