Ajankohtaisia LVI-, kylmä- ja energiatuotteita

Etsitkö LVI-tarvikkeita, ilmanvaihdon tuotteita tai vaikkapa ratkaisuja kylmäalalle? Onniselta saat laitteet ja oheistarvikkeet luotetuimmilta valmistajilta. Tutustu uutuuksiin ja muuten ajankohtaisiin LVIKE-tuotteisiin tällä sivulla.

NIBEltä löytyy maalämpöpumppu jokaiseen tarpeeseen

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - NIBE maalämpö 03-2024

S1255 – S-sarjan invertteriohjattu kodin sydän vaativaan makuun; mm. opastava ohjaus, myUplink-etäpalvelu, sääennusteen huomiointi, pörssisähköohjauksen mahdollisuus sekä laaja lisävarustevalikoima.

F1253 – Invertteriohjattu tehopakkaus tutulla F-sarjan ohjauksella ja etäkäyttömahdollisuudella. Samaan automatiikkaan voi liittää mm. ilmanvaihdon ja viilennyksen.

F1245 – Suosittu ON/OFF-lämpöpumppu, jota saatavissa useissa teholuokissa. Helppokäyttöinen lämpöpumppu, jossa myUplink-etäpalvelu ja pörssisähkömahdollisuus. Malliin liitettävissä useita toimintoja, kuten viilennys ja aurinkosähkö.

Rekisteröidylle lämpöpumpulle NIBETURVA 6 vuotta. Mahdollinen JATKOTURVA jopa 18 vuotta.

Katso kaikki NIBEn maalämpöpumput täältä.

Uutta IDOlta: Glow Art TurboFlush -lattia-WC-istuin

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - IDO Glow Art TurboFlush 03-04-2024

IDO Glow Art TurboFlush on moderni lattia-WC innovatiivisella TurboFlush-teknologialla. Näyttävässä lattia-WC:ssä huuhteluteho yhdistyy korkealuokkaiseen muotoiluun. Tehokas huuhtelu on myös yksi markkinoiden hiljaisimmista. Istuimessa on kestävä IDO Smart -lasite, joka varmistaa helpon puhdistuksen. Pehmeästi sulkeutuva Soft Close -kansi kuuluu toimitukseen. Kannen saranat voidaan lukita niin, ettei kantta voi irrottaa, mikä on tarpeen erityisesti julkisissa tiloissa.

Vedenkulutus on erittäin alhainen, vain 4/2 litraa per huuhtelu. Huuhteluveden määrää voi tarvittaessa säätää 3 ja 6 litraan helposti huuhtelupainikkeen kautta. WC-istuimen asennus on helppoa ja nopeaa muiden IDO-tuotteiden tapaan. Kiinnitys lattiaan tapahtuu silikonilla tai liimamassalla. IDO tarjoaa tuotteiden varaosille 10 vuoden saatavuustakuun, mikä lisää tuotteen käyttöikää. Myös EPD-ympäristöseloste on saatavana.

Saatavilla huhtikuusta 2024 alkaen.

Tutustu IDO Glow Art TurboFlush -WC-istuimeen täällä.

Tutustu NIBE SPLIT BOX -paketteihin

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - NIBE Split Box 03-04-2024

NIBE S -sarjan SPLIT BOX -ilma-vesilämpöpumppupaketit ovat täydellisiä kokonaisuuksia uuteen tai vanhaan kotiin. Edistykselliset ominaisuudet helpottavat asentajan ja käyttäjän arkea sekä mahdollistavat mukavamman sisäilman ja suuremmat säästöt. Asentajan työpäivä helpottuu: selkeän opastetun käyttöönoton voi tehdä joko sisäyksikön näytöltä tai älypuhelimesta sisäyksikön lähiverkossa. MyUplink PRO -sovelluksella voit valvoa ja hallita asiakkaan lämpöpumppua etänä. Teholuokat 6, 8 ja 12 kW.

Tutustu NIBE SPLIT BOX -paketteihin täällä.

