Helppoa ostamista Onninen Express -kanta-asiakkaana

Onninen Express -kanta-asiakasohjelma on suunnattu omistajavetoisille yrityksille, jotka tekevät suurimman osan hankinnoistaan Onninen Express -ketjun myymälöissä, ja joilla ei ole voimassa olevaa vuosisopimusta. Onninen Express -kanta-asiakaspisteiden kertyminen edellyttää luotollista asiakastiliä Onnisella.

Kanta-asiakasohjelmassa yrityksesi kerää ostoista palkintoihin oikeuttavia bonuspisteitä. Kanta-asiakkaalle kertyy bonuspisteitä kaikista vakioehdoilla tehdyistä, itse kerätyistä myymäläostoksista. Bonuspisteitä kertyy periaatteella yksi euro = yksi piste.

Kanta-asiakkaan hyödyntäessä bonuspisteitä on niiden vaihtosuhde 1 000 pistettä = 25 euroa (alv 0 %). Minimipistemäärä lahjakorttien tai hyvityslaskun lunastamiseen on kaksituhatta (2 000) pistettä, mikä vastaa 50 € lahjakorttia tai hyvityslaskua. Kanta-asiakas voi käyttää kertyneitä pisteitä kahdella tavalla.

  • Manner-Suomessa: lunastamalla K-lahjakortteja tai pyytämällä Onnisen hyvityslaskun.
  • Ahvenanmaalla: lunastamalla Elgiganten- tai Mekonomen-lahjakortteja tai pyytämällä Onnisen hyvityslaskun.

Palveluksessasi on ammattitaitoinen henkilökuntamme, tehokas logistiikkamme sekä reilusti yli 50 myymälää ympäri Suomen.

Liity kanta-asiakkaaksi

Kanta-asiakkuus on asiakasnumerokohtainen

Kaikki asiakasnumerolla tapahtuneet myymäläostot kerryttävät bonuspisteitä. Kanta-asiakkuus on maksuton. Asiakasnumerolla olevia pisteitä ei voida siirtää toiselle asiakasnumerolle, vaan esimerkiksi y-tunnuksen vaihtuessa tulee kanta-asiakkaan käyttää halutessaan olemassa olevat pisteet ja uudelle asiakasnumerolle tulee tehdä uusi kanta-asiakassopimus. Liity kanta-asiakkaaksi.

Uusi asiakas? Avaa tili Onniselle

Onninen Express -kanta-asiakaspisteiden kertyminen edellyttää luotollista asiakastiliä Onnisella.
Avaa asiakastili

Haluatko lisätietoja?

Voit lähettää kanta-asiakkuuteen liittyviä kysymyksiä sähköpostitse: [email protected]