Tutustu ajankohtaisiin LVIK-tuotteisiin

Huippulaajasta valikoimastamme saat kaikki tarvitsemasi LV-, ilmanvaihto- ja kylmäalan tuotteet tunnetuimmilta ja luotetuimmilta valmistajilta. Tutustu uutuuksiin ja muuten ajankohtaisiin LVIK-tuotteisiin tällä sivulla.

Uusi venttiilisarja kaikkiin IDO Glow- ja Seven D -WC-istuimiin

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - IDO-venttiili huhtikuu 2021

WC:n huoltokeikka tiedossa, mutta et tiedä, mikä WC-malli on asiakkaalla? Uudella IDO malli 245-333 -venttiilisarjalla huollat kaikki IDO Glow- ja Seven D -WC-istuimet vaivatta. Venttiilit on valmistettu kierrätysmuovista ja niissä on tehokkaampi huuhtelu ja nopeampi täyttö. Lisäksi niiden huuhtelu- ja täyttöääni on entistä vaimeampi. Et tarvitse muuta!

Tutustu IDOn venttiiliuutuuksiin täällä.

Uusi Oras Stela – täydellinen yhdistelmä tyyliä ja toiminnallisuutta

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - Oras Stela 10-2021

Uudet Oras Stela -malliston pesuallashanat on suunniteltu sopimaan kaikentyyppisiin kylpyhuoneisiin. Ominaisuudet pähkinänkuoressa:

  • Kätevä – suunniteltu sopimaan useisiin allastyyppeihin ja kylpyhuonetyyleihin
  • Hygieeninen – minimalistiset saumat, sileät pinnat ja kosketusvapaat mallit auttavat vähentämään bakteerien muodostumista ja helpottavat puhdistusta
  • Turvallinen – valmistettu ympäristöystävällisistä materiaaleista, jotka pitävät veden laadukkaana
  • Älykäs – Bluetooth-yhteys ja useita toimintatiloja kosketusvapaisiin hanoihin
  • Vastuullinen – virtausnopeus 6 litraa minuutissa
  • Innovatiivinen – timantin muotoa jäljittelevällä veden virtauksella on rauhoittava vaikutus
  • Helppo ja nopea asennus Oras 3S-Installation -kiinnitysjärjestelmällä varustetuille versioille

Tutustu Oras Stela -tuotteisiin täällä.

Mm. nämä Stela-tuotteet saat meiltä

Energiaa säästävät kiertovesipumput lämmitykseen

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - Grundfos 10-2021

Grundfosin laajasta valikoimasta löydät luotettavat ja energiatehokkaat kiertovesipumput kaikkiin kohteisiin. ALPHA-pumput hoitavat pientalojen lämmityksen, ja tehokas MAGNA-sarjan valikoima vastaa isojen kiinteistöjen vaatimuksiin.

Tutustu ALPHA2- ja MAGNA3-kiertovesipumppuihin täällä.

Kuinka Grundfosin älykkäät kiertovesipumput ovat varmistamassa lämmitysjärjestelmän häiriöttömän toiminnan? Lue lisää Grundfosin verkkosivuilta!.

Sisäänkäynnin olot hallintaan Fricon ilmaverhokojeilla

Verkkosivu - ajankohtainen LVIKE-tuote - Frico 10-2021

Fricon PA2200CE-ilmaverhokojesarja sopii pienehköille ja vähän liikennöidyille tuulikaapeille. Sähkölämmitteinen, kompakti kojesarja, jossa ohjaus on integroitu kojeeseen. Helppo asennus: koje kiinnitetään paikoilleen, kytketään sähkösyöttöön ja on valmis käyttöön. Lisävarustesarjalla PA2DR kojeen toiminta voidaan vaivattomasti liittää myös oven käyttöön. Sarjasta löytyy eri tehoisia ja levyisiä kojevaihtoehtoja.

Tutustu Fricon PA2200CE-sarjan laitteiisin.

