Oulun Paulaharjun Onninen Express -myymälä siirtyy Ruskon teollisuusalueelle huhtikuussa 2023

20.09.2022 06.30
Onnisen tarjoamat palvelut paranevat Oulussa ensi keväänä, kun Onninen Express -myymälä siirtyy Paulaharjusta uusiin, nykyaikaisiin tiloihin Ruskon teollisuusalueelle.

”Kauan palvelleen Paulaharjun myymälän tilat ja varsinkin piha-alueen asiakaspysäköintipaikat ovat jääneet ajastaan jälkeen, joten osana Onninen Express -myymäläverkoston kehittämistä olemme jo pidemmän aikaa etsineet myymälälle uutta liikepaikkaa. Parhaan vaihtoehdon löysimme Graniittitie 7:ään rakennettavasta uudisrakennuksesta”, Onninen Express -myymälöiden johtaja Kimmo Huttunen kertoo.

Liikenteellisesti hyvä sijainti ja saavutettavuus sekä näkyvyys olivat Huttusen mukaan uudenaikaisten tilojen lisäksi tärkeitä tekijöitä uuden liikepaikan valinnassa.

”Onninen Express -myymäläverkostoa kehitetään koko ajan, koska haluamme olla läsnä asiakkaittemme arjessa ja tarjota hyviä palveluita paikallisesti. Asiakkaamme voivat keskittyä omaan työhönsä, kun Express-myymälässä käynti on sujuvaa ja nopeaa”, Huttunen sanoo.

Asiakkaat voivat myös yhdistää joustavasti myymäläasioinnin ja Onnisen digitaalisten palveluiden käytön. Tuotteita voi tilata verkkokaupasta 24/7 ja noutaa ne Onninen Express -myymälästä. ”Nopeimmillaan tuotteet ovat noudettavissa myymälästä kahden tunnin kuluttua tilauksesta käyttämällä Tilaa ja nouda -pikatilauspalvelua”, Huttunen kertoo.

Ruskon teollisuusalueella huhtikuussa 2023 avautuva uusi Onninen Express -myymälä on kooltaan noin 1 500 m2 ja myymälällä on suuri, 7 000 m2:n piha-alue. Myymälän LED-valaistus toteutetaan niin, että valaistustaso on säädettävissä, ja rakennukseen tulee aurinkopaneelivaraus.

Onninen Express -myymälät ovat LVI-, sähkö- ja kylmäalan ammattilaisten noutotukkuja, joita on Suomessa yhteensä 54. Oulun seudulla asiakkaita palvelevat Paulaharjun myymälän lisäksi Onninen Mega Express -myymälä Oulun Jääsalontiellä ja Onninen Express -myymälä Kempeleen Linnunradalla.

Lisätietoja:
Johtaja Kimmo Huttunen, Onninen Express -myymälät, puh. 050 536 5113