Sähkötarvikkeiden ja muiden sähkötuotteiden uutisia

Sähköalan ammattilainen: olipa kyseessä pieni asennuskohde tai sähköverkon rakennushanke, meiltä saat kaikki sähköasennustarvikkeet ja muut sähkötuotteet aina pistorasioista ja kytkimistä kaapeleihin. Tältä sivulta löydät kiinnostavia ajankohtaisia tuotteita.

Kuukauden sähkötuote: Ensto One Home EVH163-HCR00 – nyt suoraan varastosta!

Banneri - ajankohtainen sähkötuote - Ensto One Home -latausasema 09-2022

Varastomme on taas pullollaan Ensto One Home EVH163-HCR00 sähköauton latausasemia. Omakotilataajan Ensto One on varustettu kiinteällä 5 m:n Type 2-latauskaapelilla sekä 11 kW:n latausteholla. Latausvirtaa on helppo säätää mobiilisovelluksen avulla, ja Ensto One Home:ssa on aina sisäänrakennettu DC-vuotovirran valvonta. Tässä mallissa myös sisäänrakennettu Type A yhdistelmäsuoja.

Osta nyt – tuotteen löydät täältä.

Katkon kotimaiset turvakytkimet valmistetaan yli 70 vuoden kokemuksella

Banneri - ajankohtainen sähkötuote - Katko 09-2022

KATKO valmistaa ainoastaan kytkimiä ja niihin liittyviä tarvikkeita. Se on ollut Katkon erikoisalaa yli 70 vuotta ja tehnyt tuotteista lajinsa parhaita. Olipa asennusolosuhde kuuma, kylmä, likainen tai hygieeninen, voit olla varma, että saat parhaan ratkaisun. Katkon vahvuutena on laaja kytkinvalikoima, joka mahdollistaa myös räätälöidyt toimitukset yksittäiskappaleista laajempiin projektikokonaisuuksiin.

Tutustu Katko-valikoimaamme täällä.

Energia ja ohjaus samassa – yksi läpivienti ja kiinnitys riittää

Banneri - ajankohtainen sähkötuote - Prysmian ACEFLEX 09-2022

Prysmian Groupin laadukkaat hybridikaapelit soveltuvat erityisen hyvin kohteisiin, joissa on tarve syöttää energiaa ja ohjausta samasta kaapelista, kuten autonlatausasemille tai DALI-järjestelmiin.

Halogeeniton ja taipuisa 1 kV ACEFLEX-HF Com Dca -hybridikaapeli suojatuilla ohjausjohtimilla sopii kiinteään asennukseen sisällä ja ulkona. Ohjausjohtimien tavanomaista suurempi 1,0 mm2:n poikkipinta sallii pitkätkin vedot normaalia alhaisemmalla jännitehäviöllä. Taipuisien johtimiensa ansiosta tuote on helppo asentaa ahtaisiinkin tiloihin. Tärinän kestoltaan se soveltuu myös moniin teollisuuden kohteisiin.

Tutustu kaapeleihin täällä ja kysy lisää myynniltämme!

Uudet roiskeenkestävät LARA-lattiapistorasiat jopa 1000 kg:n kuormitettavuudella

Banneri - ajankohtainen sähkötuote - UTU-lattiapistorasiat 09-2022

LARA R02 -tuotesarjan lattiapistorasiat ratkaisevat data- ja sähköpisteiden joustavan lisäyksen esimerkiksi toimistoihin, liike- ja myymälärakennuksiin sekä suurempiin avotiloihin. Tyylikkäiden ja ajattomien lattiapistorasioiden korkea kuormitettavuus ja tiiveysluokka (IP66) mahdollistavat rasioiden käytön sekä kuiva- että märkäpuhdistettavissa tiloissa. LARA R02 -valikoimasta löydät jokaiseen lattiaan sopivat liitynnät, mikä takaa helpon asennuksen. Tuotevalikoiman erilaiset materiaali- ja värivaihtoehdot takaavat lattiapistorasioiden sopivuuden tilaan kuin tilaan.

LARA R02 -tuotteet löydät täältä.

