Tutustu ajankohtaisiin sähkötuotteisiin

Sähköalan ammattilainen: olipa kyseessä pieni asennuskohde tai vaikkapa sähköverkon rakennushanke, meiltä saat kaikki oleelliset tarvikkeet aina pistorasioista ja kytkimistä kaapeleihin. Tältä sivulta löydät kiinnostavia ajankohtaisia tuotteita.

Pitkäikäiset litiumioni-UPSit ja uusi tietoturvallinen verkkokortti valikoimassamme

Banneri - ajankohtainen sähkötuote - Eaton UPS 05-2022

Eatonin litiumioni-UPS on täydellinen ratkaisu kohteisiin, joissa laitteen huoltotyöt – esimerkiksi akustonvaihto – ovat hankalia toteuttaa. Käyttäjän kannalta on ideaalista, että UPS-laitteen akkua ei tarvitse vaihtaa laitteen koko elinkaaren aikana. Eatonin litiumioniakut toimivat normaaliolosuhteissa jopa 8–10 vuotta, ja lisäksi UPS-laitteella on viiden vuoden tehdastakuu.

Pitkät varakäyntiajat ovat mahdollisia lisäakustojen kanssa. Esimerkiksi 700 W:n kuormalla voidaan saavuuttaa jopa 240 min / 4 h:n varakäyntiaika. Lisäakkumoduulit ovat kapeita ja säästävät tilaa räkeissä muille tärkeille laitteille.

Eaton on tuonut myös markkinoille uuden tietoturvallisen ja edistyksellisen UPS-laitteen verkkokortin. Kortin perustana on tietoturvallisuus, joka näkyy suunnittelun ja tuotekehityksen prosesseista lähtien kattaen koko laitteen elinkaaren. Sama NETWORK-M2-kortti on käytössä kaikissa Eatonin UPS-laitteissa teholuokissa 1–200 kW.

Tutustu valikoimaan täällä.

Uutuus: WAGO 221-2411 Inline -rasialiitin

Banneri - ajankohtainen sähkötuote - Wago Inline 05-2022

Rasialiitin soveltuu erinomaisesti LEDien asennukseen, johtimien jatkamiseen ja korjauksiin. Liittimen etuna on putkimainen muoto, jossa navat ovat vastakkaisilla puolilla. Tämä soveltuu erittäin hyvin johtimien jatkamiseen esim. kaapelikouruissa.

Osta WAGO 221-2411 Inline -rasialiittimiä.

Energiatehokas ohjaus – helposti ja turvallisesti

Banneri - ajankohtainen sähkötuote - Theben Luxorliving

Theben LUXORliving perustuu väyläpohjaiseen KNX-järjestelmään ilman ETS- ohjelmointia. Järjestelmällä voidaan ohjata kiinteistön erilaisia ohjauksia, mm. lämmitystä ja valaistusta. Lisäksi onnistuvat erilaiset moottoriohjaukset kuten markiisit ja kaihtimet esimerkiksi sääaseman avulla: näin suojaudutaan auringon valolta ja sen tuottamalta lämmöltä, ja jäähdytyksen tarve on minimaalinen.

LUXORlivingiin voi liittää myös mm. ääniohjauksen, sillä järjestelmä on avoin ja samalla turvallinen (data secure). Järjestelmää on helppo laajentaa käyttämällä esim. langattomia toimilaitteita. LUXORliving tarjoaa urakoitsijalle ilmaisen käyttöönotto-ohjelman ja käyttäjilleen sovelluksen, jolla ohjauksia on mukava tehdä myös mobiilisti.

Tutustu LUXORliving-valikoimaamme ja kysy lisää myyjiltämme.

Tutustu Mekan palonkestäviin tuotteisiin

Banneri - ajankohtainen sähkötuote - Meka palonkestävät 05-2022

Meka Pro testaa tuotteidensa palonkestävyyttä säännöllisesti rakennusmateriaalien palotestausstandardin EN 1363-1 mukaisesti laadukkaiden ja turvallisten kaapelitiejärjestelmien takaamiseksi. Tulipaloa vastaavilla olosuhteilla varmistetaan, ettei kaapelitiejärjestelmä romahda tai virtapiiri katkea paloluokitustaan vastaavana aikana.

Säännöllisen testaamisen ansiosta Mekalla on laaja valikoima E90/E60-luokitettuja tuotteita, jotka mahdollistavat palonkestävän asennuksen standardituotteilla kustannustehokkaasti. Esimerkiksi varastotuote KS20-600 L=6000 PG on E90-luokiteltu.

