Ajankohtaisia LVI-, kylmä- ja energiatuotteita

Etsitkö LVI-tarvikkeita, ilmanvaihdon tuotteita tai vaikkapa ratkaisuja kylmäalalle? Onniselta saat laitteet ja oheistarvikkeet luotetuimmilta valmistajilta. Tutustu uutuuksiin ja muuten ajankohtaisiin LVIKE-tuotteisiin tällä sivulla.

Tulossa syyskuussa: Uponor RDS -kattovesiratkaisu markkinoiden korkeimmalla paineensietokyvyllä

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - Uponor RDS -kattovesiratkaisu

Vaihtelevat sääolosuhteet ja yhä korkeampi rakentaminen edellyttävät luotettavia kattovesiratkaisuja. Uponor esittelee syyskuussa Uponor RDS Kattovesiratkaisun – turvallisen ja yksinkertaisen ratkaisun sadeveden johtamiseen tasakattoisilta rakennuksilta. Kattovesiputki on markkinoiden ainoa ratkaisu, joka kestää 2,5 barin paineen. Tämä tekee siitä ihanteellisen jopa 7-kerroksisiin rakennuksiin.
Kattava tuotevalikoima on täysin yhteensopiva vakiomallisten Decibel- ja HTP-putkien kanssa.

Tutustu Uponor RDS -tuotteisiin täällä.

Valitse energiatehokkaampi vaihtoehto

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - Grundfos 09-10-2023

Vanhat kiertovesipumput saattavat kuluttaa jopa 17 kertaa enemmän energiaa kuin uudet Grundfos-pumput. Tämä voi tarkoittaa satojen eurojen ylimääräisiä kuluja asukkaalle. Lataa Grundfos GO -sovellus. Sovelluksen GO Replace -työkalun tietokanta sisältää yli 14 000 pumpun tiedot, joten sen avulla löydät uuden energiatehokkaamman vaihtoehdon helposti skannaamalla vanhan pumpun tyyppikilven.

Osta ALPHA-pumppu täältä.

Eristä tehokkaasti Klimarockin avulla

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - Rockwool Klimarock 09-10-2023

ROCKWOOLin Klimarock on laadukas ja jämäkkä alumiinilaminaattipinnoitettu ilmastointimatto IV-kanavien lämpö- ja kondenssieristyksiin. Klimarockin avulla saavutat erinomaisen asennustuloksen. Kestävillä ROCKWOOLin eristysratkaisuilla täytät asiaankuuluvat teknisen eristyksen vaatimukset ja standardit.

Tutustu Rockwool Klimarock -tuotteisiin täällä.

Raikas tuulahdus: Hansgrohen Rebris -pesuallashanat kromattuna tai mattamustana

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - Hansgrohe 02-2023

Joskus jo pienellä teolla saa aikaan ison muutoksen. Rebris-uutuushana tekee vaikutuksen tyylikkäällä muotoilulla ja vettä ja energiaa säästävällä suunnittelulla. Innovatiivisen EcoSmart-teknologian avulla pesuallashanojen virtaama on vain 4,7 litraa minuutissa 3 barin paineessa. Teknologian ansiosta käyttömukavuus ei laske, vaan saat runsaan vedentunnun, vaikka virtaama on matala. Hansgrohen Rebris-pesuallashana tuo enemmän iloa kylpyhuoneeseen ja tukee kestävää kehitystä. Kaikilla Rebris-sarjan hanoilla on STF-tyyppihyväksyntä.

Rebris-hanat löydät täältä.

Fischer FRSK -kylmäpidin joustavalla kiristysalueella ja nopealla lukitusmekanismilla

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - Fischer 09-10-2023

Fischer FRSK -kylmäpidin integroidulla kiristysalueen säädöllä on kaksiruuvinen putkikannake, jossa on pikalukitusmekanismi ja M8/M10- tai M12/M16-yhdistelmäkierteet. Kahden ruuvin versio mahdollistaa optimaalisen säädön putken ulkohalkaisijan mukaan, ja lisäksi yhdistelmäkierteet lisäävät kokoonpanon joustavuutta. Eristeessä on vahvistettu runkorakenne sekä liimapinta eristepäiden yhdistämiseksi. Kannake mahdollistaa putkistojen asentamisen jäähdytys- ja ilmastointisovelluksiin, joiden ulkohalkaisija on 10–219 mm. Eristyspaksuus 19 mm.

