LÄMPÖKAMERA FLIR ONE EDGE

Tuotekoodi
6707530
FLIR ONE Edge Pro 160x120

FLIR ONE EDGE PRO on lämpökamera joka yhdistetään langattomasti iOS tai Android puhelimeen tai tablettiin. FLIR ONE EDGE PRO on innovatiivinen ja kestävä lämpökamera joka yhdistyy langattomasti älylaitteeseen, jolloin kuvaaminen onnistuu myös haastavista kohteista. Lämpökuvaa voidaan katsella puhelimelta tai tabletilta langattomasti tai vaihtoehtoisesti kiinnittää FLIR ONE EDGE Pro lämpökamera älylaitteeseen sisäänrakennetun klipsin avulla, jolloin lämpökameraa ja siihen yhdistettyä laitetta voidaan käyttää yhdellä kädellä.

VividIR ja MSX kuvanparannustekniikoiden ansiosta lämpökuvat ovat aina selkeitä ja kirkkaita. Otetut lämpö- ja valokuvat voidaan siirtää ja tallentaa FLIR Ignite pilvipalveluun, jolloin kuvien editointi, organisointi, tallennus ja jakaminen ovat entistä nopeampaa. FLIR ONE EDGE PRO on yhteensopiva iOS ja Android puhelimien ja tablettien kanssa.

Helppoa kuvantamista

Kuvaa ja mittaa kohteet joita on vaikea tarkastaa perinteisillä lämpökameroilla. Kuvaaminen onnistuu myös haastavista kuvakulmista etänä käytettävän näytön ja käyttöliittymän avulla. Etäkäyttö onnistuu jopa 30 metrin etäisyydeltä. Kiinnitä FLIR ONE EDGE Pro älylaitteeseen, jolloin käyttö onnistuu myös yhdellä kädellä. Langaton käyttö mahdollistaa älylaitteen päivittämisen toiseen ilman riskiä, että lämpökamera ei soveltuisi uuden älylaitteen kanssa käytettäväksi.

Korkealuokkaiset lämpökuvat ja suorituskyky

Tarkasta kohteet tarkasti FLIR kuvanparannusominaisuuksien ansiosta. Tunnista onglelmakohteet helposti FLIR MSX yhdistelmäkuvan ansiosta, joka yhdistää valokuvan ääriviivat lämpökuvaan tehden siitä entistä helpommin tulkittavan. Ota kirkkaita ja selkeitä kuvia 160x120 resoluution ilmaisimen sekä VividIR kuvanparannuksen avulla. VividIR ominaisuus yhdistää useamman lämpökuvan yhdeksi kuvaksi luoden terävämpiä lämpökuvia. Lämpötila-alue 400°C asti, kestävä kotelointi ja jopa 1,5 tunnin akunkesto.

Tehosta työskentelyä

Paranna tehokkuutta ja FLIR ONE EDGE Pro aplikaation ja palveluiden avulla. Tallenna kuvat langattomasti FLIR Ignite pilvipaleveluun. Pilvipalvelussa editoit ja organisoit ja jaat kuvia helposti ja vaivattomasti. Helppokäyttöiset FLIR ONE EDGE Pro aplikaatiot iOS ja Android älylaitteille. Yksinkertainen integraatio FLIR Thermal Studio ohjelmistoon, jossa onnistuu kuvien laajempi analyysi ja raportointi

Ominaisuudet
 • IR-resoluutio: 160x120
 • Herkkyys: 70mK
 • Lämpötila-alue: -20°C...+400°C
 • Tarkkuus: ±3°C tai ±5% lukemasta
 • Valokuvakameran resoluutio: 640x480
 • VividIR™ kehittynyt kuvaprosessointi
 • MSX Yhdistelmäkuva
 • Minimitarkennusetäisyys 30 cm
 • Akunkesto: n. 1,5 tuntia
 • Wifi: 2,4 ja 5 GHz
 • Bluetooth
 • Lataus: USB-C
 • Kuvaformaatit: Radiometrinen JPG, MPEG-4 (MOV - iOS, MP4 - Android)
 • Yhteensopiva iOS ja Android älylaitteiden kanssa

Tuotetiedot

Tekniset ominaisuudet

AkkutoiminenKyllä
Akun kesto1.5 h
Analoginen videoulostuloEi
Anturin resoluutio160 x 120
Anturin tarkkuus (pystysuora)120 px
Anturin tarkkuus (vaaka)160 px
Automaattinen näytön kiertoKyllä
Automaattinen tarkennusEi
Bluetooth-liitäntäKyllä
CompactFlash (tyyppi 1) korttipaikkaEi
CompactFlash (tyyppi 2) korttipaikkaEi
Digitaalinen hälytysEi
FireWire-liitäntä (IEEE1394)Ei
HDMI-liitinEi
Ilmaisimen jäähdytysEi

Tuotekoodit

SAPCYH289
LVICYH289
PLC6707530
EAN/GTIN4743254006072
Valmistajan tuotekoodi11002-0201
Toimittajan tuotekoodi11002-0201

Perustiedot

Pakkauksen mitat (P x L x K)165 x 98 x 51 mm
Pakkauksen tilavuus0.825 l
Pakkauksen paino0.3 kg
Yksikkökappale
Pakkauskoot1 / 10
Myyntipakkauksen sisältö
UNSPSC41111917
TuotemerkkiTELEDYNE FLIR
ToimittajaINFRADEX OY