Schneider Electriciltä sähkötarvikkeet ammattilaisille

Schneider Electric on maailman johtavia sähkötarvikkeiden valmistajia. Yritys tarjoaa jatkuvasti uusia älykkäitä ja käytännöllisiä ratkaisuja kaikkiin tiloihin.

Sähkötarvikkeita eri tarpeisiin

Verkkokaupastamme löydät kattavasti Schneider Electricin sähköasennustarvikkeita, peitelevyjä, pistorasioita, liiketunnistimia ja katkaisijoita. Lisäksi valikoimaan kuuluvat johdonsuojat, vikavirtasuojat, valotornit, painikkeet ja ohjauskalusteet sekä moottorikäynnistimet, pistokanta-, valvonta- ja turvareleet, teholähteet, taajuusmuuttajat, UPS-laitteet ja sensorit.

Banneri - Schneider Electric brändisivulle - pinta-asennettava Exxact ja Renova

Pinta-asennettavat Exxact- ja Renova-kalusteet ovat suosittujen tuotesarjojen tärkeät lisäykset. Exxact-mallisto kattaa monenlaiset tarpeet yksi-, kaksi- ja neliosaisista pistorasioista kytkimiin, listarasioihin ja pinta-asennusrasioihin.

Renova-kalusteiden klassinen retrotyyli sopii erityisesti vanhantyyliseen sisustukseen, joissa sähköremontti toteutetaan usein pinta-asennuksena. Pinta-asennettavassa mallistossa on tarjolla yleisimmät kalusteet, ja se on saatavana perinteisissä Renova-väreissä: mustana ja valkoisena.

Meiltä saat mm. nämä Exxactit ja Renovat

Kolme vinkkiä valokytkinten ja pistorasioiden suhteen

  1. Aisti talon tai huoneiston henki. Huomioi rakennusvuosi, ja jos kyseessä on vanhempi kohde, valitse ajan henkeen sopivat Renovat. Uudiskohteeseen sopivat huippumodernit Exxactit.

  2. Älä tee kompromisseja yksityiskohtien kanssa. Asennuskalusteet ovat helpommin muokattavissa kuin esimerkiksi lattia, mutta laadukkaat ja tyylikkäät asennuskalusteet ovat ehdottomasti sijoituksen väärti.

  3. Varmista sähköasentajasi kanssa, että suunnitelmassanne on riittävästi pistorasioita. Niitä tarvitsee yleensä enemmän kuin uskotkaan!

EVlink-latauslaitteet – älykästä sähköauton lataamista

Sähköautoilu ja sen tuomat teknologiat ovat tulleet jäädäkseen. Schneider Electric tarjoaa käyttäjäystävällisiä ja korkealaatuisia latausasemia – EVlink-valikoimastamme löydät varmasti tarvitsemasi ratkaisun. Ohessa muutamia faktoja sähköautoilusta.

  • Suomessa on yli 4 000 julkista latauspistettä
  • 58 000 sähkö- ja hybridiautoa Suomessa (lähde: Traficom 2019)
  • 80 % akuista ladataan alle 30 minuutissa EVlink-pikalaturilla (auton tyypistä riippuen)

fiiliskuva brandisivulle Schneider Electric EVlink

Espoon Örkkiniityssä sähköauton latausasemat joka asuntoon

Kun kiinteistö varustetaan jo rakentamisvaiheessa autonlatauspaikkavalmiudella, säästöä syntyy 400–700 euroa per autopaikka jälkiasennukseen verrattuna.

Katso oheiselta videolta, kuinka Espoon Örkkiniityssä varaudutaan tulevien vuosien tarpeisiin.

Schneider Electric on kumppanimme teollisuusautomaatiossa

Onnisen myyntihenkilöstön avulla asiakkaat saavat sekä tietoa Schneider Electricin automaatioratkaisuista että tukea toimintansa kehittämiseen. Valikoimastamme saat automaatiotuotteet, kuten taajuusmuuttajat, pehmokäynnistimet, aikareleet ja moottorikäynnistimet. Tutustu tuotteisiin verkkokaupassamme ja ota rohkeasti yhteyttä myyntiimme!

Schneider Electricin teollisuusautomaatiotuotteisiin liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä myyntipäällikkö Jarkko Syrjälään (jarkko.syrjala@onninen.com tai 050 5914435). Katso myös muut Onnisen myynnin yhteystiedot täältä.

bannerikuva CTA brandisivulle - Schneider Electric - teollisuusautomaatio

Tutustu Modicon M221 -logiikkamoduuleihin

CTA-banner - Schneider Electric brandisivu - Modicon M221 -moduulit

M221-moduuleilla pääset hyvin alkuun PLC-ohjelmoinnissa tai laajennat olemassa olevan sovelluksen ominaisuuksia. Tuotteet soveltuvat erityisesti I/O-ohjattuihin järjestelmiin. Väylinä Modbus RTU, TCP sekä EtherNet I/P.

Sarja käsittää laajan valikoiman I/O-moduuleja ja helppokäyttöisen ohjelmointiympäristön, joka on vapaasti ladattavissa. Ohjelmointikielenä on Ladder, ja lisäksi olemassa on tuki myös ST:lle ja Grafcet:lle. Logiikkaan voidaan lisätä jopa 14 kpl TM3-I/O-moduulia, jolla päästään 200–300:een I/O-määrään. Koko valikoiman löydät täältä.

Meiltä saat mm. nämä moduulit