Tutustu ajankohtaisiin LVIK-tuotteisiin

Huippulaajasta valikoimastamme saat kaikki tarvitsemasi LV-, ilmanvaihto- ja kylmäalan tuotteet tunnetuimmilta ja luotetuimmilta valmistajilta. Tutustu uutuuksiin ja muuten ajankohtaisiin LVIK-tuotteisiin tällä sivulla.

Uutta Wavinilta: Tigris-liitin Acoustic Leak Alert -toiminnolla

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - Wavin Tigris -liitin

Uusi Tigris K5 on radiaalipuristeinen PPSU-liitinjärjestelmä monikerrosputkille. Käyttökohteisiin kuuluvat käyttövesi- ja lämmitysjärjestelmät. Kaikki Tigris-liitinjärjestelmät täyttävät lämmin- ja kylmävesilaitteistoihin sekä lämmityspatteri- ja lattialämmitysjärjestelmiin asennettaville putkijärjestelmille asetetut vaatimukset.

Acoustic Leak Alert on integroitu vuodonilmaisujärjestelmä ilmalla suoritettaville painekokeille. Puristamattomista liitoksista kuuluu voimakas vihellys (+/- 80 dBA), jonka avulla vuotava liitos on helppo paikantaa.

Katso Wavin Tigris -varastovalikoimamme

Lue lisää esitteestä (PDF)

Poimintoja Tigris-valikoimastamme

DuoSeal takaa vahvan ja kestävän kiinnitysratkaisun

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - Fischer Duoseal

Fischerin uusi DuoSeal tiivistää porausreiät laattoihin ilman erillistä tiivistysseosta. Oikea asennus estää näin ollen kosteuden aiheuttamat rakenteelliset vahingot kaikissa rakennusmateriaaleissa. DuoSeal sopii erityisen hyvin kaakeloituihin pintoihin, jotka altistuvat toistuvasti roiskevedelle ja tilapäiselle veden kertymiselle.

Katso valikoimastamme löytyvät Fischer DuoSeal -tuotteet täältä.

Tutustu Gustavsberg Epic -hanoihin

Banneri - ajankohtainen LVIK-tuote - VB Gustavsberg Epic -hanat

Gustavsbergin pelkistetysti muotoiltu Epic-hanasarja sopii erinomaisesti moderniin sisustukseen. Hanojen ohuissa vivuissa on Soft Move -toiminto, jonka ansiosta niitä voi liikuttaa tarkasti ja pehmeästi. Värivaihtoehdot: tyylikäs mattamusta, upea messinki ja klassinen kromi.

Katso Gustavsberg Epic -valikoima täällä.

Mm. nämä Epic-hanat saat meiltä

Vältä vesivahingot älykkäällä vuotovahdilla

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - ROTH QuickStop Pro2

Roth QuickStop Pro 2 suojaa kiinteistöäsi käyttövesiputkiston vuodoilta. Se mittaa jatkuvasti virtaamaa ja suorittaa vedenkulutusanalyysin perusteella kolme testiä, jotka antavat erittäin kattavan suojan vesivuotoja vastaan. Automaattinen veden katkaisu vikatilanteissa antaa mielenrauhan. QuickStop Pro 2 ei vaadi verkkoyhteyttä toimiakseen, ja sopii näin niin kotiin kuin mökillekin.

  • Turvallisempaa asumista – suojaa kodin putkistoa jatkuvan valvonnan avulla.
  • Säästä rahaa – vähentää hävikkiä esim. vuotavista vessoista ja hanoista.
  • Langaton etähallinta ilmaisella QuickStop-sovelluksella – välitön hälytys älypuhelimeen ja vedentulon katkaisu vuototapauksessa.

Tutustu Roth QuickStop Pro 2-vuotovahtiin.