Ratkaisu haaroitusten nopeaan ja helppoon tekemiseen

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - Flamco T-plus 10-2021

T-plus-liitin on fiksu ratkaisu haaroitusten nopeaan ja helppoon tekemiseen järjestelmän ollessa toiminnassa. Lisäksi T-plus säästää asennusaikaa ja -kustannuksia, kun järjestelmää ei tarvitse tyhjentää ja uudelleen täyttää sekä ilmata. Usein t-haara joudutaan tekemään myös hankalassa tai ahtaassa paikassa; T-plus-liittimen kanssa sekään ei ole ongelma.

Tutustu Flamco T-plus -tuotteisiin täällä.

NIBE S -sarjan ilma–vesilämpöpumppukokonaisuudet

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - NIBE-ilmavesi

NIBE S -sarjan ilma–vesilämpöpumppukokonaisuudet avaavat asiakkaasi kotiin uusia mahdollisuuksia ekologiseen ja säästäväiseen asumiseen, mukavuudesta tinkimättä. Voit liittää järjestelmään myös ilmanvaihdon, aurinkosähkön ja viilennyksen, ja hallita kokonaisuutta kätevästi yhdestä paikasta. NIBE S -sarja – fiksu valinta.

Tutustu NIBE S -sarjan ilma–vesilämpöpumppuihin täällä.

Jätevesiratkaisut vuosikymmenten kokemuksella Uponorilta

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - Uponor-jätevesi

Oikein valittu jätevesijärjestelmä säästää luontoa ja nostaa kiinteistön arvoa. Kiinteistökohtaisia jätevesiratkaisuja käytetään rakennuksissa, joita ei ole liitetty kunnalliseen viemäriverkostoon. Tällaisia ovat mm. haja-asutusalueella olevat sekä vapaa-ajan asunnot. Laadukas, nykyaikainen ja toimintavarma jätevesijärjestelmä on investointi, jolla kaivovesi pysyy puhtaana, ja joka nostaa kiinteistön arvoa.

Uponorilla on vuosikymmenten kokemus toimintavarmojen jätevesijärjestelmien valmistuksesta. Uponorin valikoima on markkinoiden laajin ja takaa, että jokaiseen kohteeseen löytyy sopiva jätevesiratkaisu. Kaikki Uponorin jätevesiratkaisut ovat testattuja ja hyväksyttyjä. Hanki kaikki tarvittava nyt syksyn jätevesiprojekteihin.

Tutustu Uponorin jätevesiratkaisuihin.

Mora LionX soveltuu kaikkiin koteihin

Banneri - ajankohtainen LVIK-tuote - Mora Lion X

Mora LionX on jokaiseen kotiin sopiva hanasarja niin ominaisuuksien kuin hintansakin puolesta. Tuotteet on muotoiltu näyttävästi, ja lisäksi ne ovat helppokäyttöisiä ja energiaa säästäviä. Tuotteilla on viiden vuoden takuu.

Tutustu Mora LionX -valikoimaamme.

RauHeatin eristetyt maalämpöputket ja kokoomakaivot

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - Rauheat 10-2021

RauHeatin eristetyt maalämpöputket ja kokoomakaivot ovat asentajaystävällinen ratkaisu erilaisten rakennusten maalämpöasennuksiin. Laadukkuutta ja asennuksen helppoutta tarjoavat tuotteet nyt Onnisen keskusvarastovalikoimassa.

Eristetty maalämpöputki: RauHeatin eristetty maalämpöputki on ihanteellinen ratkaisu lämpökaivon ja lämpöpumpun välisiin vaaka-asennuksiin. Putken asennustyö on tehty helpoksi – kevyen ja taipuisan rakenteen ansiosta asennus onnistuu yhdeltä henkilöltä.

