LATAUSASEMA REFUEL REFUEL PM 3,7KW T2 PR

Tuotekoodi
3400831
ReFuel PM 1-vaihe 16A 3,7kW kuormantasaustoiminnolla. Tyyppi 2 pistorasia. Integroitu DC-suojaus 6mA.
Sähköauton latausasema ReFuel PM kuormantasaustoiminnolla 16A 3,7kW 1-vaihe Tyyppi 2 pistorasialla

ReFuel latausasema on helppo asentaa ja käyttää. Lataustoiminto täyttää IEC/EN 61851-1 Mode 3 standardin vaatimukset. ReFuel latausasema soveltuu latausasemaksi sekä kotona että julkisissa paikoissa kuten taloyhtiöissä tai työpaikoissa. Latausaseman kotelo on pienikokoinen ja sopii muotoilunsa ansiosta useimpiin ympäristöihin. Kaapelointi tehdään joko kotelon takana olevista kolmesta eri läpivienneistä tai kotelon ylä- ja alaosassa olevien läpivientien kautta. Latausasemassa on integroitu DC suojaus joka vähentää ulkoisten suojien käyttöä.

Kotelon pohjassa on kolme murtoaihiota, kotelon yläosassa on yksi läpivienti ja kotelon alaosassa on kolme läpivientiä kaapelointia varten. Asennuksen yhteydessä aukaistaan kaapelin koosta riippuen sopiva reikä ja asennetaan siihen tiiviste. Kotelointiluokka on IP54. 1x16A/250V, 3,7 kW.

ReFuel PM latausaseman pistorasiassa on tyypin 2 latauskaapelille lukitusmekanismi kun latausta suoritetaan. Näin vähennetään riskiä että latauskaapeli vahingossa irrotetaan latausasemasta latauksen ollessa käynnissä.

ReFuel PM latausasema on toimitettaessa asetettu 16A latausvirralle, mutta se voidaan tarvittaessa muuttaa ohjauskortilla olevasta kytkimestä 10A tai 6A latausvirralle.

ReFuel PM on helppo käyttää. Kytke auton tyypin 2 latauskaapeli latausasemaan. Lataus alkaa automaattisesti (edellyttäen että auton asetukset sen sallivat). Latausasemassa oleva sininen LED valo syttyy. Kun sininen LED valo alkaa vilkkua, auton akusto on valmiiksi ladattu. Lataustoiminto voidaan keskeyttää painamalla latausaseman sivulla olevaa painiketta. Latausvalo sammuu, pistorasian lukitusmekanismi aukeaa ja kaapeli voidaan irroittaa latausaseman pistorasiasta.

Kuormantasaustoiminto toteutetaan niin että latausasemaa syöttävään keskukseen asennetaan latausaseman toimitukseen kuuluva energiamittari mittaamaan kiinteistön virrankulutusta. Energiamittari ja latausasema yhdistetään 2-napaisella suojatulla Modbus kaapelilla. Sen jälkeen asetetaan latausasemaan kiinteistön pääsulakkeiden koko. Tämän jälkeen järjestelmä valvoo että latausaseman virrankulutus ei ylitä kiinteistön suurinta mahdollista virrankulutusta jotta pääsulakkeet eivät laukeaisi. Näin kiinteistön asukaat voivat huoletta käyttää sähkölaitteita, eikä pääsulakkeiden kokoa tarvitse vaihtaa suuremmiksi joka usein tuo huomattavia lisäkustannuksia.

Latausasemassa on näyttö josta voidaan lukea latausaseman käyttämä energia (kWh). Näytöstä nähdään myös latustoiminnot ja mahdolliset vikatilanteet.

  • Nimellisvirta 16A
  • Latausvirran voi asettaa 16A, 10A tai 6A
  • Latausteho 3,7 kW
  • Nimellisjännite 250V
  • Type 2 pistorasia
  • Lataustoiminto täyttää Mode 3 vaatimukset
  • Integroitu DC suojaus vähentää ulkoisten suojien tarpeellisuutta.
  • Latausasemassa on kuormantasaustoiminto (Power Management)
  • Kotelon väri antrasiitti
  • Koko 368x232x118mm

Tuotteen tiedot

Tekniset ominaisuudet

Asennuspuolen liitäntäYksivaiheinen
AsennustapaSeinäasennus
B-tyypin vikavirtakytkimien määrä1
EnergiamittariKyllä
Enimmäisteho per latauspiste3.7 kW
IskunkestävyysluokkaIK08
Korkeus370 mm
Kotelointiluokka (IP)IP54
Kotelon/suojuksen materiaaliMuovi
Kuormituksen hallintaKyllä
Käytön valvonta -toimintoEi
Latauspisteiden määrä1
Leveys235 mm
Nimellinen liitäntäteho3.7 kW
Sisältää näytönKyllä

Tuotekoodit

SAPCMG927
PLC3400831
Snro3400831
EAN/GTIN7394438032331
Valmistajan tuotekoodi603233
Toimittajan tuotekoodi3400831

Perustiedot

Pakkauksen mitat (P x L x K)575 x 265 x 240 mm
Pakkauksen tilavuus36.57 l
Pakkauksen paino4.909 kg
Yksikkökappale
Pakkauskoot1
Myyntipakkauksen sisältö
UNSPSC39121103
TuotemerkkiNORWESCO
ToimittajaNORWESCO AB

Liitetiedostot (1)