Tutustu tuotteisiin täällä.

Nautic-WC-istuimet suurella jalalla remontointikohteisiin

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - Gustavsberg Nautic 09-2023

Laadukkaasta Gustavsberg-valikoimastamme saat WC-istuimet, jotka sopivat suuren jalkansa ansiosta erinomaisesti remontointikohteisiin. Nautic 1591:ssä on S-lukko ja Duo-huuhtelu. Nautic 1591:stä on saatavana myös 32 mm:n poistoputkiliitännällä varustettu malli. Nautic 1596 taas on Single-huuhtelulla varustettu korkea malli. Tutustu näihin tuotepoimintoihin tarkemmin verkossa.

Tutustu Gustavsberg Nautic -tuotepoimintoihin.

Laadukkaat, PVD-pinnoitetut GROHE-vesikalusteet syksyn projekteihin

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - Grohe 09-2023

Hanat ovat kotien yleisimmin käytettyjä tuotteita, ja siksi GROHE kiinnittää erityistä huomiota pintojen kestävyyteen varmistaakseen, että ne kestävät aikaa. GROHE hyödyntää teknologiaa nimeltä fysikaalinen höyrypinnoitus (Physical Vapor Deposition, PVD), joka on peräisin ilmailu- ja avaruusteollisuuden käytöstä. Prosessin ensimmäisessä vaiheessa tehdään esikäsittely. Osat puhdistetaan huolellisesti kuumentamalla ne uunissa, jolloin kaasut poistuvat muovisista komponenteista. Toisen vaiheen aikana PVD-pinnoite kiinnittyy osiin.

PVD:llä saavutetaan kolme kertaa kovempi ja kymmenen kertaa naarmunkestävämpi pinnoite verrattuna sinkittyyn pinnoitteeseen. Teknologia mahdollistaa myös laajan värivalikoiman GROHEn tuotteille. Mikäli projekteihin toivotaan kestävää ja luotettavaa, värillistä vesikalustetta, GROHEn PVD-pinnoitetut tuotteet ovat varma valinta. Valikoimassa on sekä kylpyhuonehanoja (myös seinän sisäisiä ratkaisuja), suihkuja (myös seinän sisäisiä ratkaisuja), keittiöhanoja, seinä-WC-painikkeita ja kylpyhuonetarvikkeita. Kaikki tuotteet on saatavilla samoissa sävyissä ja PVD-pinnoitettuna. Hanoissa ja suihkuissa on viiden vuoden takuu.

Tutustu GROHEn PVD-pinnoitettuihin tuotteisiin täällä.

Miksi Viega Megapress?

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - Viega 04-2023

  • Jopa 60 % nopeampi asennusaika verrattuna hitsaus-, kierre- tai uraliitoksiin.
  • Ehdottoman paloturvallinen, ei liekkejä tai savukaasuja.
  • Viega SC-Contur -vuodonilmaisin kaikissa liittimissä. Puristamatta jääneet liitokset havaitaan heti painekokeessa.
  • Yleisesti käytettävissä. Puristaa paksuseinämäisiä teräsputkia, joiden liitoshalkaisijat ovat 3/8" - 4" riippumatta siitä, onko putki saumaton, hitsattu, pinnoittamaton, sinkitty tai pinnoitettu.
  • Purista turvallisesti, nopeasti ja kustannustehokkaasti.

Katso laaja Megapress-valikoimamme täällä.