Tutustu palonkestävien tuotteiden valikoimaan täällä.

Parhaat kaapelit eri paloluokkiin

Banneri - ajankohtainen sähkötuote - Prysmian/Draka 05-2022

Prysmian- ja Draka-kaapelien valikoimastamme saat parhaat ratkaisut eri paloluokkiin:

 • AFUX-HF C-PRo (CPR-luokka: Cca-s1,d1,a1): kohteisiin, joissa tarvitaan halogeenittomia vähän savuavia nippupolton kestäviä kaapeleita. Erityisesti lääkintätiloihin ja saneerauskohteiden nousukaapelointiin.
 • XMJ-HF (CPR-luokka: Dca-s2,d2,a2): kohteisiin, joissa tarvitaan halogeenittomia, vähän savuavia kaapeleita.
 • MMJ (CPR-luokka: Eca): luotettava perusratkaisu, helppo asentaa.

Kaapelit soveltuvat kiinteään pinta- ja uppoasennukseen sisällä ja ulkona. Sopii asennettavaksi kivirakenteiseen uraan. Saatavana myös useita eri pakkausvaihtoehtoja.

Tutustu kaapelivalikoimaamme täällä.

Wiser – se helposti asennettava älykoti Schneiderilta

Banneri - ajankohtainen sähkötuote - Schneider Wiser 04-2022

Helppokäyttöinen Schneider Electricin Wiser-älykotijärjestelmä tarjoaa monipuolisen ratkaisun kodin ja tilojen ohjaukseen ja automatisointiin. Wiser perustuu sähkökalusteissa olevaan älyyn, jota laajennetaan langattomilla sensoreilla ja laitteilla. Kätevästi asennettavia, langattomia Wiser-kalusteita voidaan ohjata ja seurata myös etänä puhelinsovelluksen avulla tai käyttää perinteiseen tapaan.

Tutustu Wiser-valikoimaan täällä.

Fibox NEO ja ARCA – uusia, tyylikkäitä ja erittäin kestäviä uutuuskoteloita

Banneri - ajankohtainen sähkötuote - Fibox 05-2022

Fiboxin NEO-sarjaan kuuluu 9 eri koteloa. Saranallinen polykarbonaattikotelo joko harmaalla tai läpinäkyvällä kannella, kumpaakin kolme eri kokoa, sekä ABS-kotelo harmaalla kannella kolmessa eri koossa.

Uudet ARCA-koot puolestaan ovat neliön mallisia, ja saatavilla olevat koot ovat:

 • 300 x 300 x 210
 • 400 x 400 x 210
 • 500 x 500 x 210

Kotelot ovat erittäin iskun- ja vedenkestäviä ja suojaavat sisältöä mitä vaativimmissakin olosuhteissa. Käyttökohteet ovat kotelosta riippuen hiukan erilaisia: NEO päästää radiotaajuudet läpi ongelmitta, ARCA haastaa teräskotelot äärimmäisellä kestävyydellään – taattua ARCA-laatua. Tutustu mallistoon ja valitse käyttökohteeseesi sopivin kotelo.

Kaikki NEO- ja ARCA-kotelot löydät täältä.

Keskustellaanko hetki keskuksista?

Banneri - ajankohtainen sähkötuote - Ensto-keskukset 04-2022

Keskustellaanko hetki keskuksista? Kevät on ihan parasta aikaa laittaa keskukset kuntoon! Enston sähkökeskukset:

 • uudisrakentamiseen ja saneeraukseen
 • myös sähköauton latausasemalla ja räätälöitynä

Turvallisuus, selkeys ja muunneltavuus ovat perusominaisuuksia, joita sekä ammattilaiset että loppukäyttäjät arvostavat.

Katso Enston keskusvalikoima täällä.

Huippulaadukkaat PV-invertterit Solisilta

Banneri - ajankohtainen sähkötuote - Solis-invertterit 04-2022

Solis on yksi maailman suurimmista ja kokeneimmista PV-invertterien valmistajista. Invertterit hyödyntävät viimeisintä teknologiaa ja tarjoavat näin ensiluokkaista luotettavuutta. Tutustu valmistajaan ja Onnisen valikoimasta löytyviin tuotteisiin tarkemmin verkkokaupassamme. Solis-tuotteet löydät täältä.

