Tutustu ajankohtaisiin LVIK-tuotteisiin

Huippulaajasta valikoimastamme saat kaikki tarvitsemasi LV-, ilmanvaihto- ja kylmäalan tuotteet tunnetuimmilta ja luotetuimmilta valmistajilta. Tutustu uutuuksiin ja muuten ajankohtaisiin LVIK-tuotteisiin tällä sivulla.

Roth QuickBox vuotosuojattuun käyttövesijärjestelmään

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - ROTH 12-2021

Tunnettu Roth QuickBox on osa vuotosuojattua Roth Multipex -käyttövesijärjestelmää. Hanakulmarasialla saadaan seinäläpivienti vuotovarmaksi ja asennus vaihdettavaksi, erityisesti märkätiloissa.

Näppärät yksityiskohdat helpottavat hanakulmarasian nopeaa ja varmaa asennusta. Saatavana kivi- ja levyseinälle 12/15/18 mm MultiPex®-putkelle suojaputkella. Voidaan käyttää 10–55 mm:n paksuisille levymateriaaleille. Suojaputken lukitusrengas estää suojaputken irtoamisen ja täyttää Sintefin vaatimukset +10 kilon vetovoimalle.

Tutustu Roth QuickBox -tuotteisiin täällä.

Suosikki-WC nyt poistoputkiliitännällä

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - Gustavsberg Nautic

Gustavsbergin Nautic-WC-istuinten tuoteperhe laajenee odotetulla uutuudella. Poistoputkiliitännällä oleva Nautic HF sopii linjasaneerauksiin ja remonttikohteisiin. Saatavana kahdella eri korkeudella 42 cm ja 46 cm.

Nautic 1591
LVI 5655028 (vasen) tai LVI 5655029 (oikea)

Nautic 1596
LVI 5655030 (vasen) tai LVI 5655031 (oikea)

Nautic-uutuudet löydät täältä.

Sanipex MT – kun edellytyksenä on huippuluokan vesijohtovesi

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - GF Sanipex

Georg Fischer JRG:n kehittämä Sanipex MT -komposiittiputkistojärjestelmä on ollut menestyksekkäästi markkinoilla jo yli 20 vuoden ajan. Sanipex MT -järjestelmä tarjoaa parasta korroosionkestävyyttä. Kartioliittimen rakenteessa ei ole vesitaskuja, ja se tarjoaa täyden virtaustilavuuden ilman pienintäkään sisähalkaisijan kavennusta. Liitin varmistaa lisäksi moninkertaisen turvallisuuden. Sanipex MT -liittimet ovat purettavissa ja uudelleenkäytettävissä, mistä on suurta etua jo olemassaolevaa putkistoa laajennettaessa.

Yksinkertaiset ja kätevät työkalut lyhentävät asennusaikoja. Sanipex MT on ihanteellinen järjestelmä vesijohtoputkistoihin, lämmitys- ja ilmastointijärjestelmiin sekä muihin sovelluksiin, joita lisätään rakennusten vesijohtoputkistoihin sekä niiden runko- että liitäntäputkistoihin.

Tutustu Sanipex MT -tuotteisiin täällä.

Lindabin sertifioitu Safe®-kanavajärjestelmä on helppo asentaa

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - Lindab Safe

D-luokan tiiviys asennettuna varmistaa, että kanavisto on äänetön ja energiatehokas. Lindabin Safe®-kanavajärjestelmä sai ensimmäisenä maailmassa Eurovent-sertifikaatin. Se täyttää myös suomalaisen Eurofins-sertifikaatin tiukat vaatimukset kanaviston laadulle ja on M1-puhtausluokkaa. Lindab Safe®-kanavajärjestelmä kattaa muun muassa tiiviyden, lujuuden, mittojen ja materiaalin sinkkikerroksen paksuuden vaateet.

Valitsemalla Safe®-kanavajärjestelmän, käytössäsi ovat todennetusti laadukkaimmat tuotteet ja ratkaisu, joka täyttää vaativimmatkin tarpeet.

Osta Lindab Safe -tuotteita täällä.

Uutta Wavinilta: Tigris-liitin Acoustic Leak Alert -toiminnolla

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - Wavin Tigris -liitin

Uusi Tigris K5 on radiaalipuristeinen PPSU-liitinjärjestelmä monikerrosputkille. Käyttökohteisiin kuuluvat käyttövesi- ja lämmitysjärjestelmät. Kaikki Tigris-liitinjärjestelmät täyttävät lämmin- ja kylmävesilaitteistoihin sekä lämmityspatteri- ja lattialämmitysjärjestelmiin asennettaville putkijärjestelmille asetetut vaatimukset.