KWC Gastro – oikea valinta ammattikeittiöihin

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - KWC Gastro 08-09-2023

Ammattikeittiöissä tavoitteena on optimaalinen tulos, ja siksi myös hanojen on oltava turvallisia, tehokkaita, luotettavia, kestäviä ja helppokäyttöisiä. KWC Gastro -suurkeittiöhanat ovat pitkäikäisiä sekoittajia jatkuvaan käyttöön ja kovaan kulutukseen. Ne ovat ergonomisia sekä helppokäyttöisiä ja -hoitoisia.

Tulevaisuuteen suuntautuneet, ympäristöystävällisesti ja taloudellisesti tehokkaat KWC Gastro -hanat asettavat korkeat vaatimukset ja erottuvat kilpailusta sveitsiläisen huippuosaamisen ansiosta. Tämän takaa erinomainen muotoilu ja laatu, jossa keskitytään kestävyyteen ja pitkään käyttöikään.

Tutustu KWC Gastroihin täällä.

Merika-hanakulmarasiat ja tarvikkeet

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - Meriser 04-2023

Jos talosi saisi valita...Uusinta uutta hanakulmarasioiden rintamalla: MekaPjk-hanakulmarasiat, joissa myös seinäviemäröintimahdollisuus. Muista myös erittäin laaja lisätarvikevalikoima – tutustu täällä. Joka kohteeseen löytyy sopiva vaihtoehto viimeisteltyä, yhteensopivaa ja STF-tyyppihyväksyttyä Merika-laatua.

MekaPjk-hanakulmarasian löydät täältä.

Varmista paloturvallisuus FläktGroupin ratkaisuilla

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - FläktGroup palopellit 08-2023

FläktGroup tarjoaa sinulle paitsi laadukasta sisäilmaa, myös ehdotonta paloturvallisuutta. Tutustu ensiluokkaisiin palopelteihin ETCE ja ETPR. Laaja kokovalikoima ja monipuoliset asennusmahdollisuudet malleittain. Asenna nopeasti ja helposti seinään tai lattiaan. ETPR sopii myös irti rakenteesta -asennuksiin. Palopellit saat sekä moottorilla että sulakemallina.

Tutustu ETCE- ja ETPR-palopelteihin täällä.

Tutustu nyt Milwaukeen purkuteriin

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - Milwaukee-purkuterät 08-2023

TORCH NITRUS CARBIDE -purkuterissä on nopeat ja helpot katkaisut mahdollistava 8 tpi:n hammastus, tehokkaimman purunpoiston mahdollistavat isot hammasvälit ja erityinen karbidisekoite. Tukeva 1,27 mm paksu terän runko takaa tarkat ja suorat sahaukset. 25 mm:n teräkorkeus vakauttaa terän ja minimoi katkaistaessa syntyvää tärinää. Erinomainen suorituskyky paksuissa metalleissa, etenkin valuraudassa ja viemäriputkissa.

Osta Milwaukeen purkuteriä täältä.

Uudet Danfoss Aveot – edistykselliset omavoimaiset patteritermostaatit

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - Danfoss Aveo 05-2023

Danfossin ikoninen patteritermostaatti uudistuu uuden kattavan Aveo-sarjan myötä. Aveossa uutena ominaisuutena on tarkka tuntopalautteinen säätö, jonka avulla tunnet tekemäsi lämpötilansäädön 0,5 asteen välein.

Aveo-sarjan säätötarkkuus on huippuluokkaa (CA 0.2K). Tämä yhdessä nopean reaktioajan kanssa tuo ylivoimaisen asumismukavuuden ja mahdollistaa parhaan energiatehokkuuden. Danfossin patentoiman kaasutäytteisen anturitekniikan ansiosta Danfoss Aveot ovat maailman nopeimmin reagoivia omavoimaisia patteritermostaatteja.

Tutustu Danfoss Aveo -uutuuksiin täällä.

Stalalta laadukkaat ja kestävät teräs- ja komposiittialtaat

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - Stala 04-2023

Stala Lagom-T50 hanalipallinen teräsallas on sopivasti kaikkea eikä mitään liikaa. Se on tavallista syvempi ja muotoiltu maksimaalisen toiminnalliseksi ollen modernin keittiön tai kodinhoitohuoneen unelma-allas.