Hybridikaapelilla älykkäämmin

Banneri - ajankohtainen sähkötuote - Nexans 09-2022

Hybridikaapelilla älykkäämmin. Virransyöttö ja tiedonsiirto yhdessä ja samassa kaapelissa. Nexansin hybridikaapelit korvaavat monta kaapelia ja helpottavat tällä tavalla asennuksia ja säästävät sekä aikaa että rahaa. Kolme tuoteperhettä: FLAQQLY, FLAQQBR ja FLQQBR. Kaapelit kuuluvat Nexansin hälytys- ja turvajärjestelmäratkaisuihin.

Tutustu FLAQQBR-kaapeleihin täällä.

Tutustu: Hensel-jakorasiat ja -moduulikotelot

Banneri - ajankohtainen sähkötuote - FSM Hensel 09-2022

Henselin DK-rasiat ovat täydellinen valinta sisäasennuksiin, kun halutaan asennuksiin laadun mukanaan tuomaa helppoutta. Tämä rasiasarja näyttää asennettuna pienemmältä kuin todellisuudessa on ja pyöristettyjen kulmien ansiosta rasian sisällä on enemmän tilaa asennuksille. Saatavilla on kahdeksan eri kokoa, jotka kaikki ovat mm. sinetöitävissä ilman lisävarusteita, ja mukana toimitetaan kaikki tarpeellinen rasian kiinnitykseen. Lähtökohtaisesti DK-sarjan rasiat ovat kaikki IP66-luokiteltuja.

Henselin moduulikotelot ovat täydellinen valinta vaativiin asennuksiin mm. teollisuuteen, kun tuotteelta vaaditaan helppokäyttöisyyden lisäksi luotettavuutta. Suojausluokan II moduulikoteloissa on aina IP54- tai IP65-kotelointi, ja kotelon koko on valittavissa 3–54 moduulisena. ENYBOARD-moduulikotelot toimitetaan sinetöitävällä kannella, ja kaapeleiden läpiviennistä huolehditaan integroiduilla, pehmeillä elastisilla kalvotiivisteillä.

Tutustu laajaan Hensel-valikoimaamme täällä.

Huippuluokan hälytinjärjestelmä kaikkiin kohteisiin

Banneri - ajankohtainen sähkötuote - FSM Ajax 09-2022

Tyylikkäät ilmaisimet ja käyttölaitteet, skaalautuvuus sekä intuitiivinen mobiilisovellus ovat tehneet Ajax-hälytinjärjestelmästä suositun ympäri maailman. Järjestelmän asennus on todella helppo. Kaikki ilmaisimet kytketään QR-koodin avulla, eikä laitteita tarvitse purkaa ennen asennusta. Myös paristot ovat valmiiksi asennettuna. Yhtä helppoa on myös Dahua-kameravalvonnan integraatio QR-koodin avulla. Lue lisää esitteestä klikkaamalla tästä.

Ajax-tuotevalikoiman löydät täältä.

Älykästä talotekniikkaa helposti: Certified by Cozify

Banneri - ajankohtainen sähkötuote - Cozify 06-2022

Kodin älylaitteiden yhteensopivuusongelma on nyt ratkaistu: Certified by Cozify -merkintä valmistajan laitteessa takaa, että laite on kotimaisen Cozifyn testaama ja yhteensopiva Cozify ZEN -hubin kanssa. Laitteiden asennus käy hetkessä ja asetukset voi monistaa vaikka kaikkiin asuntoihin kerralla. Onnisen valikoimasta löydät kattavasti eri valmistajien Certified by Cozify -laitteita.

Lue lisää Cozifystä täällä.

Ounevan OTL-liittimet tarjoavat huippulaatua

Banneri - ajankohtainen sähkötuote - Ouneva 08-09-2022

OTL 1000 V tarjoaa huippulaatua ja ominaisuuksia, jotka lisäävät liittimien käyttökohteita, turvallisuutta ja asennuksen helppoutta. Valmiiksi liitosrasvatut kytkentätilat sekä kuusiokoloruuveilla tehtävä liitos takaavat helpon ja nopean asennuksen. Kiristysmomentit ovat merkitty liittimen kanteen ja liittimissä on mahdollista käyttää myös 5 mm:n rasterilla olevia merkintänastoja. Liittimet ovat EN 60947-7-1:2009- ja EN 61238-1:2003-sertifioituja. Uutuutena entistä korkeammat virta-arvot.

Tutustu OTL-liittimiin täällä.