Kotimainen Innohome Charlie-C -latausasema 32 A / 22 kW

Banneri - ajankohtainen sähkötuote - Innohome Charlie 03-2022

Innohome Charlie-C on odotettu lisäys sähköautojen latausasemavalikoimaan. Se on Suomessa suunniteltu ja valmistettu kaikille sähköautoille sopiva latausasema, jossa on kiinteä 4,8 m:n type 2 -latauskaapeli. Säädettävä latausvirta asennuskohteen mukaiseksi (10-32 A) ja tehoa parhaimmillaan 22 kW kolmivaiheisena. Innohome Charlie -tuoteperheen kaikki latausasemat ovat nopeita asentaa ja helppoja käyttää. Kuormantasaus mahdollista jopa 4 laitteen kesken.

Innohome Charlie-C on helppo asentaa ja käyttää. Lataus käynnistyy automaattisesti, kun latauskaapeli on kytketty auton latausporttiin. Erillistä sovellusta tai tunnistautumista ei tarvita. Mukana paketissa myös latauskaapelin pidike, johon kiinnitettynä kaapeli on hyvä säilyttää silloin kun autoa ei ladata.

Charlie-uutuuden löydät täältä.

Suomalaiset pistorasiakeskukset UTUn tuotannosta – nopea toimitus Onnisen kautta

Banneri - ajankohtainen sähkötuote - UTU Pinseri

Pistorasiakeskus Pinseri on suunniteltu vaativiin käyttökohteisiin, kuten teollisuuden työpaikkoihin, satamiin, maatiloille ja halleihin. Malleja on useita, ja ne soveltuvat niin pieniin kuin isoihin kohteisiin. Kestävä tuote on UTUlle kunnia-asia, ja siksi pistorasiakeskuksien materiaalina on joko kuumasinkitty teräs (maalattuna RAL 7035) tai rosteri.

Pinserit ovat helppoja käyttää ja asentaa. Pistorasioiden ja suojalaitteiden ovet ovat saranoituja, mikä helpottaa keskuksen kytkentää. Keskuksen molemmat päädyt on varustettu läpivientilaipoilla, mikä mahdollistaa syötön liittämisen ylhäältä tai alhaalta. Keskuksen sisällä on kiinnikkeet kaapelin sidontaa varten. Hagerin johdonsuojakatkaisijat ja vikavirtasuojakytkimet takaavat laadukkaan ja toimivan lopputuloksen.

Pinseri tulee mielellään mukaasi lähimmästä Onnisen myymälästä tai verkosta.
Katso koko valikoima täällä.

[email protected] – helpompaa kodinohjausta

Banneri - ajankohtainen sähkötuote - ABB-free@home

Yhdistä kaikki kodin ohjaukset yhteen helppokäyttöiseen ohjausjärjestelmään. [email protected] mahdollistaa älykkäät ohjaukset, niin kotona kuin etänä mobiililaitteilla. Valaistus, lämmitys, ilmastointi, pistorasiat, autonlämmitys, verhot ja markiisit – ohjaa kaikkia toimintoja jopa automaattisesti. Kodinohjausjärjestelmällä mukautat kotisi toiminnot kunkin huoneen tarpeisiin ja tilanteeseen sopiviksi vain yhdellä painalluksella. Voit itse muokata ohjauksia tarvittaessa ja luoda uusia.

Katso kaikki [email protected]

OBOn lankahyllyt johtoteiden nopeaan ja luotettavaan asentamiseen

Banneri - ajankohtainen sähkötuote - OBO lankahyllyt

OBOn lankahyllyt ovat johtoteiden nopean, luotettavan ja taloudellisen asentamisen perusta kaikilla ammattimaisen sähköasennuksen alueilla. Lankahyllyt ovat kevyitä yleiskaapelihyllyjä kaikkiin kohteisiin. Ne voidaan asentaa nopeasti ja helposti – OBOn lankahyllyt ovat erittäin asennusystävällisiä erilaisilla työmailla.

Lankahyllyt toimitetaan sivun korkeuksilla 35, 55 ja 105 mm. Materiaalit: sinkitty, upottamalla kuumasinkitty, ruostumaton teräs, haponkestävä teräs.

OBOn lankahyllyt löydät täältä.

EQQ LiteRex – helppokäyttöinen asennuskaapeli tyylikkäisiin asennuksiin

Banneri - ajankohtainen sähkötuote - REKA 04-2022

Halogeenittomien EQQ LiteRex -asennuskaapeleiden materiaalit ja rakenne on suunniteltu niin, että kaapeli kuoriutuu helposti ja vaipan irrottaminen johtimista sujuu vaivattomasti ilman kohtuutonta voimankäyttöä. Työtehokkuutta lisäävät myös selkeät metrimerkinnät. EQQ LiteRex onkin asentajan paras ystävä; se on helppo asentaa ja pinta-asennuksissa visuaalisesti tyylikäs. Kotimainen avainlipputuote, saatavana mustana ja valkoisena.