Kokoomakaivot: RauHeatin kokoomakaivo on kestävä ja huoltovapaa ratkaisu maalämpökollektoripiirien yhdistämiseen. Asentajaystävällinen ratkaisu – kaikki liitokset ovat kaivon ulkopuolella.

Tutustu RauHeatin eristettyihin maalämpöputkiin ja kokoomakaivoihin täällä.

Päivitä IDO Glow -lattia-WC-istuin kosketusvapaaksi

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - IDO Sensor

Tiesitkö, että voit päivittää IDO Glow -lattia-WC-istuimen kosketusvapaaksi vaihtamalla siihen Sensor-painikkeen? Painike hoitaa huuhtelun hygieenisesti käsin koskematta – pyyhkäisy kädellä tunnistimen yli riittää. Painike on saatavana sähkö- tai paristokäyttöisenä ja asennus sujuu muutamassa minuutissa.

Katso oheiselta YouTube-videolta kuinka helposti vaihdat Sensor-painikkeen vanhaan IDO Glow -WC-istuimeen. Painiketta on saatavana myös valmiiksi asennettuna IDO Glow -WC-istuimeen. Toimitukset nopeasti suoraan keskusvarastoltamme.

Katso IDO Sensor -valikoimamme täällä.

Oraksen hanat takaavat keittiön toimivuuden

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - Oras keittiöhanat 09-2021

Oras Vega musta 1839FG-33

Keittiöhana, jossa pesukoneventtiili ja korkea, kääntyvä juoksuputki 120°. Pesukoneventtiilissä keraaminen käyttöventtiili. Hanan vivussa on veden virtaamaa rajoittava ekonappi. Joustavat kytkentäputket. Mattamusta kestävä pinnoite.

Oras Optima 2734FG

Keittiöhana, jossa EasyGrip-vipu, korkea juoksuputki, poresuutin ja älykäs pesukoneventtiili. Juoksuputken kääntymiskulma on 120° (mahdollista rajoittaa 0° tai 60°). Pesukoneventtiili sulkeutuu automaattisesti. Paristokäyttöinen, 6 V.

Optima 2727F

Älyhanalla tarkoitetaan älykkäillä ominaisuuksilla varustettuja hanoja, jollainen on esimerkiksi Oras Optima 2727F. Hanassa on kosketusvapaa toiminto, lämpötilanäyttö, joka alkaa vilkkua, kun vesi on kuumaa, sekä älykäs pesukoneventtiili, joka vähentää vesivahinkojen riskiä.

Osta Oraksen huipputuotteita nyt

Laadukkaat tuotteet WC:hen ja kylpyhuoneeseen Laufenilta

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - Laufen Kompass

Sveitsiläisen Laufenin tuotteet tuovat kylpyhuoneisiin uusia kauniita muotoja ja värejä sekä hienoja innovaatioita. Huuhtelukaulukseton Kompas-WC-istuin on varustettu piilotetulla S-lukolla ja vettä säästävällä Azor Plus -venttiilillä, joka säästää vettä jopa 0,5 litraa huuhtelukertaa kohden tavanomaiseen venttiiliin verrattuna. Kova istuinkansi automaattisella laskumekanismilla on saatavana erikseen. Kysy myyjiltämme myös Laufenin laadukkaita ja pitkäikäisiä kylpyhuonekalusteita!

Tutustu Laufen Kompas -sarjaan.

Puhdas sisäilma kuuluu jokaiselle – Allaway Z

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - Allaway Z -keskuspölynimurit

Allawayn Z-sarjan keskuspölynimureissa yhdistyvät laatu, design ja älykkäät ominaisuudet. Jokaiseen yksityiskohtaan on kiinnitetty erityistä huomiota sekä ulkonäön että toiminnallisuuden näkökulmasta.

Z35 on taloudellinen keskusyksikkö imurasialla ja suurella 20 l:n säiliöllä. Putkilinjan pituus max. 35 m. Z45 soveltuu taas suuriin taloihin, jotka vaativat pitkän, max. 45 m:n putkilinjan. Laitteessa on suuri 20 l:n roskasäiliö ja imurasia.

