Sähkötarvikkeiden ja muiden sähkötuotteiden uutisia

Sähköalan ammattilainen: olipa kyseessä pieni asennuskohde tai sähköverkon rakennushanke, meiltä saat kaikki sähköasennustarvikkeet ja muut sähkötuotteet aina pistorasioista ja kytkimistä kaapeleihin. Tältä sivulta löydät kiinnostavia ajankohtaisia tuotteita.

Tutustu laajaan ABB Saga -tuotevalikoimaan

Banneri - ajankohtainen sähkötuote - ABB Saga 11-2023

ABB valmistaa Saga-tuotteita Mission to Zero -tehtaassa Porvoossa, käyttäen biopohjaisia uusiutuvia raaka-aineita. Sagan laaja tuotevalikoima ja modernit toiminnot mahdollistavat monipuoliset sovellukset.

Tutustu ABB Saga -valikoimaan täällä.

Profiset-kampanjassa 460 kpl liittimiä ja nappikuulokkeet kaupan päälle!

Banneri - ajankohtainen sähkötuote - WAGO Profiset 11-2023

Tämä kätevä lajitelmalaatikko sisältää 460 kpl rasialiitintä, kolme geeliboxia ja SACK Earbuds -nappikuulokkeet. Tarkka sisältö:

  • 221-2411 60 kpl
  • 221-412 100 kpl
  • 2773-2401 100 kpl
  • 2273-203 100 kpl
  • 2273-205 100 kpl
  • 207-1333 Geeliboxi koko 3, 3 kpl
  • SACKit Rock 100 -nappikuulokkeet

Tarjous voimassa niin kauan kuin tavaraa riittää!
Osta WAGO Profiset -paketti täältä.

HXJ Xtra – paloturvallisuuden uusi askel NKT:lta

Banneri - ajankohtainen sähkötuote - NKT XHJ Xtra 04-2023

Uusi HXJ Xtra -kaapeli täyttää haastavienkin rakennuskohteiden vaatimukset Cca-CPR-luokituksen ansiosta. Se yhdistää korkean paloluokituksen ja erinomaisen käytettävyyden. HXJ Xtra on turvallinen ja erittäin laadukas vaihtoehto korkean vaatimustason rakennuskohteisiin, ja se sopii käytettäväksi kiinteissä pinta- ja uppoasennuksissa sekä sisä- että ulkotiloissa. HXJ Xtra on saatavana nippuina, pienkelalla, 500 m:n kaapelikelalla tai kätevällä Qaddy-kelavaunulla.

Tutustu ja osta kaapelia täällä.

Älykäs hidaslaturi – suunniteltu pohjoisiin olosuhteisiin

Banneri - ajankohtainen sähkötuote - Fibox Heat'n'Charge 11-2023

Heat’n’Charge Smart -hidaslatauslaite on laatuvalinta taloyhtiöiden, työpaikkojen ja liikekiinteistöjen pihoille. Se lataa sähköautoon jopa 200 km:n matkan yön tai työpäivän aikana. Kolme vaihtoehtoa asennukseen: pylvääseen/seinään, pikaliittimellä tai olemassa olevaan Fibox-piharasiaan. Kytketty eParking-järjestelmään, joka hoitaa kulutusseurannan ja laskutuksen automaattisesti.

Tutustu Fibox Heat'n'Charge Smart -tuotteisiin.

nVent RAYCHEMiltä ratkaisut helppoon sulanapitoon

Banneri - ajankohtainen sähkötuote - Nvent Raychem 02-2023

Jäätön on huoleton! Sulanapito on helppoa itsesäätyvällä ETL-lämpökaapelilla, jota saa metritavarana tai valmiina pistotulpallisina FrostGuard-pakkauksina. Saatavana 10 eri pituutta.

ETL ja FrostGuard ovat juomavesihyväksyttyjä. Ne eivät ylikuumene, vaikka ne asennettaisiin ristikkäin vesimittarin/venttiilin ympäri. Turvallinen ja helppo vesiputkien sulanapitoratkaisu.

Tutustu ja osta ETL- ja FrostGuard-tuotteita täällä.

