Schneider Electriciltä laaja sähkö-, teollisuus- ja automaatiotuotteiden valikoima

Schneider Electric on maailman johtavia sähkötarvikkeiden valmistajia. Yritys tarjoaa jatkuvasti uusia älykkäitä ja käytännöllisiä ratkaisuja kaikkiin tiloihin.

Sähkötarvikkeita eri tarpeisiin

Verkkokaupastamme löydät kattavasti Schneider Electricin sähköasennustarvikkeita, peitelevyjä, pistorasioita, liiketunnistimia ja katkaisijoita. Lisäksi valikoimaan kuuluvat johdonsuojat, vikavirtasuojat, valotornit, painikkeet ja ohjauskalusteet sekä moottorikäynnistimet, pistokanta-, valvonta- ja turvareleet, teholähteet, taajuusmuuttajat, UPS-laitteet ja sensorit.

Banneri - Schneider shop-in-shop - USB-C-lataus 03-2024

Yleistyvä USB-C lataa puhelimet ja läppärit!

Tiesitkö, että USB-C-lataustekniikka yleistyy nyt kiivaalla tahdilla? Uusien EU:n toimeenpanneiden sääntöjen mukaan useimmissa pienissä ja keskisuurissa sähkölaitteissa, kuten matkapuhelimissa, tableteissa, digikameroissa ja kuulokkeissa on oltava USB-C-latausportti vuoden 2024 loppuun mennessä.

Nopeaa lataustehoa

Nyt USB-C-kaapelilla on mahdollista ladata laitteet nopeasti, sillä Power Delivery -tekniikalla varustetusta USB-C-portista saa jopa 45 W:n lataustehon. Power Delivery -tekniikka mahdollistaa annettavan virran määrittelyn ladattavan laitteen mukaan, mikä mahdollistaa aina optimaalisen ja turvallisen latauksen. Power Delivery lataa aina liitetyn laitteen sallimalla suurimmalla teholla, mikä lisää akun käyttöikää. Power Delivery mahdollistaa älypuhelimen lisäksi vaikkapa kannettavan tietokoneen latauksen.

PD-tekniikalla varustetut USB-C-pistorasiat löytyvät nyt Exxact-, Renova- ja ELKO kalustesarjoista.

Banneri - Schneider shop-in-shop - USB-C-tuotekuva 03-2024

Poimintoja USB-C-tuotevalikoimasta

Banneri - Schneider shop-in-shop - Vikavirtasuojat ym. 03-2024

Sähkönjakelun turvallisuutta voidaan parantaa huomattavasti lisäämällä keskukseen muutamia erityisiin turvatoimintoihin tarkoitettuja komponentteja. Niiden lisäämistä on hyödyllistä arvioida kohteen kriittisyyden mukaan.

Suojaa sähköiskuilta vikavirtasuojalla

Kompaktin kokoinen Acti9 RCBO -mallisto tarjoaa sekä ylivirtasuojauksen että maavuotosuojauksen pienessä koossa. Vikavirtasuoja suojaa ihmiset sekä suoran että epäsuoran kosketuksen sattuessa. Lue lisää vikavirtasuojasta Schneider Electricin verkkosivulla.

Onnisen valikoimassa olevat tuotteet löydät täältä.

Valokaaren sietoa valokaarivikasuojalla

Valokaarivikasuoja (AFDD) estää tehokkaasti johdinten tai huonojen liitosten aiheuttamia tulipaloja. SFS-6000 suosittaa valokaarivikasuojan käyttöä erikseen luetelluissa tapauksissa, joissa riskitaso on arvioitu erityisen korkeaksi. Lue lisää valokaari-ilmiöstä ja suojan hyödyistä Schneider Electricin asiantuntijablogissa.

Onnisen valikoimassa olevat tuotteet löydät täältä.

Suojaa ukkoselta ylijännitesuojalla

Acti9 iPRD DIN -kiskon ylijännitesuojalaitteet on suunniteltu suojaamaan laitteistoa epäsuorilta salamaniskuilta ja parantamaan toiminnan jatkuvuutta. Suojalaitteessa on ulosvedettäviä patruunoita, jotka mahdollistavat vaurioituneiden laitteiden nopean vaihtamisen. Lue lisää ylijännitesuojauksesta Schneider Electricin verkkosivulla.

Onnisen valikoimassa olevat tuotteet löydät täältä.

Wiserin avulla säästät sähköä

Wiser-älykotijärjestelmä on saanut uusia tuotteita ja oppinut uusia temppuja. Uusien Wiser Exxact -yhdistelmätermostaattien ansiosta niin sähköinen kuin vesikiertoinenkin lämmitys saadaan älykkääksi. Samalla termostaattien käyttö saa uusia ulottuvuuksia, kun ne yhdistetään muihin järjestelmän laitteisiin. Termostaatilla voit siis ohjata vaikka verhoja tai nostaa lämpötilat normaalille tasolle, kun liiketunnistin havaitsee liikettä. Mahdollisuuksia on lähes rajattomasti!

Wiser-energiaremontti on nyt myös rahallisesti kannattavaa. Järjestelmään on nimittäin lanseerattu uutuutena energiamittareiden sarja, jonka avulla voidaan mittaroida dataa keskuskomponenteilta ja käyttää sitä kodin automaatioihin. Energiamittarit myös yhdistävät Wiserin pörssisähköön, mikä lisää mahdollisuuksia säästää konkreettisesti euroja!

PS. Tutustu myös Wiser Sähkönsäästöpaketteihin, joiden älykkäillä pistorasioilla on helppo aloittaa älykodin rakentaminen kätevästi!