Katso Allawayn Z-sarjan kaikki tuotteet.

Talis M54: minimalistista muotoilua keittiöön

Banneri - ajankohtainen LVIK-tuote - Hansgrohe Talis 08-2021

Modernissa keittiössä design on läsnä joka osa-alueella. Puristisesti muotoillusta Hansgrohe Talis M54 -hanamallistosta löydät version, joka sopii asiakkaasi keittiöön täydellisesti. Etsitkö keittiöhanaa, jonka on tarkoitus toimia katseenvangitsijana keittiösaarekkeessa? Vai pieneen välitilaan sopivaa mallia? Tai kenties mustan keittiöaltaan kanssa yhteensopivaa hanaa? Laajasta Talis M54 -valikoimasta löydät sopivan ratkaisun kaikkiin keittiökonsepteihin.

Voit valita: minimalistinen hanarunko, jossa on litteä ja pystysuoraan asennettu kahva, jota on saatavana kolmella eri juoksuputken muodolla ja korkeudella: kaariputkella sekä L- tai U-mallisella juoksuputkella. Lisäksi valittavana on kolme valikoitua pintaväriä, jotka kuvastavat täydellisesti keittiön tyyliä, tai luovat tietoisesti kontrastia: ainutlaatuinen mattamusta, kiiltävä krominen tai harjattu ruostumattoman teräksen väri.

Tutustu Hansgrohe Talis M54 -valikoimaan.

Esimerkkejä Talis M54 -tuotteista

Markkinoiden matalin lattiakaivo: Vieser One extra matala

Kun korkeus ratkaisee, pieneen tilaan mahtuu markkinoiden matalin lattiakaivo, Vieser One vaakakaivo DN50 1x32 extra matala, joka on vain 69 mm korkea. Extra matala lattiakaivo on markkinoiden matalin lattiakaivo 1,2 l/s:n virtaamalla ja yhdellä sivuliitännällä. Tehokkaan virtaaman ansiosta kaivo soveltuu sekä suihkun että kylpyammeen yhteyteen, ja se on yhteensopiva kaikkien Vieser-kansien ja korokerenkaiden kanssa. Kuten Vieserin tuotteet aina, tämäkin kaivo on kotimainen ja sillä tyyppihyväksyntä.

Katso Vieser One extra matala -tuotteet.

Uusi ajastintoiminto tuo arjen vaivattomuutta ja säästöä

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - REJ Design ajastintoiminto

Sähkötoimisten kuivaimien toiminnallisuus siirtyy uudelle tasolle ajastimellisen virtakytkimen ansiosta. Pystyputken päähän kuivaimen muotokielellä integroitu ja LED-valolla varustettu ajastimellinen virtakytkin tekee kuivaimen käytöstä tehokasta, täsmällistä ja helppoa. Ajastin on mahdollista laittaa päälle neljän tai kahdeksan tunnin ajaksi, jonka jälkeen kuivain sammuu automaattisesti. Kuivainta on edelleen mahdollista käyttää myös jatkuvatoimisena.

REJ Designin tuotekehityksen keskiössä on innovatiivisuus ja vastuullisuus, josta ajastintoiminnan lisääminen on hyvä esimerkki. REJ Designin ajastintoiminto on saatavilla valikoituihin kuivainmalleihin. Tällä hetkellä ajastin on saatavilla kylpy- ja kodinhoitohuoneisiin sopivaan Largoon, perheiden suosikkikuivaimeen Tangoon ja kapeaan tilaan sulautuvaan moderniin Vivoon.

Tutustu REJ Designin sähkötoimisiin kuivaimiin.