Reka by Nexans – uusi nimi, tuttu ensiluokkainen laatu

Banneri - ajankohtainen sähkötuote - Reka by Nexans 11-2023

Huhtikuussa Nexans toivotti Reka Kaapelin tervetulleeksi maailmanlaajuiseen Nexans-perheeseen. Siitä lähtien Reka Kaapeli on ollut osa Nexans-konsernia. Jatkossa löydät tutut Rekan kaapelit Reka by Nexans -nimellä.

Tutustu Reka by Nexans -valikoimaan täällä.

Meka KS20 K – talotekniikan pikkujättiläinen

Banneri - ajankohtainen sähkötuote - Meka KS20 K 11-2023

Kuumasinkitystä teräksestä valmistettu Mekan KS20 K on tikashyllyjen pikkujättiläinen talotekniikan ratkaisuihin sisä- ja ulkokäyttöön, kun ilmastorasitusluokka C1 tai C2 on riittävä. KS20 K -tikashyllyyn sopivat KS20- ja KS60-järjestelmien asennusosat. KS20 K on palotestattu luokkaan E90 Mekan asennusohjeiden mukaisesti asennettuna. Se soveltuukin erinomaisesti esimerkiksi liikekeskuksiin, toimistoihin, kouluihin ja oppilaitoksiin.

Tutustu Meka KS20 K -tuotteisiin täällä.

Eatonin uusi sähköautojen latausasema laskee automaattisesti tehohuippuja sähköverkon ruuhka-aikoina

Banneri - ajankohtainen sähkötuote - Eaton Green Motion 10-2023

Uusi Green Motion Building on vaihtovirralla toimiva sähköautojen latausasema, joka on suunniteltu sisä- ja ulkokäyttöön yksityisissä ja julkisissa pysäköintitiloissa. Se soveltuu monien asuinrakennusten, kevyiden liiketilojen sekä teollisuuden kohteisiin.

Green Motion Building on tarkoitettu usean käyttäjän lataukseen, ja sen teho vaihtelee 3,7 kW:sta 22 kW:iin. Latausasema on suunniteltu jopa 50 laturin staattiseen tai dynaamiseen kuorman tasapainottamiseen, ja siinä on vaihtoehtoja latauksen priorisoimiseksi. Green Motion Building -latureille tarjotaan yhteensä viiden vuoden tehdastakuu.

Tutustu Eaton Green Motion Building -valikoimaan täällä.

Laskimme Ensto-lattialämmityskaapeleiden hintoja

Banneri - ajankohtainen sähkötuote - Ensto-lattialämmityskaapelit 11-2023

Ensto-lämmityskaapelit saat pitkällä 20 vuoden takuulla ja nyt entistä edullisemmin! Tuotevalikoima on laaja, joten tehosta tai kaapelijaosta ei tarvitse tinkiä. Laadukkaat Tassu-kaapelit voidaan asentaa sekä kuiviin että märkätiloihin. Ohut ThinKit-kaapeli minimoi lattian korotuksen saneerauskohteissa. Molemmat ratkaisut ovat yhteensopivia kaikkien Ensto-termostaattien kanssa. Ne täyttävät IEC 60800 -standardin ja ovat turvallisia, lähes huoltovapaita ratkaisuja.

Tutustu näihin ja muihin lattialämmitystuotteisiin täällä.

Luxomat Basic Line on kannattava valinta asuntorakentamiseen

Banneri - ajankohtainen sähkötuote - Nylund/Luxomat 10-2022

Luxomat Basic Line on tuoteperhe, joka edustaa viimeisintä tekniikkaa yksinkertaiseen, varmatoimiseen ja helppoon valaistuksen automatisointiin. BL2 on ajateltu yksittäisiin pieniin tiloihin, BL4 isompien alueiden ohjaukseen. Tunnistin toimii luotettavasti kaikenlaisten LED-kuormien kanssa, eikä minimikuormalle ole rajoituksia – voit käyttää myös kontaktoria. Tunnistimen nollapistekytkentä pienentää valaisimien virtapiikkiä ja pidentää releen elinikää. Tunnistin on toimintavalmis tehdasasetuksilla ja asetusten muuttaminen onnistuu kaukosäätimellä.

