Tutustu ajankohtaisiin sähkötuotteisiin

Sähköalan ammattilainen: olipa kyseessä pieni asennuskohde tai vaikkapa sähköverkon rakennushanke, meiltä saat kaikki oleelliset tarvikkeet aina pistorasioista ja kytkimistä kaapeleihin. Tältä sivulta löydät kiinnostavia ajankohtaisia tuotteita.

Wiser – helppo älykoti normaaliin kaapelointiin

Banneri - ajankohtainen sähkötuote - Schneider Wiser 07-2021

Kattava Wiser-älykotijärjestelmä tarjoaa koko kodin tilanneohjaukset, automaation ja etäkäytön yksinkertaisella puhelinsovelluksella. Wiser on helppo asentaa vanhojen kytkimien ja pistorasioiden tilalle, ja käyttöönottokin onnistuu keneltä vain. LED-säätimet ja liiketunnistimet sisäänrakennetulla säätimellä eivät vaadi nollaa, joten ratkaisu sopii hienosti myös remontointiin. Exxact-kalusteiden lisäksi tarjolla on erilaisia langattomia sensoreita ja painikkeita sekä IP-kamera.

Käyttöesimerkki: Langaton painike eteisessä sulkee koko kodin valot, kytkee virrat pois turhilta pistorasioilta ja aktivoi hälytykset ja kameravalvonnan. Vastaavan ohjauksen voi tehdä myös Home Assistantin, Alexan tai Sirin avulla.

Tutustu Wiser-sarjaan täällä.

Poimintoja Wiser-valikoimastamme

Energiamittaroinnin uusi aikakausi – Schneider Electric PowerTag

Tutustu PowerTag-tuotteisiin

Schneider Electric PowerTag Energy on langaton energia-anturi, joka tuottaa tarkkaa ja reaaliaikaista tietoa energiankäytöstä, tehosta ja jännitteestä. Pienikokoiset ja suorituskykyiset PowerTag Energy -anturit valvovat tarkasti energiankulutusta ja siirtävät tiedot langattomasti mobiililaitteeseen yhdyskäytävän kautta. PowerTag Energy -anturit ovat kompakteja ja helppoja asentaa jo olemassa oleviin tai uusiin sähköpaneeleihin. Enintään 630 A:n kuormille.

Lue lisää Schneider Electric -valikoimastamme.

Tutustu PowerTag-tuotteisiin.

Ensto yhdisti latausaseman mittauskeskukseen

Banneri - ajankohtainen sähkötuote - Ensto Esteri 06-2021

Ensto on täydentänyt Esteri-ulkomittauskeskusten tuoteperhettä mallilla, joka sisältää sähköauton latausaseman. Omakotitaloon ei enää tarvita erillistä laitetta auton lataukseen, vaan autopaikka mittauskeskuksen tuntumassa riittää.

Lataustekniikka on tuttua Ensto One Home -latausasemasta. Kiinteä 5 m:n kaapeli (Type 2) tarjoaa 16 A / 3,6 kW tehoa. Latausvirtaa on helppo säätää välillä 6–16 A mobiilisovelluksella, jolla voi myös tunnistautua tarvittaessa. Latauslaitteessa on sisäänrakennettu DC-vuotovirran valvonta (RDC-DD, 6 mA).

Tutustu uutuustuotteisiin alla tai linkkien kautta:
EVO50.06ELY-EV16DG
EVO50.06ELY-EV16LG

Huippulaadukkaat taajuusmuuttajat laitevalmistajille

Banneri - ajankohtainen sähkötuote - Schneider Altivar ATV320

Schneider Electricin Altivar Machine ATV320 -taajuusmuuttaja on suunniteltu laitevalmistajille (OEM), jotka käyttävät sovelluksissaan 3-vaihesynkroni- tai asynkronimoottoria tehoalueena 0,18–15 kW (0,25–20 Hp). Sarja sisältää useita sisäänrakennettuja ominaisuuksia, jotka mahdollistavat käytön sekä yksinkertaisissa pumppu- ja puhallinsovelluksissa että vaativassa käytössä. Ominaisuuksia:

  • Avoimen silmukan moottorinohjaus synkroni- ja asynkronimoottoreille myös alhaisilla nopeuksilla. Lisää dynaamista tarkkuutta käynnistykseen ja pysäytykseen.
  • Laajat liitännät eri automaation järjestelmiin, kuten: CANopen, EtherNet/IP - Modbus TCP, EtherCAT, Profibus, Profinet, DeviceNet.
  • Sovelluskohtaiset toiminnot ja ATVLogic antavat sovellukseen joustavuutta ja muokattavuutta.