EQQ LiteRex – helppokäyttöinen asennuskaapeli tyylikkäisiin asennuksiin

Banneri - ajankohtainen sähkötuote - REKA 04-2022

Halogeenittomien EQQ LiteRex -asennuskaapeleiden materiaalit ja rakenne on suunniteltu niin, että kaapeli kuoriutuu helposti ja vaipan irrottaminen johtimista sujuu vaivattomasti ilman kohtuutonta voimankäyttöä. Työtehokkuutta lisäävät myös selkeät metrimerkinnät. EQQ LiteRex onkin asentajan paras ystävä; se on helppo asentaa ja pinta-asennuksissa visuaalisesti tyylikäs. Kotimainen avainlipputuote, saatavana mustana ja valkoisena.

Tutustu EQQ LiteRex -tuotteisiin täällä.

Mekan WMT-lankahyllyt ja pikajatkot kätevästi varastosta nopeilla toimituksilla

Banneri - ajankohtainen sähkötuote - Mekan WMT-lankahyllyt 08-2022

Mekan WMT-lankahylly on kevyt, helppo asentaa, hyvin tuulettuva ja kotimainen. Erilaisten materiaali- ja pintakäsittelyvaihtoehtojen ansiosta WMT soveltuu toimistoihin, ICT- ja elintarviketeollisuuteen sekä uusiutuvan energian kohteisiin. WMT-lankahyllyjärjestelmä on saatavilla kaikkiin ilmastorasitusluokkiin (C1-CX). WMT-lankahylly saatavilla varastosta helposti ja nopeasti.

Mekan WMT-lankahyllyt löydät täältä.

Palonkestävät liitännät OBOn uusilla Firebox-jakorasioilla

Banneri - ajankohtainen sähkötuote - OBO Bettermann Firebox 08-2022

OBOn Firebox-jakorasioilla palonkestävät kaapelit voidaan liittää turvallisesti ja vahingoilta suojaten. Firebox on hyväksytty palonkestäviin asennuksiin DIN 4102 osan 12 mukaisesti. Jakorasioiden tärkein osa ovat valmiiksi asennetut palonkestävät keraamiset liittimet, jotka takaavat tulipalon sattuessa luotettavan mekaanisen ja sähköisen liitännän. Valikoimasta löytyy kaikille käyttöalueille ja jokaiseen käyttötarkoitukseen sopiva ratkaisu.

OBOn Firebox-jakorasioiden etuja:

 • Valmistettu halogeenittomasta termoplastisesta muovista: halogeenittoman materiaalin ansiosta tulipalossa ei synny haitallisia kaasuja
 • Kotelointiluokka IP66: Firebox on erittäin vankkarakenteinen ja kestävä
 • Nopea ja helppo asennus
 • Selkeä, valintaa helpottava valikoima ja monipuoliset käyttömahdollisuudet
 • Kiinnitys levy- ja tikashyllyihin ja lankahyllyihin yleiskäyttöisillä asennuslevyillä

OBOn Firebox-jakorasiat löydät täältä.

Suojaa laitteet ja käyttäjät sähköiskuilta ja tulipaloilta

Banneri - ajankohtainen sähkötuote - Eaton moduulikomponentit 08-2022

Vikavirtasuojakytkin on keskuksissa käytetty moduulikomponentti, jonka tehtävänä on suojata laitteiden käyttäjiä vaarallisilta sähköiskuilta ja estää tulipaloja.

Tiesitkö, että Eatonilla on ollut patentti laitteeseen ensimmäisenä maailmassa, ja että henkilösuojauksen kehitystarina vikavirtasuojissa on alkanut Eatonilta? Tämän lisäksi varastosta löytyy suoraan laaja valikoima johdonsuojakatkaisijoita ja yhdistelmäkatkaisijoita, unohtamatta valokaarivikasuojia (AFDD) sekä ylijännitesuojia.

Tutustu Eatonin moduulikomponenttien valikoimaan.

Exxact USB-C -latauspistorasia Power Delivery -tekniikalla

Banneri - ajankohtainen sähkötuote - Schneider Electric USB-lataus 08-2022

Schneider Electric lanseeraa ensimmäisenä kalustevalmistajana Pohjoismaissa USB-C-latauspistorasian, joka hyödyntää uutta nopeaa ja dynaamista Power Delivery -lataustekniikkaa.

