Työvälineet ja vaatteet

Työvälineet ja työvaatteet Onniselta

Onnisen valikoimassa on kaikkea rakentamiseen: työkalut eri tarkoituksiin sekä säilytys- ja kuljetusjärjestelmät niille, ammattilaisten vaatimukset täyttävät työvaatteet, suojaimet ja työjalkineet. Lisäksi valikoimaan kuuluu eri ammattiryhmien työvälineet, kuten esimerkiksi putkityökalut, 1000V eristetyt työkalut, kiinteistöhuollossa tarvittavat pihan hoidon tarvikkeet sekä siivousalan työvälineet.

Työkalut

Onniselta löytyy laaja valikoima ammattikäyttöön tarkoitettuja työkaluja ja -koneita tunnetuimmilta valmistajilta. Ammattikäyttöön tarkoitettu työkalu on suunniteltu kestämään jatkuvaa käyttöä ja erilaisia olosuhteita. Valikoimassa on mm. sähkötyökaluja, käsityökaluja sekä työvälineiden kuljettamiseen ja säilyttämiseen tarkoitettuja välineitä. Laadukas työkalupakki on tärkeä varuste jokaiselle asentajalle. Runsas valikoima hiomatarvikkeita takaa sen, että jokaiseen tarkoitukseen löytyy varmasti oikea tuote. Onpa se sitten hiomalaikka, katkaisulaikka tai timanttilaikka, niin kaikki löytyy Onniselta.
Onnisen laajasta valikoimasta löytyy työkaluja laatumerkeiltä, kuten

Turvalliset ja kestävät työvaatteet ja työkengät ovat tärkeä osa onnistunutta työpäivää. Ammattilaisille suunnitellut työvaatteet ovat mukavia käyttää, niissä on tarpeeksi taskuja työvälineille ja ne täyttävät työturvallisuuden vaatimukset. Oikeanlaiset työjalkineet vähentävät työtapaturmien syntyä merkittävästi. Onniselta löydät johtavien laatubrändien työvaatteita ja turvakenkiä, esimerkiksi

Erilaisten henkilönsuojainten tarkoitus on suojata työntekijää erilaisilta vaaroilta ja vammoilta. Rakennusalan tärkeimmät suojaimet ovat kypärä, kuulosuojaimet ja suojalasit. Lisäksi oikeanlaiset työhanskat suojaavat käsiä kolhuilta, naarmuilta ja kemikaaleilta. Hengityssuojainten tehtävä on suojata käyttäjäänsä mm. pölyltä, kaasuilta ja höyryltä. Hengityssuojain tulee valita oikein käyttötarkoituksen mukaan, jotta se todella suojaa käyttäjäänsä.
Kaikki mitä rakentamiseen tarvitaan, löytyy meiltä! Tervetuloa tutustumaan valtavaan valikoimaan lähimpään Express-myymälään tai verkkokauppaamme onninen.fi.