Katso myös oheinen video tai tutustu interaktiiviseen esitteeseen.

Katso Luxomat-tuotepoiminnat täällä.

Uusi, päivitetty ja entistä kattavampi VOIMA-mallisto nyt saatavilla

Banneri - ajankohtainen sähkötuote - Vohek Voima ja Kova -pistorasiakeskukset 11-2023

Tuotteet ovat ulkoisesti samankaltaisia kuin suositut edeltäjänsä, mutta uusi sukupolvi erottuu erityisesti asennettavuuden osalta. Myös laajennettavuus ja kotelon vahvuus ovat aikaisempaa paremmalla tasolla. Teknisesti tuotteet ovat samaa tuttua VOHEK-laatua. IP44-luokitetut keskukset ovat saatavilla kuumasinkitystä ja ruostumattomasta teräksestä valmistettuina.

KOVA-sarjan tuotteet täydentävät pistorasiakeskusmallistoa. Vahvasta 2 mm:n haponkestävästä teräksestä valmistetut ja jopa IP67-luokitukseen yltävät tuotteet ovat ratkaisu äärimmäisen vaativiin kohteisiin. Tuotteiden rakenne ja toteutus perustuu vahvasti VOIMA-sarjan tuotteisiin.

Tutustu Vohek-pistorasiakeskuksiin täällä.

Kiertoilmalämmittimellä optimaalista mukavuutta ja säästöä energiakuluissa

Banneri - ajankohtainen sähkötuote - Hedtec / Frico 11-2023

Panther FC -kiertoilmalämmittimet tarjoavat ennennäkemätöntä mukavuutta ja säästöjä energiakuluissa. Kojeet soveltuvat kaikkiin lisälämmitystä vaativiin tiloihin. FC-ohjaus mahdollistaa räätälöidyn ja automaattisen huonelämmityksen. Valittavana 6–15 kW:n lämpöteho ja IP44-suojaus. Koe uudenlainen lämmitysmukavuus!

Tutustu Panther FC -kiertoilmalämmittimiin täällä.

UTUn pistorasiapylväät nyt myös mustassa sävyssä

Banneri - ajankohtainen sähkötuote - UTU Pajap 10-11-2023

UTUn kotimaisilla pistorasiapylväillä rakennat sähkö- ja tietoliikennekaapeloinnit erilaisiin toimitiloihin ja työpisteisiin helposti. UTUn toimittamat pylväät soveltuvat ratkaisuksi sekä uudis- että saneerauskohteisiin. Pistorasiapylväsvalikoimasta löydät tutut vaihtoehdot valkoisena ja harmaan anodisoituna sekä nyt myös uutuutena mustassa sävyssä. Valitse Avainlipulla-merkitty kestävä pistorasiapylväs ja sähköistä toimitilat näppärästi ja nopeasti!

Tutustu Pajap-valikoimaan täällä.

Luotettavat kiinnitystarvikkeet aurinkopaneelikaapeleiden asennuksiin

Banneri - ajankohtainen sähkötuote - HellermannTyton 05-2023

HellermannTytonin kiinnitystarvikkeet soveltuvat kaapeleiden turvalliseen kiinnittämiseen aurinkopaneeleiden asennuksissa. Tuotteesta riippuen asennetaan aurinkopaneelin profiilin reunaan tai kiinnitysreikään. Tuotteet ovat nopeita ja helppoja asentaa ilman asennustyökaluja.

Tutustu kiinnitystarvikkeisiin täällä.

Tutustu LONGi Hi-MO6 -aurinkopaneeleihin

Banneri - ajankohtainen sähkötuote - LONGi Hi-MO6 10-2023

Uutta kennotyyppiä edustavissa Hi-MO6-paneeleissa on korkea hyötysuhde 22,3–22,5 % – luvassa entistäkin enemmän energiaa neliömetriltä. Paneelien koko on saatu pysymään 1722 x 1134 mm:ssä. Back-contact-teknologia tekee paneelista toimintavarman ja tyylikkään ulkonäöltään. Paneeleita on saatavilla myös isommissa lavapakkauksissa. Tutustu tarkempiin teknisiin ominaisuuksiin oheisen linkin kautta.