Stalan musta komposiittiallas CEG51-57B taas on nykyaikaisen keittiön tarpeisiin suunniteltu tiskiallas, jossa yhdistyvät tyylikkyys ja käytännöllisyys.

Tutustu tuotteisiin tarkemmin täällä.

Kärcherin märkä-kuivaimurit ja tekstiilipesurit ammattilaisen apuna

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - Kärcher-puhdistuslaitteet 08-2023

Kärcherin puhdistuslaitteet on suunniteltu päivittäiseen, vaativaan ammattikäyttöön. Märkä-kuivaimurit imevät niin hienojakoisen pölyn, lastut, karkean roskan kuin nesteenkin. Työskentele turvallisesti erityisesti rakennusmateriaalien parissa – valitse oikea imuri käyttökohteeseen sopivan pölyluokan perusteella.

Tekstiilipesurit eli painehuuhtelukoneet ovat nopea ja tehokas ratkaisu erilaisten tekstiilipintojen, kuten huonekaluverhoilun, auton penkkien tai mattojen puhdistukseen. Pesuaineliuos puhdistaa pinnan ja tehokas imutoiminto poistaa lian ja suurimman osan kosteudesta.

Tutustu Kärcherin märkä-kuivaimureihin ja tekstiilipesureihin täällä.

Rothin laadukkaat tuotteet sekä saneeraus- että uudiskohteisiin

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - Roth-saneeraustuotteet 08-2023

Rothin nopeasti säätyvät QuickTemp-lattialämmitysjärjestelmät sopivat erinomaisesti lattialämmitysremonttiin.

Esimerkiksi Roth QuickTemp Compact -asennuslevy sopii nopeaan lattialämmitysasennukseen remontti- ja uudiskohteisissa. Levy koostuu eristelevystä ja siihen liimatusta paksusta 0,5 mm:n lämmönluovutuslevystä, joka takaa hyvän lämmönjohtavuuden.

Levy soveltuu asennettavaksi kelluvana tasaiselle, kantavalle alustalle. Levyn päälle voi asentaa suoraan kelluvan parketin alusmattoineen, ei valuja tai liimauksia! Levyn korkeus alkaen 14 mm.

Tutustu tuotteisiin täällä.

Hiljainen ATTD-tasauslaatikko ja DYKH-suutinhajotin FläktGroupilta

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - FläktGroup vko 33-2023

FläktGroupin ATTD-sarjasta löydät kaikkiin hajotinmalleihin soveltuvan laadukkaan tasauslaatikon tulo- ja poistoilmalle. Matala äänitaso. Helppo asentaa ja säätää. Sisältää tarkan mittaus- ja säätölaitteen, jolla saat aikaan mahdollisimman tasaisen ilmanjaon.

DYKH on hiljainen kattoon asennettava suutinhajotin tasauslaatikolla ATTD tai ATTS. Hajotin on saatavissa myös ilman tasauslaatikkoa. Säädettävillä suuttimilla muutat heittokuviota helposti. DYKH soveltuu sekä moduulikattoihin että alas laskettuihin kattoihin.

Tutustu ATTD-tasauslaatikoiden ja DYKH-suutinhajotinten valikoimaan täällä.

RauHeat PexFlex PLUS tehokkaaseen lämmönsiirtoon

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - RauHeat PexFlex Plus

RauHeat PexFlex PLUS on markkinoiden energiatehokkain ja taipuisin PUR-eristeinen lämmönsiirtäjä. Tuotesarja tarjoaa minimaaliset kustannukset lämmitys- ja käyttövesien siirtolinjastoissa.

PexFlex PLUS on tunnettu helposta asennettavuudestaan. Putken korrugoitu suojakuori ja pehmeävaahtoinen polyuretaani muodostavat tuotteelle erittäin taipuisan rakenteen. Suojakuoren ja polyuretaanin väliin on asennettuna kitkapintaa vähentävä XPE-solumattokerros, joka antaa tuotteelle n. 40 % enemmän taipuisuutta. Tuotteiden kestävä rakenne sekä turvallinen ja helppo asennettavuus takaavat linjastoille jopa 50 vuoden laskennallisen käyttöiän. Saatavana nyt myös näppärät PexFlex EASY -valmiskiepit.

