Onninen avaa uuden Express-myymälän Kemin Karjalahteen

24.10.2019 07.00
Onnisen tarjoamat palvelut paranevat Meri-Lapissa, kun Kemiin avataan uusi Onninen Express -myymälä maanantaina 28. lokakuuta klo 7.00.

”Kemi on kasvava ja kehittyvä alue. Uusi myymälä parantaa asiakaspalveluamme ja lisää paikallista saatavuutta Pohjois-Suomessa, jossa meillä on Oulun pohjoispuolella ennestään myymälät Rovaniemellä ja Torniossa. Meidän tehtävämme on antaa asiakkaillemme aikaa työntekoon, jotta he voivat keskittyä omaan työhönsä”, sanoo Onninen Express -myymälöiden johtaja Kimmo Huttunen.

Kemin Onninen Express -myymälän uudisrakennus sijaitsee nelostien kupeessa vilkkaalla Karjalahden alueella, jossa on paljon teknisen alan urakoitsijoita ja teollisuutta. ”Myymälän valikoimissa on keskeisiä teknisen alan tuotteita, esimerkiksi LVI-tarvikkeita, sähköasennustarvikkeita, työvälineitä ja suojaimia. Verkkokaupastamme voi myös tilata tuotteita ja noutaa ne Onninen Express -myymälästä”, Huttunen kertoo.

Myymälässä on sisätilaa noin 650 neliömetriä sekä lisäksi iso piha-alue ja -varasto. Asiakaspalvelusta vastaa viisi ammattilaista, jotka auttavat löytämään ratkaisut asiakkaiden kulloiseenkin tarpeeseen. Myymälän valikoimassa on noin 5 000 tuotetta.

Tervetuloa tutustumaan!

Onninen Express Kemi
Mekaanikonkatu 3, 94600 Kemi
Noutomyynti: 0204 85 0181
Avoinna: ma–pe 7.00–16.00

Onninen Express -myymälät ovat LVI-, sähkö- ja kylmäalan ammattilaisten noutotukkuja, joita on uuden myymälän avauduttua Suomessa yhteensä 53.

Lisätietoja:
Johtaja Kimmo Huttunen, Onninen Express -myymälät, puh. 050 536 5113