Onninen toimii koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi

27.03.2020 06.00
Teknisellä tukkukaupalla on merkittävä rooli Suomelle kriittisten toimintojen ylläpitämisessä. Onninen on teknisen tukkukaupan alan markkinajohtaja Suomessa. Teemme vastuullisena yrityksenä kaikkemme koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi. Alla on osa käytössä olevista keinoistamme, joiden avulla suojelemme asiakkaidemme ja työntekijöidemme terveyttä ja turvallisuutta.

Suosittelemme asiakkaitamme asioimaan verkkokaupassa

Verkkokauppamme on avoinna 24/7. Suosittelemme tilaamaan tuotteet mahdollisuuksien mukaan verkkokaupastamme, soittamalla myyjälle tai noutamalla palveluvarastosta.. Tekninen myyntimme toimii normaalisti, mutta myyjämme työskentelevät enemmän etänä.

  • Käyttäjätunnusten tilaus: Onnisen asiakkaana tilaat käyttäjätunnukset verkkokauppaamme täällä. Samat tunnukset käyvät myös myymäläkeräilyyn tarkoitettuun mobiilisovellukseen. Tunnusten luontia varten tarvitset asiakasnumerosi, nimitiedot ja sähköpostiosoitetiedot. Myös ottamalla yhteyttä vastuumyyjääsi voit luoda tunnukset.

  • Jos olet unohtanut verkkokaupan salasanasi: voit asettaa uuden salasanan täällä.

  • Uusi asiakas Onnisella? Asioidaksesi meillä tarvitset yrityskohtaisen asiakastilin. Asiakastilin avaaminen edellyttää siis voimassa olevaa Y-tunnusta. Tee tilihakemus verkossa.

Ohjeet Onninen Express -myymälöissä asioiville asiakkaille

Onninen Express -myymälämme ovat avoinna normaalisti. Asioidessasi meillä noudatathan näitä ohjeita:

Kahviotilat myymälöissämme eivät tällä hetkellä ole käytössä, kahvitarjoilu hoidetaan kertakäyttömukeista.

Kuljetukset toimivat normaalisti

Logistiikkapalvelumme ovat käytettävissä normaalisti. Toimitamme tuotteet haluamaasi paikkaan tai noudettavaksi lähimpään Onninen Express -myymälään. Lue lisää logistiikkapalveluistamme.