Acoustic Leak Alert on integroitu vuodonilmaisujärjestelmä ilmalla suoritettaville painekokeille. Puristamattomista liitoksista kuuluu voimakas vihellys (+/- 80 dBA), jonka avulla vuotava liitos on helppo paikantaa.

Katso Wavin Tigris -varastovalikoimamme

Lue lisää esitteestä (PDF)

Poimintoja Tigris-valikoimastamme

Esittelyssä Georg Fischerin uusi paineenalennusventtiili

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - GF-paineenalennusventtiili

Huomasitko Georg Fischerin uuden paineenalennusventtiilin Yhdyskuntatekniikka 2021 -messuilla lokakuussa? NeoFlow-paineensäätöventtiilin avulla suojaat vesijohtoverkoston liialliselta paineelta ja vähennät vuotojen ja yllättävien putkivaurioiden riskiä. Tuotteissa on lukuisia teknisiä etuja:

 • rakenteeseen integroitu ohjausventtiili
 • ei toimilaitteen liitäntää varten tarkoitettua karaa tai kalvoa
 • entistä tarkemmin säädetty ja vakaa aksiaalinen virtaus

Muista tutustua myös oheiseen videoon.

NeoFlow-tuotteita on ostettavissa kauttamme toimitusmyyntinä. Kiinnostuitko?

Kysy lisää Onnisen myyjiltä – yhteystiedot
Ota yhteyttä Georg Fischerin myyntiin – yhteystiedot

Smatrix Pulse on uuden ajan säätöjärjestelmä

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - Uponor Smatrix Pulse

Uponor Smatrix Pulse tarjoaa mahdollisuuden ohjata samalla järjestelmällä vesikiertoista- ja sähköistä lattialämmitystä sekä Uponorin patteriventtiileitä. Myös lattiaviilennyksen ja muiden erilaisten viilennysmuotojen ohjauksen yhdistäminen on mahdollista. Järjestelmä voidaan integroida osaksi älykotijärjestelmää. Kun järjestelmä liitetään Uponorin pilvipalveluun, ohjelmistopäivitykset latautuvat automaattisesti.

Osta Smatrix Pulse -tuotteita täällä.

Löydä viat nopeasti FLIR C3-X:llä

Banneri - ajankohtainen LVI- ja sähkötuote - FLIR C3-X

FLIR C3-X on kompakti lämpökamera, jossa yhdistyvät pieni koko ja työmaaolosuhteisiin suunniteltu kestävä kotelointi. Löydä viat nopeasti lämpökameran, MSX-kuvanparannusteknologian sekä 5 megapikselin näkyvän valon kameran ansiosta. Lataa kuvat suoraan FLIR Ignite -pilvipalveluun ja lähetä ne asiakkaalle. Taskukokoinen lämpökamera kulkee mukana joka paikkaan — IP54-suojaluokitus vettä ja pölyä vastaan sekä 2 metrin pudotuskestävyys.

Osta FLIR C3-X -lämpökamera täältä.

Velco vaivattomaan ilmanvaihdon kunnostamiseen

Banneri - ajankohtainen LVI-tuote - Velco-venttiilit 11-2021

Velco-korvausilmaventtiileillä ilmanvaihdon kunnostaminen on helppoa. Automaattisesti ulkolämpötilan mukaan säätyvät Velco-korvausilmaventtiilit torjuvat vetoa ja parantavat ilmanvaihdon energiatehokkuutta. Tuotevalikoimasta löytyvät venttiiliratkaisut kattavilla asennusmahdollisuuksilla sekä laaja valikoima lisäosia ja -tarvikkeita. Muunneltavuutensa ansiosta Velco-korvausilmaventtiilit ovat erinomainen valinta urakka- ja kohdekohtaisiin tarpeisiin.

Velco-venttiiliratkaisuissa yhdistyvät tuotteiden korkea laatu, helppo asennettavuus, poikkeuksellinen ilmansuodatuskyky sekä asuinmukavuutta parantavat äänenvaimennusratkaisut.

Tutustu Velco-korvausilmaventtiileihin täällä.

Faluplast Duocontact -pitimillä vältät poraamisen

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - Faluplast Duocontact

Faluplastin Duocontact-pitimillä kiinnität putket ilman poraamista liiman ja teipin avulla. Putkien asennus voi tapahtua kolmen sekunnin kuluttua pitimen liimaamisesta.