Tutustu EQQ LiteRex -tuotteisiin täällä.

Plejd SPR-01 -pistoke, Smart Plug On/Off

Banneri - ajankohtainen sähkötuote - Plejd 04-2022

Tuotetta voidaan ohjata myös kaikilla Plejdin langattomilla painikkeilla, kuten esim. WPH-01 (snro 2618906) ja WRT-01 (snro 2618947). Voit liittää tuotteen osaksi valaistustilannetta: esim. talosta poistuttaessa sammuu SPR-01 ja siihen kytketty laite tai valaisin.

Tutustu tarkemmin täällä.

Vohek LUJA -ulkomittauskeskukset

Banneri - ajankohtainen sähkötuote - Vohek Luja 03-2022

LUJA-mittauskeskukset ovat laadukkaita, kotimaisia ja asennusystävällisiä mittauskeskuksia suomalaisiin koteihin ja vapaa-ajan asuntoihin. Valittavissa on neljä erilaista versiota, joista löytyvät 1- ja 2-tariffiset ylijännitesuojatut ja -suojaamattomat vaihtoehdot.

LUJA-mittauskeskukset on suunniteltu vastaamaan SFS6000-standardin vaatimuksia.

 • Kaikki johdonsuojat ovat vikavirtasuojattuja
 • Tuotteissa on reilut kytkentä- ja kaapelointitilat
 • Vikavirtasuojina ja johdonsuojakatkaisijoina käytetään Eatonin komponentteja
 • Ylijännitesuojat ovat Eatonin T1+T2-luokiteltuja
 • Turvallinen ja helppo laajennettavuus

Kaikista malleista löytyy sisältä 16 A:n voimapistorasia sekä kaksi schukoa.

Tutustu Vohek LUJA -keskuksiin täällä.

Tutustu Meka Pron WMT-tuoteperheeseen

Banneri - ajankohtainen sähkötuote - Meka Pro 03-2022

Mekan WMT-lankahylly on kevyt, helppo asentaa, hyvin tuulettuva ja kotimainen. Erilaisten materiaali- ja pintakäsittelyvaihtoehtojen ansiosta WMT soveltuu toimistoihin, ICT- ja elintarviketeollisuuteen sekä uusiutuvan energian kohteisiin. WMT-lankahyllyjärjestelmä on saatavilla kaikkiin ilmastorasitusluokkiin (C1-CX).

Tutustu WMT-tuoteperheeseen täällä.

Fronius GEN24 Plus – ainutlaatuisen monipuolinen

Banneri - ajankohtainen sähkötuote - Fronius 03-2022

Fronius GEN24 Plus on monipuolinen hybridi-invertteri sisäänrakennetulla varavirtajärjestelmällä. Laite takaa näin parhaan ja joustavimman ratkaisun aurinkoenergian tuotantoon. Olipa kyseessä sitten aurinkosähkön tuotanto, energian varastointi, varavirtaratkaisu, lämmitysjärjestelmä tai sähköauton lataaminen, Fronius GEN24 Plus on ainutlaatuinen ja kaikenkattava ratkaisu tarpeisiisi. Lisäksi Fronius GEN24 Plus saavuttaa erinomaisia tuloksia elinkaariarvioinnissa (LCA).

Tutustu Fronius GEN24 Plus -sarjaan täällä.

MXQ Easy Ohjaus: yksi kaapeli – kaksi toimintoa

Banneri - ajankohtainen sähkötuote - Nexans 03-2022

MXQ Easy Ohjaus 0,6 / 1 kV on ohjauskaapeli latauslaatikkoihin ja latauspisteisiin, jossa on sekä virransyöttö- että ohjaustoiminto. Kun samassa kaapelissa on kaksi toimintoa, asennus helpottuu ja virranhallinta auttaa loppukäyttäjää hyödyntämään ja säätelemään liittymäänsä parhaalla mahdollisella tavalla. Helpompaan arkeen.

Nämä Nexansin tuotteet löydät täältä.