Katso Altivar Machine ATV320 -valikoimamme.

ABB Impressivo – tinkimätöntä asennettavuutta ja tyyliä

Banneri - ajankohtainen sähkötuote - ABB Impressivo matta musta

Ainutlaatuisen Soft Touch -tuntuman ja modernin designin Impressivo matta musta -sarja soveltuu kaikkiin kohteisiin, niin pinta- kuin uppoasennuksiin, sekä kuiviin että kosteisiin tiloihin. Matta musta -värin avulla voit luoda ylellistä tunnelmaa, leikitellä tai häivyttää. Yhdistä markkinoiden paras asennettavuus ja tinkimätön tyylikkyys niin uudis- kuin saneerauskohteissakin.

Katso ABB Impressivo matta musta -tuotteet.

Uudet harmaat ulkomittauskeskukset UTUlta

Banneri - ajankohtainen sähkötuote - UTU harmaat keskukset

Suosittu tummasävyinen rakentaminen vaatii myös sähkökeskuksilta sulautumista ympäristön tunnelmaan. UTUn tuttuihin Beagle- ja Collie-ulkomittauskeskuksien valikoimaan onkin nyt tullut uusia malleja, joiden värisävy on RAL 7024 eli tyylikäs grafiitinharmaa. Laajasta harmaiden ulkomittauskeskuksien valikoimasta löytyy sopiva malli vaativampaankin tarpeeseen tai makuun.

Tutustu UTUn uutuuksiin täällä.

Kaksinkertainen suojaus jokaiselle rakennustyypille

Banneri - ajankohtainen sähkötuote - OBO Bettermann toukokuu ylijännite 2021

OBOn MCF75- ja MCF100 (T1+T2) -ylijännitesuojien kompaktit yhdistelmäsuojat suojaavat tehokkaasti salama -ja ylijännitteiden vaikutuksilta. MCF-yhdistelmäsuojia on saatavana 3-napaisena (TN-C-verkko) MCF75-mallina ja 4-napaisena (TT- ja TN-S-verkko) MCF100-mallina. Laitteet suojaavat tehokkaasti esim. teollisuuslaitoksia, toimistoja ja myymälöitä sekä suuria asuinkerrostaloja.

Kompaktin koon ansiosta voit säästää jopa 25 % asennustilaa. Laitteet ovat myös helpommin sijoitettavissa kytkentäkaappiin.

OBOn uudet ylijännitesuojat löydät täältä.

ABB-free@home – helpompaa kodinohjausta

Banneri - ajankohtainen sähkötuote - ABB-free@home

Yhdistä kaikki kodin ohjaukset yhteen helppokäyttöiseen ohjausjärjestelmään. ABB-free@home mahdollistaa älykkäät ohjaukset, niin kotona kuin etänä mobiililaitteillakin. Valaistus, lämmitys, ilmastointi, pistorasiat, autonlämmitys, verhot ja markiisit – ohjaa kaikkia toimintoja jopa automaattisesti. Kodinohjausjärjestelmällä mukautat kotisi toiminnot kunkin huoneen tarpeisiin ja tilanteeseen sopiviksi vain yhdellä painalluksella. Voit itse muokata ohjauksia tarvittaessa ja luoda uusia.

Katso kaikki ABB-free@home-tuotteet.

Fronius Wattpilot on ratkaisu kaikille sähköautoille

Banneri - ajankohtainen sähkötuote - Fronius Wattpilot toukokuu 2021

Tätä sähköauton latausasemaa on odotettu, ja nyt se on vihdoin täällä: Fronius Wattpilot. Sähköinen liikkuminen ja aurinkoenergia ovat tulevaisuus. Sähköisen liikkumisen ratkaisu Fronius Wattpilot yhdistää nämä saumattomasti toisiinsa. Se on helppokäyttöinen, älykäs ja joustava – ratkaisu kaikille sähköautoille.

Tutustu Fronius Wattpilot -tuotteisiin.

