Tutustu ajankohtaisiin LVIK-tuotteisiin

Huippulaajasta valikoimastamme saat kaikki tarvitsemasi LV-, ilmanvaihto- ja kylmäalan tuotteet tunnetuimmilta ja luotetuimmilta valmistajilta. Tutustu uutuuksiin ja muuten ajankohtaisiin LVIK-tuotteisiin tällä sivulla.

Tutustu Gustavsberg Epic -hanoihin

Gustavsbergin pelkistetysti muotoiltu Epic-hanasarja sopii erinomaisesti moderniin sisustukseen. Hanojen ohuissa vivuissa on Soft Move -toiminto, jonka ansiosta niitä voi liikuttaa tarkasti ja pehmeästi. Värivaihtoehdot: tyylikäs mattamusta, upea messinki ja klassinen kromi.

Katso Gustavsberg Epic -valikoima täällä.

Banneri - ajankohtainen LVIK-tuote - VB Gustavsberg Epic -hanat

Mora LionX soveltuu kaikkiin koteihin

Banneri - ajankohtainen LVIK-tuote - Mora Lion X

Mora LionX on jokaiseen kotiin sopiva hanasarja niin ominaisuuksien kuin hintansakin puolesta. Tuotteet on muotoiltu näyttävästi, ja lisäksi ne ovat helppokäyttöisiä ja energiaa säästäviä. Tuotteilla on viiden vuoden takuu.

Tutustu Mora LionX -valikoimaamme.

Uusi Vieser One extra matala -lattiakaivo

Vieser One extra matala on markkinoiden matalin vaakakaivo 1,2 l/s:n virtaamalla. Matalasta rakenteesta on merkittävää etua sekä korjaus- että uudisrakentamisessa. Tehokkaan virtaaman ansiosta kaivo soveltuu sekä suihkun että kylpyammeen yhteyteen, ja se on yhteensopiva kaikkien Vieser-kansien ja korokerenkaiden kanssa. Tutustu oheiseen videoon ja katso valikoima alla olevan linkin kautta.

Katso Vieser One extra matala -tuotteet.

PAROC Hvac Combi sopii kaikille putkille

Banneri - ajankohtainen LVIK-tuote - Paroc Hvac Combi

Putkieristyksen tähtituote PAROC Hvac Combi on usealle putkikoolle sopiva eristekouru. Tuotteessa on ainutlaatuinen tähtimäinen sisähalkaisija, jonka ansiosta sitä voidaan käyttää erikokoisiin lämmitys- ja käyttövesiputkiin ja esimerkiksi liitäntöjen päällä.

Osta PAROC Hvac Combi -tuotteita.

Mustat hanat Hansgrohelta

Banneri - ajankohtainen LVIK-tuote - Hansgrohen mustat hanat

Mustat hanat luovat kontrastillaan keittiöön, WC:hen tai kylpyhuoneeseen tyylikkään silauksen. Meiltä saat saksalaisen Hansgrohen laadukkaita hanoja tässä muodikkaassa värissä.

Tutustu koko Hansgrohen mustien hanojen valikoimaan.

Onnline-laatua lämmityskauteen

Banneri - ajankohtainen tuote - Onnline-radiaattorit

Älä anna pakkasen haitata! Onnline-lämmityspatterit on suunniteltu asennettaviksi keskuslämmitysjärjestelmiin, ja ne voidaan asentaa joko vasen- tai oikeakätisenä. Korkein sallittu käyttöpaine on 10 bar ja korkein sallittu lämpötila +110 °C. Korkein sallittu koepaine on 13 bar.

Tutustu Onnline-radiaattoreihin tarkemmin täällä.

Banneri - ajankohtainen LVIK-tuote - Onnline-oviverhot

Oviverhokoje on mukava tapa lämmittää ja torjua vetoa tuulikaapeissa, eteisissä ja muiden sisäänkäyntien yhteydessä. Onnline-valikoimasta saat laitteiden rungot, säätimet ja lisävarusteet. Vaadittava kokonaisuus riippuu kohteesta – kysy lisää myyjiltämme.

Katso Onnline-oviverhovalikoima täällä.

Tyyliä kylpyhuoneeseen Vieser Linella

Banneri - ajankohtainen LVIK-tuote - Vieser Line

Vieser Line on uudentyyppinen lattiakaivojärjestelmä, joka viimeistelee kylpyhuoneen. Järjestelmässä yhdistyvät korkea laatu, muotoilu sekä innovatiivinen käytettävyys. Vieser Line on yhteensopiva kaikkien Vieser One -kaivojen kanssa, ja se on mahdollista asentaa joko seinän viereen tai keskelle lattiaa. Varastovalikoimastamme saat suoraan sekä valmiit (musta, harjattu RST) että päällelaatoitettavat kannet.

Katso Vieser Line -lattiakaivovalikoima.

Olethan tutustunut jo Poistopörssiimme?

Verkkokauppamme Poistopörssistä löydät kattavasti houkuttelevia tarjouksia keskusvarastomme poistovalikoimasta. Tuotteistoa päivitetään säännöllisesti – tutustu jo tänään ja nappaa parhaat päältä!

Kategoriabanneri - Poistopörssi - Uusi graafinen ilme