Vaasan Onninen Express -myymälä siirtyy Kivihaan alueella avautuvaan uuteen kiinteistöön joulukuussa

02.07.2019 07.00
Vaasan Onninen Express -myymälä tarjoaa jatkossa asiakkaille yhä paremmat ja joustavammat mahdollisuudet tehdä ostoksia uudenaikaisissa tiloissa. Valimontiellä sijaitseva myymälä siirtyy joulukuussa Kivihaan alueelle, jonne valmistuu kokonaan uusi rakennus. Onninen Express -myymälöiden johtaja Kimmo Huttunen pitää uutta liikepaikkaa erittäin toimivana.

Onninen on toiminut Vaasassa kymmeniä vuosia. ”Vaasa houkuttaa meitä kasvavana ja energisenä kaupunkina. Täällä on hyvät mahdollisuudet palvella niin kaupungin kuin lähiseudun teknisen tukkukaupan asiakkaita”, Huttunen sanoo ja jatkaa: ”Haluamme olla läsnä asiakkaittemme arjessa ja tarjota palveluita paikallisesti. Meidän tehtävämme on antaa asiakkaillemme aikaa työntekoon, jotta he voivat keskittyä omaan työhönsä. Käynnin Express-myymälässä on oltava sujuvaa ja nopeaa.”

Onninen Express -myymälä siirtyy Kvartsikatu 2:ssa avautuvaan uuteen liiketilaan joulukuussa. Uusi myymälä sijaitsee erinomaisella liikepaikalla Kivihaan kauppa-alueella Kokkolan moottoriliikennetien ja sen liittymän välittömässä läheisyydessä. ”Näkyvyys ja saavutettavuus olivat uudenaikaisten tilojen lisäksi meille tärkeitä tekijöitä uuden liikepaikan valinnassa”, Huttunen kertoo.

Siirtyminen uuteen ja nykyistä suurempaan liiketilaan mahdollistaa myös tuotevalikoiman kasvattamisen. ”Valikoimassamme on keskeisiä teknisen alan tuotteita, esimerkiksi LVI-tarvikkeita, sähköasennustarvikkeita, työvälineitä ja suojaimia. Verkkokaupastamme voi myös tilata tuotteita ja noutaa ne Onninen Express -myymälästä”, Huttunen kertoo.

Vaasan Onninen Express -myymälä palvelee teknisen alan urakoitsijoita, infra-alan toimijoita ja teollisuusalan asiakkaita. ”Myymälätoiminnan ja nopeiden noutojen lisäksi meillä on Vaasassa tekninen myynti, joka auttaa asiakkaita tarjouslaskennoissa ja projektikokonaisuuksissa. Pitkäaikaiset suhteet oman tutun teknisen myyjän kanssa ovat asiakaspalvelumme perusta”, Huttunen kertoo.

Kivihaan alueella joulukuussa 2019 avautuva uusi Onninen Express -myymälä on kooltaan noin 1 700 m2. Asiakkaita palvelee 18 työntekijää. Onninen Express -myymälät ovat LVI-, sähkö- ja kylmäalan ammattilaisten noutotukkuja, joita on Suomessa yhteensä 52.

Lisätietoja:
Johtaja Kimmo Huttunen, Onninen Express -myymälät, puh. 050 536 5113