Panosta laatuun porakaivotuotteissa

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - Wilo-porakaivopumput 06-2021

Wilon valikoimista löydät laadukkaat korroosiovapaat kolmen ja neljän tuuman porakaivopumppupaketit sekä 1- että 3-vaiheisina pientaloille ja isommillekin kiinteistöille. Paketit sisältävät aina sekä vaijerin että kaapelin, ja nesteen kanssa kosketuksissa olevat osat ovat ruostumattomia. Wilo tarjoaa porakaivopumppupaketeilleen 5 vuoden takuun.

Tutustu Wilon porakaivotuotteisiin täällä.

Wavin AS+ on ensiluokkainen desibeliviemärijärjestelmä

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - Wavin ASPLUS

Äänenvaimennus: Wavin AS+ -putket vaimentavat ääntä verrattoman tehokkaasti materiaalien joustavuuden ja kolmikerroksisen rakenteen ansiosta.

Helppo ja nopea asentaa: Voideltu sininen tiiviste, viistetty putken pää ja kulmamerkinnät takaavat nopean ja vaivattoman asennuksen sekä tiiviin lopputuloksen.

Kustannustehokkuus: Asennuksen nopeus ja helppous yllättävät: 90 mm:n viemäriputkia voi asentaa myös ilman voiteluainetta Wavin AS+:n ansiosta.

Katso laaja Wavin AS+ -valikoimamme.

Vesikiertoinen lattialämmitys kaikkiin koteihin

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - Danfoss-lattialämmitys

Danfossin vesikiertoisen lattialämmityksen valikoima koostuu laadukkaista putkista ja jakotukeista, ja järjestelmän kruunaavat edistykselliset Danfoss Icon™ -ohjausratkaisut.

Danfoss Icon™ on valikoima sovelluksia jokaiseen kotiin. Valittavana on joko langallinen (24 V / 230 V) tai langaton (24 V) ohjaus. Tuoteperheestä löytyy niin ohjelmoitavia, kosketusnäytöllisiä kuin säätöpyörällisiäkin lattialämmitystermostaatteja uppo- tai pinta-asennukseen. Lisäksi saatavana on useita erilaisia laajennusmoduuleita, joilla voit mm. hallita jäähdytystä ja ohjata lattialämmitysjärjestelmääsi energiatehokkaasti ajasta ja paikasta riippumatta.

Katso Danfoss-valikoimamme täällä.

Jätevesiratkaisut vuosikymmenten kokemuksella Uponorilta

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - Uponor-jätevesi

Oikein valittu jätevesijärjestelmä säästää luontoa ja nostaa kiinteistön arvoa. Kiinteistökohtaisia jätevesiratkaisuja käytetään rakennuksissa, joita ei ole liitetty kunnalliseen viemäriverkostoon. Tällaisia ovat mm. haja-asutusalueella olevat sekä vapaa-ajan asunnot. Laadukas, nykyaikainen ja toimintavarma jätevesijärjestelmä on investointi, jolla kaivovesi pysyy puhtaana, ja joka nostaa kiinteistön arvoa.

Uponorilla on vuosikymmenien kokemus toimintavarmojen jätevesijärjestelmien valmistuksesta. Uponorin valikoima on markkinoiden laajin ja takaa, että jokaiseen kohteeseen löytyy sopiva jätevesiratkaisu. Kaikki Uponorin jätevesiratkaisut ovat testattuja ja hyväksyttyjä.

Tutustu Uponorin jätevesiratkaisuihin.

Huippu-uutuus: Oras Hydractiva Digital -käsisuihku

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - Oras Hydractiva Digital

Uuden ajan käsisuihkussa on sisäänrakennettu näyttö, joka näyttää reaaliaikaisen veden ja energian kulutuksen suihkun aikana ja jälkeen. Tämä auttaa käyttäjää vähentämään veden ja energian kulutusta joka kerta suihkussa käydessään. Bluetooth-yhteensopiva käsisuihku voidaan liittää myös käytännölliseen sovellukseen. German Design Award 2021 -kilpailussa käsisuihku nimettiin voittajaksi kahdessa kategoriassa: "Bathroom and Wellness" sekä "Eco Design”.

Oras Hydractiva Digital -käsisuihkun löydät täältä.

