Tutustu ajankohtaisiin sähkötuotteisiin

Sähköalan ammattilainen: olipa kyseessä pieni asennuskohde tai vaikkapa sähköverkon rakennushanke, meiltä saat kaikki oleelliset tarvikkeet aina pistorasioista ja kytkimistä kaapeleihin. Tältä sivulta löydät kiinnostavia ajankohtaisia tuotteita.

Kuukauden sähkötuote: Enston kätevät lattialämmitysratkaisut

Banneri - ajankohtainen sähkötuote - Ensto 01-2022

Kätevät ja helposti asennettavat lattialämmitysratkaisut - just sopivan lämmintä!

Lattialämmitys soveltuu useimpiin lattiarakenteisiin ja -materiaaleihin itsenäisenä lämmitysratkaisuna tai lämmitysratkaisujen yhdistelmänä. Luotettavat ja tarkat termostaatit pitävät puolestaan kaikkien huoneiden lämpötilan tasaisena ja mukavana. Tutustu seuraaviin Enston tuoteryhmiin:

Tassu-lattialämmityskaapelit uudisrakentamiseen ja Tassu S -kaapelit saneeraukseen
Ensto Intro -termostaatti

Mm. nämä Enston lämmitystuotteet saat meiltä

Tutustu ABB:n NäpsäSMART-EV-ulkomittauskeskukseen

Banneri - ajankohtainen sähkötuote - ABB kk-tuote 12-2021

Kokonaisratkaisu sähköautojen lataukseen! Sähköauton kotilataaminen on nyt helppoa. ABB:n NäpsäSMART-EV-ulkomittauskeskus sisältää kaikki latausaseman vaatimat komponentit valmiiseen asennukseen. IIman latausasemaa keskus toimii tavallisena ulkomittauskeskuksena. Lataustehojen ylä- ja alarajat säädät kätevästi mobiiliapplikaatiolla. Ulkomittauskeskus sopii erilaisille latausasemaratkaisuille. Tutustu tuotteeseen.

NäpsäSMART-EV-ulkomittauskeskus tarjoaa yhdessä Terra AC -latausaseman kanssa kokonaisratkaisun sähköautojen kotilataukseen ja dynaamiseen kuormanhallintaan.

Katso Terra AC -latausasemien valikoimamme täällä.

Taattua tehoa kiinteistöjen kello-ohjauksiin UTUlta

Banneri - ajankohtainen sähkötuote - UTU-kellot 11-2021

Uudet monitoimiset Hager-kellokytkimet ovat avain toimiviin ja monipuolisiin asuin- ja liiketilojen kello-ohjauksiin. Uusi suomenkielinen Mood App mahdollistaa kellojen ohjelmoinnin laajennetuin toiminnoin helposti joko kannettavan tietokoneen tai Bluetooth-yhteyden kautta. Esim. parkkialueiden ja pihojen valaistus auringon nousun ja laskun perusteella onnistuu vaivatta. Kellot hyödyntävät astro-ohjauksessa kellojen ohjelmointiin käytetyn laitteen tarkkoja sijainti- ja aikatietoja. Hämäräanturi saatavana lisävarusteena.

Tutustu kellokytkinuutuuksiin täällä.

Laadukkaat kaapelit kestävän kehityksen mukaisesti

Banneri - ajankohtainen sähkötuote - Kerman 11-2021

Kerman-tuotevalikoimaan kuuluvat verkkokaapelit sisä- ja ulkoasennukseen sekä liittimiä suojattuina ja suojaamattomina. Kaapeleita on saatavilla eri paloluokituksilla. Kerman-tuotteille on saatavana 25 vuoden järjestelmätakuu.

Kerman-ethernet-kaapelit ja -liittimet valmistetaan kestävän kehityksen periaatteilla ISO14001-sertifioiduissa tehtaissa. Ne on tuotettu vastuullisesti laadukkuudesta tinkimättä ja myydään ympäristöystävällisissä pahvipakkauksissa.