Kärcherin H-pölyluokan märkä-kuivaimurit kvartsipölyn imurointiin

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - Kärcher 03-04-2024

Kärcherin H-pölyluokan märkä-kuivaimuri täyttää tiukimmatkin turvallisuusvaatimukset. Rakennuspölyä koskevat määräykset muuttuivat vuoden 2024 alussa, ja nyt kvartsipölyn imurointiin vaaditaan H-pölyluokan imuri. Kvartsipöly on erittäin yleinen likatyyppi kaikessa rakennustyössä, sillä sitä syntyy aina kun betonia tai kiveä porataan, sahataan tai hiotaan. Vaativimman H-pölyluokan märkä–kuivaimureita on saatavilla sekä 30 että 50 litran säiliöllä varustettuna. Katso kaikki Onnisen valikoimasta löytyvät märkä–kuivaimurit oheisen linkin takaa.

Tutustu Kärcherin märkä-kuivaimureihin täällä.

Mm. nämä NIBEn maalämpöpumput saat meiltä

Lämmön talteenottopiirien uraauurtava ratkaisu

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - GF Cool-Fit 06-2023

LTO-piirejä tehtäessä yksi suurimmista haasteista on putkien työstäminen katolla. COOL-FIT-putkistoratkaisu tarjoaa mahdollisuuden päästä eroon tulitöistä, eristämistöistä, kotelointitöistä ja samalla mm. hitsauksesta, haastavasta kannakoinnista ja painavien putkimateriaalien käsittelystä. 3-in-1 -ratkaisussa nestettä kuljettaa kestävä PE-muoviputki, ja sen ympärillä on kova, XPS:ää muistuttava umpisoluvaahto ja ulkopintana maalattavissa oleva luja, UV-säteilyä kestävä HDPE-kuori. Liitokset tehdään nopealla ja luotettavalla sähköhitsauksella. Työt siis nopeutuvat, energiatehokkuus paranee ja putkiston luotettavuus kasvaa.

Tutustu COOL-FIT-valikoimaan täällä.

Tarvitset vain kaksi tuotetta, ja täydellinen paketti on kasassa

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - Geberit CleanLine 10-2023

Geberit CleanLine -suihkukouruvalikoima soveltuu niin uudisrakentamiseen kuin saneerauskohteisiin. Laajasta ja monipuolisesta valikoimasta löytyy sopiva linjalattiakaivo jokaiseen kohteeseen. Tilaaminen on helppoa, tarvitset vain kaksi osaa: kaivo-osan ja suihkukourun. Seinän viereen sijoitettava suihkukouru mahdollistaa myös suositut suuret lattialaatat ja kätevän lattian kaadon.

Seinän viereen asennettavat linjalattiakaivot ovat erittäin suosittuja, koska niiden edut ovat selvät: esteetön kulku, helppo asennus ja puhdistus. Geberit CleanLine –suihkukourut ovat STF-hyväksyttyjä ja saatavissa sivuliitännällä. Sivuliitännän avulla on mahdollista yhdistää esimerkiksi saunan kuivakaivo samaan viemäröintiin suihkun kanssa. Yhden kaivoelementin viemäröintikapasiteetti on suunniteltu yhdelle suihkulle.

Tutustu Geberit CleanLine -tuotteisiin.

Tutustu kotimaiseen Uponor Decibeliin

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - Uponor Decibel 02-2024

Myös korjausrakentaminen tarjoaa hyvän tilaisuuden kiinteistön viemäröinnin äänitekniikan nykyaikaistamiseen.

Sekä uudis- että korjausrakentamiseen soveltuva, Suomessa valmistettu Uponor Decibel on erittäin hiljainen, asennusystävällinen sekä toimivuudeltaan erinomainen kiinteistöviemärijärjestelmä rakennuksen jätevesien viemäröintiin. Uponorin laatimassa kiinteistöviemäröinnin käsikirjassa on ääni- ja palotekniset suunnitteluohjeet Decibel-viemärille. Piirustusesimerkit ja käsikirja ovat ladattavissa Uponorin nettisivuilta.

