Tutustu ajankohtaisiin LVIKE-tuotteisiin

Huippulaajasta valikoimastamme saat kaikki tarvitsemasi LV-, ilmanvaihto-, kylmä- ja energiatuotteet tunnetuimmilta ja luotetuimmilta valmistajilta. Tutustu uutuuksiin ja muuten ajankohtaisiin LVIKE-tuotteisiin tällä sivulla.

Midea Xtreme -ilmalämpöpumppuja ja siirrettäviä jäähdytyslaitteita varastosta

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - Midean nostot 06-2022

Midea on maailman suurimpia lämpöpumppujen ja ilmastoinnin jäähdytyslaitteiden valmistajia. Yrityksen valmistamat ilmalämpöpumput ovat laadukkaita ja tyylikkäitä, ja valittavissa on useita malleja, jotka lämmittävät ja jäähdyttävät tehokkaasti alhaisissakin ulkolämpötiloissa. Midea Xtreme -ilmalämpöpumppuja saat suoraan keskusvarastovalikoimastamme. Tarjolla on myös erilaisia siirrettäviä jäähdytyslaitteita, joilla viilennät vaivattomasti esimerkiksi pienen asunnon, makuuhuoneen tai vaikkapa työtilan.

Tutustu Xtreme-ilmalämpöpumppuihin.
Tutustu siirrettäviin jäähdytyslaitteisiin.

Roth Twinbloc -umpisäiliö myös vaativiin kohteisiin

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - Roth Twinbloc 06-2022

Roth Twinbloc -umpisäiliö soveltuu erinomaisesti pientalojen ja kesämökkien jätevesien kaksoisviemäröintiin. Twinbloc-umpisäiliöt ovat markkinoiden matalimmat – rungon korkeus alkaen 690 mm. Matala kaksoisrakenne pienentää myös kaivuu- ja asennuskustannuksia.

Umpisäiliöitä on saatavilla 1 500, 3 500 ja 5 000 litran tilavuudella, ja niillä on 10 vuoden takuu.

Tutustu tuotteisiin täällä.

Uponorin jätevesijärjestelmät

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - Uponor-jätevesi 04-2022

Oikein valittu jätevesijärjestelmä säästää luontoa

Kiinteistökohtaisia jätevesiratkaisuja käytetään rakennuksissa, joita ei ole liitetty kunnalliseen viemäriverkostoon. Tällaisia ovat mm. haja-asutusalueella olevat sekä vapaa-ajan asunnot. Laadukas, nykyaikainen ja toimintavarma jätevesijärjestelmä on investointi, joka säästää luontoa ja jolla kaivovesi pysyy puhtaana. Uponorin valikoima on markkinoiden laajin ja takaa, että jokaiseen kohteeseen löytyy sopiva ratkaisu.

Tutustu Uponorin jätevesiratkaisuihin täällä.

Tutustu Wavinin Tigris K5 -liittimiin

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - Wavin Tigris -liitin

Tigris K5 on radiaalipuristeinen PPSU-liitinjärjestelmä monikerrosputkille. Käyttökohteisiin kuuluvat käyttövesi- ja lämmitysjärjestelmät. Kaikki Tigris-liitinjärjestelmät täyttävät lämmin- ja kylmävesilaitteistoihin sekä lämmityspatteri- ja lattialämmitysjärjestelmiin asennettaville putkijärjestelmille asetetut vaatimukset.

Acoustic Leak Alert on integroitu vuodonilmaisujärjestelmä ilmalla suoritettaville painekokeille. Puristamattomista liitoksista kuuluu voimakas vihellys (+/- 80 dBA), jonka avulla vuotava liitos on helppo paikantaa.

Katso Wavin Tigris -varastovalikoimamme

Lue lisää esitteestä (PDF)

Vesiöosa ja 50 l:n kalvopainesäiliö

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - Pumppulohja painesäiliö 06-2022

Pumppulohjan KPSV-säiliöt on avattavina ja pestävinä markkinoiden suosituimpia, ja ne ovat luotettavaksi osoittautuneita tuotteita. Kalvopainesäiliöillä on hyvä varauskyky, ja niissä on pitkäikäinen kalvoratkaisu. Vesiöosat ovat valmiiksi kasattuja ja asennusystävällisiä kokonaisuuksia sisältäen mm. painekytkimen, painemittarin, varoventtiilin ja monissa malleissa myös asennusletkut.