Tutustu Vallox Delico -uutuuksiin

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - Vallox Delico

Pelkistetyn tyylikäs Vallox Delico -kupu sulautuu saumattomasti osaksi keittiötä. Kuvut ovat saatavilla valkoisella ja mustalla etupaneelilla, joten ne sopivat erilaisiin keittiöihin. Asennusta helpottavat uudenlaiset kiinnityslistat. Vallox Delico -kuvut sopivat skandinaavisen eleetöntä tyyliä ja tehokasta kärynpoistoa etsivälle.

Katso Vallox Delico -valikoimamme täällä.

Wera Joker 6004 on uudenlainen työväline

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - Wera Joker 6004 09-2021

Joker 6004 yhdistää putkipihdin ja jakoavaimen parhaat puolet. Portaattomasti ja itsestään säätyvät leuat mahdollistavat monen eri ruuvikoon käyttämisen yhdellä avaimella, mutta ote ruuvista on yhtä luotettava kuin kiintoavaimella. Lisäksi työskentelysi nopeutuu huomattavasti näppärän räikkätoiminnon ansiosta.

Tutustu Wera Joker 6004 -sarjaan täällä.

DuoSeal takaa vahvan ja kestävän kiinnitysratkaisun

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - Fischer Duoseal

Fischerin uusi DuoSeal tiivistää porausreiät laattoihin ilman erillistä tiivistysseosta. Oikea asennus estää näin ollen kosteuden aiheuttamat rakenteelliset vahingot kaikissa rakennusmateriaaleissa. DuoSeal sopii erityisen hyvin kaakeloituihin pintoihin, jotka altistuvat toistuvasti roiskevedelle ja tilapäiselle veden kertymiselle.

Katso valikoimastamme löytyvät Fischer DuoSeal -tuotteet täältä.

Jätevesijärjestelmät kotiin ja mökille

Banneri - ajankohtainen LVIK-tuote - Pipelife-jätevesijärjestelmät

Jätevesijärjestelmien huoltoaika on nyt. Pitämällä huolta omasta tai asiakkaasi järjestelmästä varmistat järjestelmän toimivuuden ja pitkän käyttöiän.

Tutustu Pipelifen järjestelmiin ja huoltotuotteisiin.

Tutustu Flamcovent- ja Clean Smart -tuotteisiin

Banneri - ajankohtainen LVIK-tuote - Flamco erottimet

Ilma ja lika aiheuttavat jatkuvia ongelmia lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmissä. Flamcovent- ja Clean Smart -mikrokuplailmanpoistimet ja magneetilla varustetut lianerottimet ovat tehokas ja yksinkertainen tapa torjua näitä ongelmia. Lisäksi ne ovat lähes huoltovapaita ja säilyttävät tehokkuutensa ilman tukkeutumisia – täydellisiä suojaamaan lämmitysjärjestelmääsi.

Tutustu Flamcovent- ja Clean Smart -tuotteisiin täällä.

Uutta Wavinilta: Tigris-liitin Acoustic Leak Alert -toiminnolla

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - Wavin Tigris -liitin

Uusi Tigris K5 on radiaalipuristeinen PPSU-liitinjärjestelmä monikerrosputkille. Käyttökohteisiin kuuluvat käyttövesi- ja lämmitysjärjestelmät. Kaikki Tigris-liitinjärjestelmät täyttävät lämmin- ja kylmävesilaitteistoihin sekä lämmityspatteri- ja lattialämmitysjärjestelmiin asennettaville putkijärjestelmille asetetut vaatimukset.

Acoustic Leak Alert on integroitu vuodonilmaisujärjestelmä ilmalla suoritettaville painekokeille. Puristamattomista liitoksista kuuluu voimakas vihellys (+/- 80 dBA), jonka avulla vuotava liitos on helppo paikantaa.