Lue lisää ja osta tuotteita täällä.

Wera-joulukalenteri nyt saatavilla – toimi nopeasti!

Banneri - ajankohtainen tuote - Wera Joulukalenteri 2021

Wera-joulukalenterin vuoden 2021 painos on nyt saatavilla! Joulukalenteri, joka tuo hymyn ammatikseen työkaluja käyttävän huulille joka aamu. Huippulaadukkaan työvälinesarjan kasaus alkaa ensimmäisestä luukusta esiin tupsahtavasta tekstiilirasiasta, jonne loput työvälineet kerätään. Jos maltat avata luukun kerrallaan, jouluaattona upea ruuvaustyövälinesarja on valmis. Itselle tai lahjaksi.

Hommaa omasi pian täällä, rajoitettu erä!

Tutustu MyVallox-koneisiin

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - Vallox MV-koneet

MyVallox-koneissa on sisäänrakennetut hiilidioksidi- ja kosteusanturit, joten ne huolehtivat ilmanvaihdon tehostuksesta automaattisesti tarpeen mukaan. Koneissa on etäohjausmahdollisuus ja valmiudet liittää ne taloautomaatioon. MyVallox Webhelpistä löytyvät ohjeet niin ilmanvaihtokoneen käyttöönottoon kuin käyttämiseenkin.

Tutustu MyVallox-koneisiin täällä.

Tutustu näihin Rothenberger-uutuuksiin

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - Rothenberger 11-2021

Uudet Rothenberger-akkukoneet käyttävät CAS-yhteensopivia (Cordless Alliance System) akkuja. Yhteensopivuus jo n. 30 merkin kanssa – mm. Trümpf, Starmix, Metabo, Mafell – ja lisää on tulossa.

Katso Rothenbergerin uutuustuotteet.

Enemmän käyttömukavuutta, vähemmän virrankulutusta

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - Wilo-Yonos PICO

Wilo-Yonos PICO -pumpun vihreä käyttöpainike vastaa helppoudesta pumpun käyttöönotossa ja huollossa. Käyttötapoja ovat suhteellinen tai vakiopaine-ero, tai voit valita kolmesta vakiokäyrästä. Esiasetukset pattereille tai lattialämmitykselle säästävät arvokasta aikaa käyttöönotossa ja virrankulutuksen löydät aina näytöltä. Toimintavarmuuden lisäämiseksi pumppu aloittaa myös jumiutumisen esto-ohjelman aina pitkän käyttötauon jälkeen.

Osta Wilo-Yonos PICO -pumppuja täällä.

Uusi Oras Stela – täydellinen yhdistelmä tyyliä ja toiminnallisuutta

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - Oras Stela 10-2021

Uudet Oras Stela -malliston pesuallashanat on suunniteltu sopimaan kaikentyyppisiin kylpyhuoneisiin. Ominaisuudet pähkinänkuoressa:

 • Kätevä – suunniteltu sopimaan useisiin allastyyppeihin ja kylpyhuonetyyleihin
 • Hygieeninen – minimalistiset saumat, sileät pinnat ja kosketusvapaat mallit auttavat vähentämään bakteerien muodostumista ja helpottavat puhdistusta
 • Turvallinen – valmistettu ympäristöystävällisistä materiaaleista, jotka pitävät veden laadukkaana
 • Älykäs – Bluetooth-yhteys ja useita toimintatiloja kosketusvapaisiin hanoihin
 • Vastuullinen – virtausnopeus 6 litraa minuutissa
 • Innovatiivinen – timantin muotoa jäljittelevällä veden virtauksella on rauhoittava vaikutus
 • Helppo ja nopea asennus Oras 3S-Installation -kiinnitysjärjestelmällä varustetuille versioille

Tutustu Oras Stela -tuotteisiin täällä.

Mm. nämä Stela-tuotteet saat meiltä

Uusi venttiilisarja kaikkiin IDO Glow- ja Seven D -WC-istuimiin

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - IDO-venttiili huhtikuu 2021

WC:n huoltokeikka tiedossa, mutta et tiedä, mikä WC-malli on asiakkaalla? Uudella IDO malli 245-333 -venttiilisarjalla huollat kaikki IDO Glow- ja Seven D -WC-istuimet vaivatta. Venttiilit on valmistettu kierrätysmuovista ja niissä on tehokkaampi huuhtelu ja nopeampi täyttö. Lisäksi niiden huuhtelu- ja täyttöääni on entistä vaimeampi. Et tarvitse muuta!