Katso Kerman-valikoimamme täällä.

Löydä viat nopeasti FLIR C3-X:llä

Banneri - ajankohtainen LVI- ja sähkötuote - FLIR C3-X

FLIR C3-X on kompakti lämpökamera, jossa yhdistyvät pieni koko ja työmaaolosuhteisiin suunniteltu kestävä kotelointi. Löydä viat nopeasti lämpökameran, MSX-kuvanparannusteknologian sekä 5 megapikselin näkyvän valon kameran ansiosta. Lataa kuvat suoraan FLIR Ignite -pilvipalveluun ja lähetä ne asiakkaalle. Taskukokoinen lämpökamera kulkee mukana joka paikkaan — IP54-suojaluokitus vettä ja pölyä vastaan sekä 2 metrin pudotuskestävyys.

Osta FLIR C3-X -lämpökamera täältä.

Tutustu Vohekin Hehku-lämmittimiin

Banneri - ajankohtainen sähkötuote - Vohek-lämmittimet 11-2021

Kattavan keskusvalikoiman lisäksi Vohekilta löytyy nyt myös laadukkaat ja kestävät lämpöpuhaltimet. Pääasiallisia käyttökohteita ovat varastot, korjaamot ja varikot. Puhaltimet ovat käytettävissä sekä tilapäiseen että pysyvään lämmitykseen. Valikoimasta löytyy 230 V:n ja 400 V:n malleja, joiden tehot ovat väliltä 2–15 kW.

Tutustu Vohekin Hehku-valikoimaan täällä.

Turvalliset EI30- ja EI60-palorasiat nyt saatavilla

Banneri - ajankohtainen sähkötuote - ABB palorasiat 11-2021

Palokojerasia AU60.10FR ja palokattorasia AU70FR sisältävät palotyynyn, jolla estetään tulipalon leviäminen seinä- ja kattorakenteisiin. Rasian pohjaan kiinnitetty, palon aiheuttaman lämpötilan nousun johdosta paisuva tyyny on valmistettu paloa hidastavasta materiaalista. Materiaalin laajentumisen vuoksi seinässä tai katossa oleva rasian reikä sulkeutuu, ja rakenne säilyttää sille määritellyn paloluokituksen. Palokojerasia AU60.10FR ja palokattorasia AU70FR on hyväksytty käytettäväksi EI30- ja EI60-paloluokitelluissa seinissä ja katoissa.

Tutustu tuotteisiin täällä.

Uutta Norwescolta: SAQ-turvakytkin jousiliittimin

Banneri - ajankohtainen sähkötuote - Norwesco SAQ

Jousiliittimillä varustettu Norwescon uusi SAQ-turvakytkin on nopea, helppo ja kustannustehokas asentaa. Jousiliitin soveltuu kaikkiin eri kaapelityyppeihin. Jousiliitin vähentää oleellisesti paloriskiä, koska löysiä kaapeliliitoksia ei ole, eikä jousiliitintä myöskään tarvitse jälkikiristää. Varastovalikoimastamme saat suoraan SAQ 316, 3x16A, 7,5kW, IP65 -turvakytkimen – katso myös muut mallit.

Katso koko Norwesco SAQ -valikoimamme.

Hensel-tuotteet nyt valikoimassamme

Banneri - ajankohtainen sähkötuote - Hensel-tuotteet

Hensel mahdollistaa luotettavan ja turvallisen sähkönjakelun innovatiivisilla tuotteillaan myös paikoissa, joissa hankala ympäristö vaatii viimeisteltyä asennustekniikkaa. Kattava valikoima on nostanut Henselin yhdeksi markkinoiden johtavimmaksi pienjännitteelle suunnattujen tuotteiden valmistajaksi.

