Schneider Electriciltä sähkötarvikkeet ammattilaisille

Schneider Electric on maailman johtavia sähkötarvikkeiden valmistajia. Yritys tarjoaa jatkuvasti uusia älykkäitä ja käytännöllisiä ratkaisuja kaikkiin tiloihin.

Sähkötarvikkeita eri tarpeisiin

Verkkokaupastamme löydät kattavasti Schneider Electricin sähköasennustarvikkeita, peitelevyjä, pistorasioita, liiketunnistimia ja katkaisijoita. Lisäksi valikoimaan kuuluvat johdonsuojat, vikavirtasuojat, valotornit, painikkeet ja ohjauskalusteet sekä moottorikäynnistimet, pistokanta-, valvonta- ja turvareleet, teholähteet, taajuusmuuttajat, UPS-laitteet ja sensorit.

CTA-banneri - Schneider-brandisivulle - Mureva 06-2021

Schneider Electric on mukana Sähkön kesäkampanjassa 1.6.–31.7.2021. Tarjouksessa on mm. IP65-luokiteltu Mureva-kalvojakorasia. Katso myös muut Schneider Electric -tarjoustuotteet.

Mm. nämä tuotteet saat tarjoushintaan 31.7.2021 asti

Säästä energiaa PowerTag Energy -tuotteilla

CTA-banneri - Schneider Electric brandisivulle - PowerTag

PowerTag Energy on langaton energia-anturi, joka tuottaa tarkkaa ja reaaliaikaista tietoa energiankäytöstä, tehosta ja jännitteestä. Pienikokoiset ja suorituskykyiset PowerTag Energy -anturit valvovat tarkasti energiankulutusta ja siirtävät tiedot langattomasti mobiililaitteeseen yhdyskäytävän kautta. 

Energiansäästötavoitteiden saavuttamisen suurin este on useimmiten riittämätön mittarointi. PowerTag Energyn avulla voit seurata energiankulutusta reaaliajassa. Tunnista ja varmista sähkösuojalaitteet PowerTag Energyn avulla, liitä ne sopivaan yhdyskäytävään vastaanottamista varten, ja saat:

  • energiamittarointia reaaliajassa
  • hälytysilmoituksen ylikuormituksen sattuessa
  • hälytykset ja sähköposti-ilmoitukset jännitteen alenemisesta ja ylikuormituksesta

PowerTag Energy -anturit ovat kompakteja ja helppoja asentaa jo olemassa oleviin tai uusiin sähköpaneeleihin. Enintään 630 A:n kuormille.

Meiltä saat mm. nämä PowerTag-tuotteet

Global 100: Vuoden vastuullisin yritys 2021

Schneider Electric on valittu vuoden 2021 Global 100 -listalla maailman vastuullisimmaksi yritykseksi. Valinnan tekee vuosittain yritysten vastuullisuuteen keskittynyt konsulttiyritys Corporate Knights. Esimerkki Schneider Electricin vahvasta vastuullisuusajattelusta on Green Premium -ekomerkki, joka osoittaa, että tieto tuotteen ympäristövaikutuksista on helposti saatavilla ja läpinäkyvää.

Lue lisää aiheesta Onnisen asiakaslehdessä 2/2021.

Banneri - Schneider Electric brändisivulle - Vastuullisin yritys 2021

EVlink-latauslaitteet – älykästä sähköauton lataamista

Sähköautoilu ja sen tuomat teknologiat ovat tulleet jäädäkseen. Schneider Electric tarjoaa käyttäjäystävällisiä ja korkealaatuisia latausasemia – EVlink-valikoimastamme löydät varmasti tarvitsemasi ratkaisun. Ohessa muutamia faktoja sähköautoilusta.

  • Suomessa on yli 4 000 julkista latauspistettä
  • 58 000 sähkö- ja hybridiautoa Suomessa (lähde: Traficom 2019)
  • 80 % akuista ladataan alle 30 minuutissa EVlink-pikalaturilla (auton tyypistä riippuen)

fiiliskuva brandisivulle Schneider Electric EVlink

Taustakuva herobanneriin, johon kolme painiketta
Tutustu sähkön asennuskalusteiden valikoimaamme

Schneider Electric on kumppanimme teollisuusautomaatiossa

Onnisen myyntihenkilöstön avulla asiakkaat saavat sekä tietoa Schneider Electricin automaatioratkaisuista että tukea toimintansa kehittämiseen. Valikoimastamme saat automaatiotuotteet, kuten taajuusmuuttajat, pehmokäynnistimet, aikareleet ja moottorikäynnistimet. Tutustu tuotteisiin verkkokaupassamme ja ota rohkeasti yhteyttä myyntiimme!

Schneider Electricin teollisuusautomaatiotuotteisiin liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä myyntipäällikkö Jarkko Syrjälään (jarkko.syrjala@onninen.com tai 050 5914435). Katso myös muut Onnisen myynnin yhteystiedot täältä.

bannerikuva CTA brandisivulle - Schneider Electric - teollisuusautomaatio

Tutustu teollisuusautomaatiotuotteisiimme

CTA-banner - Schneider Electric brandisivu - tähtituotteet teollisuuteen

Harmony-ohjaus- ja merkinantolaitteiden valikoimasta löydät varmasti tarvitsemasi. TeSys-moottorinohjaimet auttavat optimoimaan koneen suorituskyvyn, ja Altivarin taajuusmuuttajat ja pehmokäynnistimet tarjoavat huipputehon moottorinohjaussovelluksissa.

CTA-banneri - Schneider Electric brandisivulle - Harmony-teollisuustuotteet

CTA-banneri - Schneider Electric brandisivulle - Tesys-teollisuustuotteet

CTA-banneri - Schneider Electric brandisivulle - Altivar-teollisuustuotteet

CTA-banneri - Schneider Electric brandisivulle - teollisuus ota yhteyttä