Tuotteita voit ostaa täältä.

Hiljainen kiinteistöviemäri Master 3 Plus

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - Pipelife Master 3 Plus 06-2022

Pipelifen hiljainen kiinteistöviemäröintijärjestelmä, Master 3 Plus, on suunniteltu vastaamaan rakennusten kasvavia ääniteknisiä vaatimuksia. Master 3 Plus -järjestelmä on erittäin hiljainen, ekologinen ja helppo asentaa.

Järjestelmästä on saatu hyviä kokemuksia Euroopassa yli kymmenen vuoden ajalta. Myös Suomessa järjestelmä on saanut hyvän vastaanoton. Tyypillisiä käyttökohteita ovat hotellit, sairaalat, hoivakodit, koulut sekä vanhojen viemäreiden saneerauskohteet.

Pipelife Master 3 Plus -tuotteet löydät täältä.

Tutustu Grundfosin JP- ja SQE-pumppuihin

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - Grundfos JP ja SQE

Pohjaveden pumppaukseen suunnitelluista laadukkaista Grundfos-pumpuista löytyy tuottotarpeesta riippumatta luotettava, tehokas ja käyttövalmis ratkaisun kohteeseesi.

JP-vesiautomaattisarja - helppokäyttöinen ja edullinen kesämökkien työhevonen kasteluun ja vedenottoon.

SQE - 1-vaiheinen ja halkaisijaltaan 74 millimetrin pumppu kesämökeille ja haja-asutusalueiden omakotitaloihin. Pehmokäynnistys, ali- ja ylijännitesuoja ja takaiskuventtiili tekevät pumpusta erittäin luotettavan.

Tutustu tuotteisiin täällä.

JRG Sanipex MT – kun edellytyksenä on huippuluokan vesijohtovesi

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - GF Sanipex

Yleisin tapa kupari- ja komposiittiputkiliitosten tekemiseen on puristaminen – vakiintunut ja turvallinen tapa toimia. Putken toiminnan näkökulmasta tekniikka on kuitenkin ristiriitainen. Puristaessa putken ja osan halkaisija pienenee, joka aiheuttaa virtaukselle painehäviöitä ja tuottaa melua. Toisaalta vaikka käyttövetemme on maailman puhtaimpien joukossa, ei se estä esimerkiksi biofilmin kertymistä puristusosiin.

Siksi JRG Sanipex MT-tuotekokonaisuus: komposiittiputki yhdessä vallankumouksellisen laajennettavan liitostavan kanssa varmistaa, että virtaus on häiriötön, täysiaukkoinen ja hiljainen läpi koko järjestelmän, myös venttiileissä.

Tutustu JRG Sanipex MT -tuotteisiin täällä.

Ilma-vesilämmitysjärjestelmät NIBEltä

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - NIBE Split Box 05-2022

Suosittu NIBE SPLIT BOX yhdistää hyväksi todetun NIBE-split-tekniikan ja uudenaikaisimmat ominaisuudet, tarjoten käyttäjälle kaikki NIBE S -sarjan mahdollisuudet ja helppouden. Kokonaisuus sopii niin uudiskotiin kuin korjausrakentamiseen, sisältäen tehokkaan NIBE AMS10- tai AMS20 -ilmavesilämpöpumpun, liitäntäyksikön sekä VVM S320 -sisäyksikön sisäänrakennetulla RST-varaajalla. Järjestelmää voi laajentaa esimerkiksi ilmanvaihtokoneella, viilennyksellä ja aurinkosähköllä. Toimitukseen sisältyvät myös maateline ja kylmäaineputket. Muistathan myös tärkeän KVR-vedenpoistoputken!

Tutustu valikoimaan täällä.

Faluplast Duocontact -pitimillä vältät poraamisen

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - Faluplast Duocontact

Faluplastin Duocontact-pitimillä kiinnität putket ilman poraamista liiman ja teipin avulla. Putkien asennus voi tapahtua kolmen sekunnin kuluttua pitimen liimaamisesta.

Lue lisää ja osta tuotteita täällä.

Mora LionX -hanasarja saatavana sekä kromattuna että mattamustana

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - Mora LionX 01-2022

Mora LionX on jokaiseen kotiin sopiva hanasarja niin ominaisuuksien kuin hintansakin puolesta. Upeaa designia, helppokäyttöisyyttä sekä energiansäästöä. Saatavilla sekä kromattuna että mattamustana. Viiden vuoden takuu.

