Timo Nikulainen Onnisen Infra-yksikön johtajaksi

01.12.2021 08.00
Onninen Oy:n Infra-yksikön vt. johtaja, myyntijohtaja Timo Nikulainen on nimitetty Infra-yksikön johtajaksi 1.12.2021 alkaen. Hänestä tulee Onninen Suomen johtoryhmän jäsen ja hän raportoi uudessa tehtävässään toimitusjohtaja Martti Forssille.

Timo Nikulaisella on pitkä kokemus tietoliikenne- ja infraliiketoiminnasta. Onnisen palvelukseen hän on tullut vuonna 2007. Ennen Onnista Timo työskenteli muun muassa Nokia Networks Oy:ssä ja Laatuantenni Oy:ssä. Koulutukseltaan hän on sähkö- ja tietoliikennetekniikan insinööri (AMK) ja eMBA.

”Infra-alan toimijat kehittävät ja rakentavat nykyaikaista ja toimivaa yhteiskuntaa. Infra-yksikkömme auttaa infrarakentajia kokonaisuuden hallinnassa hyvänä kumppanina, jolla on monipuoliset palvelut, laajat ja kattavat hankintaverkostot sekä toimiva logistiikka”, Nikulainen kiteyttää uutta työkenttäänsä.

”Infra-yksikkö on jo merkittävä osa liiketoimintaamme. Siihen on vahvasti panostettu viime vuosina, ja Timon johdolla sitä kehitetään edelleen vastaamaan tulevaisuudenkin asiakastarpeita”, Martti Forss sanoo.

Onninen palvelee infra-alan toimijoita kautta maan turvaamalla materiaalitarpeet maa- ja vesirakentamiseen sekä sähkö- ja tietoliikenneverkkoihin. Lisäksi Onnisella on Helsingin Pasilassa laaja infra-asiakkaiden toimitusvarasto. Toimitusvarastosta on saatavissa keskeisiä maanrakennus- ja vesihuoltotuotteita, kuten viemäri-, sadevesi- ja valurautapaineputkia sekä niihin liittyviä tuotteita. Toimitusvarastosta asiakkaat voivat noutaa tilaamansa tuotteet tai tilata ne toimitettavaksi nopein toimitusajoin pääkaupunkiseudun kohteisiin.

Infran laajaan asiakaskuntaan kuuluvat muuan muassa vesilaitokset, energiayhtiöt, tietoliikenneyhtiöt, julkiset laitokset, kaupungit ja kunnat, sähköverkkourakoitsijat, maa- ja vesirakennusurakoitsijat, vesiosuuskunnat, kaukolämpöurakoitsijat ja tuulivoimayhtiöt.

Henkilökuva – Timo Nikulainen

Lisätietoja:
Johtaja Timo Nikulainen, Infra-yksikkö, puh. 040 352 6882, [email protected]