Laatua ja luotettavuutta eri ympäristöihin

Pöly ja kostea ympäristö asettavat korkeita vaatimuksia sähköasennuksille, joissa vaaditaan huippulaatuisia ja standardinmukaisia tuotteita. Siksi kaikki Henselin tuotteet ovat sertifioituja ja täyttävät DIN-ISO 9001-2008 -standardin vaatimukset, taaten näin luotettavan ja turvallisen sähkönjakelun pienjännitesektorilla.

Tutustu Hensel-valikoimaamme täällä.

Tarvitsetko lisätietoja? Ota yhteyttä myyntiimme.

Enstolla on aina just sopivan lämmintä

Banneri - ajankohtainen sähkötuote - Enston lämmittimet 11-2021

Miksi lähteä etelään, kun kotona on kuitenkin kivempaa? Lämmitä näillä Enston tuotteilla:

Tupa-sähkölämmittimet
Beta-sähkölämmittimet
lattialämmitystermostaatit
lattialämmityksen ja muut kaapelit

Enstolla säädät lämmöt kohdalleen kätevästi vaikka puhelimellasi Ensto Heat Control -sovelluksella. Lataa Ensto Heat Control -sovellus Google Play -kaupasta tai App Storesta ja kokeile demoa!

DEVI – ratkaisut turvalliseen ja toimivaan sulanapitoon

Banneri - ajankohtainen sähkötuote - DEVI 11-2021

DEVIn sulanapitojärjestelmä vastaa talven haasteisiin. Järjestelmä pitää lumen ja jään poissa katoilta, putkista ja maa-alueilta.

DEVI-kaapeleiden ja -mattojen kanssa suositellaan käyttämään DEVIn elektronisia termostaatteja, joissa on sekä lämpötila- että kosteusanturit. Näin järjestelmä menee päälle tarpeen mukaan. DEVIn sulanapitojärjestelmät koostuvat DEVI-lämpökaapeleista ja -matoista, DEVIreg-termostaateista ja asennustarvikkeista.

Tutustu DEVIn sulanapitotuotteisiin täällä.

Lisäturvaa aurinkosähköön Eatonin palomiehenkytkimellä

Banneri - ajankohtainen sähkötuote - Eaton palomiehenkytkin

Aurinkopaneelit tulee suojata ylivirroilta ja -jännitteiltä. Kiinteistöihin sijoitetut aurinkokennoasennukset vaikuttavat myös siihen, kuinka pelastuslaitos voi toimia tulipalon sattuessa. Pelastuslaitos suosittelee turvallisuutta parantavia toimenpiteitä, joiden avulla voidaan irroittaa syöttökaapelit aurinkopaneeleista, mahdollistaen pelastustöiden suorittamisen turvallisesti. Tähän Eatonilta löytyy kattava kokonaisuus ratkaisuja.

Tutustu Eatonin palomiehenkytkimiin ja lisätarvikkeisiin.

Ammattilaisen valinta vaihemerkintäteipiksi

Banneri - ajankohtainen sähkötuote - Hammarprodukter 10-20210

  • Laadukkaat kankaiset vaihemerkintäteipit saat Hammarprodukterilta
  • Sarjasta löytyvät merkit L1, L2,L3, N, PE, PEN kahdella eri leveydellä 8 ja 19 mm tekstikorkeuksien ollessa 4 ja 14 mm
  • Yksittäispakatun teipin hankkiminen on fiksua, sillä näin teippi pysyy likaantumattomana muiden työvälineiden matkassa

Tutustu vaihemerkintäteippeihin täällä.

OBOn UDHOME-lattiarasioilla liitännät sinne, missä niitä tarvitaan

Banneri - ajankohtainen sähkötuote - OBO UDHOME

UDHOME-sarjan lattiarasiat tuovat sähkö-, IT- ja AV-liitännät sinne, missä niitä tarvitaan. Rasiat asennetaan suoraan raakavälipohjaan ja liitetään joustavilla asennusputkilla. Rasiat mukautuvat saumattomasti sisustukseen. Kun kannet ovat kiinni, näkyvissä ovat ainoastaan kansipinnat teräksestä ja messingistä. Lujan rakenteensa ansiosta lattiarasiat kestävät hyvin rasitusta.

