Schneider Electriciltä sähkötarvikkeet ammattilaisille

Schneider Electric on maailman johtavia sähkötarvikkeiden valmistajia. Yritys tarjoaa jatkuvasti uusia älykkäitä ja käytännöllisiä ratkaisuja kaikkiin tiloihin.

Sähkötarvikkeita eri tarpeisiin

Verkkokaupastamme löydät kattavasti Schneider Electricin sähköasennustarvikkeita, peitelevyjä, pistorasioita, liiketunnistimia ja katkaisijoita. Lisäksi valikoimaan kuuluvat johdonsuojat, vikavirtasuojat, valotornit, painikkeet ja ohjauskalusteet sekä moottorikäynnistimet, pistokanta-, valvonta- ja turvareleet, teholähteet, taajuusmuuttajat, UPS-laitteet ja sensorit.

CTA-banneri - Schneider brandisivulle - Wiser-tuotteet 11-2021

Schneider Electricin kokonaan uusi Wiser-älykotijärjestelmä tarjoaa monipuolisen ja helpon ratkaisun kodin ja tilojen ohjaukseen ja automatisointiin. Wiser perustuu sähkökalusteissa olevaan älyyn, jota laajennetaan langattomilla sensoreilla ja laitteilla. Langattomuus pohjautuu maailmanlaajuiseen Zigbee 3.0 -standardiin. Kaikkea voidaan ohjata ja seurata myös etänä puhelinsovelluksen avulla. Tutustu tuotteisiin täällä.

Mm. nämä Wiser-tuotteet saat meiltä

Tutustu Easy UPS -tuotteisiin

Schneider Electricin Easy UPS BVS- ja SRVS -laitteet löytyvät nyt tuotevalikoimastamme kattaen monenlaisten IT-ympäristöjen tarpeet varmasta sähkönjakelusta.

Easy UPS BVS -tuoteperhe on suunniteltu niin kotitalouksien sähkölaitteiden kuin toimistojen työpisteiden sähkönjakelun varmennukseen. Tuoteperhe soveltuu erittäin hyvin esimerkiksi etätyöpisteiden suojaukseen, sillä jo edullisin laite tarjoaa noin 40 minuutin varakäyntiajan kotitoimiston lisänäytön ja reitittimen ylläpitämiseen (kuorma 40 W). Easy UPS BVS suojaa laitteita:

  • virtakatkoilta pitämällä kytketyt laitteet päällä akkukapasiteetin mahdollistaman ajan
  • virtapiikkien sekä yli- ja alijännitteiden aiheuttamilta laiterikoilta

Easy UPS Online SRVS tarjoaa pienten ja keskisuurten yritysten ammattilaisille perustason virransuojauksen sähköverkon häiriöitä vastaan, takaamalla tasaisen ja luotettavan virransyötön kriittisissäkin tilanteissa. Online UPS -malliston laitteet tarjoavat seuraavat ominaisuudet:

  • korkea tehokerroin – 0,8 (1, 2, 3 kVA:n laitteet) ja 1,0 (6, 10 kVA:n laitteet)
  • laaja syöttöjännitealue epävakaisiin virransyöttöympäristöihin
  • ECO-toiminto energiansäästöön
  • suojaus jännite- ja virtapiikkejä sekä salamoita ja sähköverkon harmoonisia häiriöitä vastaan
  • LCD-näyttö tarjoten selkeän käyttöliittymän ja yksityiskohtaiset tiedot järjestelmän tilasta

Meiltä saat mm. nämä Easy UPS -tuotteet

Global 100: Vuoden vastuullisin yritys 2021

Schneider Electric on valittu vuoden 2021 Global 100 -listalla maailman vastuullisimmaksi yritykseksi. Valinnan tekee vuosittain yritysten vastuullisuuteen keskittynyt konsulttiyritys Corporate Knights. Esimerkki Schneider Electricin vahvasta vastuullisuusajattelusta on Green Premium -ekomerkki, joka osoittaa, että tieto tuotteen ympäristövaikutuksista on helposti saatavilla ja läpinäkyvää.

Lue lisää aiheesta Onnisen asiakaslehdessä 2/2021.

Banneri - Schneider Electric brändisivulle - Vastuullisin yritys 2021

EVlink-latauslaitteet – älykästä sähköauton lataamista

Sähköautoilu ja sen tuomat teknologiat ovat tulleet jäädäkseen. Schneider Electric tarjoaa käyttäjäystävällisiä ja korkealaatuisia latausasemia – EVlink-valikoimastamme löydät varmasti tarvitsemasi ratkaisun. Ohessa muutamia faktoja sähköautoilusta.

  • Suomessa on yli 4 000 julkista latauspistettä
  • 58 000 sähkö- ja hybridiautoa Suomessa (lähde: Traficom 2019)
  • 80 % akuista ladataan alle 30 minuutissa EVlink-pikalaturilla (auton tyypistä riippuen)

fiiliskuva brandisivulle Schneider Electric EVlink

Taustakuva herobanneriin, johon kolme painiketta
Tutustu sähkön asennuskalusteiden valikoimaamme

Schneider Electric on kumppanimme teollisuusautomaatiossa

Onnisen myyntihenkilöstön avulla asiakkaat saavat sekä tietoa Schneider Electricin automaatioratkaisuista että tukea toimintansa kehittämiseen. Valikoimastamme saat automaatiotuotteet, kuten taajuusmuuttajat, pehmokäynnistimet, aikareleet ja moottorikäynnistimet. Tutustu tuotteisiin verkkokaupassamme ja ota rohkeasti yhteyttä myyntiimme!

Schneider Electricin teollisuusautomaatiotuotteisiin liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä myyntipäällikkö Jarkko Syrjälään (jarkko.syrjala@onninen.com tai 050 5914435). Katso myös muut Onnisen myynnin yhteystiedot täältä.

bannerikuva CTA brandisivulle - Schneider Electric - teollisuusautomaatio

Tutustu teollisuusautomaatiotuotteisiimme

CTA-banner - Schneider Electric brandisivu - tähtituotteet teollisuuteen

Harmony-ohjaus- ja merkinantolaitteiden valikoimasta löydät varmasti tarvitsemasi. TeSys-moottorinohjaimet auttavat optimoimaan koneen suorituskyvyn, ja Altivarin taajuusmuuttajat ja pehmokäynnistimet tarjoavat huipputehon moottorinohjaussovelluksissa.

CTA-banneri - Schneider Electric brandisivulle - Harmony-teollisuustuotteet

CTA-banneri - Schneider Electric brandisivulle - Tesys-teollisuustuotteet

CTA-banneri - Schneider Electric brandisivulle - Altivar-teollisuustuotteet

CTA-banneri - Schneider Electric brandisivulle - teollisuus ota yhteyttä