Tutustu Mora LionX -hanoihin täällä.

Uutta kotimaisten Vieser-kansien valikoimassa

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - Vieser-kannet 05-2022

Valikoimaan on tullut täysin uusia lattiakaivon RST-kansia. Vieserin valmistamat kannet ovat lujia, kestäviä ja tyyppihyväksyttyjä, ja niiden tyylikäs muotoilu takaa istuvuuden kylpyhuoneen sisustukseen. Katso tarkemmat tuotetiedot verkkokaupastamme.

Tutustu Vieserin kansivalikoimaan täällä.

Geberit CleanLine -suihkukaivo myös sivuliitännällä

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - Geberit CleanLine 05-2022

Geberit CleanLine -suihkukaivo on helppo ja yksinkertainen asentaa. Kaivo on STF-hyväksytty, ja nyt se on saatavilla myös sivuliitännällä, johon voi yhdistää esim. saunan kuivakaivon. Kaivoon on saatavilla eri mallisia ja värisiä suihkukouruja aina 160 mm:iin asti – kouru sahataan haluttuun pituuteen asennettaessa.

Tutustu uutuustuotteeseen täällä.

Suosikki-WC nyt poistoputkiliitännällä

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - Gustavsberg Nautic

Gustavsbergin Nautic-WC-istuinten tuoteperhe on laajentunut odotetulla uutuudella. Poistoputkiliitännällä oleva Nautic HF sopii linjasaneerauksiin ja remonttikohteisiin. Saatavana kahdella eri korkeudella 42 cm ja 46 cm.

  • Nautic 1591: LVI-numerot 5655028 (vasen) tai 5655029 (oikea)
  • Nautic 1596: LVI-numerot 5655030 (vasen) tai 5655031 (oikea)

Nautic-uutuudet löydät täältä.

WatMan PM -porakaivopumput

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - Pumppulohja 05-2022

Vaativaan käyttöön suunniteltu laadukas porakaivopumppu. Kokonaisuus vesitäytteisellä Franklin-sähkömoottorilla ja pumppuosalla sekä juomavesikelpoisella sähkökaapelilla. Kasattu Suomessa. Laaja valikoima jokaiseen tarpeeseen. Pumppulohjalla on myös laaja valikoima asennustarvikkeita ja teknisissä kysymyksissä palveleva asiakaspalvelu. Valikoimassa 3”, 4” ja 6” porakaivopumput.

Tutustu valikoimaan klikkaamalla tästä.

Laadukkaat DuoLine-kiinnikkeet erilaisiin materiaaleihin

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - Fischer 05-2022

Laadukkaat Fischer DuoLine -kiinnikkeet soveltuvat erinomaisesti kaikkiin rakennusmateriaaleihin. Fischer on kehittänyt jälleen kerran mullistavan nylontulppainnovaation.

Laadukkaan nylonin lisäksi tulpassa on toisena komponenttina kovamuoviseosta. Tämän yhdistelmän ansiosta kiinnike muotoutuu kiinnitysalustaan täydellisesti. DuoLine-mallistosta löydät työtäsi helpottavat erilaiset kiinnikkeet kivi- ja levymateriaaleille. Erittäin vahva kiinnitys kaikissa materiaaleissa!

Katso kaikki Fischer DuoLine -tuotteet.

Uudet seinäpuhallus- ja ilmanottolaitteet

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - Vallox Out/In Vario

Vallox Out/in Vario seinäpuhallus- ja ilmanottolaitteen kanssa huoneistokohtaisen ilmanvaihdon voi toteuttaa helposti uusiin sekä vanhoihin kerrostalokohteisiin ja korkeisiin rakennuksiin. Ulospuhallusnopeuden säätö on moniportaista, jolloin painehäviö on pieni. Osat voidaan sijoittaa erilleen jopa eri puolille taloa. Saatavilla on neljä eri värivaihtoehtoa. Vallox Out/In Vario on myös helppo ja nopea asentaa.

Tutustu Vallox Out/In Vario -tuotteisiin täällä.

Ruostumattomasta teräksestä valmistetut Kalla-allastasot

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - Franke Kalla

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu Kalla-allastaso on kestävä ja helppo puhdistaa. Ruostumaton teräs kestää kosteutta, kuuman ja kylmän vaihtelua ja useimpia happoja. Lisäksi se on vahvaa ja sen hygieeniset ominaisuudet ovat erinomaiset.