UDHOME2 on nyt luokkansa tilavin. 54° kulmaan asennetut kalusteet, suurempi asennustila.
Vinoon asennettujen kalusteiden ansiosta suljetun kannen alle mahtuvat useimmat pistokkeet ja latausadapterit. Myös tämä UDHOME2-malli on huomaamaton lattiapinnoitteessa ja sopii kapeine kansireunoineen optimaalisesti erilaisiin lattiapinnoitteisiin.

UDHOME4 ja UDHOME9: lattiarasioita on kahta eri kokoa: UDHOME4 2x3 moduulia ja UDHOME9 3x4 moduulia. Kannen näkyvää osaa on saatavana ruostumattomana teräksenä tai messingin värisenä riippuen lattiapinnoitteesta. Kannessa on avauskahva ja johtojen ulostuloaukko, joka voidaan lukita joko auki- tai kiinni -asentoon.

Osta tuotteita täällä.

Elvi – täydellinen latauskumppani koteihin ja taloyhtiöihin

Banneri - ajankohtainen sähkötuote - UTU Elvi

Suorituskykyinen ja verkon yli etähallittava Elvi tarjoaa vaivatonta sähköauton lataamista kotien, taloyhtiöiden ja pienten yritysten lataustarpeisiin. Sen modulaarinen rakenne ja yksinkertainen käyttöliittymä tekevät sähköajoneuvojen lataamisesta ja asennuksesta helppoa.

Älykäs Elvi tarjoaa latauksen hallintaominaisuuksia mobiilisovelluksen ja verkkoselaimen kautta OCPP-protokollaa hyödyntäen. Useamman latausaseman kohteissa Elvi-asennukset voidaan toteuttaa 11 latausaseman ryhmissä RF-tekniikalla, tehostaen asennusta ja kuormanhallintaa. Käyttäjätunnistus ja kulutuksen laskutusominaisuudet yksityisessä ja julkisessa latauskäytössä ovat vakio-ominaisuus.

Tutustu Elvi-tuotteisiin täällä.

Tutustu mm. näihin Elvi-tuotteisiin

Uudet Theben top3 -kojerasiakellot

Banneri - ajankohtainen sähkötuote - Theben-kojerasiakellot 09-2021

Thebenin uusia uppoasennettavia kojerasiakelloja on kaksi mallia.

TR 030 top3 UP on 1-kanavainen kellokytkin vrk/viikko-ohjelmalla. Toimintoina on mm. 3 erikoisohjelmaa (pieni vuosiohjelma), sykli-, satunnais- ja pulssiohjelma, käyttötuntilaskuri ja lomaohjelma.

SELEKTA 070 top3 UP on 1-kanavainen astronominen kellokytkin viikko-ohjelmalla, automaattisella auringonnousu- ja laskuajan toiminnoilla koordinaattien tai paikkakunnan mukaan. Offset- eli korjaustoiminto kytkemisajankohdan optimointiin. Molemmissa kelloissa on 84 muistipaikkaa, 6 vuoden varakäyntiaika, PIN-koodausmahdollisuus ja mm. suomenkielinen ohjelma.

Kelloihin on saatavana Bluetooth Obelisk top3 -tikku, jonka avulla kelloa voidaan etäohjata ja ohjelmoida ilmaisen sovelluksen avulla turvallisesti. Kellot toimitetaan omalla peitelevyllä, mutta erilaisia soviteadaptereita on saatavissa yleisimpien kalustevalmistajien kalustesarjoihin. Kelloissa on etulevyn yläkulmissa kytkennän ohituspainikkeet: päälle tai pois päältä. Seuraava toiminto tallennetusta ohjelmasta poistaa ohituksen.