Cool-Fit-putkistojärjestelmä Georg Fischeriltä

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - GF Coolfit

Cool-Fit on esieristetty putkistojärjestelmä teollisuuden ja kaupan alan jäähdytystarpeisiin. Kattavasta valikoimastamme löydät takuuvarmasti juuri oikeat tuotteet eri käyttökohteisiin.

Katso Georg Fischer Cool-Fit -valikoima täällä.

Uutuuksia Faluvulk-järjestelmässä

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - Faluplast-uutuus

Faluvulk-järjestelmän 15 °:n valkoinen kulma yhdelle putkelle on nyt saatavana myös 32 ja 40 mm:n putkille. Uutuustuotteiden LVI-numerot ovat 2428034 ja 2428035.

Katso koko Faluvulk-valikoimamme.

Hulevedet haltuun Pipelife Raineolla

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - Pipelife Raineo

Pipelife Raineon avulla rakennat järjestelmän yksittäisen kiinteistön tarpeeseen tai laajempiin kokonaisuuksiin, joilla huolehdit esimerkiksi pysäköintialueen, huoltoaseman, kerrostaloalueen tai teollisuusalueen hulevesien hallinnasta ja puhdistamisesta.

Katso kaikki Pipelife Raineo -tuotteet.

Uutta Uponorilta: Ecoflex VIP -putkielementti

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - Uponor Ecoflex VIP

Uudessa aluelämpöverkostoihin suunnitellussa Ecoflex VIP -putkielementissä yhdistyvät uudella tavalla eristettyjen putkijärjestelmien tärkeimmät ominaisuudet: erinomainen energiatehokkuus sekä asennuksen helppouden varmistava taipuisuus. VIP-eristeteknologian ansiosta lämpöhäviöitä voidaan vähentää jopa kymmeniä prosentteja vakiotuotteisiin verrattuna. Muita etuja ovat alemmat käyttökustannukset, pienempi asennusaika ja -kustannukset sekä alhaisemmat CO2-päästöt.

Ecoflex Thermo VIP soveltuu käytettäväksi lämmitysverkostoissa ja Ecoflex Aqua VIP lämpimän käyttöveden verkostoissa. Kumpaakin tuotetta valmistetaan sekä yksi- että kaksiputkisena.

Tutustu Uponor Ecoflex VIP -valikoimaamme.

Tutustu mm. näihin Ecoflex VIP -tuotteisiin

Uusi venttiilisarja kaikkiin IDO Glow- ja Seven D -WC-istuimiin

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - IDO-venttiili huhtikuu 2021

WC:n huoltokeikka tiedossa, mutta et tiedä, mikä WC-malli on asiakkaalla? Uudella IDO malli 245-333 -venttiilisarjalla huollat kaikki IDO Glow- ja Seven D -WC-istuimet vaivatta. Venttiilit on valmistettu kierrätysmuovista ja niissä on tehokkaampi huuhtelu ja nopeampi täyttö. Lisäksi niiden huuhtelu- ja täyttöääni on entistä vaimeampi. Et tarvitse muuta!

Tutustu IDOn venttiiliuutuuksiin täällä.

Varmaa toimintaa maalla ja meressä – GF Multi/Joint

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - Georg Fischer Multi/Joint

Luotettavia vetoakestäviä liittimiä kaikentyyppisille putkimateriaaleille. Georg Fischerin Multi/Joint 3000 Plus Wide Range -järjestelmä täyttää tiukimmatkin vaatimukset ja soveltuu kaikkiin vesijohto- ja kaasuputkistoihin kokoluokasta DN50 aina suureen DN825-kokoon asti. Multi/Joint-liittimet tarjoavat varmaa toimintaa niin maalla kuin meressäkin.

Tutustu GF Multi/Joint -valikoimaamme.

Rothenbergerin työkaluvalikoimassa yli 600 tuotetta

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - Rothenberger-valikoima

Rothenberger on tunnettu huippulaadukkaista työkaluista. Reilusti yli 600 nimikkeen valikoimastamme saat tuotteet aina erilaisista leikkureista puskuhitsauksen ja kylmäasennuksen tarpeisiin.