Tutustu LONGi Hi-MO6 -paneeleihin täällä.

Näe kaapelit uusin silmin

Banneri - ajankohtainen sähkötuote - Prysmian Eco Cable 10-2023

ECO CABLE on ensimmäinen kaapeleille omistettu ympäristömerkki. Se kertoo kaapeleiden ympäristövaikutuksista kuudella mittarilla, esimerkiksi tuotteen valmistuksessa syntyvät CO2-päästöt. Tuotteiden ECO CABLE -kriteerienmukaisuus on helppo todentaa. Dokumentaatio on saatavilla ja hyödynnettävissä asiakkaiden toimitusketjun vastuullisuuden hallintaan.

Tutustu Prysmianin Eco Cable -valikoimaan.

ABB AP45 – kompakti jakorasia

Banneri - ajankohtainen sähkötuote - ABB AP45 10-2023

Pienikokoinen pinta-asennettava jakorasia helppoon ja nopeaan asennukseen. Kaksikomponenttitekniikalla valmistetussa kostean tilan rasiassa on helposti puhkaistavat aihiot kaapelien läpivientejä varten. Aihioiden kalvot toimivat samalla tiivisteinä.

Osta AP45-jakorasia täältä.

Langaton FLIR One Edge Pro -mobiililämpökamera

Banneri - ajankohtainen työväline - FLIR One Edge Pro - 11-2022

FLIR One Edge Pro on langaton mobiililämpökamera, jota ohjataan älypuhelimella. Innovatiivinen kuvaustapa auttaa tarkastamaan myös haastavissa paikoissa sijaitsevat kohteet. Älypuhelin toimii lämpökameran näyttönä ja käyttöliittymänä jopa 30 m:n etäisyydeltä, ja se on myös mahdollista kiinnittää älylaitteeseen, jolloin kameraa voidaan käyttää myös yhdellä kädellä. Kompakti koko ja luokkansa paras kuvanlaatu sekä mahdollisuus tallentaa kuvat suoraan FLIR Ignite -pilvipalveluun.

Osta FLIR One Edge Pro -kamera täältä.

Mekan uudet vähähiiliset johtokanavat

Banneri - ajankohtainen sähkötuote - Meka Instal 09-10-2023

Mekan kevyet ja kestävät Instal 100- ja 130 B -johtokanavat ovat nyt saatavilla vähähiilisellä alumiinilla. Tutut ominaisuudet pysyvät samana, hiilijalanjälki on 50 % pienempi.

Tutustu Meka Instal -uutuuksiin täällä.

Gewissin patentoima ReStart Autotest automatisoi vikavirtasuojan testauksen

Banneri - ajankohtainen sähkötuote - Gewiss 05-2023

Jos vikavirtakytkintä ei testata säännöllisesti, laukaisumekanismi voi tulla jumittua. Tämä voi johtaa siihen, että vikavirtakytkin ei toimi vian sattuessa. ReStart Autotest suorittaa vaadittavan toimintakunnon testauksen automaattisesti 28 päivän välein. ReStart Autotest -vikavirtasuojat säästävät merkittävästi henkilöstön työaikaa, ja samalla huoltokustannukset pienenevät. Joissakin sovelluksissa, kuten aurinkosähköjärjestelmissä ja sähköautojen latauspisteissä, on käytettävä B-tyypin vikavirtasuojakytkimiä. ReStart Autotest tarjoaa ratkaisun myös silloin, kun suojattavassa kohteessa vaatimuksena on B-tyypin vikavirtasuoja.

Tutustu Gewiss ReStart Autotest -tuotteisiin täällä.

Halogeeniton Draka XMJ-HF – näe johtimet väreissä!

Banneri - ajankohtainen sähkötuote - Prysmian 09-2023

Hanki uusi asennuskokemus: XMJ-HF Dca 7x1,5 S 500 V -kaapelissa on 7 eri väristä johdinta: KEVI, SI, RU, MU, HA, PU ja VA. Etenkin hämärässä valaistuksessa värit helpottavat johtimien erottamista.