Enston kätevät lattialämmitysratkaisut

Banneri - ajankohtainen sähkötuote - Ensto 01-2022

Lattialämmitys soveltuu useimpiin lattiarakenteisiin ja -materiaaleihin itsenäisenä lämmitysratkaisuna tai lämmitysratkaisujen yhdistelmänä. Luotettavat ja tarkat termostaatit pitävät puolestaan kaikkien huoneiden lämpötilan tasaisena ja mukavana. Tutustu seuraaviin Enston tuoteryhmiin:

Tassu-lattialämmityskaapelit uudisrakentamiseen ja Tassu S -kaapelit saneeraukseen


Ensto Intro -termostaatti

Mm. nämä Enston lämmitystuotteet saat meiltä

Tutustu ABB:n NäpsäSMART-EV-ulkomittauskeskukseen

Banneri - ajankohtainen sähkötuote - ABB kk-tuote 12-2021
Kokonaisratkaisu sähköautojen lataukseen!

Sähköauton kotilataaminen on nyt helppoa. ABB:n NäpsäSMART-EV-ulkomittauskeskus sisältää kaikki latausaseman vaatimat komponentit valmiiseen asennukseen. IIman latausasemaa keskus toimii tavallisena ulkomittauskeskuksena. Lataustehojen ylä- ja alarajat säädät kätevästi mobiiliapplikaatiolla. Ulkomittauskeskus sopii erilaisille latausasemaratkaisuille.

Tutustu tuotteeseen.

NäpsäSMART-EV-ulkomittauskeskus tarjoaa yhdessä Terra AC -latausaseman kanssa kokonaisratkaisun sähköautojen kotilataukseen ja dynaamiseen kuormanhallintaan.

Katso Terra AC -latausasemien valikoimamme täällä.

Taattua tehoa kiinteistöjen kello-ohjauksiin UTUlta

Banneri - ajankohtainen sähkötuote - UTU-kellot 11-2021

Uudet monitoimiset Hager-kellokytkimet ovat avain toimiviin ja monipuolisiin asuin- ja liiketilojen kello-ohjauksiin. Uusi suomenkielinen Mood App mahdollistaa kellojen ohjelmoinnin laajennetuin toiminnoin helposti joko kannettavan tietokoneen tai Bluetooth-yhteyden kautta. Esim. parkkialueiden ja pihojen valaistus auringon nousun ja laskun perusteella onnistuu vaivatta. Kellot hyödyntävät astro-ohjauksessa kellojen ohjelmointiin käytetyn laitteen tarkkoja sijainti- ja aikatietoja. Hämäräanturi saatavana lisävarusteena.

Tutustu kellokytkinuutuuksiin täällä.

Laadukkaat kaapelit kestävän kehityksen mukaisesti

Banneri - ajankohtainen sähkötuote - Kerman 11-2021

Kerman-tuotevalikoimaan kuuluvat verkkokaapelit sisä- ja ulkoasennukseen sekä liittimiä suojattuina ja suojaamattomina. Kaapeleita on saatavilla eri paloluokituksilla. Kerman-tuotteille on saatavana 25 vuoden järjestelmätakuu.

Kerman-ethernet-kaapelit ja -liittimet valmistetaan kestävän kehityksen periaatteilla ISO14001-sertifioiduissa tehtaissa. Ne on tuotettu vastuullisesti laadukkuudesta tinkimättä ja myydään ympäristöystävällisissä pahvipakkauksissa.

Katso Kerman-valikoimamme täällä.

Löydä viat nopeasti FLIR C3-X:llä

Banneri - ajankohtainen LVI- ja sähkötuote - FLIR C3-X

FLIR C3-X on kompakti lämpökamera, jossa yhdistyvät pieni koko ja työmaaolosuhteisiin suunniteltu kestävä kotelointi. Löydä viat nopeasti lämpökameran, MSX-kuvanparannusteknologian sekä 5 megapikselin näkyvän valon kameran ansiosta. Lataa kuvat suoraan FLIR Ignite -pilvipalveluun ja lähetä ne asiakkaalle. Taskukokoinen lämpökamera kulkee mukana joka paikkaan — IP54-suojaluokitus vettä ja pölyä vastaan sekä 2 metrin pudotuskestävyys.

Osta FLIR C3-X -lämpökamera täältä.

Tutustu Vohekin Hehku-lämmittimiin

Banneri - ajankohtainen sähkötuote - Vohek-lämmittimet 11-2021

Kattavan keskusvalikoiman lisäksi Vohekilta löytyy nyt myös laadukkaat ja kestävät lämpöpuhaltimet. Pääasiallisia käyttökohteita ovat varastot, korjaamot ja varikot. Puhaltimet ovat käytettävissä sekä tilapäiseen että pysyvään lämmitykseen. Valikoimasta löytyy 230 V:n ja 400 V:n malleja, joiden tehot ovat väliltä 2–15 kW.