Katso kaikki Rothenberger-tuotteet.

Puhdas sisäilma kuuluu jokaiselle – Allaway Z

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - Allaway Z -keskuspölynimurit

Allawayn Z-sarjan keskuspölynimureissa yhdistyvät laatu, design ja älykkäät ominaisuudet. Jokaiseen yksityiskohtaan on kiinnitetty erityistä huomiota sekä ulkonäön että toiminnallisuuden näkökulmasta.

Z35 on taloudellinen keskusyksikkö imurasialla ja suurella 20 l:n säiliöllä. Putkilinjan pituus max. 35 m. Z45 soveltuu taas suuriin taloihin, jotka vaativat pitkän, max. 45 m:n putkilinjan. Laitteessa on suuri 20 l:n roskasäiliö ja imurasia.

Katso Allawayn Z-sarjan kaikki tuotteet.

REJ Design -kuivainten värimaailma laajenee mustaan

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - REJ Design musta

Käytännöllinen pyyhekuivain kuuluu kodin nykyaikaiseen perusvarustukseen. Samaan aikaan aiemmin arasteltu musta väri on vakiinnuttanut paikkansa modernissa skandinaavisessa sisustuksessa.

REJ Designin kuivainten värimaailma täydentyy graafista linjakkuutta kotiin tuovalla mustalla värivaihtoehdolla. Musta väri tuli täydentämään valkoisen ja kromin vakiovärivalikoimaa asiakkaiden pyynnöstä. Väri on saatavana sekä vesi- että sähkötoimisten kuivaimien kaikkiin malleihin.

Katso koko laaja REJ Design -valikoimamme.

Laadukkaat tuotteet WC:hen ja kylpyhuoneeseen Laufenilta

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - Laufen Kompass

Sveitsiläisen Laufenin tuotteet ovat jo 129 vuoden ajan tuoneet eurooppalaisiin kylpyhuoneisiin uusia kauniita muotoja ja värejä sekä hienoja innovaatioita. Huuhtelukaulukseton Kompas-WC-istuin on varustettu piilotetulla S-lukolla. Kova istuinkansi automaattisella laskumekanismilla on saatavana erikseen. Valkoinen kansi on saatavana suoraan varastovalikoimastamme. Kysy myyjiltämme myös Laufenin laadukkaita ja pitkäikäisiä kylpyhuonekalusteita!

Tutustu Laufen Kompas -sarjaan.

RauHeat PexFlex PLUS tehokkaaseen lämmönsiirtoon

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - RauHeat PexFlex Plus

RauHeat PexFlex PLUS on markkinoiden energiatehokkain ja taipuisin PUR-eristeinen lämmönsiirtäjä. Tuotesarja tarjoaa minimaaliset kustannukset lämmitys- ja käyttövesien siirtolinjastoissa.

PexFlex PLUS on tunnettu helposta asennettavuudestaan. Putken korrugoitu suojakuori ja pehmeävaahtoinen polyuretaani muodostavat tuotteelle erittäin taipuisan rakenteen. Suojakuoren ja polyuretaanin väliin on asennettuna kitkapintaa vähentävä XPE-solumattokerros, joka antaa tuotteelle n. 40 % enemmän taipuisuutta. Tuotteiden kestävä rakenne sekä turvallinen ja helppo asennettavuus takaavat linjastoille jopa 50 vuoden laskennallisen käyttöiän.

Tutustu RauHeat PexFlex PLUS -tuotteisiin täällä.

Tutustu myös RauHeat-varastovalikoimaesitteeseen (PDF)

NIBE S -sarja on fiksu valinta

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - NIBE S-sarja

NIBE S -sarjan maalämpöpumput ja ilma-vesilämpöpumppukokonaisuudet ovat vaivattomia asentaa ja tuovat helppoutta ja turvallisuutta loppukäyttäjille. Selkeä ohjaus opastaa käyttäjää. Sisäänrakennetun wifin ansiosta laitteet on helppo liittää nettiin ja ottaa myUplink-etähallinta käyttöön. Samaan järjestelmään voi liittää myös NIBEn aurinkosähkön, ilmanvaihdon ja Cool-IN viilennyksen.

