Ajankohtaisia LVI-, kylmä- ja energiatuotteita

Etsitkö LVI-tarvikkeita, ilmanvaihdon tuotteita tai vaikkapa ratkaisuja kylmäalalle? Onniselta saat laitteet ja oheistarvikkeet luotetuimmilta valmistajilta. Tutustu uutuuksiin ja muuten ajankohtaisiin LVIKE-tuotteisiin tällä sivulla.

Rebris: vettä ja energiaa säästävä suunnittelu

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - Hansgrohe Rebris 11-2022

Rebris on Hansgrohen uusin pesuallashanasarja. Sarjaa on saatavana pyöreällä tai kulmikkaalla muotokielellä, kromattuna tai mattamustana. Molemmista malleista ja väreistä on saatavana myös bidette-versio. Kaikilla Rebris-pesuallashanoilla on STF-tyyppihyväksyntä. Hansgohen EcoSmart-tekniikka keskittyy veden- ja energiansäästöön, Rebris-pesuallashanan virtaama on vain 4,7 l/min 3 bar.

Katso koko Rebris-hanavalikoima täällä.

Kotona voidaan säästää paljon rahaa vaihtamalla vettä säästäviin tuotteisiin. Hotelleissa ja projekteissa potentiaali on vieläkin suurempi. Hansgrohen laskurin avulla näet helposti vuotuiset säästöt vesi- ja energialaskuissa.

Tutustu Hansgrohen vedensäästölaskuriin täällä.

Innovatiivinen langaton mobiililämpökamera FLIRiltä

Banneri - ajankohtainen työväline - FLIR One Edge Pro - 11-2022

FLIR ONE EDGE PRO on uudenlainen langaton mobiililämpökamera, jota ohjataan älypuhelimella. Innovatiivinen kuvaustapa auttaa tarkastamaan myös haastavissa paikoissa sijaitsevat kohteet. Älypuhelin toimii lämpökameran näyttönä ja käyttöliittymänä jopa 30 m:n etäisyydeltä, ja se on myös mahdollista kiinnittää älylaitteeseen, jolloin kameraa voidaan käyttää myös yhdellä kädellä. Kompakti koko ja luokkansa paras kuvanlaatu sekä mahdollisuus tallentaa kuvat suoraan FLIR Ignite -pilvipalveluun.

Osta FLIR One Edge Pro -kamera täältä.

Säästä vettä ja energiaa Oraksen hanoilla

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - Oras energiansäästö 11-2022

Suihkussa tai käsienpesun aikana vettä valutetaan usein turhaan. Oraksen valikoimasta löytyy virtaamarajoitettuja hanoja niin pesualtaaseen, keittiöön kuin suihkuunkin. Näissä virtaavan veden määrä on rajoitettu vakiotuotetta pienemmäksi, jolloin vedensäästö on automaattista.

Oras Vega -tuoteperheessä on lisäksi ekonappi, jota painamalla rajoitus voidaan tarvittaessa ohittaa. Kyseisen tuoteperheen pesuallashanojen ekonappi rajoittaa virtaaman lisäksi lämpötilaa, mikä tekee siitä turvallisen valinnan esimerkiksi lapsiperheen kotiin.

Tutustu vettä ja energiaa säästäviin Oras-hanoihin täällä.

Tutustu KOKA Hydrodigit -vesimittariin

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - KOKA Hydrodigit 11-2022

Hydrodigit-vesimittari valtakunnalliseen IoT-verkkoon. Mittari lähettää kulutuslukeman kaksi kertaa vuorokaudessa Lora-verkossa, ja kulutuslukemat saadaan esim. vesilaitosten HYDRONET-palvelusta tai kolmannen osapuolen palvelimelta. Mittarissa on digitaalinen näyttö ja induktiivinen rakenne. Messinkirunko ja messinkikierteet tekevät mittarista vankan ja kestävän. Katso sallitut asennusasennot oheisesta kuvasta. Mittarissa on kiinteä harvasihti, ja siihen on asennettavissa takaiskuventtiili.

Osta KOKA Hydrodigit -vesimittari täältä.

