Mitä kuuluu, Kotka?

Kotkan Onninen Express -myymälä palvelee asiakaskuntaansa uusissa tiloissa. Sijainti on asiakkaille vaivaton, sillä vanhan ja uuden myymälän välillä on kirjaimellisesti vain kivenheitto, kertoo myymälävastaava Mikko Leinonen.

Mitä meneillään?

Muutimme uusin tiloihin. Sijaintimme säilyi lähestulkoon samana Jumalniemessä. Jos joku ajelee kohti vanhaa osoitetta, voi myymälästä vinkata oikeaan pihaan. Uudet tilat ovat hienot, niin asiakkaamme kuin henkilökunta ovat niihin todella tyytyväisiä. Valikoimissamme on nyt noin kolme tuhatta uutta heti mukaan saatavaa tuotetta.

Millainen porukka palvelee?

Henkilökuntaa on 17 henkilöä, joista Express-myyjiä on neljä ja loput teknisiä myyjiä. Kotka on vanha teollisuuspaikkakunta. Teollisuudessa työskenteleviä on asiakaskunnassamme paljon. Asiakkaat alkavat jo oppia, että meille pääsee nykyään jo puoli seitsemältä.

"Palvelemme asiakkaita nyt jo puoli seitsemältä aamulla", muistuttaa Mikko Leinonen.

Aamu on myymälässä kiireisintä aikaa. Täydennystä tarvikkeisiin haetaan meiltä pitkin päivää, mutta kyllä aamulla on eniten vilinää. Edellisen päivän tilausten noudon jälkeen on hyvä kurvata työmaalle.

"Nyt elämme talven pimeyden keskellä. On oikea aika hankkia työmaavalaisimet sekä otsavalaisimet. Hiekoitussepeliä on myös hyvä hankkia liukkauden varalle."

Lue myös uutinen: Uusi Onninen Express avautuu Kotkan Jumalniemessä.

Tuotteita talven varalle

Lähin Onninen Express -myymälä?