Tutustu NIBE S -sarjan tuotteisiin.

Hansgrohe Crometta – suihkunautintoa kilpailukykyiseen hintaan

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - Hansgrohe Crometta

Hangrohe Crometta 240 Showerpipe tarjoaa runsaan sadesuihkun, kromi–valkoisen värityksen ja erinomaisen hinta–laatusuhteen. Cromettat sopivat niin linjasaneerauksiin, uudiskohteisiin kuin olemassa olevan kylpyhuoneen pikapäivitykseenkin.

Tutustu Hansgrohe Crometta 240 Showerpipe-valikoimaan.

Mora LionX soveltuu kaikkiin koteihin

Banneri - ajankohtainen LVIK-tuote - Mora Lion X

Mora LionX on jokaiseen kotiin sopiva hanasarja niin ominaisuuksien kuin hintansakin puolesta. Tuotteet on muotoiltu näyttävästi, ja lisäksi ne ovat helppokäyttöisiä ja energiaa säästäviä. Tuotteilla on viiden vuoden takuu.

Tutustu Mora LionX -valikoimaamme.

Uusi Vieser One extra matala -lattiakaivo

Vieser One extra matala on markkinoiden matalin vaakakaivo 1,2 l/s:n virtaamalla. Matalasta rakenteesta on merkittävää etua sekä korjaus- että uudisrakentamisessa. Tehokkaan virtaaman ansiosta kaivo soveltuu sekä suihkun että kylpyammeen yhteyteen, ja se on yhteensopiva kaikkien Vieser-kansien ja korokerenkaiden kanssa. Tutustu oheiseen videoon ja katso valikoima alla olevan linkin kautta.

Katso Vieser One extra matala -tuotteet.

PAROC Hvac Combi sopii kaikille putkille

Banneri - ajankohtainen LVIK-tuote - Paroc Hvac Combi

Putkieristyksen tähtituote PAROC Hvac Combi on usealle putkikoolle sopiva eristekouru. Tuotteessa on ainutlaatuinen tähtimäinen sisähalkaisija, jonka ansiosta sitä voidaan käyttää erikokoisiin lämmitys- ja käyttövesiputkiin ja esimerkiksi liitäntöjen päällä.

Osta PAROC Hvac Combi -tuotteita.

Mustat hanat Hansgrohelta

Banneri - ajankohtainen LVIK-tuote - Hansgrohen mustat hanat

Mustat hanat luovat kontrastillaan keittiöön, WC:hen tai kylpyhuoneeseen tyylikkään silauksen. Meiltä saat saksalaisen Hansgrohen laadukkaita hanoja tässä muodikkaassa värissä.

Tutustu koko Hansgrohen mustien hanojen valikoimaan.

Tyyliä kylpyhuoneeseen Vieser Linella

Banneri - ajankohtainen LVIK-tuote - Vieser Line

Vieser Line on uudentyyppinen lattiakaivojärjestelmä, joka viimeistelee kylpyhuoneen. Järjestelmässä yhdistyvät korkea laatu, muotoilu sekä innovatiivinen käytettävyys. Vieser Line on yhteensopiva kaikkien Vieser One -kaivojen kanssa, ja se on mahdollista asentaa joko seinän viereen tai keskelle lattiaa. Varastovalikoimastamme saat suoraan sekä valmiit (musta, harjattu RST) että päällelaatoitettavat kannet.

Katso Vieser Line -lattiakaivovalikoima.

Olethan tutustunut jo Poistopörssiimme?

Verkkokauppamme Poistopörssistä löydät kattavasti houkuttelevia tarjouksia keskusvarastomme poistovalikoimasta. Tuotteistoa päivitetään säännöllisesti – tutustu jo tänään ja nappaa parhaat päältä!

Kategoriabanneri - Poistopörssi - Uusi graafinen ilme