Uponorin nettisivujen sähköisestä oppimisalustasta, Uponor Campuksesta, löydät Uponor Decibel -kiinteistöviemäröintijärjestelmän verkkokoulutusmoduulin, joka on tarkoitettu LVI-alan suunnittelijoille, pääurakoitsijoille ja asentajille

Uponor Decibel -tuotteet löydät täältä.

Stalalta laadukkaat ja kestävät komposiittialtaat

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - Stalan komposiittialtaat 02-2024

Stalan mustat komposiittialtaat CEG51-57B sekä CEG-E50B ovat nykyaikaisen keittiön tarpeisiin suunniteltuja altaita, joissa yhdistyvät tyylikkyys ja käytännöllisyys.

Tutustu tarkemmin täällä.

Uutta Milwaukeelta: M18 FORGE 6,0 Ah -akku

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - Milwaukee FORGE -akku 02-2024

M18 FORGE 6,0 Ah -akku on yhteensopiva kaikkien M18-sarjan työkalujen kanssa. Tämä akku tarjoaa optimaalisen koon, painon ja tehon yhdistelmän, mikä antaa käyttäjille parhaan ratkaisun vaativaan työskentelyyn ja ahtaisiin työtiloihin. Uuden FORGE-järjestelmän akun saat meiltä.

Tutustu Milwaukeen uuteen akkuun täällä.

Vallox 125 MV korvaa kymmeniä vanhoja ilmanvaihtokoneita

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - Vallox 125 MV 10-2023

Vallox 125 MV -ilmanvaihtokoneen avulla saavutetaan energiatehokas ja ominaisuuksiltaan nykyaikainen ilmanvaihto helposti ja nopeasti. Koneen eri mallit poikkeavat toisistaan vain kanavalähtöjen osalta. Eri mallit korvaavat ilman kanavamuutoksia mm. Vallox MUH Ilmava-, Vallox Digit-, Vallox 75-, Vallox 95- ja Vallox 121 -mallit sekä Ilto 440- ja Onnline 130 -koneet. Muutaman millimetrin tai senttimetrin kanavamuutoksilla Vallox 125 MV korvaa kymmeniä vanhoja ilmanvaihtokonemalleja.

Tutustu Vallox 125 MV -valikoimaan.

Tutustu Hansgrohen laadukkaisiin suosikkituotteisiin

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - Hansgrohen suosikkituotteet 02-2024

Hansgrohelta löydät tuotteet jokaiseen kohteeseen. Hansgrohen hanat on suunniteltu ja valmistettu kestämään kovaa kulutusta, ja näin ollen tuotteet ovat pitkäikäisiä. Hanoilla ja suihkuilla on viiden vuoden valmistajan vapaaehtoinen takuu. Keraaminen säätöosa varmistaa hanojen pitkän käyttöiän. Kaikki pesuallashanat ovat matalavirtaamisia EcoSmart-hanoja (4,7–5,7 l/min, 3 bar), ja näin tukevat kestävää kehitystä. Suosituimmat tuotteet ovat kaikki STF-tyyppihyväksyttyjä. Poiminnoissa mukana ovat Zesis M33- ja Talis M54 -keittiöhanat, Rebris- ja Focus-sarjan hanoja sekä Ecostat-amme- ja suihkuhana.

Tutustu suosituimpiin Hansgrohe-tuotteisiin täällä.

Uutuus: KWC Kalla PRO

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - KWC Kalla PRO 02-2024

Kotimainen, ruostumattomasta teräksestä valmistettu, isolla altaalla (400 x 600 x 250 mm) ja ritilähyllyllä varustettu jalallinen pesupöytä Kalla PRO on helppo asentaa. Nostat vain paikalleen, kiinnität vesilukon ja hanan, ja se on heti valmis käytettäväksi. Jalusta on säädettävissä (+-35 mm). Kokonaismitat 1200 x 600 x 900 mm. Yhdistämällä Kalla PRO -pöytään Gastro-hanan, saat ammattitasoisen, kestävän ja todella toimivan paketin suurkeittiöön, kotitalousluokkiin tai ravintoloihin.

Tutustu tuotteisiin täällä.