Kalla-allastaso on suunniteltu erityisesti siivouskomeroihin, kodinhoitotiloihin ja vastaaviin, joissa vaaditaan pitkäikäistä allastasoa käytännöllisellä laskutilalla. Oikealla pituudella ja altaan sijoituksella haluttuun kohtaan mahdollistetaan juuri sopiva allastaso niin pieneen kuin suureenkin tilaan.

Osta Kalla-allastasoja täällä.

Tutustu Flamcovent- ja Clean Smart -tuotteisiin

Banneri - ajankohtainen LVIK-tuote - Flamco erottimet

Ilma ja lika aiheuttavat jatkuvia ongelmia lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmissä. Flamcovent- ja Clean Smart -mikrokuplailmanpoistimet ja magneetilla varustetut lianerottimet ovat tehokas ja yksinkertainen tapa torjua näitä ongelmia. Lisäksi ne ovat lähes huoltovapaita ja säilyttävät tehokkuutensa ilman tukkeutumisia – täydellisiä suojaamaan lämmitysjärjestelmääsi.

Tutustu Flamcovent- ja Clean Smart -tuotteisiin täällä.

Pipelife-jätevesijärjestelmät

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - Pipelife 04-2022

Kotimaiset Pipelife jätevesijärjestelmät tarjoavat laajan valikoiman haja-asutusalueen jätevedenpuhdistamiseen tarkoitettuja tuotteita. Jätevedenpuhdistusjärjestelmät perustuvat maaperäkäsittely- ja panospuhdistusteknologiaan. Pipelife-jätevesijärjestelmä on huoleton, varmatoiminen ja pitkällä aikavälillä edullinen vaihtoehto. Oikein toteutettuna jokainen Pipelifen jätevesijärjestelmä täyttää jätevedenpuhdistamisen kaikki vaatimukset.

Tutustu valikoimaan täällä.

RauHeat PexFlex PLUS tehokkaaseen lämmönsiirtoon

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - RauHeat PexFlex Plus

RauHeat PexFlex PLUS on markkinoiden energiatehokkain ja taipuisin PUR-eristeinen lämmönsiirtäjä. Tuotesarja tarjoaa minimaaliset kustannukset lämmitys- ja käyttövesien siirtolinjastoissa.

PexFlex PLUS on tunnettu helposta asennettavuudestaan. Putken korrugoitu suojakuori ja pehmeävaahtoinen polyuretaani muodostavat tuotteelle erittäin taipuisan rakenteen. Suojakuoren ja polyuretaanin väliin on asennettuna kitkapintaa vähentävä XPE-solumattokerros, joka antaa tuotteelle n. 40 % enemmän taipuisuutta. Tuotteiden kestävä rakenne sekä turvallinen ja helppo asennettavuus takaavat linjastoille jopa 50 vuoden laskennallisen käyttöiän.

Tutustu RauHeat PexFlex PLUS -tuotteisiin täällä.

Tutustu myös RauHeat-varastovalikoimaesitteeseen (PDF)

Panosta laatuun porakaivotuotteissa

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - Wilo-porakaivopumput 04-2022

Wilon valikoimista löydät laadukkaat korroosiovapaat kolmen ja neljän tuuman porakaivopumppupaketit sekä 1- että 3-vaiheisina pientaloille ja isommillekin kiinteistöille. Paketit sisältävät aina sekä vaijerin että kaapelin, ja nesteen kanssa kosketuksissa olevat osat ovat ruostumattomia. Wilo tarjoaa porakaivopumppupaketeilleen 5 vuoden takuun.

Tutustu Wilon porakaivopumppuihin tarkemmin täällä.

Uudistunut ISOVER Climcover Roll ei pölise ja on nopea asentaa

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - ISOVER Climcover Roll

Kanava- ja laite-eristykseen tarkoitettu ISOVER CLIMCOVER ROLL CR ALU1 -lämmöneristematto on uudistunut täydellisesti. Lähes pölyämätön tuote on kevyt ja nopea asentaa ISOVERin kätevällä nitojakiinnityksellä – myös lamellimaton sijaan. Eriste on saanut uuden harmaan värin sekä puristepakkauksen, joka vähentää pakkausjätteen määrää merkittävästi ja säästää tilaa kuljetuksissa. Vähähiilinen Avainlipputuote valmistetaan kotimaisesta kierrätyslasista.