Katso Wavin Tigris -varastovalikoimamme

Lue lisää esitteestä (PDF)

Poimintoja Tigris-valikoimastamme

Tutustu Gustavsberg Epic -hanoihin

Banneri - ajankohtainen LVIK-tuote - VB Gustavsberg Epic -hanat

Gustavsbergin pelkistetysti muotoiltu Epic-hanasarja sopii erinomaisesti moderniin sisustukseen. Hanojen ohuissa vivuissa on Soft Move -toiminto, jonka ansiosta niitä voi liikuttaa tarkasti ja pehmeästi. Värivaihtoehdot: tyylikäs mattamusta, upea messinki ja klassinen kromi.

Katso Gustavsberg Epic -valikoima täällä.

Mm. nämä Epic-hanat saat meiltä

Vältä vesivahingot älykkäällä vuotovahdilla

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - ROTH QuickStop Pro2

Roth QuickStop Pro 2 suojaa kiinteistöäsi käyttövesiputkiston vuodoilta. Se mittaa jatkuvasti virtaamaa ja suorittaa vedenkulutusanalyysin perusteella kolme testiä, jotka antavat erittäin kattavan suojan vesivuotoja vastaan. Automaattinen veden katkaisu vikatilanteissa antaa mielenrauhan. QuickStop Pro 2 ei vaadi verkkoyhteyttä toimiakseen, ja sopii näin niin kotiin kuin mökillekin.

  • Turvallisempaa asumista – suojaa kodin putkistoa jatkuvan valvonnan avulla.
  • Säästä rahaa – vähentää hävikkiä esim. vuotavista vessoista ja hanoista.
  • Langaton etähallinta ilmaisella QuickStop-sovelluksella – välitön hälytys älypuhelimeen ja vedentulon katkaisu vuototapauksessa.

Tutustu Roth QuickStop Pro 2-vuotovahtiin.

Panosta laatuun porakaivotuotteissa

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - Wilo-porakaivopumput 06-2021

Wilon valikoimista löydät laadukkaat korroosiovapaat kolmen ja neljän tuuman porakaivopumppupaketit sekä 1- että 3-vaiheisina pientaloille ja isommillekin kiinteistöille. Paketit sisältävät aina sekä vaijerin että kaapelin, ja nesteen kanssa kosketuksissa olevat osat ovat ruostumattomia. Wilo tarjoaa porakaivopumppupaketeilleen 5 vuoden takuun.

Tutustu Wilon porakaivotuotteisiin täällä.

Wavin AS+ on ensiluokkainen desibeliviemärijärjestelmä

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - Wavin ASPLUS

Äänenvaimennus: Wavin AS+ -putket vaimentavat ääntä verrattoman tehokkaasti materiaalien joustavuuden ja kolmikerroksisen rakenteen ansiosta.

Helppo ja nopea asentaa: Voideltu sininen tiiviste, viistetty putken pää ja kulmamerkinnät takaavat nopean ja vaivattoman asennuksen sekä tiiviin lopputuloksen.

Kustannustehokkuus: Asennuksen nopeus ja helppous yllättävät: 90 mm:n viemäriputkia voi asentaa myös ilman voiteluainetta Wavin AS+:n ansiosta.

Katso laaja Wavin AS+ -valikoimamme.

Vesikiertoinen lattialämmitys kaikkiin koteihin

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - Danfoss-lattialämmitys

Danfossin vesikiertoisen lattialämmityksen valikoima koostuu laadukkaista putkista ja jakotukeista, ja järjestelmän kruunaavat edistykselliset Danfoss Icon™ -ohjausratkaisut.

Danfoss Icon™ on valikoima sovelluksia jokaiseen kotiin. Valittavana on joko langallinen (24 V / 230 V) tai langaton (24 V) ohjaus. Tuoteperheestä löytyy niin ohjelmoitavia, kosketusnäytöllisiä kuin säätöpyörällisiäkin lattialämmitystermostaatteja uppo- tai pinta-asennukseen. Lisäksi saatavana on useita erilaisia laajennusmoduuleita, joilla voit mm. hallita jäähdytystä ja ohjata lattialämmitysjärjestelmääsi energiatehokkaasti ajasta ja paikasta riippumatta.