Tee valaistuksesta fiksumpaa Plejdin tuotteilla

Banneri - ajankohtainen sähkötuote - Plejd-valikoima

Plejdin tuotteet mahdollistavat älykkään valaistuksenohjauksen helposti. Langattoman tekniikan ansiosta voit aloittaa muutamasta tuotteesta ja lisätä tuotteita tarpeen mukaan säilyttäen samalla aikaisemmat sähköasennukset. Järjestelmä tarjoaa lisäksi useita uusia mahdollisuuksia, kuten tilannevalaistukset, ajastustoiminnot, käytön sovelluksen kautta ja paljon muuta.

Katso koko Plejd-tuotevalikoimamme.

Tutustu Voima-pistorasiakeskuksiin

Banneri - ajankohtainen sähkötuote - Vohek Voima toukokuu 2021

Voima-pistorasiakeskus on kiinteään asennukseen teollisuuden työpaikoille ja tehdaslaitosten huoltosähkön jakeluun tarkoitettu keskusjärjestelmä. Keskukset on valmistettu sinkitystä teräksestä, ja pistorasioiden ja suojalaitteiden asennuslevyt on saranoitu, jolloin koko kotelo avautuu syöttökaapelin kytkentätilaksi.

Katso koko Vohek Voima -valikoimamme.

Lisäturvaa aurinkosähköön Eatonin palomiehenkytkimellä

Banneri - ajankohtainen sähkötuote - Eaton palomiehenkytkin

Aurinkopaneelit tulee suojata ylivirroilta ja -jännitteiltä. Kiinteistöihin sijoitetut aurinkokennoasennukset vaikuttavat myös siihen, kuinka pelastuslaitos voi toimia tulipalon sattuessa. Pelastuslaitos suosittelee turvallisuutta parantavia toimenpiteitä, joiden avulla voidaan irroittaa syöttökaapelit aurinkopaneeleista, mahdollistaen pelastustöiden suorittamisen turvallisesti. Tähän Eatonilta löytyy kattava kokonaisuus ratkaisuja.

Tutustu Eatonin palomiehenkytkimiin ja lisätarvikkeisiin.

Rim-Drain Trace-Kit kattokaivojen sulanapitoon

Banneri - ajankohtainen sähkötuote - Nvent Raychem sulanapito

Talojen katoille talvella jäävä vesimassa aiheuttaa suuria riskejä rakennuksille. nVent RAYCHEMin uusi RIM-DRAIN TRACE-KIT varmistaa kattokaivojen sulanapysymisen tasakattoisissa kohteissa.

Sulanapitoyksikkö sisältää 16 m itsesäätyvää RAYCHEM GM-2XT -lämpökaapelia 8 m:n kylmäkaapelilla, kuusi 600 mm:n kourupaneelia ja keskirenkaan enintään 355 mm:n kattokaivon ympärille. Tuote on helppo asentaa paikoilleen.

Osta RIM-DRAIN TRACE-KIT täältä.

Uutta Hagerilta: Bluetooth-ohjelmoitavat kellokytkimet

Banneri - kuukauden sähkötuote huhtikuu - UTU Hager

Hagerin uudet Bluetooth-toiminnolliset kellokytkimet siirtävät kellokytkinohjaukset uudelle aikakaudelle. Kellojen ohjelmointi onnistuu helposti älypuhelimella Hager Mood -sovelluksen kanssa. Monitoimikellokytkimiä voit käyttää perinteisen ajastuksen lisäksi astro-ohjauksiin, painikkeella ohjattavana sysäysreleenä tai hämäräkytkimenä. Kellojen nollapistekytkentätoiminto varmistaa yhteensopivuuden LED-lamppukuormien kanssa.

Tutustu Hagerin Bluetooth-kellokytkinvalikoimaan.

Mm. nämä Hager-kellokytkimet saat meiltä

Tutustu Fronius GEN24 Plus -hybridi-invertteriin

Banneri - ajankohtainen sähkötuote - Fronius GEN24 Plus

Fronius GEN24 Plus on monipuolinen hybridi-invertteri sisäänrakennetulla varavirtajärjestelmällä. Laite takaa näin parhaan ja joustavimman ratkaisun aurinkoenergian tuotantoon. Olipa kyseessä sitten aurinkosähkön tuotanto, energian varastointi, varavirtaratkaisu, lämmitysjärjestelmä tai sähköauton lataaminen, Fronius GEN24 Plus on ainutlaatuinen ja kaikenkattava ratkaisu tarpeisiisi.