Tutustu Vohekin Hehku-valikoimaan täällä.

Uutta Norwescolta: SAQ-turvakytkin jousiliittimin

Banneri - ajankohtainen sähkötuote - Norwesco SAQ

Jousiliittimillä varustettu Norwescon uusi SAQ-turvakytkin on nopea, helppo ja kustannustehokas asentaa. Jousiliitin soveltuu kaikkiin eri kaapelityyppeihin. Jousiliitin vähentää oleellisesti paloriskiä, koska löysiä kaapeliliitoksia ei ole, eikä jousiliitintä myöskään tarvitse jälkikiristää. Varastovalikoimastamme saat suoraan SAQ 316, 3x16A, 7,5kW, IP65 -turvakytkimen – katso myös muut mallit.

Katso koko Norwesco SAQ -valikoimamme.

Hensel-tuotteet nyt valikoimassamme

Banneri - ajankohtainen sähkötuote - Hensel-tuotteet

Hensel mahdollistaa luotettavan ja turvallisen sähkönjakelun innovatiivisilla tuotteillaan myös paikoissa, joissa hankala ympäristö vaatii viimeisteltyä asennustekniikkaa. Kattava valikoima on nostanut Henselin yhdeksi markkinoiden johtavimmaksi pienjännitteelle suunnattujen tuotteiden valmistajaksi.

Laatua ja luotettavuutta eri ympäristöihin

Pöly ja kostea ympäristö asettavat korkeita vaatimuksia sähköasennuksille, joissa vaaditaan huippulaatuisia ja standardinmukaisia tuotteita. Siksi kaikki Henselin tuotteet ovat sertifioituja ja täyttävät DIN-ISO 9001-2008 -standardin vaatimukset, taaten näin luotettavan ja turvallisen sähkönjakelun pienjännitesektorilla.

Tutustu Hensel-valikoimaamme täällä.Tarvitsetko lisätietoja? Ota yhteyttä myyntiimme.

Enstolla on aina just sopivan lämmintä

Banneri - ajankohtainen sähkötuote - Enston lämmittimet 11-2021

Miksi lähteä etelään, kun kotona on kuitenkin kivempaa? Lämmitä näillä Enston tuotteilla:

Tupa-sähkölämmittimet


Beta-sähkölämmittimet


lattialämmitystermostaatit


lattialämmityksen ja muut kaapelit

Enstolla säädät lämmöt kohdalleen kätevästi vaikka puhelimellasi Ensto Heat Control -sovelluksella. Lataa Ensto Heat Control -sovellus Google Play -kaupasta tai App Storesta ja kokeile demoa!

DEVI – ratkaisut turvalliseen ja toimivaan sulanapitoon

Banneri - ajankohtainen sähkötuote - DEVI 11-2021

DEVIn sulanapitojärjestelmä vastaa talven haasteisiin. Järjestelmä pitää lumen ja jään poissa katoilta, putkista ja maa-alueilta.

DEVI-kaapeleiden ja -mattojen kanssa suositellaan käyttämään DEVIn elektronisia termostaatteja, joissa on sekä lämpötila- että kosteusanturit. Näin järjestelmä menee päälle tarpeen mukaan. DEVIn sulanapitojärjestelmät koostuvat DEVI-lämpökaapeleista ja -matoista, DEVIreg-termostaateista ja asennustarvikkeista.

Tutustu DEVIn sulanapitotuotteisiin täällä.

Lisäturvaa aurinkosähköön Eatonin palomiehenkytkimellä

Banneri - ajankohtainen sähkötuote - Eaton palomiehenkytkin

Aurinkopaneelit tulee suojata ylivirroilta ja -jännitteiltä. Kiinteistöihin sijoitetut aurinkokennoasennukset vaikuttavat myös siihen, kuinka pelastuslaitos voi toimia tulipalon sattuessa. Pelastuslaitos suosittelee turvallisuutta parantavia toimenpiteitä, joiden avulla voidaan irroittaa syöttökaapelit aurinkopaneeleista, mahdollistaen pelastustöiden suorittamisen turvallisesti. Tähän Eatonilta löytyy kattava kokonaisuus ratkaisuja.

Tutustu Eatonin palomiehenkytkimiin ja lisätarvikkeisiin.

Lue lisää aurinkosähköstä ja energiatehokkuudesta

Sähkötuotteet kattavasti meiltä