Tutustu IDOn venttiiliuutuuksiin täällä.

Energiaa säästävät kiertovesipumput lämmitykseen

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - Grundfos 10-2021

Grundfosin laajasta valikoimasta löydät luotettavat ja energiatehokkaat kiertovesipumput kaikkiin kohteisiin. ALPHA-pumput hoitavat pientalojen lämmityksen, ja tehokas MAGNA-sarjan valikoima vastaa isojen kiinteistöjen vaatimuksiin.

Tutustu ALPHA2- ja MAGNA3-kiertovesipumppuihin täällä.

Kuinka Grundfosin älykkäät kiertovesipumput ovat varmistamassa lämmitysjärjestelmän häiriöttömän toiminnan? Lue lisää Grundfosin verkkosivuilta!.

Sisäänkäynnin olot hallintaan Fricon ilmaverhokojeilla

Verkkosivu - ajankohtainen LVIKE-tuote - Frico 10-2021

Fricon PA2200CE-ilmaverhokojesarja sopii pienehköille ja vähän liikennöidyille tuulikaapeille. Sähkölämmitteinen, kompakti kojesarja, jossa ohjaus on integroitu kojeeseen. Helppo asennus: koje kiinnitetään paikoilleen, kytketään sähkösyöttöön ja on valmis käyttöön. Lisävarustesarjalla PA2DR kojeen toiminta voidaan vaivattomasti liittää myös oven käyttöön. Sarjasta löytyy eri tehoisia ja levyisiä kojevaihtoehtoja.

Tutustu Fricon PA2200CE-sarjan laitteiisin.

Ratkaisu haaroitusten nopeaan ja helppoon tekemiseen

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - Flamco T-plus 10-2021

T-plus-liitin on fiksu ratkaisu haaroitusten nopeaan ja helppoon tekemiseen järjestelmän ollessa toiminnassa. Lisäksi T-plus säästää asennusaikaa ja -kustannuksia, kun järjestelmää ei tarvitse tyhjentää ja uudelleen täyttää sekä ilmata. Usein t-haara joudutaan tekemään myös hankalassa tai ahtaassa paikassa; T-plus-liittimen kanssa sekään ei ole ongelma.

Tutustu Flamco T-plus -tuotteisiin täällä.

NIBE S -sarjan ilma–vesilämpöpumppukokonaisuudet

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - NIBE-ilmavesi

NIBE S -sarjan ilma–vesilämpöpumppukokonaisuudet avaavat asiakkaasi kotiin uusia mahdollisuuksia ekologiseen ja säästäväiseen asumiseen, mukavuudesta tinkimättä. Voit liittää järjestelmään myös ilmanvaihdon, aurinkosähkön ja viilennyksen, ja hallita kokonaisuutta kätevästi yhdestä paikasta. NIBE S -sarja – fiksu valinta.

Tutustu NIBE S -sarjan ilma–vesilämpöpumppuihin täällä.

Jätevesiratkaisut vuosikymmenten kokemuksella Uponorilta

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - Uponor-jätevesi

Oikein valittu jätevesijärjestelmä säästää luontoa ja nostaa kiinteistön arvoa. Kiinteistökohtaisia jätevesiratkaisuja käytetään rakennuksissa, joita ei ole liitetty kunnalliseen viemäriverkostoon. Tällaisia ovat mm. haja-asutusalueella olevat sekä vapaa-ajan asunnot. Laadukas, nykyaikainen ja toimintavarma jätevesijärjestelmä on investointi, jolla kaivovesi pysyy puhtaana, ja joka nostaa kiinteistön arvoa.

Uponorilla on vuosikymmenten kokemus toimintavarmojen jätevesijärjestelmien valmistuksesta. Uponorin valikoima on markkinoiden laajin ja takaa, että jokaiseen kohteeseen löytyy sopiva jätevesiratkaisu. Kaikki Uponorin jätevesiratkaisut ovat testattuja ja hyväksyttyjä. Hanki kaikki tarvittava nyt syksyn jätevesiprojekteihin.

Tutustu Uponorin jätevesiratkaisuihin.