Katso Danfoss-valikoimamme täällä.

Huippu-uutuus: Oras Hydractiva Digital -käsisuihku

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - Oras Hydractiva Digital

Uuden ajan käsisuihkussa on sisäänrakennettu näyttö, joka näyttää reaaliaikaisen veden ja energian kulutuksen suihkun aikana ja jälkeen. Tämä auttaa käyttäjää vähentämään veden ja energian kulutusta joka kerta suihkussa käydessään. Bluetooth-yhteensopiva käsisuihku voidaan liittää myös käytännölliseen sovellukseen. German Design Award 2021 -kilpailussa käsisuihku nimettiin voittajaksi kahdessa kategoriassa: "Bathroom and Wellness" sekä "Eco Design”.

Oras Hydractiva Digital -käsisuihkun löydät täältä.

Cool-Fit-putkistojärjestelmä Georg Fischeriltä

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - GF Coolfit

Cool-Fit on esieristetty putkistojärjestelmä teollisuuden ja kaupan alan jäähdytystarpeisiin. Kattavasta valikoimastamme löydät takuuvarmasti juuri oikeat tuotteet eri käyttökohteisiin.

Katso Georg Fischer Cool-Fit -valikoima täällä.

Uutuuksia Faluvulk-järjestelmässä

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - Faluplast-uutuus

Faluvulk-järjestelmän 15 °:n valkoinen kulma yhdelle putkelle on nyt saatavana myös 32 ja 40 mm:n putkille. Uutuustuotteiden LVI-numerot ovat 2428034 ja 2428035.

Katso koko Faluvulk-valikoimamme.

Hulevedet haltuun Pipelife Raineolla

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - Pipelife Raineo

Pipelife Raineon avulla rakennat järjestelmän yksittäisen kiinteistön tarpeeseen tai laajempiin kokonaisuuksiin, joilla huolehdit esimerkiksi pysäköintialueen, huoltoaseman, kerrostaloalueen tai teollisuusalueen hulevesien hallinnasta ja puhdistamisesta.

Katso kaikki Pipelife Raineo -tuotteet.

Uutta Uponorilta: Ecoflex VIP -putkielementti

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - Uponor Ecoflex VIP

Uudessa aluelämpöverkostoihin suunnitellussa Ecoflex VIP -putkielementissä yhdistyvät uudella tavalla eristettyjen putkijärjestelmien tärkeimmät ominaisuudet: erinomainen energiatehokkuus sekä asennuksen helppouden varmistava taipuisuus. VIP-eristeteknologian ansiosta lämpöhäviöitä voidaan vähentää jopa kymmeniä prosentteja vakiotuotteisiin verrattuna. Muita etuja ovat alemmat käyttökustannukset, pienempi asennusaika ja -kustannukset sekä alhaisemmat CO2-päästöt.

Ecoflex Thermo VIP soveltuu käytettäväksi lämmitysverkostoissa ja Ecoflex Aqua VIP lämpimän käyttöveden verkostoissa. Kumpaakin tuotetta valmistetaan sekä yksi- että kaksiputkisena.

Tutustu Uponor Ecoflex VIP -valikoimaamme.

Tutustu mm. näihin Ecoflex VIP -tuotteisiin

Varmaa toimintaa maalla ja meressä – GF Multi/Joint

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - Georg Fischer Multi/Joint

Luotettavia vetoakestäviä liittimiä kaikentyyppisille putkimateriaaleille. Georg Fischerin Multi/Joint 3000 Plus Wide Range -järjestelmä täyttää tiukimmatkin vaatimukset ja soveltuu kaikkiin vesijohto- ja kaasuputkistoihin kokoluokasta DN50 aina suureen DN825-kokoon asti. Multi/Joint-liittimet tarjoavat varmaa toimintaa niin maalla kuin meressäkin.

Tutustu GF Multi/Joint -valikoimaamme.