Tutustu tuotteisiin täällä.

Edistykselliset kiinteistöjen vedenhallintaratkaisut ACO:lta

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - ACO 03-2022

ACO tarjoaa kestäviä, integroituja viemäröintijärjestelmiä, jotka on suunniteltu suojaamaan yritystäsi ja ympäristöä. ACO:n vedenhallintaratkaisut tarjoavat hygieenisen, vesitiiviin ja toimivan ratkaisun kaikkiin tarpeisiin.

ACO:n ruostumattomasta teräksestä valmistetut lattia-, kaivo ja muhviviemärijärjestelmät, jotka ovat suunniteltu huippuluokan hygieenisiin suorituskykyratkaisuihin, takaavat työntekijöiden sekä asiakkaiden terveyden ja turvallisuuden.

Tutustu ACO:n tuotteisiin täällä.

Valinnoilla vaikutat – katso pintaa syvemmälle

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - REJ Design 03-2022

REJ Designin pyyhekuivain on Suomessa suunniteltu ja valmistettu, juuri tänne meidän oloihimme. Sen ajaton muotokieli ja korkealuokkaiset raaka-aineet varmistavat sen, että se tuo koteihin lämpöä ja iloa pitkään. REJ Design – käsintehtyä kotimaista laatua suoraan Järvenpäästä.

Tutustu REJ Design -valikoimaamme täällä.

Puhdas sisäilma kuuluu jokaiselle – Allaway Z

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - Allaway Z -keskuspölynimurit

Allawayn Z-sarjan keskuspölynimureissa yhdistyvät laatu, design ja älykkäät ominaisuudet. Jokaiseen yksityiskohtaan on kiinnitetty erityistä huomiota sekä ulkonäön että toiminnallisuuden näkökulmasta.

Z35 on taloudellinen keskusyksikkö imurasialla ja suurella 20 l:n säiliöllä. Putkilinjan pituus max. 35 m. Z45 soveltuu taas suuriin taloihin, jotka vaativat pitkän, max. 45 m:n putkilinjan. Laitteessa on suuri 20 l:n roskasäiliö ja imurasia.

Katso Allawayn Z-sarjan kaikki tuotteet.

Tutustu laajaan Alveus-allasvalikoimaan

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - Stala Alveus -altaat

Alveuksen tuotteissa tuntuvat vahvat välimerelliset vaikutteet – altaat ovat paitsi funktionaalisia ja korkealaatuisia, myös kauniisti muotoiltuja. Saatavissa on paljon erilaisia materiaali- ja värivaihtoehtoja. Laaja ja monipuolinen tuotevalikoima takaa varmasti sopivan ratkaisun kohteeseen kuin kohteeseen.

Monarch-tuotesarja on edustava värillisten teräsaltaiden mallisto, jonka avulla voit tehdä keittiöstä todella ainutlaatuisen.

Katso koko Alveus-valikoimamme.

Nyt liikkuu vesi – helposti ja hiljaisesti

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - Grundfos SCALA1 ja 2

Grundfos SCALA1 ja 2 ovat vesiautomaatteja, jotka ovat sekä hiljaisia että tehokkaita. Niinpä ne sopivat erinomaisesti niin kesämökeille kuin haja-asutusalueiden vedenottoon ja paineenkorotukseen. Ne ovat täysin integroituja, itseimeviä ja kompakteja all-in-one-vesiautomaatteja. Pumput on suunniteltu helppoa asennusta, käyttöönottoa ja asukasystävällistä käyttöä silmällä pitäen.

Tuotteet löydät täältä.

Kosteusturvalliset Unidrain-linjalattiakaivot kaikkiin kohteisiin

Kategoriabanneri - Unidrain - 03-2022

Unidrain on alunperin linjalattiakaivoksi suunniteltu, ja sen perustana on suomalainen teräs ja teräslaipparakenne, joka tekee Unidrainin kaivosta erittäin kosteusturvallisen. Linjalattiakaivon asentaminen on mahdollista sekä uudis-, että saneerauskohteisiin, ja sen käyttö mahdollistaa yhdensuuntaisen lattiakaadon ja isojen lattialaattojen käytön kylpyhuoneissa.