Mora LionX soveltuu kaikkiin koteihin

Banneri - ajankohtainen LVIK-tuote - Mora Lion X

Mora LionX on jokaiseen kotiin sopiva hanasarja niin ominaisuuksien kuin hintansakin puolesta. Tuotteet on muotoiltu näyttävästi, ja lisäksi ne ovat helppokäyttöisiä ja energiaa säästäviä. Tuotteilla on viiden vuoden takuu.

Tutustu Mora LionX -valikoimaamme.

RauHeatin eristetyt maalämpöputket ja kokoomakaivot

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - Rauheat 10-2021

RauHeatin eristetyt maalämpöputket ja kokoomakaivot ovat asentajaystävällinen ratkaisu erilaisten rakennusten maalämpöasennuksiin. Laadukkuutta ja asennuksen helppoutta tarjoavat tuotteet nyt Onnisen keskusvarastovalikoimassa.

Eristetty maalämpöputki: RauHeatin eristetty maalämpöputki on ihanteellinen ratkaisu lämpökaivon ja lämpöpumpun välisiin vaaka-asennuksiin. Putken asennustyö on tehty helpoksi – kevyen ja taipuisan rakenteen ansiosta asennus onnistuu yhdeltä henkilöltä.

Kokoomakaivot: RauHeatin kokoomakaivo on kestävä ja huoltovapaa ratkaisu maalämpökollektoripiirien yhdistämiseen. Asentajaystävällinen ratkaisu – kaikki liitokset ovat kaivon ulkopuolella.

Tutustu RauHeatin eristettyihin maalämpöputkiin ja kokoomakaivoihin täällä.

Päivitä IDO Glow -lattia-WC-istuin kosketusvapaaksi

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - IDO Sensor

Tiesitkö, että voit päivittää IDO Glow -lattia-WC-istuimen kosketusvapaaksi vaihtamalla siihen Sensor-painikkeen? Painike hoitaa huuhtelun hygieenisesti käsin koskematta – pyyhkäisy kädellä tunnistimen yli riittää. Painike on saatavana sähkö- tai paristokäyttöisenä ja asennus sujuu muutamassa minuutissa.

Katso oheiselta YouTube-videolta kuinka helposti vaihdat Sensor-painikkeen vanhaan IDO Glow -WC-istuimeen. Painiketta on saatavana myös valmiiksi asennettuna IDO Glow -WC-istuimeen. Toimitukset nopeasti suoraan keskusvarastoltamme.

Katso IDO Sensor -valikoimamme täällä.

Oraksen hanat takaavat keittiön toimivuuden

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - Oras keittiöhanat 09-2021

Oras Vega musta 1839FG-33

Keittiöhana, jossa pesukoneventtiili ja korkea, kääntyvä juoksuputki 120°. Pesukoneventtiilissä keraaminen käyttöventtiili. Hanan vivussa on veden virtaamaa rajoittava ekonappi. Joustavat kytkentäputket. Mattamusta kestävä pinnoite.

Oras Optima 2734FG

Keittiöhana, jossa EasyGrip-vipu, korkea juoksuputki, poresuutin ja älykäs pesukoneventtiili. Juoksuputken kääntymiskulma on 120° (mahdollista rajoittaa 0° tai 60°). Pesukoneventtiili sulkeutuu automaattisesti. Paristokäyttöinen, 6 V.

Optima 2727F

Älyhanalla tarkoitetaan älykkäillä ominaisuuksilla varustettuja hanoja, jollainen on esimerkiksi Oras Optima 2727F. Hanassa on kosketusvapaa toiminto, lämpötilanäyttö, joka alkaa vilkkua, kun vesi on kuumaa, sekä älykäs pesukoneventtiili, joka vähentää vesivahinkojen riskiä.

Osta Oraksen huipputuotteita nyt

Laadukkaat tuotteet WC:hen ja kylpyhuoneeseen Laufenilta

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - Laufen Kompass

Sveitsiläisen Laufenin tuotteet tuovat kylpyhuoneisiin uusia kauniita muotoja ja värejä sekä hienoja innovaatioita. Huuhtelukaulukseton Kompas-WC-istuin on varustettu piilotetulla S-lukolla ja vettä säästävällä Azor Plus -venttiilillä, joka säästää vettä jopa 0,5 litraa huuhtelukertaa kohden tavanomaiseen venttiiliin verrattuna. Kova istuinkansi automaattisella laskumekanismilla on saatavana erikseen. Kysy myyjiltämme myös Laufenin laadukkaita ja pitkäikäisiä kylpyhuonekalusteita!

Tutustu Laufen Kompas -sarjaan.