Power Delivery -tekniikalla USB-C-portista saa jopa 45 W:n lataustehon. Power Delivery -tekniikka mahdollistaa annettavan virran määrittelyn ladattavan laitteen mukaan, mikä mahdollistaa aina optimaalisen ja turvallisen latauksen. Power Delivery lataa aina liitetyn laitteen sallimalla suurimmalla teholla. Power Delivery mahdollistaa älypuhelimen lisäksi vaikkapa kannettavan tietokoneen latauksen. Exxact USB A+C Power Delivery -USB-latauspistorasia on erinomainen lisä esimerkiksi kotitoimistoon.

Tuotteet löydät täältä.

Wera Kraftform Kompakt VDE 7 Extra Slim 1 -sarja

Banneri - ajankohtainen sähkötuote - Wera 08-2022

Wera Kraftform Kompakt VDE 7 Extra Slim 1 sisältää jokaisen sähköasentajan tärkeimmät ruuvimeisselit. Kätevän vaihtokärkijärjestelmän ansiosta tärkeimmät meisselit kulkevat näppärästi mukana ripputaskussa tai omassa kangaspussukassaan. Extra Slim -kärki lisää käyttömahdollisuuksia.

Osta Wera Kraftform Kompakt VDE 7 Extra Slim 1 -sarja täältä.

Kestävä invertteri suuriin aurinkosähköjärjestelmiin

Banneri - ajankohtainen sähkötuote - Fronius Tauro 06-2022

Tehokas joka paikassa: kestävä Fronius Tauro -invertteri vakuuttaa järjestelmämallin maksimaalisella joustavuudella ja minimoiduilla järjestelmän kokonaiskäyttökustannuksilla. Kestävän projekti-invertterin avulla suuria kaupallisia aurinkosähköjärjestelmiä voi käyttää entistä taloudellisemmin.

 • nopea asennus ja tehokas huolto
 • aktiivinen jäähdytys suojaa tehoelektroniikkaa
 • kaksiseinäinen kotelo tasaa lämpötilan optimaalisesti
 • vakaan suuri teho myös ympäristön lämpötilan ollessa jopa +50 °C

Fronius Tauro: Designed to perform.

Tutustu tuotteisiin täällä.

Pitkäikäiset litiumioni-UPSit ja uusi tietoturvallinen verkkokortti valikoimassamme

Banneri - ajankohtainen sähkötuote - Eaton UPS 05-2022

Eatonin litiumioni-UPS on täydellinen ratkaisu kohteisiin, joissa laitteen huoltotyöt – esimerkiksi akustonvaihto – ovat hankalia toteuttaa. Käyttäjän kannalta on ideaalista, että UPS-laitteen akkua ei tarvitse vaihtaa laitteen koko elinkaaren aikana. Eatonin litiumioniakut toimivat normaaliolosuhteissa jopa 8–10 vuotta, ja lisäksi UPS-laitteella on viiden vuoden tehdastakuu.

Pitkät varakäyntiajat ovat mahdollisia lisäakustojen kanssa. Esimerkiksi 700 W:n kuormalla voidaan saavuuttaa jopa 240 min / 4 h:n varakäyntiaika. Lisäakkumoduulit ovat kapeita ja säästävät tilaa räkeissä muille tärkeille laitteille.

Eaton on tuonut myös markkinoille uuden tietoturvallisen ja edistyksellisen UPS-laitteen verkkokortin. Kortin perustana on tietoturvallisuus, joka näkyy suunnittelun ja tuotekehityksen prosesseista lähtien kattaen koko laitteen elinkaaren. Sama NETWORK-M2-kortti on käytössä kaikissa Eatonin UPS-laitteissa teholuokissa 1–200 kW.

Tutustu valikoimaan täällä.

ELKO Plus Ocean Plastic -tuotteet nyt valikoimassamme

Banneri - ajankohtainen sähkötuote - Schneider Elko Ocean Plastic

ELKO Plus Ocean Plastic -tuotteissa pintamuovit on valmistettu kierrätysmuovista. Muovin raaka-aineet on kerätty vanhoista kalastusverkoista, jotka aiheuttavat paljon vahinkoa jäädessään luontoon. Ocean Plastic -sarjaan kuuluu 14 tuotetta, kytkimiä, pistorasioita ja kehykset. Tuotteet tunnistaa alakulmaan kaiverretusta Ocean Plastic -logosta.

