Onninen Express -myymälöiden verkosto kasvaa Oulun seudulla

16.09.2021 05.30
Onnisen tarjoamat palvelut talotekniikan, teollisuuden ja infra-alan ammattilaisille paranevat Oulun seudulla, kun Kempeleeseen avataan alueen kolmas Onninen Express -myymälä maanantaina 20. syyskuuta.

Onninen jatkaa myymäläverkoston vahvaa kasvattamista. Kempeleen myymälä on neljäs uusi Onninen Express -myymälä, joka on avattu kahden vuoden kuluessa. Pohjois-Suomessa edellinen myymälä avattiin Kemiin syksyllä 2019.

”Haluamme tuoda palvelut lähelle alueella toimivia asiakkaitamme. Heidän hankintansa helpottuvat ja nopeutuvat, kun voi poiketa asioimaan lähimyymälässä. Näin heille jää enemmän aikaa keskittyä omaan työhönsä”, sanoo Onninen Express -myymälöiden johtaja Kimmo Huttunen.

Kempeleen myymälässä on kattava valikoima keskeisiä teknisen alan tuotteita. LVI- ja kylmätuotteiden määrä on noin 3 000, sähkötuotteiden noin 2 300 ja työvälineitäkin löytyy noin 1 200 erilaista sisältäen kannakkeet ja kiinnikkeet.

”Onnisella on myös huomattu, että ammattilaiset käyttävät yhä enenevissä määrin digitaalisia palveluja. Tuotteita voi helposti tilata verkkokaupastamme, joka on käytettävissä ympäri vuorokauden, ja noutaa ne valmiina pakettina Onninen Express -myymälästä”, Huttunen kertoo.

Kempeleen myymälässä on sisätilaa noin 1 000 neliömetriä sekä ulkokatos ja noutopiha. Toimipaikan asiakaspalvelusta vastaa kuuden ammattilaisen henkilökunta.

Myymälän uudisrakennus sijaitsee Ristisuon liikealueella Nelostien länsipuolella, ja sinne pääsee kätevimmin Kempele pohjoinen -liittymästä.

Yhteystiedot:
Onninen Express Kempele
Linnunrata 7, 90440 Kempele
Noutomyynti: 0204 85 4900
Avoinna: ma–pe 7.00–16.00

Onninen Express -myymälät ovat LVI-, sähkö- ja kylmäalan ammattilaisten noutotukkuja, joita on uuden myymälän avauduttua Suomessa yhteensä 55.

Lisätietoja:
Johtaja Kimmo Huttunen, Onninen Express -myymälät, puh. 050 536 5113