Tutustu Lindab EI60S -palopeltiin

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - Lindab 11-2022

Uusin palopeltitulokas Lindabin valikoimaan, EI60S-luokan palopelti ø400 mm:n kokoon asti. Lyhyt runko yksinkertaistaa ilmanvaihtoasennuksia, kanavalähtö seinästä vain 120 mm. Seinäpintaan kiinni ruuvattavat ripustusraudat helpottavat oikeaoppista asennusta. Asennettavissa seinään ja kattoon. Saatavana niin sähköisellä kuin manuaalisella toimilaitteella. Auki-kiinni tilatiedot saa molemmista toimilaitteista. Varastotuotteena nopeaan toimitukseen!

Siirry Lindabin palopeltivalikoimaan tästä.

Tutustu HAATO HK SC -älyvaraajiin

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - Haato HK SC -varaajat 11-2022

Lämminvesivaraajassakin voi olla älyä! HAATO HK Smart Control -varaaja ”oppii talon tavoille” seuraamalla talouden lämpimänveden kulutusta ja sovittaa käyttöveden lämpötilan vastaamaan käyttäjien tarpeita. Näin turhaan lämmittäminen vähenee, ja hukkalämpö pienenee. Toiminnot valitaan helppokäyttöisestä ohjauspaneelista. Varaajan säiliö on valmistettu suomalaiseen vedenlaatuun parhaiten soveltuvasta ruostumattomasta teräksestä, ja sitä löytyy kolmessa koossa: 150, 200 ja 300 litraa.

HAATO HK SC -varaajat löydät täältä.

Tutustu Georg Fischerin COOL-FIT-järjestelmään

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - GF Cool-Fit 03-2022

COOL-FIT on lämmöntalteenottopiirien ehdoton ykkönen! Muuttuvassa energiamarkkinassa LTO-piirien kysyntä on kasvanut räjähdysmäisesti, ja kuluvan talven aikana niitä rakennetaan enemmän kuin koskaan ennen. Nyt kannattaa ehdottomasti hyödyntää Georg Fischerin COOL-FIT-järjestelmää, joka on perinteiseen järjestelmään verrattuna 50 % nopeampi asentaa, 30 % energiatehokkaampi, eikä vaadi mitään hankalia tulityöjärjestelyjä katoilla. Esieristetyt putket liitetään toisiinsa sähköhitsaamalla, ne kestävät Suomen sääolosuhteita erinomaisesti, eivätkä voi ruostua, sillä putkimateriaalia on luja PE-muovi.

Tuotteet löytyvät verkkokaupastamme hakusanalla COOL-FIT tai tämän linkin kautta.

Roth Minishunt Plus – yksittäisten huoneiden lattialämmityksen säätöön

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - Roth Minishunt Plus 11-2022

Roth Minishunt Plus -sekoitusryhmän avulla liität yksittäisen huoneen lattialämmitysjärjestelmän jo olemassa olevaan patteriverkostoon. Sekoitusryhmää tarvitaan, kun lämmönlähteen menolämpötila on liian korkea lattialämmitykselle.

Minishunt Plus on helppo asentaa, ja tehokkaan muotoilun ansiosta sen voi asentaa myös pieneen tilaan. Lisäksi Minishunt Plus on erittäin hiljainen, ja se soveltuu myös ääniherkille seinille. Minishunt on helposti laajennettavissa kahdelle piirille haaraputkella.

Voit ostaa Roth Minishunt Plus -sekoitusryhmän täältä.

GBG:n varaosavalikoima takaa pitkän käyttöiän ja helpot huollot

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - GBG varaosat 10-2022

Gustavsbergin kylpyhuonetuotteet ovat laadukkaita, ja ne on suunniteltu kestämään useita vuosia. Tuotteisiin on saatavana varaosia tai korvaavia osia vähintään 10 vuotta siitä, kun tuotteen valmistus on lopetettu.

Onnisen GBG-varaosavalikoiman löydät täältä.

Voit tutustua varaosiin ja asennusvideoihin myös Gustavsbergin verkkosivulla klikkaamalla tästä.

Tutustu Wavinin Tigris K5 -liittimiin

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - Wavin Tigris -liitin

Tigris K5 on radiaalipuristeinen PPSU-liitinjärjestelmä monikerrosputkille. Käyttökohteisiin kuuluvat käyttövesi- ja lämmitysjärjestelmät. Kaikki Tigris-liitinjärjestelmät täyttävät lämmin- ja kylmävesilaitteistoihin sekä lämmityspatteri- ja lattialämmitysjärjestelmiin asennettaville putkijärjestelmille asetetut vaatimukset.