Ocean Plastic -kalusteet tulevat vain mustina, ja väritykseltään ne vastaavat mustia ELKO Plus -kalusteita. Tällöin Ocean Plastic -sarjaa on mahdollista täydentää mustilla ELKO Plus -tuotteilla.

ELKO Plus Ocean Plastic -tuotteet löydät täältä.

Kotimainen Innohome Charlie-C -latausasema 32 A / 22 kW

Banneri - ajankohtainen sähkötuote - Innohome Charlie 03-2022

Innohome Charlie-C on odotettu lisäys sähköautojen latausasemavalikoimaan. Se on Suomessa suunniteltu ja valmistettu kaikille sähköautoille sopiva latausasema, jossa on kiinteä 4,8 m:n type 2 -latauskaapeli. Säädettävä latausvirta asennuskohteen mukaiseksi (10-32 A) ja tehoa parhaimmillaan 22 kW kolmivaiheisena. Innohome Charlie -tuoteperheen kaikki latausasemat ovat nopeita asentaa ja helppoja käyttää. Kuormantasaus mahdollista jopa 4 laitteen kesken.

Innohome Charlie-C on helppo asentaa ja käyttää. Lataus käynnistyy automaattisesti, kun latauskaapeli on kytketty auton latausporttiin. Erillistä sovellusta tai tunnistautumista ei tarvita. Mukana paketissa myös latauskaapelin pidike, johon kiinnitettynä kaapeli on hyvä säilyttää silloin kun autoa ei ladata.

Charlie-uutuuden löydät täältä.

Kaksoishimmennin kahdella 230 V:n sisääntulolla sekä kahdella ulostulolla LED-kuormille

Banneri - ajankohtainen sähkötuote - Plejd 05-2022

 • Enintään 100 VA LED-kuormaa kanavaa kohden
 • Kaksi 230 V:n sisääntuloa soveltuu palautusjousipainikkeelle sekä liiketunnististimelle
 • Säädettävä vähimmäis-, enimmäis- ja aloitustaso
 • Aikatoiminnot kuten astrokello ja viikkokello
 • Valaistustilanteet mobiililaitetta, tablettia ja painikeohjausta varten

Tuote asennetaan koje- tai jakorasiaan painikkeen/kannen taakse tai seinään tai DIN-kiskoon asennuspidikkeen MNT-01 avulla (snro 2618905 ei sisälly).

Osta Plejd-kaksoishimmennintä täällä.

Miksi investoida ovipuhelinjärjestelmään?

Banneri - ajankohtainen sähkötuote - ABB-Welcome-ovipuhelimet 05-2022

Ovipuhelinjärjestelmä on kodin ja kiinteistön arvoa turvaava investointi, joka lisää asumisturvallisuutta ja -mukavuutta. ABB:n ovipuhelinjärjestelmät on suunniteltu kestämään Suomen olosuhteita, ja niitä on helppo käyttää myös etänä. Olipa kyse sitten omakoti-, rivi- tai kerrostalosta, saneeraus- tai uudiskohteesta, laajan tuotevalikoiman ansiosta ABB:n ovipuhelinjärjestelmillä toteutat helposti kohteen kuin kohteen. Voit valita ovipuhelinjärjestelmän sisä- ja ulkoyksiköt ja niiden toiminnot tarpeidesi mukaan tyylikästä ulkoasua unohtamatta.

ABB-Welcome-tuotteet löydät täältä.

Uutuus: WAGO 221-2411 Inline -rasialiitin

Banneri - ajankohtainen sähkötuote - Wago Inline 05-2022

Rasialiitin soveltuu erinomaisesti LEDien asennukseen, johtimien jatkamiseen ja korjauksiin. Liittimen etuna on putkimainen muoto, jossa navat ovat vastakkaisilla puolilla. Tämä soveltuu erittäin hyvin johtimien jatkamiseen esim. kaapelikouruissa.

Osta WAGO 221-2411 Inline -rasialiittimiä.

