Tutustu ajankohtaisiin sähkötuotteisiin

Sähköalan ammattilainen: olipa kyseessä pieni asennuskohde tai vaikkapa sähköverkon rakennushanke, meiltä saat kaikki oleelliset tarvikkeet aina pistorasioista ja kytkimistä kaapeleihin. Tältä sivulta löydät kiinnostavia ajankohtaisia tuotteita.

ABB-free@home – helpompaa kodinohjausta

Banneri - ajankohtainen sähkötuote - ABB-free@home

Yhdistä kaikki kodin ohjaukset yhteen helppokäyttöiseen ohjausjärjestelmään. ABB-free@home mahdollistaa älykkäät ohjaukset, niin kotona kuin etänä mobiililaitteillakin. Valaistus, lämmitys, ilmastointi, pistorasiat, autonlämmitys, verhot ja markiisit – ohjaa kaikkia toimintoja jopa automaattisesti. Kodinohjausjärjestelmällä mukautat kotisi toiminnot kunkin huoneen tarpeisiin ja tilanteeseen sopiviksi vain yhdellä painalluksella. Voit itse muokata ohjauksia tarvittaessa ja luoda uusia.

Katso kaikki ABB-free@home-tuotteet.

EI Electronics -varoittimia erikoishintaan ke 26.5.2021 asti

Banneri - ajankohtainen sähkötuote - EI Electronics -palovaroittimet toukokuu 2021

Tarjoamme sinulle valikoiman korkealuokkaisia EI Electronics -varoittimia erikoishintaan ke 26.5.2021 asti. Tarjouksessa on sekä akkutoimisia palovaroittimia että sähköverkkoon kytkettäviä palo- ja häkävaroittimia lisätarvikkeineen.

EI Electronics -varoittimet on valmistettu ja testattu Euroopassa. Ne sisältävät runsaasti patentoitua tekniikka, joka tekee niistä erittäin luotettavia. Ilmaisesta puhelinsovelluksesta voidaan seurata esimerkiksi varoittimien toimintaa, likaantumista ja hälytysmuistia.

Katso tarjousvalikoima täällä.

Tutustu EI Electronics -esitteeseen täällä.

Lisäturvaa aurinkosähköön Eatonin palomiehenkytkimellä

Banneri - ajankohtainen sähkötuote - Eaton palomiehenkytkin

Aurinkopaneelit tulee suojata ylivirroilta ja -jännitteiltä. Kiinteistöihin sijoitetut aurinkokennoasennukset vaikuttavat myös siihen, kuinka pelastuslaitos voi toimia tulipalon sattuessa. Pelastuslaitos suosittelee turvallisuutta parantavia toimenpiteitä, joiden avulla voidaan irroittaa syöttökaapelit aurinkopaneeleista, mahdollistaen pelastustöiden suorittamisen turvallisesti. Tähän Eatonilta löytyy kattava kokonaisuus ratkaisuja.

Tutustu Eatonin palomiehenkytkimiin ja lisätarvikkeisiin.

Rim-Drain Trace-Kit kattokaivojen sulanapitoon

Banneri - ajankohtainen sähkötuote - Nvent Raychem sulanapito

Talojen katoille talvella jäävä vesimassa aiheuttaa suuria riskejä rakennuksille. nVent RAYCHEMin uusi RIM-DRAIN TRACE-KIT varmistaa kattokaivojen sulanapysymisen tasakattoisissa kohteissa.

Sulanapitoyksikkö sisältää 16 m itsesäätyvää RAYCHEM GM-2XT -lämpökaapelia 8 m:n kylmäkaapelilla, kuusi 600 mm:n kourupaneelia ja keskirenkaan enintään 355 mm:n kattokaivon ympärille. Tuote on helppo asentaa paikoilleen.

Osta RIM-DRAIN TRACE-KIT täältä.

Uutta Hagerilta: Bluetooth-ohjelmoitavat kellokytkimet

Banneri - kuukauden sähkötuote huhtikuu - UTU Hager

Hagerin uudet Bluetooth-toiminnolliset kellokytkimet siirtävät kellokytkinohjaukset uudelle aikakaudelle. Kellojen ohjelmointi onnistuu helposti älypuhelimella Hager Mood -sovelluksen kanssa. Monitoimikellokytkimiä voit käyttää perinteisen ajastuksen lisäksi astro-ohjauksiin, painikkeella ohjattavana sysäysreleenä tai hämäräkytkimenä. Kellojen nollapistekytkentätoiminto varmistaa yhteensopivuuden LED-lamppukuormien kanssa.

Tutustu Hagerin Bluetooth-kellokytkinvalikoimaan.

Mm. nämä Hager-kellokytkimet saat meiltä

Tutustu Fronius GEN24 Plus -hybridi-invertteriin

Banneri - ajankohtainen sähkötuote - Fronius GEN24 Plus

Fronius GEN24 Plus on monipuolinen hybridi-invertteri sisäänrakennetulla varavirtajärjestelmällä. Laite takaa näin parhaan ja joustavimman ratkaisun aurinkoenergian tuotantoon. Olipa kyseessä sitten aurinkosähkön tuotanto, energian varastointi, varavirtaratkaisu, lämmitysjärjestelmä tai sähköauton lataaminen, Fronius GEN24 Plus on ainutlaatuinen ja kaikenkattava ratkaisu tarpeisiisi.

Tutustu Fronius GEN24 Plus -tuotteisiin täällä.