Acoustic Leak Alert on integroitu vuodonilmaisujärjestelmä ilmalla suoritettaville painekokeille. Puristamattomista liitoksista kuuluu voimakas vihellys (+/- 80 dBA), jonka avulla vuotava liitos on helppo paikantaa.

Katso Wavin Tigris -varastovalikoimamme

Lue lisää esitteestä (PDF)

Kohti lämmityskautta Frico PA220CE -ilmaverhokojeilla

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - Frico-ilmaverhot 09-2022

Varaudu lähestyvään lämmityskauteen ja varmista sisäänkäynnin miellyttävät lämpöolot. Fricon PA2200CE-ilmaverhokojesarja sopii pienehköille ja vähän liikennöidyille tuulikaapeille. Sähkölämmitteinen, kompakti kojesarja, jossa ohjaus on integroitu kojeeseen. Helppo asennus: koje kiinnitetään paikoilleen, kytketään sähkösyöttöön ja on valmis käyttöön. Lisävarustesarjalla PA2DR kojeen toiminta voidaan vaivattomasti liittää myös oven käyttöön. Sarjasta löytyy eri tehoisia ja levyisiä kojevaihtoehtoja.

Frico PA220CE -tuotteet löydät täältä.

Paine hallintaan Prescorilla

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - Flamco Prescor 10-2022

Flamco Prescor -paineenalennusventtiilin avulla järjestelmän paine asetetaan vakioksi. Vakiopaine lisää järjestelmän käyttömukavuutta, pienentää äänihäiriöitä ja vähentää paineiskuja. Lisäksi sen avulla pienennetään energiankulutusta. Prescor PRV voidaan säätää tarkasti halutulle painetasolle pyörittämällä asteikolla varustettua säädintä. Säätimen merkinnät antavat selkeän kuvan asetuspaineesta. Paineen asetusarvo on 1–6 bar.

Siirry Flamco Prescor -tuotteisiin tästä.

Luotettavat ja suorituskykyiset kiertovesipumput kotiin ja toimistoon

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - Grundfos ALPHA2- ja MAGNA3 - 10-2022

Valikoimastamme löydät huippulaadukaat ja energiatehokkaat kiertovesipumput kaikkiin kohteisiin. Grundfosin ALPHA-tuoteperhe hoitaa energiatehokkaasti pientalojen lämmityksen, ja tehokas MAGNA-sarja taas puolestaan vastaa isojen kiinteistöjen vaatimuksiin.

ALPHA2- ja MAGNA3-pumput löydät täältä.

Voit lukea lisää asuintalojen lämmityksestä myös Grundfosin verkkosivulta.

Taskukokoinen mestariteos Weralta

Banneri - ajankohtainen työkalu - Wera Zyklop Pocket Set 10-2022

Taskukokoinen Zyklop Pocket on kokonaan uudentyyppinen räikkätyökalu, joka yhdistää 3/8”:n Zyklop-räikän sekä räikkäruuvitaltan. Magneettisen kiinnityksen ansiosta käytät räikässä helposti ja vaivattomasti sekä bits-ruuvauskärkiä että 3/8”:n hylsyavaimia.

12:n bits-kärjen lipas on integroitu kahvaan, joten tärkeimmät ruuvitaltat ovat aina mukanasi. Viiteen eri asentoon kääntyvä räikkäpää takaa, että käsille on aina tilaa kaikista ahtaimmissakin asennustilanteissa. Kuljetus taskussa tai vyöpidikkeessä.

Wera Zyklop Pocket Setin löydät täältä.

Puhdas sisäilma kuuluu jokaiselle – Allaway Z

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - Allaway Z -keskuspölynimurit

Allawayn Z-sarjan keskuspölynimureissa yhdistyvät laatu, design ja älykkäät ominaisuudet. Jokaiseen yksityiskohtaan on kiinnitetty erityistä huomiota sekä ulkonäön että toiminnallisuuden näkökulmasta.

Z35 on taloudellinen keskusyksikkö imurasialla ja suurella 20 l:n säiliöllä. Putkilinjan pituus max. 35 m. Z45 soveltuu taas suuriin taloihin, jotka vaativat pitkän, max. 45 m:n putkilinjan. Laitteessa on suuri 20 l:n roskasäiliö ja imurasia.

Katso Allawayn Z-sarjan kaikki tuotteet.