Tuote on laatuvalinta moneen tarpeeseen ja erinomainen esimerkiksi kohteisiin, joissa samaa valaisinryhmää käytetään usean katkaisijan avulla.

Helppo kuoria ja napakka asentaa myös pinta-asennuksena. Pakkauksena kätevä muovinen pienkela. Snro 0401606.

Tutustu Draka XMJ-HF Dca 7x1,5 S 500 V -kaapeliin täällä.

Theben theMura -liike- ja läsnäolotunnistimet

Banneri - ajankohtainen sähkötuote - Theben theMura 09-2023

Seinälle asennettavat theMura-liike- ja läsnäolotunnistimet integroidulla painikkeella sopivat täydellisesti energiatehokkaaseen valaistuksen ohjaukseen esim. käytäviin, portaikkoihin, kellareihin sekä WC-tiloihin. Tunnistimissa on suuri ja joustavasti laajennettava 14 x 17 m:n tunnistusalue sekä lisäominaisuuksina äänentunnistus, turvallisuutta parantava kulkuvalo ja porrasvalotoiminto.

Tyylikkään muotoilunsa ansiosta theMura-liike- ja läsnäolotunnistin voidaan sijoittaa saumattomasti mihin tahansa tilaan. Lisäksi se on kätevästi yhteensopiva kaikkien yleisten kalustesarjojen kanssa.

Tutustu theMura-tunnistimiin täällä.

Uuden sukupolven voimakaapeli on täällä!

Banneri - ajankohtainen sähkötuote - Nexans AMCMK Easy 03-2023

Koe ero uudella Nexans AMCMK HF Easy 1 kV -kaapelilla. AMCMK HF Easy 1 kV on kehitetty yhdessä asiakkaan kanssa, joka toivoi taipuisampaa ja helposti käsiteltävää voimakaapelia. Tuloksena on 1 kV:n voimakaapeli, jota on huomattavasti helpompi työstää ainutlaatuisen ja helposti leikattavan vaippamateriaalin ansiosta, mikä lisää kaapelin taipuisuutta ja nopeuttaa kaapelin asennusta. Kaapelia käytetään yleisesti teollisuudessa sekä voimavirtalaitteiden syötössä.

Tutustu Nexans AMCMK Easy -kaapeleihin täällä.

Katkon kotimaiset turvakytkimet valmistetaan yli 70 vuoden kokemuksella

Banneri - ajankohtainen sähkötuote - Katko 09-2022

KATKO valmistaa kytkimiä ja niihin liittyviä tarvikkeita. Se on ollut Katkon erikoisalaa yli 70 vuotta ja tehnyt tuotteista lajinsa parhaita. Olipa asennusolosuhde kuuma, kylmä, likainen tai hygieeninen, voit olla varma, että saat parhaan ratkaisun. Katkon vahvuutena on laaja kytkinvalikoima, joka mahdollistaa myös räätälöidyt toimitukset yksittäiskappaleista laajempiin projektikokonaisuuksiin.

Tutustu Katko-valikoimaamme täällä.

GARO Entity Pro – seuraavan sukupolven älykkäät latausasemat

Banneri - ajankohtainen sähkötuote - GARO Entity Pro 05-2023

Seuraavan sukupolven älykkäiden latausasemien, GARO Entityn, suunnittelun tärkeimpänä lähtökohtana on ollut turvallisuus. Se näkyy kolmannen osapuolen sertifiointina kaikkien säädösten osalta, kattavana integroituna suojauksena, korkeina IP54- ja IK10-luokituksina sekä valmiutena tulevaisuudenkin autoihin. Latausasemaa on saatavissa myös mallina, jossa on MID-hyväksytyt mittarit. GARO EntityPro on OCPP-yhteensopiva.

Ratkaisuna GARO Entity takaa kokoonpanon laajennettavuuden tarpeiden muuttuessa. Etukäteen on lähes mahdotonta tietää, montako latausasemaa pysäköintikohteen tuleviin tarpeisiin tarvitaan, mutta GARO Entityllä voi esiasentaa valmiuden useammallekin latausasemalle jo ensimmäisiä asemia asennettaessa. Älykäs kiinnitysalusta mahdollistaa aloittamisen pienellä määrällä latausasemia, ja tämän jälkeen kokonaisuutta voi helposti laajentaa, kun sähköajoneuvojen määrä kohteessa lisääntyy.

