Tarjonta kuluttajille

Onnisen kanssa yhteistyössä toimivat ketjut Elfin ja Hanakat palvelevat myös kuluttajia.

Elfin

Elfin-ketju on itsenäisten sähköurakoitsijoiden muodostama valtakunnallinen yhteenliittymä. Elfin-ketju tarjoaa asiakkailleen laadukkaita sähköalan tuotteita ja palveluja. Elfin on olemassa, jotta suomalaiset kodit toimisivat.
Elfin-urakoitsija on luotettava sähköalan ammattilainen, joka toimii täyden palvelun periaatteella. Kokonaisvaltaiseen palveluun laatutuotteiden lisäksi saat myös suunnittelun, asennuksen, käyttöopastuksen, huollon ja tarvittaessa myös rahoituksen.

Etsitpä ratkaisua aurinkosähkön tai sähköauton latausaseman hankintaan, lämmitykseen, valaistukseen, kodinohjaukseen tai vaikkapa piha-alueen sulanapitoon, Elfin-tunnus on merkki Onnisen kanssa yhteistyössä toimivasta sähköalan ammatillisesta, jonka kanssa asiat hoituvat.

Lähimmän paikallisen Elfin-sähköurakoitsijan yhteystiedot osoitteessa www.elfin.fi

Hanakat

Hanakat-ketju on itsenäisten LVI-alan yrittäjien muodostama valtakunnallinen jälleenmyyntiketju. Ketju tarjoaa asiakkailleen laadukkaita talotekniikka-alan tuotteita ja palveluja.

Hanakat-liikkeiden tuotevalikoima sisältää tuotteita lämmitykseen, vesihuoltoon, ilmanvaihtoon, kylpyhuoneeseen, kodinhoitotiloihin ja keittiöön.

Hanakat-liike on luotettava LVI-alan asiantuntija, joka toimii täyden palvelun periaatteella. Hanakat-liikkeet tarjoavat kokonaisvaltaisen palvelun, johon sisältyvät

  • tuotteet
  • suunnittelu
  • asennus
  • käyttöopastus
  • huolto
  • rahoitus

Hanakat-liikkeiden yhteystiedot, lisätietoja tuotevalikoimasta ja verkkokauppa osoitteessa www.hanakat.fi