Danfoss-patteriventtiileillä ja -termostaateilla on rinnallaan tasokas paluuventtiili, malli RLV-S

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - Danfoss RLV-S 02-2024

Patteritermostaattien ja -venttiilien kanssa kannattaa valita laadukas RLV-S-paluuventtiili. RLV-S asennetaan lämpöpatterin paluuputkeen tavallisessa lämmitysverkostossa, ja se mahdollistaa yksittäisen patterin sulkemisen. Näin huolto ja korjaukset onnistuvat ilman, että ne vaikuttavat järjestelmän muiden pattereiden toimintaan. Danfossin RLV-S-mallistossa on suora- ja kulmamallit liittimin putkikoille DN10 ja DN15. Paluuventtiilille myönnetään 5 vuoden takuu, kun asennuksen on tehnyt ammattimainen asentaja.

Tutustu Danfoss RLV-S -paluuventtiileihin täällä.

Faluplast Duocontact -pitimillä vältät poraamisen

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - Faluplast Duocontact

Faluplastin Duocontact-pitimillä kiinnität putket ilman poraamista liiman ja teipin avulla. Putkien asennus voi tapahtua kolmen sekunnin kuluttua pitimen liimaamisesta.

Lue lisää ja osta tuotteita täällä.

Yali Plus: älykästä lämmitystä

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - Purmo Yali Plus 02-2024

Purmon Yali Plus -lämmittimet vastaavat nykykotien vaatimuksiin älykkäästä lämmityksestä. Yali-lämmittimiin on päivitetty termostaatit, jotka auttavat optimoimaan lämmittimien energiankulutusta ja mahdollistavat tarkan tilakohtaisen lämpötilan säädön.

Unisenza Plus -yhdyskäytävän ja Unisenza Plus -sovelluksen avulla voit ohjata Yali-lämmittimiä kätevästi älypuhelimella tai tabletilla. Jos käytössäsi on kotiautomaatio, esimerkiksi Google Home tai Amazon Alexa, voidaan lämmittimiä myös puheohjata. Myös itsenäinen tai langallinen ohjaus ovat mahdollisia.

Tutustu Purmo Yali Plus -lämmittimiin.

Toteuta seinä-WC Laufenin tuotteilla

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - Laufen seinä-WC 10-2023

Seinäteline Laufen LIS112: seinä-WC:n asennusteline- ja huuhtelusäiliö. Yhteensopiva Laufenin LIS-huuhtelupainikkeiden kanssa, painonappi edessä. Ominaisuudet: korkeus 112–132 cm ja syvyys 13,5–20,5 cm. Tuplahuuhtelu, tehdasasetuksena huuhtelumäärä 4,5/3 litraa, voidaan säätää tarvittaessa 4,5/2, 6/3 tai 6/2 litraa.

Seinä-WC-istuin Laufen Pro Design Rimless, ei kantta: Rimless-malli, eli istuimessa ei ole huuhtelukaulusta. Saniteettiposliinisen WC-istuimen huuhtelupinnat on kokonaan lasitettu, ja siinä on kaksitoiminen huuhtelu. Kiinnitysruuvien välinen mitta on 180-230 mm.

Painonappi LIS AW100: kaksitoiminen huuhtelupainike, jossa on painonappiteknologia joustavilla kaapeleilla. Yhteensopiva Laufen LIS 112 -seinäelementin kanssa. Mitat 205 x 145 mm. Värivaihtoehdot: valkoinen, mattamusta, kromi tai mattakromi.

Huom! Osa tuotteista on tilattavissa vain myyjiemme kautta.

Tutustu näihin Laufen-tuotepoimintoihin nyt.

CONLIT Fire Mat – paloturvallisuutta tinkimättömällä laadulla

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - Rockwool Conlit 11-2023

ROCKWOOL CONLIT Fire Mat on paloturvallisuuden huippuratkaisu. Tämä verkkomatto on ratkaisu ilmanvaihtokanavien palosuojaukseen. CONLIT Fire Mat valmistetaan kivivillasta, mikä paitsi varmistaa energiatehokkuuden myös tarjoaa korkean palonkestävyyden. Nämä ominaisuudet ovat keskeisiä tekijöitä rakennusten kokonaisvaltaisen suojan ja turvallisuuden kannalta. Valikoima kattaa yleisimmät palo-osastointivaatimukset EI30–EI120. Valitse CONLIT Fire Mat – luotettavaa suorituskykyä ja paloturvallisuutta tinkimättömällä laadulla.