Unidrain-suunnitteluohjelman avulla voit suunnitella asiakkaasi kohteeseen sopivat Unidrainit. Kun olet tehnyt suunnitelman valmiiksi, voit lähettää osaluettelon itsellesi tai vaikka suoraan Onnisen myyjälle.

Onnisen laajan Unidrain-valikoiman löydät täältä.

Tutustu Unidrain-varastovalikoimaesitteeseen (PDF).

Jäähdytysputkistojen tulevaisuus: COOL-FIT

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - GF Cool-Fit 03-2022

Voiko jäähdytyksen rakentamiseen kuluvaa aikaa leikata 50 % yhdellä tuotevalinnalla? Kysy myyjältäsi! COOL-FIT on Georg Fischerin ekologinen, kustannustehokas ja helppo jäähdytysputkiratkaisu perinteisten metallisten putkien tilalle. Järjestelmä on tehtaalla esieristetty, 30 % energiatehokkaampi ja 100 % korroosiovapaa muovinen jäähdytysputkiratkaisu, jonka asentamiseen ei tarvitse pätevöitynyttä luokkahitsaria.

Tuotteet löytyvät verkkokaupastamme hakusanalla COOL-FIT tai tämän linkin kautta.

Tutustu Purmo Plan Compact -radiaattoreihin

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - Purmo 03-2022

  • Sileä ja tyylikäs radiaattori, joka sopii nykyaikaisiin vesikiertoisiin lämmitysjärjestelmiin
  • Radiaattori on pitkäikäinen, tehden siitä ekologisen lämmitysvaihtoehdon
  • Saatavilla myös erikoisvärisävyissä, jotka luovat tyylikkään viimeistelyn sisustukseen – kysy lisää asiantuntevilta myyjiltämme

Laajan Purmo Plan Compact -valikoiman löydät täältä.

Uponor Barrier PLUS – uusi täysin muovinen paineputkijärjestelmä

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - Uponor 02-2022

Uponor Barrier PLUS on ensimmäinen täysin muovinen paineputkijärjestelmä juomaveden jakeluun riippumatta maaperän laadusta. Putken rakenne suojaa juomavettä haitallisilta kemikaaleilta sekä maku- ja hajuongelmilta. Suojauksen kestoaika on vähintään 50 vuotta. Putki on helppo asentaa, eikä erityisiä työkaluja tai koulutusta tarvita. Barrier Plus -putkea on saatavilla kokovalikoimassa 32–250 mm, sekä paineluokissa PN10 ja PN16.

Uponor Barrier PLUS -tuotteet löydät täältä.

AP-BIO ylläpitää työhyvinvointia ja terveyttä

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - FläktGroup 02-2022

Virukset ja flunssat ovat jatkuva kiusa, mutta onneksi työympäristöä ja työhyvinvointia voi helposti parantaa AP-BIO-ilmanpuhdistimella. Sen uusi luonnonmukainen AirFend-teknologia hyödyntää luonnosta löytyviä kasveja. Myrkyttömistä kasveista valmistetulla jauheseoksella kyllästetyt ilmansuodattimet eliminoivat biologisesti bakteerit ja virukset, myös koronaviruksen. Se on myös turvallinen käsitellä, sillä suodattimissa ei ole eläviä viruksia tai bakteereja.

Tutustu AP-BIO-tuotteisiin täällä.

Laadukkaat tuotteet WC:hen ja kylpyhuoneeseen Laufenilta

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - Laufen Kompass

Sveitsiläisen Laufenin tuotteet tuovat kylpyhuoneisiin uusia kauniita muotoja ja värejä sekä hienoja innovaatioita. Huuhtelukaulukseton Kompas-WC-istuin on varustettu piilotetulla S-lukolla ja vettä säästävällä Azor Plus -venttiilillä, joka säästää vettä jopa 0,5 litraa huuhtelukertaa kohden tavanomaiseen venttiiliin verrattuna. Kova istuinkansi automaattisella laskumekanismilla on saatavana erikseen. Kysy myyjiltämme myös Laufenin laadukkaita ja pitkäikäisiä kylpyhuonekalusteita!

Tutustu Laufenin tuotteisiin täällä.

