Koivuhaan Onninen Mega Express tarjoaa tuhansia tuotteita ja nopeaa palvelua

Onninen Express -myymälät tarjoavat asiakkailleen paitsi laajan tuotevalikoiman myös monipuolisia palveluja. Myymälävastaava Aleksi Pekola auttaa yhdessä henkilöstön kanssa Koivuhaan Onninen Mega Express -myymälän asiakkaita löytämään heille sopivimmat ratkaisut.

Onninen Express -myymälöiden tuotevalikoima hiotaan aina alueen asiakkaita parhaiten palvelevaksi. Meidän isosta myymälästämme löytyy yhteensä yli 20 000 eri tuotetta, ja uusia tulee valikoimiin viikoittain.

Asiakas kerää tuotteet hyllystä myymälän keräilypäätettä käyttäen tai OnniApp-mobiilisovelluksen avulla, josta hän voi kätevästi myös etukäteen tarkistaa tuotteiden tekniset tiedot, hinnan tai saatavuuden. Moni tuleekin myymäläämme aamulla ennen työpaikalle menoa hakemaan tarvittavat tuotteet tai iltapäivällä työpäivän jälkeen katsomaan valmiiksi seuraavan päivän tarvikkeet.

Yleisimpiä kysymyksiä myymälässämme ovat, mistä mikäkin tuote löytyy tai mikä on tuotteen saatavuus. Autamme löytämään oikeat tuotteet tai etsimään niille parhaat korvaavat vaihtoehdot.

Jos jotain tuotetta ei hyllyssä ole, tilaamme sen seuraavaksi päiväksi keskusvarastolta, josta löytyy yli 60 000 tuotetta heti toimitettavaksi.

Jos jotain tuotetta ei hyllyssä ole, tilaamme sen seuraavaksi päiväksi keskusvarastolta, josta löytyy yli 60 000 tuotetta heti toimitettavaksi. Myyjältä tai Onnisen verkkokaupassa ennen kello 17 tehdyt tilaukset ovat seuraavana arkiaamuna valmiita noudettavaksi Koivuhaan myymälästä. Nopeat toimitusaikamme helpottavat asiakkaitamme, ja he voivat luottaa saavansa tarvikkeet meiltä, eikä omalle varastoinnille näin ollen ole tarvetta.

Onninen Express -myymälöissä on monipuoliset palvelut

Laajan tuotevalikoiman lisäksi Onninen Express -myymälät tarjoavat monia erilaisia palveluja. Koivuhaan myymälän palveluihin kuuluu esimerkiksi pikanoutopalvelu: tilaukset kerätään asiakkaalle valmiiksi, ja ne voi noutaa myymälästä tunnin varoitusajalla. Tarvittaessa pikatoimituksen saa työmaallekin. Meiltä voi myös vuokrata työkaluja ja laitteita, kuten puristuskoneita, poravasaroita tai viemärinkuvauskameran. Lisäksi painamme paikan päällä logot työvaatteisiin.

Myymälässä säännöllisesti käyvät asiakkaat tulevat nopeasti tutuiksi. Usein saatammekin juoda aamukahvit yhdessä ja jutella asiakkaiden meneillään olevista projekteista ja töistä. Hyvä asiakasymmärrys auttaa tarjoamaan asiakkaillemme heidän tarpeisiinsa parhaiten sopivat tuotteet ja palvelut.

Meiltä voi myös vuokrata työkaluja ja laitteita, kuten puristuskoneita, poravasaroita tai viemärinkuvauskameran. Lisäksi painamme paikan päällä logot työvaatteisiin.

Kuka? Aleksi Pekola
Mitä? Myymälävastaava
Missä? Onninen Mega Express Koivuhaka, Vantaa

Teksti: Ida Ijäs
Kuva: Juho Kuva

Tämä artikkeli julkaistu alun perin Onnisen asiakaslehdessä 1/22

Kysy lisätietoa myyjältä