Energiatehokas ohjaus – helposti ja turvallisesti

Banneri - ajankohtainen sähkötuote - Theben Luxorliving

Theben LUXORliving perustuu väyläpohjaiseen KNX-järjestelmään ilman ETS- ohjelmointia. Järjestelmällä voidaan ohjata kiinteistön erilaisia ohjauksia, mm. lämmitystä ja valaistusta. Lisäksi onnistuvat erilaiset moottoriohjaukset kuten markiisit ja kaihtimet esimerkiksi sääaseman avulla: näin suojaudutaan auringon valolta ja sen tuottamalta lämmöltä, ja jäähdytyksen tarve on minimaalinen.

LUXORlivingiin voi liittää myös mm. ääniohjauksen, sillä järjestelmä on avoin ja samalla turvallinen (data secure). Järjestelmää on helppo laajentaa käyttämällä esim. langattomia toimilaitteita. LUXORliving tarjoaa urakoitsijalle ilmaisen käyttöönotto-ohjelman ja käyttäjilleen sovelluksen, jolla ohjauksia on mukava tehdä myös mobiilisti.

Tutustu LUXORliving-valikoimaamme ja kysy lisää myyjiltämme.

Tutustu Mekan palonkestäviin tuotteisiin

Banneri - ajankohtainen sähkötuote - Meka palonkestävät 05-2022

Meka Pro testaa tuotteidensa palonkestävyyttä säännöllisesti rakennusmateriaalien palotestausstandardin EN 1363-1 mukaisesti laadukkaiden ja turvallisten kaapelitiejärjestelmien takaamiseksi. Tulipaloa vastaavilla olosuhteilla varmistetaan, ettei kaapelitiejärjestelmä romahda tai virtapiiri katkea paloluokitustaan vastaavana aikana.

Säännöllisen testaamisen ansiosta Mekalla on laaja valikoima E90/E60-luokitettuja tuotteita, jotka mahdollistavat palonkestävän asennuksen standardituotteilla kustannustehokkaasti. Esimerkiksi varastotuote KS20-600 L=6000 PG on E90-luokiteltu.

Tutustu palonkestävien tuotteiden valikoimaan täällä.

Parhaat kaapelit eri paloluokkiin

Banneri - ajankohtainen sähkötuote - Prysmian/Draka 05-2022

Prysmian- ja Draka-kaapelien valikoimastamme saat parhaat ratkaisut eri paloluokkiin:

 • AFUX-HF C-PRo (CPR-luokka: Cca-s1,d1,a1): kohteisiin, joissa tarvitaan halogeenittomia vähän savuavia nippupolton kestäviä kaapeleita. Erityisesti lääkintätiloihin ja saneerauskohteiden nousukaapelointiin.
 • XMJ-HF (CPR-luokka: Dca-s2,d2,a2): kohteisiin, joissa tarvitaan halogeenittomia, vähän savuavia kaapeleita.
 • MMJ (CPR-luokka: Eca): luotettava perusratkaisu, helppo asentaa.

Kaapelit soveltuvat kiinteään pinta- ja uppoasennukseen sisällä ja ulkona. Sopii asennettavaksi kivirakenteiseen uraan. Saatavana myös useita eri pakkausvaihtoehtoja.

Tutustu kaapelivalikoimaamme täällä.

Wiser – se helposti asennettava älykoti Schneiderilta

Banneri - ajankohtainen sähkötuote - Schneider Wiser 04-2022

Helppokäyttöinen Schneider Electricin Wiser-älykotijärjestelmä tarjoaa monipuolisen ratkaisun kodin ja tilojen ohjaukseen ja automatisointiin. Wiser perustuu sähkökalusteissa olevaan älyyn, jota laajennetaan langattomilla sensoreilla ja laitteilla. Kätevästi asennettavia, langattomia Wiser-kalusteita voidaan ohjata ja seurata myös etänä puhelinsovelluksen avulla tai käyttää perinteiseen tapaan.

Tutustu Wiser-valikoimaan täällä.

Fibox NEO ja ARCA – uusia, tyylikkäitä ja erittäin kestäviä uutuuskoteloita

Banneri - ajankohtainen sähkötuote - Fibox 05-2022

Fiboxin NEO-sarjaan kuuluu 9 eri koteloa. Saranallinen polykarbonaattikotelo joko harmaalla tai läpinäkyvällä kannella, kumpaakin kolme eri kokoa, sekä ABS-kotelo harmaalla kannella kolmessa eri koossa.

