Schneider Electriciltä laaja sähkö-, teollisuus- ja automaatiotuotteiden valikoima

Schneider Electric on maailman johtavia sähkötarvikkeiden valmistajia. Yritys tarjoaa jatkuvasti uusia älykkäitä ja käytännöllisiä ratkaisuja kaikkiin tiloihin.

Sähkötarvikkeita eri tarpeisiin

Verkkokaupastamme löydät kattavasti Schneider Electricin sähköasennustarvikkeita, peitelevyjä, pistorasioita, liiketunnistimia ja katkaisijoita. Lisäksi valikoimaan kuuluvat johdonsuojat, vikavirtasuojat, valotornit, painikkeet ja ohjauskalusteet sekä moottorikäynnistimet, pistokanta-, valvonta- ja turvareleet, teholähteet, taajuusmuuttajat, UPS-laitteet ja sensorit.

ELKO Plus Ocean Plastic – valmistettu kierrätysmuovista

Modicon x Din UPS rail -tuotteet saatavilla nyt

DIN-kiskoon sopivat 24 Vdc Easy UPS BVS-PDR -laitteet löytyvät nyt Onnisen tuotevalikoimasta tarjoten toimintavarmuutta teollisuusautomaatiojärjestelmien toimintaan.

DIN-kiskoon liitettävä 24 Vdc UPS 240 W ja 480 W teholuokilla. UPS soveltuu DC-tulon ja -lähdön myötä suojaamaan PLC- ja HMI-järjestelmiä. Varakäyntiaikaa voidaan kasvattaa jopa neljällä akustolla sähkönsyöttöhäiriöiden varalle 24 Vdc -järjestelmien ylläpitämistä varten. Laitteessa on mukana releliittimet, jotka mahdollistavat UPS:n etämonitoroinnin. Keskeiset ominaisuudet:

 • DIN-kiskoliitäntä
 • 24 Vdc tulo ja syöttö
 • 240 W/10 A- ja 480 W/20 A -vaihtoehdot
 • Mahdollisuus neljän 4,5 Ah:n akun varakäyntiajan jatkamiseksi
 • 2 vuoden takuu

Valikoimasta löytyy myös 24 Vdc UPS:lle sopivat teholähteet 230 V tuloliitännällä.

CTA-banneri - Schneider Electric brändisivulle - uudet UPSit 05-2022

Schneider Electric on kumppanimme teollisuusautomaatiossa

Onnisen myyntihenkilöstön avulla asiakkaat saavat sekä tietoa Schneider Electricin automaatioratkaisuista että tukea toimintansa kehittämiseen. Valikoimastamme saat automaatiotuotteet, kuten taajuusmuuttajat, pehmokäynnistimet, aikareleet ja moottorikäynnistimet. Tutustu tuotteisiin verkkokaupassamme ja ota rohkeasti yhteyttä myyntiimme!

Schneider Electricin teollisuusautomaatiotuotteisiin liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä myyntipäällikkö Jarkko Syrjälään ([email protected] tai 050 5914435). Katso myös muut Onnisen myynnin yhteystiedot täältä.

bannerikuva CTA brandisivulle - Schneider Electric - teollisuusautomaatio

Tutustu teollisuusautomaatiotuotteisiimme

CTA-banner - Schneider Electric brandisivu - tähtituotteet teollisuuteen

Harmony-ohjaus- ja merkinantolaitteiden valikoimasta löydät varmasti tarvitsemasi. TeSys-moottorinohjaimet auttavat optimoimaan koneen suorituskyvyn, ja Altivarin taajuusmuuttajat ja pehmokäynnistimet tarjoavat huipputehon moottorinohjaussovelluksissa.

CTA-banneri - Schneider Electric brandisivulle - Harmony-teollisuustuotteet

CTA-banneri - Schneider Electric brandisivulle - Tesys-teollisuustuotteet

CTA-banneri - Schneider Electric brandisivulle - Altivar-teollisuustuotteet

CTA-banneri - Schneider Electric brandisivulle - teollisuus ota yhteyttä

Easy UPS -tuoteperhe

Schneider Electricin Easy UPS BVS- ja SRVS -laitteet löytyvät nyt tuotevalikoimastamme kattaen monenlaisten IT-ympäristöjen tarpeet varmasta sähkönjakelusta.

Easy UPS BVS -tuoteperhe on suunniteltu niin kotitalouksien sähkölaitteiden kuin toimistojen työpisteiden sähkönjakelun varmennukseen. Tuoteperhe soveltuu erittäin hyvin esimerkiksi etätyöpisteiden suojaukseen, sillä jo edullisin laite tarjoaa noin 40 minuutin varakäyntiajan kotitoimiston lisänäytön ja reitittimen ylläpitämiseen (kuorma 40 W). Easy UPS BVS suojaa laitteita:

 • virtakatkoilta pitämällä kytketyt laitteet päällä akkukapasiteetin mahdollistaman ajan
 • virtapiikkien sekä yli- ja alijännitteiden aiheuttamilta laiterikoilta

Easy UPS Online SRVS tarjoaa pienten ja keskisuurten yritysten ammattilaisille perustason virransuojauksen sähköverkon häiriöitä vastaan, takaamalla tasaisen ja luotettavan virransyötön kriittisissäkin tilanteissa. Online UPS -malliston laitteet tarjoavat seuraavat ominaisuudet:

 • korkea tehokerroin – 0,8 (1, 2, 3 kVA:n laitteet) ja 1,0 (6, 10 kVA:n laitteet)
 • laaja syöttöjännitealue epävakaisiin virransyöttöympäristöihin
 • ECO-toiminto energiansäästöön
 • suojaus jännite- ja virtapiikkejä sekä salamoita ja sähköverkon harmoonisia häiriöitä vastaan
 • LCD-näyttö tarjoten selkeän käyttöliittymän ja yksityiskohtaiset tiedot järjestelmän tilasta

EVlink-latauslaitteet – älykästä sähköauton lataamista

Sähköautoilu ja sen tuomat teknologiat ovat tulleet jäädäkseen. Schneider Electric tarjoaa käyttäjäystävällisiä ja korkealaatuisia latausasemia – EVlink-valikoimastamme löydät varmasti tarvitsemasi ratkaisun. Ohessa muutamia faktoja sähköautoilusta.

 • Suomessa on yli 4 000 julkista latauspistettä
 • 58 000 sähkö- ja hybridiautoa Suomessa (lähde: Traficom 2019)
 • 80 % akuista ladataan alle 30 minuutissa EVlink-pikalaturilla (auton tyypistä riippuen)

fiiliskuva brandisivulle Schneider Electric EVlink

Global 100: Vuoden vastuullisin yritys 2021

Schneider Electric on valittu vuoden 2021 Global 100 -listalla maailman vastuullisimmaksi yritykseksi. Valinnan tekee vuosittain yritysten vastuullisuuteen keskittynyt konsulttiyritys Corporate Knights. Esimerkki Schneider Electricin vahvasta vastuullisuusajattelusta on Green Premium -ekomerkki, joka osoittaa, että tieto tuotteen ympäristövaikutuksista on helposti saatavilla ja läpinäkyvää.

Lue lisää aiheesta Onnisen asiakaslehdessä 2/2021.

Banneri - Schneider Electric brändisivulle - Vastuullisin yritys 2021