Tutustu Reka HHJ LiteRex C -asennuskaapeliin

Banneri - ajankohtainen sähkötuote - Reka HHJ LiteRex C

Reka HHJ LiteRex C on helppokäyttöinen halogeeniton asennuskaapeli, joka soveltuu korotetun paloluokan ansiosta myös vaativiin kohteisiin. Sen vaippa sekä johdineristeiden materiaalit on suunniteltu niin, että kaapeli kuoriutuu helposti ja vaipan irrottaminen johtimista sujuu vaivattomasti. Selkeät metrimerkinnät ja hyvä luistavuus asennusvedoissa takaavat parhaan mahdollisen asennusmukavauuden. HHJ LiteRex valmistetaan Keuruulla vihreällä energialla.

Katso HHJ LiteRex C -valikoimamme.

Digitaalinen uutuus Thebeniltä: AT-1 Hybrid -kellokytkin

Banneri - ajankohtainen sähkötuote - Theben AT-1 Hybrid -kellokytkin

Uusi Theben AT-1 Hybrid -kellokytkin soveltuu auton esilämmitykseen ja/tai lataukseen. Kello voidaan vaihtaa olemassa oleviin piharasioihin, mikäli niissä on käytössä normaali mekaaninen AT-1-lämmitysajastin. Valittavissa on 2 tai 4 tunnin esilämmitys sekä lataus yksivaiheisena (maks. 8 tuntia). AT-1 Hybrid -kellokytkin on erittäin helppokäyttöinen: käyttö tapahtuu suoraan painikkeista tai ilmaiseksi iOS-tai Android-käyttöjärjestelmille ladattavalla Bluetooth-sovelluksella.

Osta Theben AT-1 Hybrid -kellokytkin täältä.

Uutta Norwescolta: SAQ-turvakytkin jousiliittimin

Banneri - ajankohtainen sähkötuote - Norwesco SAQ

Jousiliittimillä varustettu Norwescon uusi SAQ-turvakytkin on nopea, helppo ja kustannustehokas asentaa. Jousiliitin soveltuu kaikkiin eri kaapelityyppeihin. Jousiliitin vähentää oleellisesti paloriskiä, koska löysiä kaapeliliitoksia ei ole, eikä jousiliitintä myöskään tarvitse jälkikiristää. Varastovalikoimastamme saat suoraan SAQ 316, 3x16A, 7,5kW, IP65 -turvakytkimen – katso myös muut mallit.

Katso koko Norwesco SAQ -valikoimamme.

PV-paneelit SoliTekilta – tutustu Mono 330 W -paneeliin

Banneri - ajankohtainen sähkötuote - Solitek Mono 330W

SoliTek Mono 330 W on EU:ssa valmistettu laadukas aurinkopaneeli. Paneelilla on 20 vuoden tuotetakuu ja CO2-päästösertifiointi.

Katso kaikki SoliTek-tuotteet täällä.

Harmony ST6 – tyylikkäät ja kustannustehokkaat HMI-paneelit

Schneider Electricin Harmony ST6 on kustannustehokas HMI-paneeli, joka tarjoaa luokkansa parasta laatua havainnollisilla grafiikoilla ja tyylikkäällä designilla. Paneelin koko pienestä 4,3 tuuman koosta 15 tuumaan saakka. Basic Web HMI (HMISTW6), joka tarjoaa käyttövalmiin alustan, jolla laitteiden visualisointi onnistuu HTML5-serverin avulla.

Tutustu Harmony ST6 -uutuuksiin täällä.

Banneri - ajankohtainen sähkötuote - Schneieder Harmony ST6

Mm. nämä Harmony ST6 -paneelit saat meiltä

Tee valaistuksesta fiksumpaa Plejdin tuotteilla

Banneri - ajankohtainen sähkötuote - Plejd-valikoima

Plejdin tuotteet mahdollistavat älykkään valaistuksenohjauksen helposti. Langattoman tekniikan ansiosta voit aloittaa muutamasta tuotteesta ja lisätä tuotteita tarpeen mukaan säilyttäen samalla aikaisemmat sähköasennukset. Järjestelmä tarjoaa lisäksi useita uusia mahdollisuuksia, kuten tilannevalaistukset, ajastustoiminnot, käytön sovelluksen kautta ja paljon muuta.

Katso koko Plejd-tuotevalikoimamme.

Enstolla on aina juuri sopivan lämmintä

Banneri - ajankohtainen sähkötuote - Enston lämmittimet

Enston sähkölämmitysratkaisut tarjoavat yhdistelmän mukavuutta, joustavuutta, turvallisuutta, luotettavuutta ja kustannustehokkuutta. Kun tähän lisätään vielä asennuksen helppous ja olematon huollon tarve, on helppo nähdä, miksi Enston sähkölämmitysratkaisut ovat viisas valinta.

Siirry Enston lämmittimien varastovalikoimaan.

Tutustu näihin Ensto Beta -sähkölämmittimiin

Tuotteita valaistuksenohjaukseen Eltakolta

Olethan tutustunut jo Poistopörssiimme?

Verkkokauppamme Poistopörssistä löydät kattavasti houkuttelevia tarjouksia keskusvarastomme poistovalikoimasta. Tuotteistoa päivitetään säännöllisesti – tutustu jo tänään ja nappaa parhaat päältä!

Kategoriabanneri - Poistopörssi - Uusi graafinen ilme

Lue lisää aurinkosähköstä ja energiatehokkuudesta

Sähkötuotteet kattavasti meiltä