GARO Entityn GARO Connect -sovelluksella sähköasentaja asentaa latausaseman helposti, nopeasti ja sujuvasti. Sovelluksessa on käytettävissä asentajalle kaikki käsikirjat ja oppaat, vaiheittaiset asennusohjeet, ja kaikki latausasemat voi päivittää yhdellä napin painalluksella. Samaa sovellusta käyttävät omien rooliensa mukaisesti myös kiinteistön omistaja ja sähköauton lataaja. Helppoa ja yksinkertaista.

Tutustu GARO Entity Pro -valikoimaan täällä.

Tutustu Ajaxin turvajärjestelmään

Banneri - ajankohtainen sähkötuote - FSM / Ajax 08-09-2023

Tutustu Ajaxin turvajärjestelmään sekä sen uusiin ominaisuuksiin. Valokytkimien, vesiventtiilin ja lämpötilan ohjaus sekä ilmanvaihdon tarkkailu vievät mukavuuden aivan uudelle tasolle. Saatavilla nyt valmis myös tuotepaketti TurvapakettiX.

Tutustu TurvapakettiX-ratkaisuun täällä.

Katso kaikki Ajaxin tuotteet täällä.

Suojaa aurinkosähköjärjestelmä OBOn tuotteilla

Banneri - ajankohtainen sähkötuote - OBO Bettermann aurinkosähkösuojaus 08-2023

Salamasuojausjärjestelmän lisääminen aurinkosähköjärjestelmän yhteyteen voi jäädä usein huomioimatta. Tämä lisää merkittävästi suoran salamaniskun aiheuttamien vaurioiden riskiä. Rakennusmääräys edellyttää esimerkiksi salamasuojausjärjestelmää julkisten rakennusten palo- ja henkilösuojaukseen. OBO-tuotevalikoima tarjoaa ratkaisut lähes kaikkiin järjestelmiin.

Aurinkosähköjärjestelmien ylijännitesuojauksella on aina kaksi puolta. Sekä tasavirtapuolella (DC) että vaihtovirtapuolella (AC) ylijännitteet voivat johtua tai kytkeytyä järjestelmään ja esimerkiksi vaurioittaa invertteriä. OBOn ylijännitesuojausvalikoima on koottu moduuleiksi, ja se tarjoaa ratkaisuja kaikkiin käyttötapauksiin.

Rakennuksen ulkopuoliset kaapelit ovat erityisen sääalttiita. Sade, lumi, lämpö, UV-säteily ja tuuli rasittavat jatkuvasti aurinkosähköjärjestelmää. Kaapeleiden turvalliseen asennukseen tarvitaan myös lankahyllyjä, kiinnikkeitä ja asennustarvikkeita. OBO-kaapelien kaapelointijärjestelmissä yhdistyvät paras mahdollinen suoja, helppous ja nopea asennus.

Tutustu OBO-tuotepoimintoihin täällä.

Tutustu nyt Milwaukeen purkuteriin

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - Milwaukee-purkuterät 08-2023

TORCH NITRUS CARBIDE -purkuterissä on nopeat ja helpot katkaisut mahdollistava 8 tpi:n hammastus, tehokkaimman purunpoiston mahdollistavat isot hammasvälit ja erityinen karbidisekoite. Tukeva 1,27 mm paksu terän runko takaa tarkat ja suorat sahaukset. 25 mm:n teräkorkeus vakauttaa terän ja minimoi katkaistaessa syntyvää tärinää. Erinomainen suorituskyky paksuissa metalleissa, etenkin valuraudassa ja viemäriputkissa.

Osta Milwaukeen purkuteriä täältä.

Lataa hyvä kiireistä talvea varten – maksimienergiaa kesällä, maksimikestävyyttä talvella

Banneri - ajankohtainen sähkötuote - Solitek 08-2023

Äärimmäinen sää edellyttää äärimmäisiä toimenpiteitä ja luotettavaa huippulaatua. Pohjoiseurooppalaisena aurinkopaneelivalmistajana SoliTekilla on tieto siitä, millainen talvi voi olla, joten paneelit on suunniteltu kestämään pohjoisen ääriolosuhteita.