Pieneen tilaan mahtuva, taipuisa ja ääntä vaimentava kanavajärjestelmä

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - Vallox BlueSky 10-2022

Vallox BlueSky -ilmanjakojärjestelmä on pieneen tilaan mahtuva, taipuisa ja ääntä vaimentava ilmanvaihdon kanavajärjestelmä. Sen asennus on helppoa ja nopeaa, ja kanavaosien tarve vähäinen. Näin ollen se on edullinen ratkaisu niin uudisrakentamiseen kuin peruskorjaukseenkin.

Vallox BlueSky -muovikanava valmistetaan hajuttomasta polyeteenistä, jonka halkaisija on vain 75 mm. Taipuisana kanavana se sopii ahtaisiinkin tiloihin. Taipuisuutensa ja kokonsa ansiosta Vallox BlueSky -ilmanjakojärjestelmä voidaan asentaa vaivattomasti väliseinien sisälle, välipohjiin, alas laskettuihin kattoihin ja koteloihin tai betonivaluun.

Tutustu Vallox BlueSky -tuotteisiin täällä.

Wilo Stratos Pico -pientalopumppu lämmitykseen

Kategoriabanneri - Wilo Stratos Pico 10-2022

Wilo tunnetaan erittäin tehokkaan pumpputekniikan edelläkävijänä. Investoi nyt energiatehokkuuteen ja innovaatioihin: vaihda vanhentuneet pumput ja liity Wilon "ekoluutioon"!

Wilo on tuonut Stratos Pico -pumppunsa nyt täysin uudistettuna mallina Onnisen valikoimiin. Huippuluokan moottoritekniikan ja laajojen säätömahdollisuuksien ansiosta Stratos Picoon vaihtamalla voit säästää jopa 80 % (käytöstä riippuen) pumpun energiakuluissa verrattuna vanhoihin ja säätelemättömiin pumppuihin.

Tutustu Wilo Stratos Pico -valikoimaan.

Suomessa tyyppihyväksytty uutuus!

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - Unidrain 10-2022

Unidrain-valikoiman uusi lisäys on matala viemärikaivo kahdella sivuliitoksella. Matala viemärikaivo on kehitetty erityisesti kerrostalo- ja elementtirakentamiseen.
Uudessa viemärikaivossa on kaksi sivuliitosta, joka mahdollistaa kaksi samanaikaisesti käytössä olevaa kytkentää esim. saunan kuivakaivon, pesukoneen tai ilmanvaihdon vedenpoiston, säilyttäen samalla erittäin alhaisen asennuskorkeuden ja vaaditun kaltevuuden viemäröinneissä.

Tutustu ja osta uutuustuotetta täällä.

NIBE S -sarja vastaa myös tulevaisuuden haasteisiin

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - NIBE S -sarja

NIBE S -sarjan laitteita on yksinkertaista ja helppoa käyttää. NIBE-lämmitysjärjestelmään voidaan liittää NIBEn aurinkosähkö, ilmanvaihto ja viilennys. S-sarjassa on sisäänrakennettu wifi, jonka avulla se on helppo liittää nettiin ja ottaa käyttöön myUplink-etäkäyttöpalvelu. NIBE S -sarjan kehitystyössä on ajateltu myös pitkälle tulevaisuuteen. Laitteissa on huomioitu tekninen kehitys kodeissa ja yhteiskunnassa. Niissä on valmius muun muassa puheohjaukseen ja sähkön kysyntäjoustoon. Tämän päivän lämpöpumppu on helposti päivitettävissä vastaamaan myös tulevaisuuden haasteisiin.

Tutustu S-sarjan tuotteisiin täällä.

Löydä viat nopeasti FLIR C3-X:llä

Banneri - ajankohtainen LVI- ja sähkötuote - FLIR C3-X

Kompaktin kokoinen FLIR C3-X on erittäin helppokäyttöinen lämpökamera, joka soveltuu laajalti LVIK- ja sähkölaitteistojen vianetsintään sekä esimerkiksi kiinteistöjen lämpövuotojen paikantamiseen. Monipuolisiin ominaisuuksiin lukeutuu 128 x 96 resoluution lämpökuva, kosketusnäyttö, 5 MP:n valokuvakamera ja mahdollisuus tallentaa kuvat suoraan FLIR Ignite -pilvipalveluun.

Osta FLIR C3-X -lämpökamera täältä.