Rothenbergerin työkaluvalikoimassa yli 600 tuotetta

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - Rothenberger-valikoima

Rothenberger on tunnettu huippulaadukkaista työkaluista. Reilusti yli 600 nimikkeen valikoimastamme saat tuotteet aina erilaisista leikkureista puskuhitsauksen ja kylmäasennuksen tarpeisiin.

Katso kaikki Rothenberger-tuotteet.

REJ Design -kuivainten värimaailma laajenee mustaan

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - REJ Design musta

Käytännöllinen pyyhekuivain kuuluu kodin nykyaikaiseen perusvarustukseen. Samaan aikaan aiemmin arasteltu musta väri on vakiinnuttanut paikkansa modernissa skandinaavisessa sisustuksessa.

REJ Designin kuivainten värimaailma täydentyy graafista linjakkuutta kotiin tuovalla mustalla värivaihtoehdolla. Musta väri tuli täydentämään valkoisen ja kromin vakiovärivalikoimaa asiakkaiden pyynnöstä. Väri on saatavana sekä vesi- että sähkötoimisten kuivaimien kaikkiin malleihin.

Katso koko laaja REJ Design -valikoimamme.

RauHeat PexFlex PLUS tehokkaaseen lämmönsiirtoon

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - RauHeat PexFlex Plus

RauHeat PexFlex PLUS on markkinoiden energiatehokkain ja taipuisin PUR-eristeinen lämmönsiirtäjä. Tuotesarja tarjoaa minimaaliset kustannukset lämmitys- ja käyttövesien siirtolinjastoissa.

PexFlex PLUS on tunnettu helposta asennettavuudestaan. Putken korrugoitu suojakuori ja pehmeävaahtoinen polyuretaani muodostavat tuotteelle erittäin taipuisan rakenteen. Suojakuoren ja polyuretaanin väliin on asennettuna kitkapintaa vähentävä XPE-solumattokerros, joka antaa tuotteelle n. 40 % enemmän taipuisuutta. Tuotteiden kestävä rakenne sekä turvallinen ja helppo asennettavuus takaavat linjastoille jopa 50 vuoden laskennallisen käyttöiän.

Tutustu RauHeat PexFlex PLUS -tuotteisiin täällä.

Tutustu myös RauHeat-varastovalikoimaesitteeseen (PDF)

NIBE S -sarja on fiksu valinta

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - NIBE S-sarja

NIBE S -sarjan maalämpöpumput ja ilma-vesilämpöpumppukokonaisuudet ovat vaivattomia asentaa ja tuovat helppoutta ja turvallisuutta loppukäyttäjille. Selkeä ohjaus opastaa käyttäjää. Sisäänrakennetun wifin ansiosta laitteet on helppo liittää nettiin ja ottaa myUplink-etähallinta käyttöön. Samaan järjestelmään voi liittää myös NIBEn aurinkosähkön, ilmanvaihdon ja Cool-IN viilennyksen.

Tutustu NIBE S -sarjan tuotteisiin.

Hansgrohe Crometta – suihkunautintoa kilpailukykyiseen hintaan

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - Hansgrohe Crometta

Hangrohe Crometta 240 Showerpipe tarjoaa runsaan sadesuihkun, kromi–valkoisen värityksen ja erinomaisen hinta–laatusuhteen. Cromettat sopivat niin linjasaneerauksiin, uudiskohteisiin kuin olemassa olevan kylpyhuoneen pikapäivitykseenkin.

Tutustu Hansgrohe Crometta 240 Showerpipe-valikoimaan.

Olethan tutustunut jo Poistopörssiimme?

Verkkokauppamme Poistopörssistä löydät kattavasti houkuttelevia tarjouksia keskusvarastomme poistovalikoimasta. Tuotteistoa päivitetään säännöllisesti – tutustu jo tänään ja nappaa parhaat päältä!

Kategoriabanneri - Poistopörssi - Uusi graafinen ilme