TURVAKENGÄT SIEVI COBRA ROLLER HIGH+ S3 KOKO 45

Tuotekoodi
502385038
Turvakengät Sievi Cobra Roller High+ S3 koko 45

Cobra Roller High on tyylikäs turvanilkkuri, jonka turvakärki on komposiittia ja pohjan pistosuoja terästä. Päällinen on vettä hylkivää mikrokuitua, ja kärkiosaa suojaa ulkoinen PU-kuppi sekä kärkivahvike.

3D-dry®-vuori siirtää kosteuden pois jalan pinnasta vuorimateriaalin toiseen kerrokseen ja edelleen jalkineen päällisrakenteen kautta pois jalkineesta. Jaloilla on mukava olla koko päivän ajan. Jalkineen nilkkaosassa on viskoelastinen memory foam -vaahto, joka myötäilee jalkaa, tukee nilkkaa sekä vaimentaa siihen kohdistuvia iskuja. BOA® Fit System -kiinnitysmekanismi lisää jalkineen käyttömukavuutta: rullan pyöräytyksellä jalkaansopivuus on nopeasti säädetty.

Turvajalkineen erinomainen pohjan pito liukkailla pinnoilla ja kulutuskestävyys erityisesti jalan tukialueilla on varmistettu TractionPro-kitkapohjalla. Pohjan ainutlaatuinen kitkakumiseos yhdessä Sievin kehittämän FlexStep®-välikerroksen kanssa mahdollistaa pohjan joustavuuden kaikissa olosuhteissa. TractionPro-pohjan teräväreunainen profiili on suunniteltu kitkan maksimoimiseen ja pidon säilymiseen erilaisilla pinnoilla liikuttaessa. Pohja kestää myös kuumuutta 300 °C.

Sievi FlexEnergy® -joustoelementti on jalkineen koko kantaosan kattava joustopala. Se on valmistettu BASF:n TPU-Infinergy® -tuotteesta, joka on maailman ensimmäinen vaahdotettu termoplastinen polyuretaani. Joustoelementin avulla jalkineeseen saadaan maksimaalinen iskunvaimennus sekä erinomainen käyttömukavuus. Se sitoo syntyvää liike-energiaa, ja yli 55 % energiasta palautuu askellukseen.

Jalkineissa on Dual Comfort -pohjallinen. Se rakentuu kolmesta kerroksesta: pehmeästä pintamateriaalista, hengittävästä välikerroksesta sekä kevyestä, iskuja vaimentavasta EVA-pohjakerroksesta. Kantaosalla ja päkiällä on PORON®-iskuvaimennustyyny, joka vaimentaa ulkopuolisia iskuja ja vähentää rasitusta.

Jalkineet ovat antistaattiset ja ESD-hyväksytyt. Normaali lestin tilavuus. CE-merkitty tuote, suojaluokka EN ISO 20345: S3 SRC HRO. Tähän jalkineeseen on mahdollista teettää sertifioidut, yksilölliset, ortopediset pohjalliset niin että tyyppihyväksyntä pysyy voimassa.

Tuotetiedot

Tekniset ominaisuudet

VäriMusta
Lukitus/kiinnitysEi tiedossa
Kengän koko45
NaulaanastumissuojallaKyllä
VarvassuojaKyllä

Tuotekoodit

SAPCPJ393
LVICPJ393
PLC502385038
EAN/GTIN6438157218582
Valmistajan tuotekoodi43-52303-393-92M-45
Toimittajan tuotekoodi43-52303-393-92M-45

Perustiedot

Pakkauksen mitat (P x L x K)340 x 340 x 120 mm
Pakkauksen tilavuus13.872 l
Pakkauksen paino1.8 kg
YksikköPari
Pakkauskoot1
Myyntipakkauksen sisältö
UNSPSC46181605
TuotemerkkiSIEVI
ToimittajaSIEVIN JALKINE OY
Toimittajan ilmoittama alkuperämaaSuomi

Ympäristö- ja vastuullisuustiedot

Alkuperämerkit

Avainlippu
Tuotteella on Avainlippu-merkki