Tutustu Theben-uutuuksiin täällä.

Tutustu Reka HHJ LiteRex C -asennuskaapeliin

Banneri - ajankohtainen sähkötuote - Reka HHJ LiteRex C

Reka HHJ LiteRex C on helppokäyttöinen halogeeniton asennuskaapeli, joka soveltuu korotetun paloluokan ansiosta myös vaativiin kohteisiin. Sen vaippa sekä johdineristeiden materiaalit on suunniteltu niin, että kaapeli kuoriutuu helposti ja vaipan irrottaminen johtimista sujuu vaivattomasti. Selkeät metrimerkinnät ja hyvä luistavuus asennusvedoissa takaavat parhaan mahdollisen asennusmukavauuden. HHJ LiteRex valmistetaan Keuruulla vihreällä energialla.

Katso HHJ LiteRex C -valikoimamme.

Wiser – helppo älykoti normaaliin kaapelointiin

Banneri - ajankohtainen sähkötuote - Schneider Wiser 07-2021

Kattava Wiser-älykotijärjestelmä tarjoaa koko kodin tilanneohjaukset, automaation ja etäkäytön yksinkertaisella puhelinsovelluksella. Wiser on helppo asentaa vanhojen kytkimien ja pistorasioiden tilalle, ja käyttöönottokin onnistuu keneltä vain. LED-säätimet ja liiketunnistimet sisäänrakennetulla säätimellä eivät vaadi nollaa, joten ratkaisu sopii hienosti myös remontointiin. Exxact-kalusteiden lisäksi tarjolla on erilaisia langattomia sensoreita ja painikkeita sekä IP-kamera.

Käyttöesimerkki: Langaton painike eteisessä sulkee koko kodin valot, kytkee virrat pois turhilta pistorasioilta ja aktivoi hälytykset ja kameravalvonnan. Vastaavan ohjauksen voi tehdä myös Home Assistantin, Alexan tai Sirin avulla.

Tutustu Wiser-sarjaan täällä.

Poimintoja Wiser-valikoimastamme

PV-paneelit SoliTekilta – tutustu Mono 360 W -paneeliin

Banneri - ajankohtainen sähkötuote - Solitek Mono 330W

SoliTek Mono 360 W on EU:ssa valmistettu laadukas aurinkopaneeli. Paneelilla on 20 vuoden tuotetakuu ja CO2-päästösertifiointi.

Katso kaikki SoliTek-tuotteet täällä.

Huippu-uutuus sulanapitoon ja lämpötilan ylläpitoon

Tutustu uuteen nVent RAYCHEM Raystat V5:een

nVent RAYCHEM Raystat V5 mittaa pakkauksessa mukana olevalla anturilla putkea tai termostaatin sisällä olevalla anturilla ympäristöä. Säätöalue 0...+90 °C, laajennettavissa lisätarvikkeilla +250 asteeseen. Hälytysrele jännite-, lämpötila- tai viestintäongelmiin.

Putkea mittaavan anturin kanssa termostaatista saa korkean ja matalan lämpötilan hälytyksen. Asetuksia voidaan tehdä valmiiksi ennen lopullista asennusta. Voidaan asentaa sekä sisälle että ulkotiloihin

Tutustu tarkemmin Raystat V5:een täällä.

Fibox Heat'n'Charge – etäohjattava lataus- ja lämmitysasema

Banneri - ajankohtainen sähkötuote - Fibox Heatncharge 8-2021

Liikenteen sähköistyminen tuo haasteita niin taloyhtiöille kuin yksityisille kotitalouksillekin. Fiboxin uuden Heat’n’Charge-sarjan ensimmäinen tulokas on hybridimallinen etäohjattava lataus- ja lämmitysasema.