Tutustu RauHeat PexFlex PLUS -tuotteisiin täällä.

Tutustu myös RauHeat-varastovalikoimaesitteeseen (PDF)

Oletko jo kokeillut RauHeatin kätevää laskuria? Voit laskea helposti ja nopeasti PexFlex PLUS -putkien todelliset lämpöhäviöt LVI-suunnitelmien tueksi. Kätevä laskuri selvittää kohteesi energiahävikin syötettyäsi laskuriin kohteesi tiedot. Laskelmia kannattaa käyttää hyödyksi myös energiatodistusta laskiessa.

Tutustu laskuriin täällä.

Pipelifen uusi kattosadevesijärjestelmä

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - Pipelife 06-2023

Pipelifen kattosadevesijärjestelmällä rakennat kiinteistön sisäpuolisen sadevesijärjestelmän, jolla sadevedet johdetaan vaivattomasti kiinteistön katolta hulevesiviemäriin. Kattosadevesiputki on valmistettu kestävästä PEHD-materiaalista, ja sillä on korkea UV-suoja ja kemikaalinkesto. Putken väri on musta.

Käyttökohdealue BD asennettavissa rakennukseen, valuun, maahan tai tonttialueella rakennuksen alle. Kattosadevesiputkien valmistamisessa käytetään kierrätysmateriaalia, ja ne voidaan myös uudelleen kierrättää muovin kierrätyspisteisiin.

Tutustu valikoimaan täällä.

Tutustu uudistuneeseen Oras Optima -hanasarjaan

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - Oras Optima ja Optima Style 06-2023

Uudistuneen Oras Optiman siro muotoilu on rohkea uuden alun symboli, joka korostaa kodin tyylikkyyttä ja laadukkuutta. Sulavalinjainen mallisto, etenkin sen hybridimallit, tarjoavat uuden, mukavamman tavan käyttää vettä, kestävästi. Valittavanasi on useita eri kokovaihtoehtoja sekä kaksi viputyyppiä – perinteinen ja puikkomainen vipu.

Tutustu Oras Optima -tuotepoimintoihin täällä.

Tutustu Wavinin Tigris K5 -liittimiin

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - Wavin Tigris -liitin

Tigris K5 on radiaalipuristeinen PPSU-liitinjärjestelmä monikerrosputkille. Käyttökohteisiin kuuluvat käyttövesi- ja lämmitysjärjestelmät. Kaikki Tigris-liitinjärjestelmät täyttävät lämmin- ja kylmävesilaitteistoihin sekä lämmityspatteri- ja lattialämmitysjärjestelmiin asennettaville putkijärjestelmille asetetut vaatimukset.

Acoustic Leak Alert on integroitu vuodonilmaisujärjestelmä ilmalla suoritettaville painekokeille. Puristamattomista liitoksista kuuluu voimakas vihellys (+/- 80 dBA), jonka avulla vuotava liitos on helppo paikantaa.

Katso Wavin Tigris -varastovalikoimamme

Lue lisää esitteestä (PDF)

Midean siirrettäviä jäähdytyslaitteita varastosta

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - Midean siirrettävät jäähdytyslaitteet 06-2023

Midea-valikoimassamme on tarjolla erilaisia siirrettäviä jäähdytyslaitteita, joilla viilennät vaivattomasti esimerkiksi pienen asunnon, makuuhuoneen tai vaikkapa työtilan. Kauden uutuustuotteena saatavana on Midea MPPT 12 000 BTU -jäähdytyslaite, jonka puhallusviuhkan pituus on jopa 8 metriä.

Tutustu jäähdytyslaitteiden valikoimaan.