Tutustu ROCKWOOL CONLIT Fire Mat -valikoimaan.

Säästöä vedenkulutusta säätämällä – tutustu Nautic-hanoihin

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - Gustavsberg Nautic 02-03-2023

Tiesitkö, että lämmin käyttövesi muodostaa vähintään 20 % tavallisen omakotitalon energiakuluista? Hanojen vaihtaminen energiatehokkaampiin voi maksaa itsensä takaisin nopeasti. Nautic on Gustavsbergin hanasarja, jossa on runsaasti älykkäitä toimintoja, jotka tekevät hanoista turvallisia, vettä säästäviä ja ympäristöystävällisiä. Klassinen muotoilu sopii kaikkialle. Hanat ovat kauniita ja helppokäyttöisiä, ja niiden tärkeimpiä ominaisuuksia ovat:

  • täyttävät BREEAM- ja LEED-ympäristösertifiointijärjestelmien vaatimukset
  • pohjoismaisen ajaton muotoilu, joka osaltaan pidentää käyttöikää ja esteettistä kestävyyttä
  • keittiöhanasta saatavana kaksi mallia korkealla ja yksi matalalla juoksuputkella
  • pesuallashana saatavana pitkällä juoksuputkella, käsisuihkulla ja pesukoneventtiilillä
  • kaikki osat valmistettu elintarvikkeille hyväksytyistä materiaaleista

Smart Inside -konseptin ansiosta hanan älykkäät toiminnot voidaan mukauttaa ja päivittää tulevaisuuden vaatimuksiin sopiviksi. Patentoitu pika-asennusmutteri säästää sekä aikaa, rahaa että selkäsärkyä. Sekoitin kiinnitetään pikakiinnitysmutterilla, joka työnnetään ylös pysäytysasentoon ja kiristetään sitten. Asentaja saa paremman ergonomian ja asennusaika lyhenee vähintään 30 sekuntia – koko projektin kohdalla ero on havaittavissa selkänä ajansäästönä.

Tutustu Nautic-hanavalikoimaan täällä.

Danfoss Icon2: tarkka ja tehokas lämmityksenohjaus älykotiominaisuuksilla

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - Danfoss Icon2 11-2023

Icon2 auttaa saavuttamaan parhaan mahdollisen huonemukavuuden ja lämmitysjärjestelmän suorituskyvyn automaattisen tasapainotuksen avulla. Icon2 on yhteensopiva älykotiratkaisuiden kanssa (Zigbee 3.0). Se soveltuu moneen käyttötarkoitukseen niin lattialämmitykseen kuin jäähdytykseenkin. Pääohjain on suunniteltu pienemmällä määrällä komponentteja, ja käyttöönottosovellus opastaa vaihe vaiheelta asennuksen, käyttöönoton ja luovutuksen. Kattava valikoima langallisia ja langattomia termostaatteja. Uudet langattomat termostaatit ovat nopeita asentaa magneettikiinnityksen ansiosta. Saatavilla myös infrapuna-anturilla varustettuna. Tukee myös kaikkien eri valmistajien 24 V- ja 230 V -toimilaitteita.

Tutustu Danfoss Icon2 -tuotteisiin täällä.

Master3Plus vastaa ääniteknisiin vaatimuksiin

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - Pipelife Master3Plus 11-2023

Pipelifen hiljainen kiinteistöviemäröintijärjestelmä Master3Plus on suunniteltu vastaamaan rakennusten kasvavia ääniteknisiä vaatimuksia. Master3Plus-järjestelmä on erittäin hiljainen, ekologinen ja helppo asentaa. Järjestelmästä on saatu hyviä kokemuksia Euroopassa yli kymmenen vuoden ajalta. Myös Suomessa järjestelmä on saanut hyvän vastaanoton. Tyypillisiä käyttökohteita ovat hotellit, sairaalat, hoivakodit, koulut sekä vanhojen viemäreiden saneerauskohteet.