Puhdas sisäilma kuuluu jokaiselle – Allaway Z

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - Allaway Z -keskuspölynimurit

Allawayn Z-sarjan keskuspölynimureissa yhdistyvät laatu, design ja älykkäät ominaisuudet. Jokaiseen yksityiskohtaan on kiinnitetty erityistä huomiota sekä ulkonäön että toiminnallisuuden näkökulmasta.

Z35 on taloudellinen keskusyksikkö imurasialla ja suurella 20 l:n säiliöllä. Putkilinjan pituus max. 35 m. Z45 soveltuu taas suuriin taloihin, jotka vaativat pitkän, max. 45 m:n putkilinjan. Laitteessa on suuri 20 l:n roskasäiliö ja imurasia.

Katso Allawayn Z-sarjan kaikki tuotteet.

Talis M54: minimalistista muotoilua keittiöön

Banneri - ajankohtainen LVIK-tuote - Hansgrohe Talis 08-2021

Modernissa keittiössä design on läsnä joka osa-alueella. Puristisesti muotoillusta Hansgrohe Talis M54 -hanamallistosta löydät version, joka sopii asiakkaasi keittiöön täydellisesti. Etsitkö keittiöhanaa, jonka on tarkoitus toimia katseenvangitsijana keittiösaarekkeessa? Vai pieneen välitilaan sopivaa mallia? Tai kenties mustan keittiöaltaan kanssa yhteensopivaa hanaa? Laajasta Talis M54 -valikoimasta löydät sopivan ratkaisun kaikkiin keittiökonsepteihin.

Voit valita: minimalistinen hanarunko, jossa on litteä ja pystysuoraan asennettu kahva, jota on saatavana kolmella eri juoksuputken muodolla ja korkeudella: kaariputkella sekä L- tai U-mallisella juoksuputkella. Lisäksi valittavana on kolme valikoitua pintaväriä, jotka kuvastavat täydellisesti keittiön tyyliä, tai luovat tietoisesti kontrastia: ainutlaatuinen mattamusta, kiiltävä krominen tai harjattu ruostumattoman teräksen väri.

Tutustu Hansgrohe Talis M54 -valikoimaan.

Esimerkkejä Talis M54 -tuotteista

Markkinoiden matalin lattiakaivo: Vieser One extra matala

Kun korkeus ratkaisee, pieneen tilaan mahtuu markkinoiden matalin lattiakaivo, Vieser One vaakakaivo DN50 1x32 extra matala, joka on vain 69 mm korkea. Extra matala lattiakaivo on markkinoiden matalin lattiakaivo 1,2 l/s:n virtaamalla ja yhdellä sivuliitännällä. Tehokkaan virtaaman ansiosta kaivo soveltuu sekä suihkun että kylpyammeen yhteyteen, ja se on yhteensopiva kaikkien Vieser-kansien ja korokerenkaiden kanssa. Kuten Vieserin tuotteet aina, tämäkin kaivo on kotimainen ja sillä tyyppihyväksyntä.

Katso Vieser One extra matala -tuotteet.

Uusi ajastintoiminto tuo arjen vaivattomuutta ja säästöä

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - REJ Design ajastintoiminto

Sähkötoimisten kuivaimien toiminnallisuus siirtyy uudelle tasolle ajastimellisen virtakytkimen ansiosta. Pystyputken päähän kuivaimen muotokielellä integroitu ja LED-valolla varustettu ajastimellinen virtakytkin tekee kuivaimen käytöstä tehokasta, täsmällistä ja helppoa. Ajastin on mahdollista laittaa päälle neljän tai kahdeksan tunnin ajaksi, jonka jälkeen kuivain sammuu automaattisesti. Kuivainta on edelleen mahdollista käyttää myös jatkuvatoimisena.

REJ Designin tuotekehityksen keskiössä on innovatiivisuus ja vastuullisuus, josta ajastintoiminnan lisääminen on hyvä esimerkki. REJ Designin ajastintoiminto on saatavilla valikoituihin kuivainmalleihin. Tällä hetkellä ajastin on saatavilla kylpy- ja kodinhoitohuoneisiin sopivaan Largoon, perheiden suosikkikuivaimeen Tangoon ja kapeaan tilaan sulautuvaan moderniin Vivoon.

Tutustu REJ Designin sähkötoimisiin kuivaimiin.

