Työvaatteet, käsineet ja työkengät

Saatavuus
Tuotemerkki
Ympäristömerkki
Alkuperämerkit
Vastuullisuus
Uutuustuotteet
Näytä poistuneet tuotteet

Työvaatteet ja työkengät

Ulkotöihin tarvitaan huomioväriset ja sateenkestävät vaatteet sekä lämpimät talvivaatteet ja talvikengät. Rakentamisen ja teollisuuden alalla työtapaturmia voi sattua helpommin kuin muilla aloilla. Oikeanlaisten henkilönsuojainten avulla tapaturmariskiä voidaan vähentää merkittävästi. Suojainten valintaan vaikuttaa työtehtävä, mihin suojaimia tarvitaan. Esimerkiksi sähköasentajille vaaditaan kuumuudelta suojaavia vaatteita sekä viilto- ja pistosuojattuja käsineitä.

Suojavaatetus

Laadukkaat työvaatteet ovat tärkeä osa turvallista ja sujuvaa työpäivää. Ammattikäyttöön tarkoitetut työvaatteet ovat hengittäviä, joustavia ja mukavia käyttää. Valikoimassa on kestävät ja turvalliset suojavaatteet joka säälle sekä heijastavat vaatteet turvaamaan työntekoa myös pimeässä. Työvaatteiden tulee täyttää esimerkiksi näkyvyyttä koskeva EN ISO 20471- standardi ja sateenkestävyyttä koskeva  EN 343.3.1- standardi.
Työvaatteiden laajasta valikoimasta löytyy mm. brändit:

PROF-vaatemallisto on valmistettu vaativaan ammattikäyttöön uusimpien standardien mukaan. Käyttömukavuus ja kestävyys on otettu huomioon suunnittelussa ja ammattilaiset ovat testanneet työvaatteet käytännössä. Työturvallisuus on huomioitu vaatteiden valmistuksessa ja erinomainen hinta-laatusuhde tekee niistä järkevän valinnan ammattilaiselle. Huomiovaatteet ovat tärkeä osa ammattilaisten työvaatevalikoimaa ja ne löytyvät myös PROFin valikoimasta.

Työvaatepainatus Onninen Express-myymälöissä

Useassa [Onninen Express- myymälässä] (https://www.onninen.fi/palvelut/tyovaatepainatus) on mahdollisuus painattaa työvaatteet haluamallaan logolla. Paino tehdään laadukkaasti lämmönsiirtokuvien avulla, joten lopputuloksesta tulee kestävä ja siisti. Lisätietoa painatuksesta saat omalta Onnisen yhteyshenkilöltäsi.

Työkengät

Oikein valitut työjalkineet takaavat turvalliset työolosuhteet ja turvaavat ammattilaista vaikeissakin olosuhteissa. Laadukkailla turvajalkineilla voidaan välttää monenlaisia tapaturmia, kuten liukastumisia ja nilkan venähdyksiä. Laajaan valikoimaan kuuluu turvajalkineita eri tarkoituksiin, esim. [naulaanastumissuojalla] (https://www.onninen.fi/tyovalineet-ja-vaatteet/tyokengat/c/1102?filter=ETIM_EF009486%3DKyll%C3%A4) ja [varvassuojalla] (https://www.onninen.fi/tyovalineet-ja-vaatteet/tyokengat/c/1102?filter=ETIM_EF013628%3DKyll%C3%A4).

Työmukavuutta lisää se, että käyttää sään mukaisia työkenkiä, siksi valikoimassamme on myös sandaaleita sekä talvikenkiä. Suuri valikoima kokoja takaa sen, että jokaiselle löytyy sopiva työkenkä. Verkkokaupastamme löydät laadukkaat brändit, kuten [Sievi] (https://www.onninen.fi/tyovalineet-ja-vaatteet/tyokengat/c/1102?filter=brand%3DSIEVI), [Jalas] (https://www.onninen.fi/tyovalineet-ja-vaatteet/tyokengat/c/1102?filter=brand%3DJALAS)

Työkäsineet

Oikeanlaiset työhanskat suojaavat käsiä mekaaniselta rasitukselta, antavat pitoa ja lämmittävät silloin kun tarve vaatii. Valikoimassa on paljon erilaisia työkäsineitä ammattilaisten tarpeisiin.

Työkäsineitä on suunniteltu erityisesti:

Työvaatteet ja työkengät ammattilaisille löydät Onnisen valikoimasta. Tutustu koko valikoimaan verkkokaupassamme tai lähimmässä Onninen Express -myymälässä. Onniselta löydät myös työmailla tarvittavat muut [henkilösuojaimet] (https://www.onninen.fi/sahko/63-henkilonsuojaimet/c/607)