Jätevesijärjestelmät mökille ja omakotitaloon

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - Uponor 06-2023

Uponorin toimintavarmojen jätevesiratkaisujen valikoima on markkinoiden laajin ja takaa, että jokaiseen kohteeseen löytyy sopiva jätevesiratkaisu. Loppuasiakkaalle laadukas, nykyaikainen ja toimintavarma jätevesijärjestelmä on investointi, joka nostaa kiinteistön arvoa.

Clean-panospuhdistamot langattomalla hälytysjärjestelmällä

Uponor Clean -panospuhdistamoperhe on nykyaikainen ja huoleton jätevesiratkaisu yhden tai kahden perheen jätevesille. Puhdistamot varustetaan langattomalla hälytysjärjestelmällä, joka valvoo etänä puhdistamon toimintaa.

Kompaktin kokonsa ansiosta Clean-panospuhdistamoiden asennus on helppoa kaikenlaisille tonteille. Panospuhdistamolla käsittelet kaikki asumisjätevedet, ja asennuksen jälkeen puhdistamo on pihalla lähes huomaamaton.

Tutustu Uponorin jätevesiratkaisuihin täällä.

Lämmön talteenottopiirien uraauurtava ratkaisu

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - GF Cool-Fit 06-2023

LTO-piirejä tehtäessä yksi suurimmista haasteista on putkien työstäminen katolla. COOL-FIT-putkistoratkaisu tarjoaa mahdollisuuden päästä eroon tulitöistä, eristämistöistä, kotelointitöistä ja samalla mm. hitsauksesta, haastavasta kannakoinnista ja painavien putkimateriaalien käsittelystä. 3-in-1 -ratkaisussa nestettä kuljettaa kestävä PE-muoviputki, ja sen ympärillä on kova, XPS:ää muistuttava umpisoluvaahto ja ulkopintana maalattavissa oleva luja, UV-säteilyä kestävä HDPE-kuori. Liitokset tehdään nopealla ja luotettavalla sähköhitsauksella. Työt siis nopeutuvat, energiatehokkuus paranee ja putkiston luotettavuus kasvaa.

Tutustu COOL-FIT-valikoimaan täällä.

Maailman kovimmat liimat ja tiivistysmassat

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - Rakennuskemia / WTF-tuotteet 05-2023

Ammattikäyttäjälle suunnitellut WTF®-tuotteet soveltuvat kaikille tyypillisille rakennusmateriaaleille sisä- ja ulkokäytössä. Liimojen korkea suorituskyky perustuu uuden sukupolven koostumuksiin. Tuotevalikoiman ydin koostuu liima- ja tiivistysmassoista, joista jokainen tarjoaa käyttäjälle selkeän lisähyödyn ja keskimääräistä paremmat tekniset ominaisuudet. WTF-tuotteet ovat laajasti sertifioituja, ja niiden valinta ja käyttö on vaivatonta. Liimojen lisäksi valikoima sisältää voimateipin, massapuristimia, patruunaleikkurin ja varasuuttimia. WTF-tuotteet saatavilla nyt Onnisen valikoimassa.

Tutustu WTF-tuotevalikoimaan täällä.

Vesihuollon kiireisen aika on täällä – tuotteet Pumppulohjalta

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - Pumppulohja 05-2023

Kevään ja kesän kiireisin aika on käsillä vesihuollon tarpeisiin. Pumput, painesäiliöt ja suodattimet – laadukkaat Pumppulohjan tuotteet Onniselta. Esittelyssä Watman-vesiöosa, porakaivopumppu ja avokaivopumppu.

Tutustu kauden tuotepoimintoihin täällä.

Pipelife-jätevesijärjestelmät

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - Pipelifen jätevesijärjestelmät 05-2023

Kotimaiset Pipelife jätevesijärjestelmät tarjoavat laajan valikoiman haja-asutusalueen jätevedenpuhdistamiseen tarkoitettuja tuotteita. Jätevedenpuhdistusjärjestelmät perustuvat maaperäkäsittely- ja panospuhdistusteknologiaan. Pipelife-jätevesijärjestelmä on huoleton, varmatoiminen ja pitkällä aikavälillä edullinen vaihtoehto. Oikein toteutettuna jokainen Pipelifen jätevesijärjestelmä täyttää jätevedenpuhdistamisen kaikki vaatimukset.