Kun tarvitaan autonlatausta, mutta lämmitystäkään ei voida unohtaa, on Fibox Heat’n’Charge ratkaisu, jolla onnistuu molemmat. Lämmityksestä ei tarvitse luopua latauksen kustannuksella. Laite on helppo asentaa, eikä se useimmissa tapauksissa vaadi ylimääräisiä sähkötöitä tai kaivuuta pihalla. Olemassa oleva Fibox-piharasia saadaan päivitettyä uudenlaiseksi lataus- ja lämmitysasemaksi Heat’n’Charge Retrofit -päivityssarjalla. Laitetta voi ohjata puhelimella sovelluksen kautta.

Tutustu Fiboxin Heat'n'Charge-tuotteisiin täällä.

Tee valaistuksesta fiksumpaa Plejdin tuotteilla

Banneri - ajankohtainen sähkötuote - Plejd-valikoima

Plejdin tuotteet mahdollistavat älykkään valaistuksenohjauksen helposti. Langattoman tekniikan ansiosta voit aloittaa muutamasta tuotteesta ja lisätä tuotteita tarpeen mukaan säilyttäen samalla aikaisemmat sähköasennukset. Järjestelmä tarjoaa lisäksi useita uusia mahdollisuuksia, kuten tilannevalaistukset, ajastustoiminnot, käytön sovelluksen kautta ja paljon muuta.

Katso koko Plejd-tuotevalikoimamme.

Tutustu mm. näihin Plejdin tuotteisiin

Energiamittaroinnin uusi aikakausi – Schneider Electric PowerTag

Tutustu PowerTag-tuotteisiin

Schneider Electric PowerTag Energy on langaton energia-anturi, joka tuottaa tarkkaa ja reaaliaikaista tietoa energiankäytöstä, tehosta ja jännitteestä. Pienikokoiset ja suorituskykyiset PowerTag Energy -anturit valvovat tarkasti energiankulutusta ja siirtävät tiedot langattomasti mobiililaitteeseen yhdyskäytävän kautta. PowerTag Energy -anturit ovat kompakteja ja helppoja asentaa jo olemassa oleviin tai uusiin sähköpaneeleihin. Enintään 630 A:n kuormille.

Lue lisää Schneider Electric -valikoimastamme.

Tutustu PowerTag-tuotteisiin.

Ensto yhdisti latausaseman mittauskeskukseen

Banneri - ajankohtainen sähkötuote - Ensto Esteri 06-2021

Ensto on täydentänyt Esteri-ulkomittauskeskusten tuoteperhettä mallilla, joka sisältää sähköauton latausaseman. Omakotitaloon ei enää tarvita erillistä laitetta auton lataukseen, vaan autopaikka mittauskeskuksen tuntumassa riittää.

Lataustekniikka on tuttua Ensto One Home -latausasemasta. Kiinteä 5 m:n kaapeli (Type 2) tarjoaa 16 A / 3,6 kW tehoa. Latausvirtaa on helppo säätää välillä 6–16 A mobiilisovelluksella, jolla voi myös tunnistautua tarvittaessa. Latauslaitteessa on sisäänrakennettu DC-vuotovirran valvonta (RDC-DD, 6 mA).

Tutustu uutuustuotteisiin alla tai linkkien kautta:
EVO50.06ELY-EV16DG
EVO50.06ELY-EV16LG

Huippulaadukkaat taajuusmuuttajat laitevalmistajille

Banneri - ajankohtainen sähkötuote - Schneider Altivar ATV320

Schneider Electricin Altivar Machine ATV320 -taajuusmuuttaja on suunniteltu laitevalmistajille (OEM), jotka käyttävät sovelluksissaan 3-vaihesynkroni- tai asynkronimoottoria tehoalueena 0,18–15 kW (0,25–20 Hp). Sarja sisältää useita sisäänrakennettuja ominaisuuksia, jotka mahdollistavat käytön sekä yksinkertaisissa pumppu- ja puhallinsovelluksissa että vaativassa käytössä. Ominaisuuksia:

  • Avoimen silmukan moottorinohjaus synkroni- ja asynkronimoottoreille myös alhaisilla nopeuksilla. Lisää dynaamista tarkkuutta käynnistykseen ja pysäytykseen.
  • Laajat liitännät eri automaation järjestelmiin, kuten: CANopen, EtherNet/IP - Modbus TCP, EtherCAT, Profibus, Profinet, DeviceNet.
  • Sovelluskohtaiset toiminnot ja ATVLogic antavat sovellukseen joustavuutta ja muokattavuutta.