  • Nauti raesinfoniasta: jopa 39 mm:n raekestävyys
  • Nauti valkeasta joulusta: lumikuormat jopa 10 500 PA
  • Nauti mielenrauhasta, kun lähdet kotoa: paloturvallisuusluokka A

Tutustu SoliTekin kovimpiin aurinkopaneeleihin täällä.

Kärcherin märkä-kuivaimurit ja tekstiilipesurit ammattilaisen apuna

Banneri - ajankohtainen LVIKE-tuote - Kärcher-puhdistuslaitteet 08-2023

Kärcherin puhdistuslaitteet on suunniteltu päivittäiseen, vaativaan ammattikäyttöön. Märkä-kuivaimurit imevät niin hienojakoisen pölyn, lastut, karkean roskan kuin nesteenkin. Työskentele turvallisesti erityisesti rakennusmateriaalien parissa – valitse oikea imuri käyttökohteeseen sopivan pölyluokan perusteella.

Tekstiilipesurit eli painehuuhtelukoneet ovat nopea ja tehokas ratkaisu erilaisten tekstiilipintojen, kuten huonekaluverhoilun, auton penkkien tai mattojen puhdistukseen. Pesuaineliuos puhdistaa pinnan ja tehokas imutoiminto poistaa lian ja suurimman osan kosteudesta.

Tutustu Kärcherin märkä-kuivaimureihin ja tekstiilipesureihin täällä.

Kiertohimmenin VRI-01-SW

Banneri - ajankohtainen sähkötuote - Plejd-kiertohimmennin 08-2023

Kiertohimmennin on säädin erityyppisille kuormille kahdella erillisellä sisääntulolla. VRI-01:ssä on säädettävät vähimmäis-, enimmäis- ja syttymistasot, ja se kestää jopa 300 VA:n kuorman. Tuotetta voidaan ohjata langattomasti sovelluksen kautta tai muiden Plejd-tuotteiden kautta. Sisäänrakennettu astro- ja viikkokello automaattiseen ohjaukseen.

Tutustu Plejd-kiertohimmentimeen tarkemmin.

Varusta sähköjärjestelmä kesän ukkosia varten

Banneri - ajankohtainen sähkötuote - Schneider Electric 06-2023

Salamaniskujen aiheuttamat virtapiikit rikkovat usein elektroniikkaa. Ukkosiin sekä muihin ennakoituihin ja ennakoimattomiin häiriötilanteisiin voidaan varautua ylijännitesuojalla, UPS-laitteella, tai parhaassa tapauksessa molemmilla. Suojalaitteet sopivat koteihin, kesämökeille ja toimistoihin. Sähköasennusmääräysten mukaan ylijännitesuojaus on pakollinen uusissa rakennuksissa, joihin sähkönsyöttö tulee ilmajohtoja pitkin. Ylijännitesuojan voi asentaa myös jälkikäteen. Schneiderin tuotevalikoimasta löytyy ylijännitesuojia monenlaisiin kohteisiin. Suojalaite asennetaan aina kodin sähkökeskukseen. Esimerkiksi jatkojohto, jossa on ylijännitesuoja, ei riitä suojaamaan laitetta voimakkaalta virtapiikiltä.

Parhaan suojan sähkön häiriötilanteita vastaan antaa ylijännitesuojan ja UPS-laitteiden yhdistelmä. UPS (Uninterruptible Power Supply) varmistaa keskeytyksettä jatkuvan virransyötön. UPS-laitteen asennus ja käyttö on yksinkertaista: se yhdistetään sähköpistokkeella virtalähteen ja suojattavan laitteen väliin. Katkeamaton virransyöttö lisää parhaimmillaan tuottavuutta.

Tutustu Schneider Electricin tuotepoimintoihin täällä.

Lue lisää aurinkosähköstä ja energiatehokkuudesta

Sähkötuotteet kattavasti meiltä