Geberit ONE -seinä-WC-istuin

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - Geberit One 09-2022

Geberit ONE -seinä-WC-istuin on elegantti, ja sen muotoilu on täydellisesti tasapainotettu sopimaan kaikkiin kylpyhuoneisiin. Sen täydellisyys tulee esille, kun aukaisee kannen: epäsymmetrinen, huuhtelukaulukseton sisäosa varmistaa, että kulhon huuhtelu on kokonaisvaltainen ja hiljainen kuin kuiskaus. Innovatiivisen asennustekniikan ansiota WC-istuimen korkeutta voidaan säätää helposti ilman asennusseinään puuttumista vielä vuosienkin jälkeen -1/+3 cm.

Geberit ONE -WC-istuimet löydät täältä.

Asentajien kiittelemä ISOVER CLIMCOVER ROLL on kevyt ja nopea asentaa

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - ISOVER Climcover Roll

Kanava- ja laite-eristykseen tarkoitettu ISOVER CLIMCOVER ROLL CR ALU1 -lämmöneristematto on uudistunut täydellisesti. Lähes pölyämätön tuote on kevyt ja nopea asentaa ISOVERin kätevällä nitojakiinnityksellä – myös lamellimaton sijaan. Eriste on saanut uuden harmaan värin sekä puristepakkauksen, joka vähentää pakkausjätteen määrää merkittävästi ja säästää tilaa kuljetuksissa. Vähähiilinen Avainlipputuote valmistetaan kotimaisesta kierrätyslasista.

Tutustu tuotteisiin täällä.

Varmat liitokset Viegalla

Banneri - ajankohtainen LVIK-tuote - Viega 02-2022

Valitse Viega-puristusliittimet, kun haluat varmat liitokset. Kaikissa Viega-liittimissä on vuodonilmaisin, joka toimii laajalla painealueella varmasti ja ehkäisee asennusvirheistä johtuvia vahinkoja. Liittimet puristuvat tiivisteen molemmin puolin, ja putki pysyy varmasti kiinni putkessa. Hyvä tasainen laatu, laaja valikoima ja hyvä saatavuus sekä nopeat toimitukset takaavat asennusten sujuvuuden.

Tutustu Viega-puristusliitinten laajaan valikoimaan täällä.

FLS – monipuolinen kokonaisratkaisu LVIS-järjestelmien asentamiseen

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - Fischer FLS-järjestelmä 09-10-2022

Fischer-kiskojärjestelmä FLS on joustava ja monipuolinen asennusjärjestelmä. Kolmen vaihtoehtokorkeuden C-kiskoprofiili tarjoaa varman pidon FLS-järjestelmän rakenneosille. Kiskossa on selkeä hammastus ja vahvistettu kulmastanssaus. Vaaka- ja pystyasennuksissa tämä mahdollistaa putkistojen ja tukirakenteiden nopean ja tehokkaan kiinnityksen.

Kiskon mitta-asteikko optimaalista kiinnitystä ja skaalausta varten helpottaa kiskon katkaisua ja liittimien sijoittamista sekä yksinkertaistaa asennusta. Korkeimmalla FLS 37 -järjestelmällä on MLAR / EN1363-1:n mukainen palotarkastusraportti.

Fischerin FLS-tuotteet löydät täältä.

Tutustu Purmo Plan Compact -radiaattoreihin

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - Purmo 03-2022

  • Sileä ja tyylikäs radiaattori, joka sopii nykyaikaisiin vesikiertoisiin lämmitysjärjestelmiin
  • Radiaattori on pitkäikäinen, tehden siitä ekologisen lämmitysvaihtoehdon
  • Saatavilla myös erikoisvärisävyissä, jotka luovat tyylikkään viimeistelyn sisustukseen – kysy lisää asiantuntevilta myyjiltämme

Laajan Purmo Plan Compact -valikoiman löydät täältä.

Patentoitu Wavin Tegra SVK -sadevesikaivo

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - Wavin Tegra SVK -sadevesikaivot 08-2022

Tegra SVK on uuden sukupolven sadevesikaivo. Tegra SVK:n avulla estät roskien pääsyn putkistoon ja ennaltaehkäiset putkistojen tukkeutumista sekä roskien joutumisen vesistöihin.

Kaivon edistyksellinen erikoisrakenteinen 360°:n kartiosuodatin pysäyttää kuivat roskat ja estää niiden pääsyn putkistoon sekä hidastaa veden virtaamista, jolloin märät roskat tippuvat kaivon pohjalle. Erikoisrakenteinen vesilukko on itsepuhdistuva, mikä takaa selvästi pidemmän huoltovälin kuin perinteiset ratkaisut.

