Työvälineet ja vaatteet

Työvälineet, työvaatteet ja suojaimet ammattilaisille

Laadukkaat työvälineet ja työvaatteet sekä suojaimet ovat tärkeä osa sujuvaa ja turvallista työpäivää. Laajasta valikoimastamme löydät muun muassa huippumerkit Milwaukee, Ironside, PROF, Fluke ja Ridgid. Tarjoamme lisäksi työvaatteiden logopainatusta osassa Onninen Express -myymälöitä.

Uusi Ironside-tuoteluettelo on ilmestynyt

Olemme julkaisseet uuden Ironside-tuoteluettelon. Luettelo esittelee monipuolisten tuotetietojen ja kuvien avulla huippulaadukkaan ja laajan Ironside-valikoimamme.

Lataa luettelon PDF-versio tämän linkin kautta.

Banneri - ajankohtainen - Ironside-luettelo 2021

Työkalut LVI-, kylmä- ja sähköalalle, infrarakentamiseen ja teollisuuteen

Etsitpä käsityökaluja, laadukkaita sähkötyökaluja, ratkaisuja työvälineiden säilytykseen tai vaikkapa erilaisia mittalaitteita, meiltä saat tarvitsemasi. Tutustu käsityökaluihin ja sähkötyökaluihin:

Koko laajan työvälinevalikoimamme löydät täältä. Voit myös kysyä lisää myyjiltämme tai tutustua Onninen Express -myymälöidemme kattaviin valikoimiin.

Laaja valikoima työvaatteita ja henkilösuojaimia

Laadukkaat, säänkestävät ja näkyvät työvaatteet varmistavat työpäivien turvallisuuden. Kauttamme voit hankkia esim.

Meiltä saat myös mm. tikkaat, työpukit ja telineet.

Tarjoamme osassa Onninen Express -myymälöitä myös työvaatteiden logopainatusta lämmönsiirtokuvien avulla. Työvaatehankintojen ja -painatuksen keskittämisellä varmistat, että työntekijöillä on käytössä laadukkaat ja yhdenmukaiset työvaatteet.

Tutustu Milwaukeen sähkötyökaluihin

Logotiedosto - tavarantoimittaja - Milwaukee

Milwaukee valmistaa laadukkaita sähkötyökaluja ja -tarvikkeita ammattilaisten käyttöön. Yritys on tunnettu mm. M12- ja M18-akkujärjestelmistään.

Tutustu Milwaukee-käyttövideoihin Onnisen YouTube-kanavalla tai verkkokauppamme tuotesivuilta.

Tutustu Milwaukee-valikoimaamme

Tutustu Milwaukee-käyttövideoihin YouTubessa

Meiltä kattavasti Ironside- ja PROF-tuotteet

Logotiedosto - tavarantoimittaja - Ironside

Ironside-valikoimasta löydät laadukkaat ja fiksusti hinnoitellut työkalut rakentamiseen ja teollisuuteen. Kaikilla käsityökaluilla on 25 vuoden takuu, ja tuotteet valmistetaan pääosin saksalaisilla tehtailla.

Tutustu Ironside-valikoimaamme

Logotiedosto - tavarantoimittaj -PROF

Valitsemalla PROFin voit olla varma tuotteen hyvästä hinta–laatusuhteesta. Onnisen PROF-valikoimasta saat erilaisten työvälineiden ja kiinnikeiden lisäksi myös huippulaadukkaat työvaatteet.

Tutustu PROF-valikoimaamme

Ridgid- ja Fluke-tuotteet ammattilaisille

Logotiedosto - tavarantoimittaja - Ridgid

Ridgid valmistaa laadukkaita työvälineitä mm. viemäreiden tarkastamiseen ja puhdistamiseen, putkien kierteitykseen ja liitosten puristamiseen. Laajassa varasto- ja hankintapalveluvalikoimassamme on myös runsaasti muitakin yleistyökaluja.

Tutustu Ridgid-valikoimaamme

Logo - tavarantoimittaja - Fluke

Fluke-valikoimastamme saat mm. erilaiset yleismittarit, virtapihtimittarit, kaapelinhakulaitteet, sähköasennustesterit ja näiden lisätarvikkeet. Fluke on yksi maailman johtavia elektronisten mittalaitteiden valmistajia.

Tutustu Fluke-valikoimaamme