Uudet ARCA-koot puolestaan ovat neliön mallisia, ja saatavilla olevat koot ovat:

 • 300 x 300 x 210
 • 400 x 400 x 210
 • 500 x 500 x 210

Kotelot ovat erittäin iskun- ja vedenkestäviä ja suojaavat sisältöä mitä vaativimmissakin olosuhteissa. Käyttökohteet ovat kotelosta riippuen hiukan erilaisia: NEO päästää radiotaajuudet läpi ongelmitta, ARCA haastaa teräskotelot äärimmäisellä kestävyydellään – taattua ARCA-laatua. Tutustu mallistoon ja valitse käyttökohteeseesi sopivin kotelo.

Kaikki NEO- ja ARCA-kotelot löydät täältä.

Keskustellaanko hetki keskuksista?

Banneri - ajankohtainen sähkötuote - Ensto-keskukset 04-2022

Keskustellaanko hetki keskuksista? Kevät on ihan parasta aikaa laittaa keskukset kuntoon! Enston sähkökeskukset:

 • uudisrakentamiseen ja saneeraukseen
 • myös sähköauton latausasemalla ja räätälöitynä

Turvallisuus, selkeys ja muunneltavuus ovat perusominaisuuksia, joita sekä ammattilaiset että loppukäyttäjät arvostavat.

Katso Enston keskusvalikoima täällä.

Huippulaadukkaat PV-invertterit Solisilta

Banneri - ajankohtainen sähkötuote - Solis-invertterit 04-2022

Solis on yksi maailman suurimmista ja kokeneimmista PV-invertterien valmistajista. Invertterit hyödyntävät viimeisintä teknologiaa ja tarjoavat näin ensiluokkaista luotettavuutta. Tutustu valmistajaan ja Onnisen valikoimasta löytyviin tuotteisiin tarkemmin verkkokaupassamme. Solis-tuotteet löydät täältä.

Suomalaiset pistorasiakeskukset UTUn tuotannosta – nopea toimitus Onnisen kautta

Banneri - ajankohtainen sähkötuote - UTU Pinseri

Pistorasiakeskus Pinseri on suunniteltu vaativiin käyttökohteisiin, kuten teollisuuden työpaikkoihin, satamiin, maatiloille ja halleihin. Malleja on useita, ja ne soveltuvat niin pieniin kuin isoihin kohteisiin. Kestävä tuote on UTUlle kunnia-asia, ja siksi pistorasiakeskuksien materiaalina on joko kuumasinkitty teräs (maalattuna RAL 7035) tai rosteri.

Pinserit ovat helppoja käyttää ja asentaa. Pistorasioiden ja suojalaitteiden ovet ovat saranoituja, mikä helpottaa keskuksen kytkentää. Keskuksen molemmat päädyt on varustettu läpivientilaipoilla, mikä mahdollistaa syötön liittämisen ylhäältä tai alhaalta. Keskuksen sisällä on kiinnikkeet kaapelin sidontaa varten. Hagerin johdonsuojakatkaisijat ja vikavirtasuojakytkimet takaavat laadukkaan ja toimivan lopputuloksen.

Pinseri tulee mielellään mukaasi lähimmästä Onnisen myymälästä tai verkosta.
Katso koko valikoima täällä.

[email protected] – helpompaa kodinohjausta

Banneri - ajankohtainen sähkötuote - ABB-free@home

Yhdistä kaikki kodin ohjaukset yhteen helppokäyttöiseen ohjausjärjestelmään. [email protected] mahdollistaa älykkäät ohjaukset, niin kotona kuin etänä mobiililaitteilla. Valaistus, lämmitys, ilmastointi, pistorasiat, autonlämmitys, verhot ja markiisit – ohjaa kaikkia toimintoja jopa automaattisesti. Kodinohjausjärjestelmällä mukautat kotisi toiminnot kunkin huoneen tarpeisiin ja tilanteeseen sopiviksi vain yhdellä painalluksella. Voit itse muokata ohjauksia tarvittaessa ja luoda uusia.

Katso kaikki [email protected]

Lue lisää aurinkosähköstä ja energiatehokkuudesta

Sähkötuotteet kattavasti meiltä