  • Suodattaa roskat pois sadevesistä
  • Erittäin nopea asentaa

Wavin Tegra SVK -tuotteet löydät täältä.

Katso myös oheiset esittely- ja huoltovideot YouTubesta!

Säästä vettä ja energiaa vaivattomasti

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - Oras Eco -tuotteet 09-2022

Oras valmistaa hanoja, jotka täyttävät erilaiset käyttötarpeet ja luovat edellytykset miellyttävälle käyttökokemukselle ja veden ekologiselle käytölle. Ympäristön lisäksi suunnittelutyön kulmakiviä ovat käytännöllisyys, ajaton muotoilu ja kestävyys. Elektronisten ja kosketusvapaiden hanojen johtavana valmistajana Oras on yhdistänyt teknologian ja vihreän ajattelun hyvin tuloksin. Tutustu asiakkaasi kohteeseen parhaiten sopiviin ekologisiin ratkaisuihin.

Oraksen Eco-tuotteet löydät täältä.

Ratkaisut hulevesien hallintaan Pipelifelta

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - Pipelife 09-2022

Pipelifen ratkaisu hulevesien hallintaan on Raineo. Raineo-järjestelmäkokonaisuus kattaa tuotteet hulevesien keräämiseen, johtamiseen, puhdistamiseen, viivyttämiseen, imeyttämiseen ja varastointiin. Raineo-ratkaisuista löydät tuotteiden lisäksi palvelut järjestelmän toimivuuden seurantaan ja toiminnan ylläpitämiseen. Raineo-valikoiman avulla rakennat järjestelmän niin yksittäisen kiinteistön tarpeeseen kuin laajempiin kokonaisuuksiin. Järjestelmäkokonaisuus on suunniteltu pohjoismaiset olosuhteet huomioiden.

Tutustu Pipelifen hulevesiratkaisuihin täällä.

Uutta Hansgrohelta: Finoris-hanat, myös mattamustana

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - Hansgrohe Finoris 08-2022

Finoris-hanojen siluetti on pelkistetty ja geometrinen. Tämä tyylikäs Hansgrohen laatuhana on saatavana mm. ulosvedettävällä juoksuputkella, malja-altaaseen sopivan korkuisena, bidettellä tai ilman, kromisena tai mattamustana.

Mattamusta bidette-malli on saatavana sekä 110- että 260-korkeuksina.

Tutustu mattamustaan Finoris 260 bidette -hanaan.

Katso koko Finoris-valikoima.

Stalalta laadukkaat ja tyylikkäät komposiittialtaat

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - Stalan komposiittialtaat 08-2022

Stalan komposiittialtaat ovat laadukkaita ja kestäviä. Erikokoiset ja eri asennustapoihin sopivat komposiittialtaat soveltuvat sekä suureen että pieneen keittiöön. Musta komposiittiallas on ennen kaikkea ajaton ja kaunis keittiön allas. Tuotteita on saatavana sekä suoraan keskusvarastoltamme että nopealla toimitusajalla toimittajan varastolta.

Katso Stalan komposiittiallasvalikoimamme.

Laadukkaat tuotteet WC:hen ja kylpyhuoneeseen Laufenilta

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - Laufen Kompass

Sveitsiläisen Laufenin tuotteet tuovat kylpyhuoneisiin uusia kauniita muotoja ja värejä sekä hienoja innovaatioita. Huuhtelukaulukseton Kompas-WC-istuin on varustettu piilotetulla S-lukolla ja vettä säästävällä Azor Plus -venttiilillä, joka säästää vettä jopa 0,5 litraa huuhtelukertaa kohden tavanomaiseen venttiiliin verrattuna. Kova istuinkansi automaattisella laskumekanismilla on saatavana erikseen. Kysy myyjiltämme myös Laufenin laadukkaita ja pitkäikäisiä kylpyhuonekalusteita!

Tutustu Laufenin tuotteisiin täällä.