Tutustu valikoimaan täällä.

Grundfos SBA pumppaa talossa ja puutarhassa

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - Grundfos SBA 05-2023

Grundfos SBA -vesiautomaatti soveltuu sadeveden pumppaamiseen, puutarhan kasteluun ja sijoitettavaksi kaivoihin vapaa-ajan asunnoilla. Uppoasennettava pumppu sisältää painekytkimen, joka käynnistää ja pysäyttää pumppauksen vedentarpeen mukaan. Laadukkaat, korroosionkestävät materiaalit sekä integroidut kuivakäynti- ja ylilämpösuojat takaavat pumpun luotettavan toiminnan ja pitkän käyttöiän.

Tutustu Grundfos SBA -pumppuihin täällä.

Kesäistä tekemistä ammattiasentajille! Pelaa kesäistä Grundfos Swipe -peliä, testaa pumpputietoutesi, ja olet mukana lahjakorttien arvonnassa. Pelata voit 5.7.2023 asti. Pelin löydät Grundfosin verkkosivulta klikkaamalla tästä.

Mora LionX -hanasarja saatavana sekä kromattuna että mattamustana

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - Mora LionX 05-2023

Mora LionX on jokaiseen kotiin sopiva hanasarja niin ominaisuuksien kuin hintansakin puolesta. Sarja on STF-tyyppihyväksytty, ja hanat ovat ääniluokassa 1. Kaikilla Mora Armatur -tuotteilla on viiden vuoden takuu. Mikäli arvostat upeaa designia, helppokäyttöisyyttä sekä energiansäästöä, valitse Mora LionX. Hanat ja suihkut ovat saatavana sekä kromattuna että upean mattamustan värisenä.

Tutustu Mora LionX -valikoimaan täällä.

Prescor-paineenalennusventtiili on helppo asentaa!

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - Flamco Prescor 10-2022

Prescor PRV -paineenalennusventtiili on helppo asentaa kätevien liittimien ansiosta – niistä saa tukevan otteen. Prescor-paineenalennusventtiili voidaan asentaa myös pystyputkeen, ja se soveltuu käytettäväksi lisäksi glykoliliuoksilla. Sen avulla järjestelmän paine asetetaan vakioksi. Vakiopaine lisää järjestelmän käyttömukavuutta, pienentää äänihäiriöitä ja vähentää paineiskuja. Prescor PRV voidaan säätää tarkasti halutulle painetasolle pyörittämällä asteikolla varustettua säädintä. Säätimen merkinnät antavat selkeän kuvan asetuspaineesta. Paineen asetusarvo on 1–6 bar ja lämpötila-alue 0–80°C.

Siirry Flamco Prescor -tuotteisiin tästä.

Tähtituote talotekniikan putkistojen eristyksiin

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - Paroc 05-2023

PAROC Hvac Combi AluCoat T -kivivillakouru on nopea asentaa, sillä yksi koko sopii usealle eri putkikoolle. Tuotteessa on tähtimäinen sisähalkaisija, jolloin se on helppo asentaa erikokoisille lämmitys- ja käyttövesiputkille sekä esimerkiksi liitäntöjen päälle. Eristekouru muodostaa tehokkaan suojan lämpöä, paloa, ääniä ja kondenssia vastaan.

Tutustu valikoimaan täällä.

ELGEF Plus on PE-järjestelmä paineistetuille putkijärjestelmille

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - GF ELGEF Plus 05-2023

ELGEF Plus on oikea valinta kaikille veden, kaasun ja monien teollisuuden alojen painesovelluksille. Korroosiovapaa, kevyt, hyvä kemikaalien kestävyys, alhaiset yleiskustannukset ja pitkä asennusten käyttöaika ovat vain joitakin ELGEF Plus -järjestelmän useista eduista. ELGEF Plus -tuotteiden laaja mukautettavuus yhdessä järjestelmän joustavuuden kanssa tuottaa ratkaisevia etuja.