Tutustu Vallox Delico -uutuuksiin

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - Vallox Delico

Pelkistetyn tyylikäs Vallox Delico -kupu sulautuu saumattomasti osaksi keittiötä. Kuvut ovat saatavilla valkoisella ja mustalla etupaneelilla, joten ne sopivat erilaisiin keittiöihin. Asennusta helpottavat uudenlaiset kiinnityslistat. Vallox Delico -kuvut sopivat skandinaavisen eleetöntä tyyliä ja tehokasta kärynpoistoa etsivälle.

Katso Vallox Delico -valikoimamme täällä.

Wera Joker 6004 on uudenlainen työväline

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - Wera Joker 6004 09-2021

Joker 6004 yhdistää putkipihdin ja jakoavaimen parhaat puolet. Portaattomasti ja itsestään säätyvät leuat mahdollistavat monen eri ruuvikoon käyttämisen yhdellä avaimella, mutta ote ruuvista on yhtä luotettava kuin kiintoavaimella. Lisäksi työskentelysi nopeutuu huomattavasti näppärän räikkätoiminnon ansiosta.

Tutustu Wera Joker 6004 -sarjaan täällä.

DuoSeal takaa vahvan ja kestävän kiinnitysratkaisun

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - Fischer Duoseal

Fischerin uusi DuoSeal tiivistää porausreiät laattoihin ilman erillistä tiivistysseosta. Oikea asennus estää näin ollen kosteuden aiheuttamat rakenteelliset vahingot kaikissa rakennusmateriaaleissa. DuoSeal sopii erityisen hyvin kaakeloituihin pintoihin, jotka altistuvat toistuvasti roiskevedelle ja tilapäiselle veden kertymiselle.

Katso valikoimastamme löytyvät Fischer DuoSeal -tuotteet täältä.

Jätevesijärjestelmät kotiin ja mökille

Banneri - ajankohtainen LVIK-tuote - Pipelife-jätevesijärjestelmät

Jätevesijärjestelmien huoltoaika on nyt. Pitämällä huolta omasta tai asiakkaasi järjestelmästä varmistat järjestelmän toimivuuden ja pitkän käyttöiän.

Tutustu Pipelifen järjestelmiin ja huoltotuotteisiin.

Tutustu Flamcovent- ja Clean Smart -tuotteisiin

Banneri - ajankohtainen LVIK-tuote - Flamco erottimet

Ilma ja lika aiheuttavat jatkuvia ongelmia lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmissä. Flamcovent- ja Clean Smart -mikrokuplailmanpoistimet ja magneetilla varustetut lianerottimet ovat tehokas ja yksinkertainen tapa torjua näitä ongelmia. Lisäksi ne ovat lähes huoltovapaita ja säilyttävät tehokkuutensa ilman tukkeutumisia – täydellisiä suojaamaan lämmitysjärjestelmääsi.

Tutustu Flamcovent- ja Clean Smart -tuotteisiin täällä.

Tutustu Gustavsberg Epic -hanoihin

Banneri - ajankohtainen LVIK-tuote - VB Gustavsberg Epic -hanat

Gustavsbergin pelkistetysti muotoiltu Epic-hanasarja sopii erinomaisesti moderniin sisustukseen. Hanojen ohuissa vivuissa on Soft Move -toiminto, jonka ansiosta niitä voi liikuttaa tarkasti ja pehmeästi. Värivaihtoehdot: tyylikäs mattamusta, upea messinki ja klassinen kromi.

Katso Gustavsberg Epic -valikoima täällä.

Mm. nämä Epic-hanat saat meiltä

Vältä vesivahingot älykkäällä vuotovahdilla

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - ROTH QuickStop Pro2

Roth QuickStop Pro 2 suojaa kiinteistöäsi käyttövesiputkiston vuodoilta. Se mittaa jatkuvasti virtaamaa ja suorittaa vedenkulutusanalyysin perusteella kolme testiä, jotka antavat erittäin kattavan suojan vesivuotoja vastaan. Automaattinen veden katkaisu vikatilanteissa antaa mielenrauhan. QuickStop Pro 2 ei vaadi verkkoyhteyttä toimiakseen, ja sopii näin niin kotiin kuin mökillekin.

 • Turvallisempaa asumista – suojaa kodin putkistoa jatkuvan valvonnan avulla.
 • Säästä rahaa – vähentää hävikkiä esim. vuotavista vessoista ja hanoista.
 • Langaton etähallinta ilmaisella QuickStop-sovelluksella – välitön hälytys älypuhelimeen ja vedentulon katkaisu vuototapauksessa.