Muoviputkien paineenalaiset liitokset kevyin ottein, tuottein ja mielin – iJoint

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - Georg Fischer iJoint 08-2022

Georg Fischerin iJoint on ihanteellisen helppo ja varma tapa liittää muoviputket toisiinsa. Heti asennusvalmis tuote myös soikeisiin ja naarmuuntuneisiin putkiin, mikä tarjoaa ihanteellisen valinnan puristus- ja vetovoimia vaativiin liitoksiin. Käyttökohteet paineenalaisista viemäriputkista golfkentille ja maanviljelystä teollisuussovellutuksiin. Kysy lisää myyjältäsi tai tutustu verkkokaupassamme.

Ijoint-valikoimamme löydät täältä.

Markkinoiden pätevimmät palopellit

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - FläktGroup 08-2022

FläktGroupin valikoimasta löydät täysin uudet toimilaitteet, kuten ETPR-palopellin. Se on yksi markkinoiden edistyneimpiä palopeltiratkaisuja. ETPR on EI 60 -hyväksytty ja -luokiteltu palopelti sandwich-tyyppisiin seinärakenteisiin. Se on huippuluokan palopelti, joka on helppo ja nopea asentaa.

FläktGroupin palopellit löydät täältä.

Ei huolta! Valitse PAROC Hvac Fire ilmakanavien paloeristämiseen.

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - Paroc HVAC Fire 08-2022

PAROC Hvac Fire ilmakanavien paloeristysratkaisut täyttävät kaikki ilmakanavien eristykselle asetetut vaatimukset. Palosuojauksen lisäksi ne toimivat energiatehokkaana lämmöneristyksenä. Kivivilla on turvallinen, M1-sisäilmaluokituksen ja EUCEB-kuituluokituksen täyttävä materiaali. PAROC Hvac Fire -eristysratkaisu on kustannustehokas ja huoltovapaa eristysratkaisu koko rakennuksen käyttöiän.

Osta PAROC Hvac Fire -tuotteita täältä.

Faluplast Duocontact -pitimillä vältät poraamisen

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - Faluplast Duocontact

Faluplastin Duocontact-pitimillä kiinnität putket ilman poraamista liiman ja teipin avulla. Putkien asennus voi tapahtua kolmen sekunnin kuluttua pitimen liimaamisesta.

Lue lisää ja osta tuotteita täällä.

Kotimainen REJ Design -pyyhekuivain on turvallinen ja oivallinen valinta kaikkiin korjaus- ja uudiskohteisiin

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - REJ Design 03-2022

Vuonna 2018 voimaan astuneet rakentamismääräykset ovat jonkin verran aiheuttaneet ammattilaistenkin keskuudessa epätietoisuutta liittyen käyttövesikuivainten asennuksiin korjauskohteissa. Kaikki vesitoimiset REJ Design -kuivaustelineet soveltuvat asennettaviksi sekä suljettuun lämmitysjärjestelmään, omaan kiertojärjestelmään että käyttövesijärjestelmään. Valmistusmateriaali on tyyppihyväksytty kupari.

Kaikkien vesitoimisten REJ Design -kuivainten teho on alle 200 W. Uudisrakennuskohteissa voidaan käyttää sähkötoimisia kuivaimia tai vesitoimisia kuivaimia, jotka liitetään lämmitysjärjestelmään tai omaan kiertojärjestelmään. Korjaus- ja muutostyössä voidaan käyttää sähkötoimisia tai vesitoimisia kuivaimia kuten edellä.

REJ Design -tunnus pyyhekuivaimessa on lupaus suomalaisesta laadusta, joka syntyy vuosikymmenten kokemuksesta.

Tutustu REJ Design -valikoimaamme täällä.

Uusi tehokas savunrajoitin tulokanavaan

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - Lindab EKOBSV 08-2022

Takaisinvirtaussuoja EKOBSV on itsetoimiva palosuoja, joka on tarkoitettu estämään palokaasujen leviäminen tuloilmajärjestelmän kautta palo-osaston tilojen välillä. Savunkuristimet ovat varustettu tarkastusluukulla eristämättömään ja eristettyyn tuloilmakanavaan. Sisus on poistettavissa kanaviston puhdistuksen ajaksi.

Takaisinvirtaussuoja on täysin itsetoimiva, eikä sitä tarvitse liittää mihinkään ohjaus- ja valvontajärjestelmään. Näin se muodostaa käyttövarman ja kustannustehokkaan suojan savukaasujen leviämiseen. EKOBSV-takaisinvirtaussuojilla on suomalainen Eurofins-tuotesertifikaatti.

Tutustu Lindab EKOBSV -tuotteisiin täällä.