Schneider Electriciltä sähkötarvikkeet ammattilaisille

Schneider Electric on maailman johtavia sähkötarvikkeiden valmistajia. Yritys tarjoaa jatkuvasti uusia älykkäitä ja käytännöllisiä ratkaisuja kaikkiin tiloihin.

Sähkötarvikkeita eri tarpeisiin

Verkkokaupastamme löydät kattavasti Schneider Electricin sähköasennustarvikkeita, peitelevyjä, pistorasioita, liiketunnistimia ja katkaisijoita.

Lisäksi valikoimaan kuuluvat johdonsuojat, vikavirtasuojat, valotornit, painikkeet ja ohjauskalusteet sekä moottorikäynnistimet, pistokanta-, valvonta- ja turvareleet, teholähteet, taajuusmuuttajat, UPS-laitteet ja sensorit.

fiiliskuva brandisivulle Schneider Electric Exxact USB

Ajankohtaista juuri nyt: kätevät USB-lataustuotteet

Kolme vinkkiä valokytkinten ja pistorasioiden suhteen

  1. Aisti talon tai huoneiston henki. Huomioi rakennusvuosi, ja jos kyseessä on vanhempi kohde, valitse ajan henkeen sopivat Renovat. Uudiskohteeseen sopivat huippumodernit Exxactit.

  2. Älä tee kompromisseja yksityiskohtien kanssa. Asennuskalusteet ovat helpommin muokattavissa kuin esimerkiksi lattia, mutta laadukkaat ja tyylikkäät asennuskalusteet ovat ehdottomasti sijoituksen väärti.

  3. Varmista sähköasentajasi kanssa, että suunnitelmassanne on riittävästi pistorasioita. Niitä tarvitsee yleensä enemmän kuin uskotkaan!

Huippusuositut Exxact, Renova ja Elko verkkokaupassamme

bannerikuva CTA Schneider brandisivu - osta Exxact bannerikuva CTA Schneider brandisivu - osta Renova bannerikuva CTA Schneider brandisivu - osta ELKO

EVlink-latauslaitteet – älykästä sähköauton lataamista

Sähköautoilu ja sen tuomat teknologiat ovat tulleet jäädäkseen. Schneider Electric tarjoaa käyttäjäystävällisiä ja korkealaatuisia latausasemia – EVlink-valikoimastamme löydät varmasti tarvitsemasi ratkaisun. Ohessa muutamia faktoja sähköautoilusta.

  • Suomessa on yli 4 000 julkista latauspistettä
  • 58 000 sähkö- ja hybridiautoa Suomessa (lähde: Traficom 2019)
  • 80 % akuista ladataan alle 30 minuutissa EVlink-pikalaturilla (auton tyypistä riippuen)

fiiliskuva brandisivulle Schneider Electric EVlink

Espoon Örkkiniityssä sähköauton latausasemat joka asuntoon

Kun kiinteistö varustetaan jo rakentamisvaiheessa autonlatauspaikkavalmiudella, säästöä syntyy 400–700 euroa per autopaikka jälkiasennukseen verrattuna.

Katso oheiselta videolta, kuinka Espoon Örkkiniityssä varaudutaan tulevien vuosien tarpeisiin.

Schneider Electric on kumppanimme teollisuusautomaatiossa

Onnisen myyntihenkilöstön avulla asiakkaat saavat sekä tietoa Schneider Electricin automaatioratkaisuista että tukea toimintansa kehittämiseen. Valikoimastamme saat automaatiotuotteet, kuten taajuusmuuttajat, pehmokäynnistimet, aikareleet ja moottorikäynnistimet. Tutustu tuotteisiin verkkokaupassamme ja ota rohkeasti yhteyttä myyntiimme!

bannerikuva CTA brandisivulle - Schneider Electric - teollisuusautomaatio

Meiltä tähtituotteet teollisuuteen