Katso Altivar Machine ATV320 -valikoimamme.

ABB Impressivo – tinkimätöntä asennettavuutta ja tyyliä

Banneri - ajankohtainen sähkötuote - ABB Impressivo matta musta

Ainutlaatuisen Soft Touch -tuntuman ja modernin designin Impressivo matta musta -sarja soveltuu kaikkiin kohteisiin, niin pinta- kuin uppoasennuksiin, sekä kuiviin että kosteisiin tiloihin. Matta musta -värin avulla voit luoda ylellistä tunnelmaa, leikitellä tai häivyttää. Yhdistä markkinoiden paras asennettavuus ja tinkimätön tyylikkyys niin uudis- kuin saneerauskohteissakin.

Katso ABB Impressivo matta musta -tuotteet.

Uudet harmaat ulkomittauskeskukset UTUlta

Banneri - ajankohtainen sähkötuote - UTU harmaat keskukset

Suosittu tummasävyinen rakentaminen vaatii myös sähkökeskuksilta sulautumista ympäristön tunnelmaan. UTUn tuttuihin Beagle- ja Collie-ulkomittauskeskuksien valikoimaan onkin nyt tullut uusia malleja, joiden värisävy on RAL 7024 eli tyylikäs grafiitinharmaa. Laajasta harmaiden ulkomittauskeskuksien valikoimasta löytyy sopiva malli vaativampaankin tarpeeseen tai makuun.

Tutustu UTUn uutuuksiin täällä.

Kaksinkertainen suojaus jokaiselle rakennustyypille

Banneri - ajankohtainen sähkötuote - OBO Bettermann toukokuu ylijännite 2021

OBOn MCF75- ja MCF100 (T1+T2) -ylijännitesuojien kompaktit yhdistelmäsuojat suojaavat tehokkaasti salama -ja ylijännitteiden vaikutuksilta. MCF-yhdistelmäsuojia on saatavana 3-napaisena (TN-C-verkko) MCF75-mallina ja 4-napaisena (TT- ja TN-S-verkko) MCF100-mallina. Laitteet suojaavat tehokkaasti esim. teollisuuslaitoksia, toimistoja ja myymälöitä sekä suuria asuinkerrostaloja.

Kompaktin koon ansiosta voit säästää jopa 25 % asennustilaa. Laitteet ovat myös helpommin sijoitettavissa kytkentäkaappiin.

OBOn uudet ylijännitesuojat löydät täältä.

ABB-free@home – helpompaa kodinohjausta

Banneri - ajankohtainen sähkötuote - ABB-free@home

Yhdistä kaikki kodin ohjaukset yhteen helppokäyttöiseen ohjausjärjestelmään. ABB-free@home mahdollistaa älykkäät ohjaukset, niin kotona kuin etänä mobiililaitteillakin. Valaistus, lämmitys, ilmastointi, pistorasiat, autonlämmitys, verhot ja markiisit – ohjaa kaikkia toimintoja jopa automaattisesti. Kodinohjausjärjestelmällä mukautat kotisi toiminnot kunkin huoneen tarpeisiin ja tilanteeseen sopiviksi vain yhdellä painalluksella. Voit itse muokata ohjauksia tarvittaessa ja luoda uusia.

Katso kaikki ABB-free@home-tuotteet.

Lue lisää aurinkosähköstä ja energiatehokkuudesta

Sähkötuotteet kattavasti meiltä