Herobanneri brändisivulle - SmartCell

SMARTCELL

SmartCell on innovatiivinen, 100 %:sti langaton EN54-standardin mukainen paloilmoitin -ja varoitinjärjestelmä. Se on ihanteellinen ratkaisu pienten ja keskisuurten kiinteistöjen paloturvaratkaisuihin.

SmartCell on täysin sertifioitu EN54-25- sekä EN54-13-standardien mukainen paloilmoitinjärjestelmä rakennuksille ja omaisuudelle. SmartCell mahdollistaa käyttäjille langattoman ja luotettavan palotunnistuksen ja nopean asennuksen sekä helpon käytön.

SmartCell-järjestelmä mahdollistaa jopa 64 langatonta laitetta (32 paloilmaisinta), mukaan lukien lämpö- ja savuilmaisinten sekä palosireenin ja hätäpainikkeiden liittämisen keskukseen langattomasti. Vain yksi keskus, ja kaikki on täysin konfiguroitavissa paikallisesti tai etänä. Helppoa ja nopeaa.

SmartCell-järjestelmään on mahdollista liittää myös kolmannen osapuolen (yhteensopivia) ilmaisimia kuten häkä-, vuotoilmaisimia, ja liittää hälytyksiin jäähdytys- ja lämmitysjärjestelmistä. Nämä hälytykset voidaan ohjata eteenpäin tekstiviesteillä tai sähköpostilla.

Näytä poistuneet tuotteet

Tuotteita ei löytynyt

Valitettavasti emme löytäneet myynnissä olevia tuotteita hakemallesi tuotemerkille. Voit yrittää kytkeä päälle poistuneiden tuotteiden näyttämisen tai etsiä hakemaasi tuotetta toisen tuotemerkin kautta.

Takaisin tuotemerkkien listaukseen