Tutustu tuotepoimintoihin täällä.

WaterLine-linjakaivo ruostumattomasta teräksestä

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - Blücher 05-2023

Tyylikäs. Elegantti. Ajaton. Nykyaikaista designia kodin kylpyhuoneeseen, WC- ja suihkutiloihin esim. kunto- ja palvelukeskuksiin, hotelleihin ja sairaaloihin. Sileä, ruostumaton teräspinta puhuu puolestaan, ja se on helppo pitää kiiltävän puhtaana.

WaterLine-linjakaivo voidaan asentaa seinän viereen, suihkusyvennykseen tai keskilattialle. Pitkänomainen linjakaivo mahdollistaa isojenkin laattojen käytön esim. kylpyhuoneissa.

Katso WaterLine-valikoimamme täältä.

Vallox 99 MV CF pitää ilmavirrat aina tasapainossa

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - Vallox 05-2023

Tuulisilla paikoilla tai korkearakentamisessa paine-erojen hallinta voi olla haastavaa. Valloxin uusi vakiovirtauspuhaltimilla varustettu Vallox 99 MV CF -ilmanvaihtokone pystyy kompensoimaan näitä paine-eroja ylläpitämällä ilmamäärät asetetuissa. Kone on testatusti hiljainen, kooltaan markkinoiden matalin, ja se sisältää kaikki modernit MyVallox-ominaisuudet.

Tutustu uutuuksiin täällä.

Geberit FlowFit – sujuva asennus

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - Geberit Flowfit 04-2023

Geberit FlowFit on innovatiivinen komposiittiputkijärjestelmä, jonka avulla on helppo saavuttaa täydellinen asennusprosessi. Järjestelmä on vaivaton asentaa ja helppo käyttää rakennustyömaalla. Se on kehitetty helpottamaan asentajien työtä. Geberit FlowFit vastaa LVI-alan ammattilaisten kolmeen tärkeimpään vaatimukseen – luotettavuuteen, hygieniaan ja helppoon asennukseen. Järjestelmästä on myös saatavilla ympäristöseloste (EPD). Asennuksen helppous, intuitiivisuus ja sujuvat prosessit – juuri niin kuin sen pitää ollakin.

FlowFit-tuotteet ovat saatavissa kätevästi Onnisen keskusvarastosta.

Osta Geberit FlowFit -tuotteita täällä.

Verkkokaupassa toistatuhatta ilmanvaihdon huipputuotetta FläktGroupilta!

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - FläktGroup 05-2023

Löydä FläktGroupin monipuoliset ilmanvaihdon ratkaisut heti verkkokaupastamme. Tuotteet takaavat laadukkaan, turvallisen ja älykkäästi hallitun sisäilman kotiin ja julkisiin tiloihin. Tutustu esimerkiksi markkinoiden pätevimpiin ja helposti asennettaviin palopelteihin. FläktGroup tarjoaa myös energiatehokkaat huippuimurit uudis- ja saneerauskohteisiin sekä painovoimaisen ja koneellisen ilmanvaihdon luotetut klassikot. Löydä ja tilaa sekä joustavat että kustannustehokkaat ratkaisut.

Siirry FläktGroup-valikoimaan tästä.

Laadukkaat DuoLine-kiinnikkeet erilaisiin materiaaleihin

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - Fischer 05-2022

Laadukkaat Fischer DuoLine -kiinnikkeet soveltuvat erinomaisesti kaikkiin rakennusmateriaaleihin. Fischer on kehittänyt jälleen kerran mullistavan nylontulppainnovaation.

Laadukkaan nylonin lisäksi tulpassa on toisena komponenttina kovamuoviseosta. Tämän yhdistelmän ansiosta kiinnike muotoutuu kiinnitysalustaan täydellisesti. DuoLine-mallistosta löydät työtäsi helpottavat erilaiset kiinnikkeet kivi- ja levymateriaaleille. Erittäin vahva kiinnitys kaikissa materiaaleissa!

Katso kaikki Fischer DuoLine -tuotteet.