Tutustu Wiser-sähkönsäästöpaketteihin

ELKO Plus Ocean Plastic – valmistettu kierrätysmuovista

Modicon x Din UPS rail -tuotteet saatavilla nyt

DIN-kiskoon sopivat 24 Vdc Easy UPS BVS-PDR -laitteet löytyvät nyt Onnisen tuotevalikoimasta tarjoten toimintavarmuutta teollisuusautomaatiojärjestelmien toimintaan.

DIN-kiskoon liitettävä 24 Vdc UPS 240 W ja 480 W teholuokilla. UPS soveltuu DC-tulon ja -lähdön myötä suojaamaan PLC- ja HMI-järjestelmiä. Varakäyntiaikaa voidaan kasvattaa jopa neljällä akustolla sähkönsyöttöhäiriöiden varalle 24 Vdc -järjestelmien ylläpitämistä varten. Laitteessa on mukana releliittimet, jotka mahdollistavat UPS:n etämonitoroinnin. Keskeiset ominaisuudet:

  • DIN-kiskoliitäntä
  • 24 Vdc tulo ja syöttö
  • 240 W/10 A- ja 480 W/20 A -vaihtoehdot
  • Mahdollisuus neljän 4,5 Ah:n akun varakäyntiajan jatkamiseksi
  • 2 vuoden takuu

Valikoimasta löytyy myös 24 Vdc UPS:lle sopivat teholähteet 230 V tuloliitännällä.

CTA-banneri - Schneider Electric brändisivulle - uudet UPSit 05-2022

Schneider Electric on kumppanimme teollisuusautomaatiossa

Onnisen myyntihenkilöstön avulla asiakkaat saavat sekä tietoa Schneider Electricin automaatioratkaisuista että tukea toimintansa kehittämiseen. Valikoimastamme saat automaatiotuotteet, kuten taajuusmuuttajat, pehmokäynnistimet, aikareleet ja moottorikäynnistimet. Tutustu tuotteisiin verkkokaupassamme ja ota rohkeasti yhteyttä myyntiimme!

Schneider Electricin teollisuusautomaatiotuotteisiin liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä myyntipäällikkö Jarkko Syrjälään ([email protected] tai 050 5914435). Katso myös muut Onnisen myynnin yhteystiedot täältä.

bannerikuva CTA brandisivulle - Schneider Electric - teollisuusautomaatio

Tutustu teollisuusautomaatiotuotteisiimme

CTA-banner - Schneider Electric brandisivu - tähtituotteet teollisuuteen

Harmony-ohjaus- ja merkinantolaitteiden valikoimasta löydät varmasti tarvitsemasi. TeSys-moottorinohjaimet auttavat optimoimaan koneen suorituskyvyn, ja Altivarin taajuusmuuttajat ja pehmokäynnistimet tarjoavat huipputehon moottorinohjaussovelluksissa.

CTA-banneri - Schneider Electric brandisivulle - Harmony-teollisuustuotteet

CTA-banneri - Schneider Electric brandisivulle - Tesys-teollisuustuotteet

CTA-banneri - Schneider Electric brandisivulle - Altivar-teollisuustuotteet

CTA-banneri - Schneider Electric brandisivulle - teollisuus ota yhteyttä

Easy UPS -tuoteperhe

Schneider Electricin Easy UPS BVS- ja SRVS -laitteet löytyvät nyt tuotevalikoimastamme kattaen monenlaisten IT-ympäristöjen tarpeet varmasta sähkönjakelusta.

Easy UPS BVS -tuoteperhe on suunniteltu niin kotitalouksien sähkölaitteiden kuin toimistojen työpisteiden sähkönjakelun varmennukseen. Tuoteperhe soveltuu erittäin hyvin esimerkiksi etätyöpisteiden suojaukseen, sillä jo edullisin laite tarjoaa noin 40 minuutin varakäyntiajan kotitoimiston lisänäytön ja reitittimen ylläpitämiseen (kuorma 40 W). Easy UPS BVS suojaa laitteita:

  • virtakatkoilta pitämällä kytketyt laitteet päällä akkukapasiteetin mahdollistaman ajan
  • virtapiikkien sekä yli- ja alijännitteiden aiheuttamilta laiterikoilta

Easy UPS Online SRVS tarjoaa pienten ja keskisuurten yritysten ammattilaisille perustason virransuojauksen sähköverkon häiriöitä vastaan, takaamalla tasaisen ja luotettavan virransyötön kriittisissäkin tilanteissa. Online UPS -malliston laitteet tarjoavat seuraavat ominaisuudet:

  • korkea tehokerroin – 0,8 (1, 2, 3 kVA:n laitteet) ja 1,0 (6, 10 kVA:n laitteet)
  • laaja syöttöjännitealue epävakaisiin virransyöttöympäristöihin
  • ECO-toiminto energiansäästöön
  • suojaus jännite- ja virtapiikkejä sekä salamoita ja sähköverkon harmoonisia häiriöitä vastaan
  • LCD-näyttö tarjoten selkeän käyttöliittymän ja yksityiskohtaiset tiedot järjestelmän tilasta

EVlink-latauslaitteet – älykästä sähköauton lataamista

Sähköautoilu ja sen tuomat teknologiat ovat tulleet jäädäkseen. Schneider Electric tarjoaa käyttäjäystävällisiä ja korkealaatuisia latausasemia – EVlink-valikoimastamme löydät varmasti tarvitsemasi ratkaisun. Ohessa muutamia faktoja sähköautoilusta.

  • Suomessa on yli 4 000 julkista latauspistettä
  • 58 000 sähkö- ja hybridiautoa Suomessa (lähde: Traficom 2019)
  • 80 % akuista ladataan alle 30 minuutissa EVlink-pikalaturilla (auton tyypistä riippuen)

fiiliskuva brandisivulle Schneider Electric EVlink