Tutustu Master3Plus-valikoimaan täällä.

T-haarajärjestelmä tyhjentämättä verkostoa

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - Flamco T-plus 11-2023

T-plus-haaroitusliittimellä laajennat verkostoa helposti, turvallisesti ja nopeasti, asennusaikaa ja kustannuksia säästäen. Verkostoa ei tarvitse tyhjentää t-haaran tekemistä varten, jolloin vältytään monilta tyhjennyksestä koituvilta ongelmilta. T-plus-liitintä käyttämällä verkostoon ei pääse myöskään ilmaa tai likaa uuttaa haaraa tehtäessä. T-plus-liittimen uusittu laukaisumekanismi helpottaa käyttöä ja varmistaa sujuvan asennuksen. Teräsputkien liittimet saatavana kokoluokassa DN 15–80. Kupariputkille ja ohutseinäisille teräsputkille valikoima 14–42 mm.

Tutustu Flamco T-plus -valikoimaan täällä.

BLÜCHER EuroPipe -muhviputkijärjestelmä ruostumattomasta teräksestä

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - Blücher 11-2023

BLÜCHER EuroPipe on kevyt, kestävä ja työtunteja säästävä ratkaisu, jota voidaan käyttää maanpinnan ylä- ja alapuolella monenlaisissa sovelluksissa. Muhviputkijärjestelmän paino on vain 1/3 verrattuna valurautaputkesta tehtyyn ratkaisuun. Asentamiseen tarvitaan vain yksi henkilö, mikä säästää aikaa, rahaa ja työtunteja. Koska järjestelmä on valmistettu ruostumattomasta teräksestä eikä sitä ole pintakäsitelty, se on täysin kierrätettävissä ilman ominaisuuksien heikkenemistä sen suunnitellun käyttöiän – yli 50 vuoden - jälkeen. Saatavana laaja vakiovalikoima. Etuja:

  • kestävät ja hygieeniset ratkaisut ruostumattomasta teräksestä
  • luotettavat liitokset
  • helppo asennus
  • palonkestävä
  • säästää työtunteja
  • rotilta suojaava ratkaisu
  • korkea virtauskapasiteetti

Tutustu BLÜCHER EuroPipe -järjestelmän tuotteisiin.

Allawayn avulla varmistat sisäilman puhtauden

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - Allaway 04-2023

Allaway-keskuspölynimurit ovat moderni ratkaisu siivoukseen ja kodin puhtaanapitoon. Sisäilman puhtaudella on väliä - Allawayn avulla varmistat, että kodin sisäilma on raikas ja pölytön. Allaway-tuotteita on valmistettu Suomessa yli 40 vuoden ajan, ja keskuspölynimurijärjestelmä kestää arkisiivouksessa jopa 20 vuoden ajan. Allawaylta löydät keskuspölynimuriyksiköiden lisäksi kaikki imuroinnin lisätarvikkeet, joilla teet siivouksesta entistä helpompaa ja nopeampaa.

Tutustu laajaan Allaway-valikoimaamme täällä.

Kiertoilmalämmittimellä optimaalista mukavuutta ja säästöä energiakuluissa

Banneri - ajankohtainen sähkötuote - Hedtec / Frico 11-2023

Panther FC -kiertoilmalämmittimet tarjoavat ennennäkemätöntä mukavuutta ja säästöjä energiakuluissa. Kojeet soveltuvat kaikkiin lisälämmitystä vaativiin tiloihin. FC-ohjaus mahdollistaa räätälöidyn ja automaattisen huonelämmityksen. Valittavana 6–15 kW:n lämpöteho ja IP44-suojaus. Koe uudenlainen lämmitysmukavuus!

Tutustu Panther FC -kiertoilmalämmittimiin täällä.

Tutustu LV-tuotteisiin
Tutustu IV-tuotteisiin