Tutustu Roth QuickStop Pro 2-vuotovahtiin.

Panosta laatuun porakaivotuotteissa

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - Wilo-porakaivopumput 06-2021

Wilon valikoimista löydät laadukkaat korroosiovapaat kolmen ja neljän tuuman porakaivopumppupaketit sekä 1- että 3-vaiheisina pientaloille ja isommillekin kiinteistöille. Paketit sisältävät aina sekä vaijerin että kaapelin, ja nesteen kanssa kosketuksissa olevat osat ovat ruostumattomia. Wilo tarjoaa porakaivopumppupaketeilleen 5 vuoden takuun.

Tutustu Wilon porakaivotuotteisiin täällä.

Wavin AS+ on ensiluokkainen desibeliviemärijärjestelmä

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - Wavin ASPLUS

Äänenvaimennus: Wavin AS+ -putket vaimentavat ääntä verrattoman tehokkaasti materiaalien joustavuuden ja kolmikerroksisen rakenteen ansiosta.

Helppo ja nopea asentaa: Voideltu sininen tiiviste, viistetty putken pää ja kulmamerkinnät takaavat nopean ja vaivattoman asennuksen sekä tiiviin lopputuloksen.

Kustannustehokkuus: Asennuksen nopeus ja helppous yllättävät: 90 mm:n viemäriputkia voi asentaa myös ilman voiteluainetta Wavin AS+:n ansiosta.

Katso laaja Wavin AS+ -valikoimamme.

Vesikiertoinen lattialämmitys kaikkiin koteihin

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - Danfoss-lattialämmitys

Danfossin vesikiertoisen lattialämmityksen valikoima koostuu laadukkaista putkista ja jakotukeista, ja järjestelmän kruunaavat edistykselliset Danfoss Icon™ -ohjausratkaisut.

Danfoss Icon™ on valikoima sovelluksia jokaiseen kotiin. Valittavana on joko langallinen (24 V / 230 V) tai langaton (24 V) ohjaus. Tuoteperheestä löytyy niin ohjelmoitavia, kosketusnäytöllisiä kuin säätöpyörällisiäkin lattialämmitystermostaatteja uppo- tai pinta-asennukseen. Lisäksi saatavana on useita erilaisia laajennusmoduuleita, joilla voit mm. hallita jäähdytystä ja ohjata lattialämmitysjärjestelmääsi energiatehokkaasti ajasta ja paikasta riippumatta.

Katso Danfoss-valikoimamme täällä.

Huippu-uutuus: Oras Hydractiva Digital -käsisuihku

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - Oras Hydractiva Digital

Uuden ajan käsisuihkussa on sisäänrakennettu näyttö, joka näyttää reaaliaikaisen veden ja energian kulutuksen suihkun aikana ja jälkeen. Tämä auttaa käyttäjää vähentämään veden ja energian kulutusta joka kerta suihkussa käydessään. Bluetooth-yhteensopiva käsisuihku voidaan liittää myös käytännölliseen sovellukseen. German Design Award 2021 -kilpailussa käsisuihku nimettiin voittajaksi kahdessa kategoriassa: "Bathroom and Wellness" sekä "Eco Design”.

Oras Hydractiva Digital -käsisuihkun löydät täältä.

Cool-Fit-putkistojärjestelmä Georg Fischeriltä

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - GF Coolfit

Cool-Fit on esieristetty putkistojärjestelmä teollisuuden ja kaupan alan jäähdytystarpeisiin. Kattavasta valikoimastamme löydät takuuvarmasti juuri oikeat tuotteet eri käyttökohteisiin.

Katso Georg Fischer Cool-Fit -valikoima täällä.

Uutuuksia Faluvulk-järjestelmässä

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - Faluplast-uutuus

Faluvulk-järjestelmän 15 °:n valkoinen kulma yhdelle putkelle on nyt saatavana myös 32 ja 40 mm:n putkille. Uutuustuotteiden LVI-numerot ovat 2428034 ja 2428035.

Katso koko Faluvulk-valikoimamme.

Olethan tutustunut jo Poistopörssiimme?

Verkkokauppamme Poistopörssistä löydät kattavasti houkuttelevia tarjouksia keskusvarastomme poistovalikoimasta. Tuotteistoa päivitetään säännöllisesti – tutustu jo tänään ja nappaa parhaat päältä!

Kategoriabanneri - Poistopörssi - Uusi graafinen ilme