Frico Elztrip -sarjan tehokkaat lämpösäteilijät

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - Frico Elztrip 02-2022

Frico Elztrip -sarjan keskilämpöpaneelit ovat tehokkaita lämpösäteilijöitä, jotka ovat tarkoitettu 3–15 metriä korkeiden tilojen yleis- tai aluelämmitykseen. Tyypillisiä käyttökohteita ovat myymälät, tavaratalot, teollisuustilat, varastot sekä urheilu- ja näyttelyhallit. Säteilylämmittimet voidaan asentaa kattoon, valaisinkiskoihin, tai ripustaa vaijerilla, jolloin ne eivät vie tilaa oleskelualueelta tai seiniltä.

Frico Elztrip -tuotteet löydät täältä.

Varmat liitokset Viegalla

Banneri - ajankohtainen LVIK-tuote - Viega 02-2022

Valitse Viega-puristusliittimet, kun haluat varmat liitokset. Kaikissa Viega-liittimissä on vuodonilmaisin, joka toimii laajalla painealueella varmasti ja ehkäisee asennusvirheistä johtuvia vahinkoja. Liittimet puristuvat tiivisteen molemmin puolin, ja putki pysyy varmasti kiinni putkessa. Hyvä tasainen laatu, laaja valikoima ja hyvä saatavuus sekä nopeat toimitukset takaavat asennusten sujuvuuden.

Tutustu Viega-puristusliitinten laajaan valikoimaan täällä.

Huoltamisen helppoutta – uudet IDO-venttiilit

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - IDO-venttiili huhtikuu 2021

IDO Glow- ja Seven D -WC-istuimien venttiilisarjat ovat uudistuneet, ja tästä lähtien tarvitset huoltokäynnille mukaasi vain yhden Glow- tai Seven D -sarjan venttiilipaketin. Huuhtelu- ja täyttöventtiilit ovat saatavilla erillisinä varaosina tai kokonaisina setteinä. Et tarvitse muuta!

Venttiilit on valmistettu kierrätysmuovista ja niissä on tehokkaampi huuhtelu ja nopeampi täyttö. Lisäksi niiden huuhtelu- ja täyttöääni on entistä vaimeampi.

Tutustu venttiileihin täällä.

Kotimaisen Vieser Line -linjalattiakaivon valikoima kasvoi

Banneri - ajankohtainen LVIK-tuote - Vieser Line 02-2022

Vieser Line -laattakannen lisäksi vaihtoehtona on ollut tyylikkään eleetön rosterinen kansi. Nyt tämä kansiperhe kasvaa, sillä Core-kansimalleihin on lisätty pituuksia samalla markkinoille on tuotu upea musta vaihtoehto. Vieser Line Core Black on valmistettu lujasta ruostumattomasta teräksestä, joka on polttopulverimaalattu mattamustaksi.

Musta kansi on upea vastinpari esimerkiksi mustille suihkukokonaisuuksille. Kaikki Core-mallit ovat kestäviä ja miellyttäviä jalan alla, ja niiden päällä on turvallista seistä, koska kansi pysyy lujasti paikallaan ja kestää käyttöä sijoituspaikasta riippumatta.

Katso koko Vieser Line -valikoima täällä.

Uusi kosketusvapaa Hansgrohe Vernis Blend Electronic

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - Hansgrohe 01-2022

Olipa kyse ovenkahvoista, matkapuhelimista tai ostoskärryistä: jokapäiväisessä elämässä kädet ovat jatkuvasti kosketuksissa bakteerien kanssa. Säännöllinen ja huolellinen käsienpesu vähentää bakteerien määrää ja siten vähentää infektioiden riskiä.

Laadukkaan metallipinnan sekä pyöristettyjen, sileiden reunojen ansiosta Vernis Blend sopii julkisiin tai kotitalouksien kylpyhuoneisiin. Säädettävien virtaama- ja lämpötila-asetusten, sekä mahdollisuuden valita akkuversion tai 230 V:n verkkovirtayhteyden välillä takaa sen, että Vernis Blend sopii täydellisesti käyttäjän tarpeisiin.

Katso Vernis Blend -uutuudet ja muut Hansgrohen kosketusvapaat hanat täällä

Olethan tutustunut jo Poistopörssiimme?

Verkkokauppamme Poistopörssistä löydät kattavasti houkuttelevia tarjouksia keskusvarastomme poistovalikoimasta. Tuotteistoa päivitetään säännöllisesti – tutustu jo tänään ja nappaa parhaat päältä!

Kategoriabanneri - Poistopörssi - Uusi graafinen ilme