Työvälineet ja vaatteet

Työvälineet, työvaatteet ja suojaimet ammattilaisille

Laadukkaat työvälineet ja työvaatteet ovat tärkeä osa sujuvaa ja turvallista työpäivää. Talven edetessä vaatteiden lämmittävyys, vedenpitävyys ja näkyvyys nousevat entistäkin tärkeämpään rooliin. Valikoimastamme saat mm. huippumerkit Milwaukee, Ironside, PROF, Fluke ja Ridgid. Tutustu myös logopainatuspalveluumme.

Etsitpä käsityökaluja, laadukkaita sähkötyökaluja, ratkaisuja työvälineiden säilytykseen tai vaikkapa erilaisia mittalaitteita, meiltä saat tarvitsemasi. Tutustu käsityökaluihin ja sähkötyökaluihin:

Koko laajan työvälinevalikoimamme löydät täältä. Voit myös kysyä lisää myyjiltämme tai tutustua Onninen Express -myymälöidemme kattaviin valikoimiin.

Laadukkaat, säänkestävät ja näkyvät työvaatteet varmistavat työpäivien turvallisuuden. Kauttamme voit hankkia esim.

Meiltä saat myös mm. tikkaat, työpukit ja telineet.

Tarjoamme osassa Onninen Express -myymälöitä myös työvaatteiden logopainatusta lämmönsiirtokuvien avulla. Työvaatehankintojen ja -painatuksen keskittämisellä varmistat, että työntekijöillä on käytössä laadukkaat ja yhdenmukaiset työvaatteet.

Tutustu PROF- ja Ironside-esitteisiin – mukana linkit verkkokauppaan

Banneri - ajankohtainen - PROF-työvaateluettelo

Banneri - ajankohtainen - Ironside-luettelo 2021

Lue ammattilaisten tekemiä tuotetestejä

Opi lisää Milwaukee-tuotteista videoiden avulla

Logotiedosto - tavarantoimittaja - Milwaukee

Milwaukee valmistaa laadukkaita sähkötyökaluja ja -tarvikkeita ammattilaisten käyttöön ja on tunnettu mm. M12- ja M18-akkujärjestelmistään.

Tutustu Milwaukee-käyttövideoihin Onnisen YouTube-kanavalla tai verkkokauppamme tuotesivuilta.

Katso koko Milwaukee-valikoimamme

Tutustu Milwaukee-käyttövideoihin YouTubessa

Meiltä kattavasti Ironside- ja PROF-tuotteet

Logotiedosto - tavarantoimittaja - Ironside

Ironside-valikoimasta löydät laadukkaat ja fiksusti hinnoitellut työkalut rakentamiseen ja teollisuuteen. Kaikilla käsityökaluilla on 25 vuoden takuu, ja tuotteet valmistetaan pääosin saksalaisilla tehtailla.

Tutustu Ironside-valikoimaamme

Logotiedosto - tavarantoimittaj -PROF

Valitsemalla PROFin voit olla varma tuotteen hyvästä hinta–laatusuhteesta. Onnisen PROF-valikoimasta saat erilaisten työvälineiden ja kiinnikeiden lisäksi myös huippulaadukkaat työvaatteet.

Tutustu PROF-valikoimaamme

Ridgid- ja Fluke-tuotteet ammattilaisille

Logotiedosto - tavarantoimittaja - Ridgid

Ridgid valmistaa laadukkaita työvälineitä mm. viemäreiden tarkastamiseen ja puhdistamiseen, putkien kierteitykseen ja liitosten puristamiseen. Laajassa varasto- ja hankintapalveluvalikoimassamme on myös runsaasti muitakin yleistyökaluja.

Tutustu Ridgid-valikoimaamme

Logo - tavarantoimittaja - Fluke

Fluke-valikoimastamme saat mm. erilaiset yleismittarit, virtapihtimittarit, kaapelinhakulaitteet, sähköasennustesterit ja näiden lisätarvikkeet. Fluke on yksi maailman johtavia elektronisten mittalaitteiden valmistajia.

Tutustu Fluke-valikoimaamme