Tutustu Fronius GEN24 Plus -tuotteisiin täällä.

Tutustu Reka HHJ LiteRex C -asennuskaapeliin

Banneri - ajankohtainen sähkötuote - Reka HHJ LiteRex C

Reka HHJ LiteRex C on helppokäyttöinen halogeeniton asennuskaapeli, joka soveltuu korotetun paloluokan ansiosta myös vaativiin kohteisiin. Sen vaippa sekä johdineristeiden materiaalit on suunniteltu niin, että kaapeli kuoriutuu helposti ja vaipan irrottaminen johtimista sujuu vaivattomasti. Selkeät metrimerkinnät ja hyvä luistavuus asennusvedoissa takaavat parhaan mahdollisen asennusmukavauuden. HHJ LiteRex valmistetaan Keuruulla vihreällä energialla.

Katso HHJ LiteRex C -valikoimamme.

Digitaalinen uutuus Thebeniltä: AT-1 Hybrid -kellokytkin

Banneri - ajankohtainen sähkötuote - Theben AT-1 Hybrid -kellokytkin

Uusi Theben AT-1 Hybrid -kellokytkin soveltuu auton esilämmitykseen ja/tai lataukseen. Kello voidaan vaihtaa olemassa oleviin piharasioihin, mikäli niissä on käytössä normaali mekaaninen AT-1-lämmitysajastin. Valittavissa on 2 tai 4 tunnin esilämmitys sekä lataus yksivaiheisena (maks. 8 tuntia). AT-1 Hybrid -kellokytkin on erittäin helppokäyttöinen: käyttö tapahtuu suoraan painikkeista tai ilmaiseksi iOS-tai Android-käyttöjärjestelmille ladattavalla Bluetooth-sovelluksella.

Osta Theben AT-1 Hybrid -kellokytkin täältä.

Uutta Norwescolta: SAQ-turvakytkin jousiliittimin

Banneri - ajankohtainen sähkötuote - Norwesco SAQ

Jousiliittimillä varustettu Norwescon uusi SAQ-turvakytkin on nopea, helppo ja kustannustehokas asentaa. Jousiliitin soveltuu kaikkiin eri kaapelityyppeihin. Jousiliitin vähentää oleellisesti paloriskiä, koska löysiä kaapeliliitoksia ei ole, eikä jousiliitintä myöskään tarvitse jälkikiristää. Varastovalikoimastamme saat suoraan SAQ 316, 3x16A, 7,5kW, IP65 -turvakytkimen – katso myös muut mallit.

Katso koko Norwesco SAQ -valikoimamme.

PV-paneelit SoliTekilta – tutustu Mono 330 W -paneeliin

Banneri - ajankohtainen sähkötuote - Solitek Mono 330W

SoliTek Mono 330 W on EU:ssa valmistettu laadukas aurinkopaneeli. Paneelilla on 20 vuoden tuotetakuu ja CO2-päästösertifiointi.

Katso kaikki SoliTek-tuotteet täällä.

Harmony ST6 – tyylikkäät ja kustannustehokkaat HMI-paneelit

Schneider Electricin Harmony ST6 on kustannustehokas HMI-paneeli, joka tarjoaa luokkansa parasta laatua havainnollisilla grafiikoilla ja tyylikkäällä designilla. Paneelin koko pienestä 4,3 tuuman koosta 15 tuumaan saakka. Basic Web HMI (HMISTW6), joka tarjoaa käyttövalmiin alustan, jolla laitteiden visualisointi onnistuu HTML5-serverin avulla.

Tutustu Harmony ST6 -uutuuksiin täällä.

Banneri - ajankohtainen sähkötuote - Schneieder Harmony ST6

Mm. nämä Harmony ST6 -paneelit saat meiltä

Tuotteita valaistuksenohjaukseen Eltakolta

Olethan tutustunut jo Poistopörssiimme?

Verkkokauppamme Poistopörssistä löydät kattavasti houkuttelevia tarjouksia keskusvarastomme poistovalikoimasta. Tuotteistoa päivitetään säännöllisesti – tutustu jo tänään ja nappaa parhaat päältä!

Kategoriabanneri - Poistopörssi - Uusi graafinen ilme

Lue lisää aurinkosähköstä ja energiatehokkuudesta

Sähkötuotteet kattavasti meiltä