Herobanneri - brändisivulle - Socomec

SOCOMEC

Katkeamatonta sähkönsyöttöä Socomecin UPS-laitteilla

Socomec toimittaa innovatiivisia ja laadukkaita energiantuotannon ja -tehokkuuden ratkaisuja Suomeen. Tuotevalikoimasta löydät sähkönsyötön varmennukseen UPS-tuotteet ja -järjestelmät, jotka on kehitetty suojaamaan kriittisiä laitteita ja kuormia mm. sairaaloissa, liikerakennuksissa sekä toimisto-olosuhteissa.

UPS-laitteet monipuolisiin käyttötarkoituksiin

Netys PL
  • Socomecin pistotulppaliitäntäiset 1-vaiheiset Netys PL -UPS-laitteet suojaavat tehokkaasti esimerkiksi tietokoneita, kassalaitteita sekä muita kevyen sähkökuorman laitteita.
Netys PE ja Netys PRNetys RT
  • Kiinteään asennukseen soveltuvat järeämmät Netys RT -UPS-laitteet soveltuvat mm. toimistoihin, kauppoihin, servereihin ja kevyeen teollisuuteen.

Onnisen valikoimasta saat myös Socomecin UPS-laitteille lisäakut sekä hallintakortit. UPS-laitteisiin ja järjestelmiin voit tarkemmin tutustua Socomecin kotisivuilla tai UTUn kotisivuilla.

UTU tarjoaa Socomecin tuotteille varaston Suomessa, jolloin toimitus on nopeaa ja tuotteiden saatavuus hyvä. Myös UPS-laitteiden asennus ja huolto hoituvat kätevästi UTUn huoltotiimin toimesta. UTU Oy on yli 100-vuotias sähköalan perheyritys, jonka palveluksessa on noin 170 alansa ammattilaista 5 eri maassa. Vuonna 2021 UTUn liikevaihto oli 48 miljoonaa euroa.

Näytä poistuneet tuotteet
Tuotealue
Verkkohallinta
Efektiivinen lähtöteho
Syöttöjännite
Lähtöjännite
Antotehokerroin
Automaattinen sammutus -toiminto
Ensiövaiheiden lukumäärä
Varakäyntiaika täydellä kuormalla
Leveys
Tarvikkeen/varaosan tyyppi
47 tuotetta