Tutustu ajankohtaisiin sähkötuotteisiin

Sähköalan ammattilainen: olipa kyseessä pieni asennuskohde tai vaikkapa sähköverkon rakennushanke, meiltä saat kaikki oleelliset tarvikkeet aina pistorasioista ja kytkimistä kaapeleihin. Tältä sivulta löydät kiinnostavia ajankohtaisia tuotteita.

Tee valaistuksesta fiksumpaa Plejdin tuotteilla

Banneri - ajankohtainen sähkötuote - Plejd-valikoima

Plejdin tuotteet mahdollistavat älykkään valaistuksenohjauksen helposti. Langattoman tekniikan ansiosta voit aloittaa muutamasta tuotteesta ja lisätä tuotteita tarpeen mukaan säilyttäen samalla aikaisemmat sähköasennukset. Järjestelmä tarjoaa lisäksi useita uusia mahdollisuuksia, kuten tilannevalaistukset, ajastustoiminnot, käytön sovelluksen kautta ja paljon muuta.

Katso koko Plejd-tuotevalikoimamme.

Mm. nämä Plejd-tuotteet saat meiltä

Enstolla on aina juuri sopivan lämmintä

Banneri - ajankohtainen sähkötuote - Enston lämmittimet

Enston sähkölämmitysratkaisut tarjoavat yhdistelmän mukavuutta, joustavuutta, turvallisuutta, luotettavuutta ja kustannustehokkuutta. Kun tähän lisätään vielä asennuksen helppous ja olematon huollon tarve, on helppo nähdä, miksi Enston sähkölämmitysratkaisut ovat viisas valinta.

Siirry Enston lämmittimien varastovalikoimaan.

Tutustu näihin Ensto Beta -sähkölämmittimiin

Tuotteita valaistuksenohjaukseen Eltakolta

Olethan tutustunut jo Poistopörssiimme?

Verkkokauppamme Poistopörssistä löydät kattavasti houkuttelevia tarjouksia keskusvarastomme poistovalikoimasta. Tuotteistoa päivitetään säännöllisesti – tutustu jo tänään ja nappaa parhaat päältä!

Kategoriabanneri - Poistopörssi - Uusi graafinen ilme

Lue lisää aurinkosähköstä ja energiatehokkuudesta

Sähkötuotteet kattavasti meiltä