Onnline on LVI- ja sähköalan ammattilaisen valinta

Laajasta, Onnisen asiantuntijoiden suunnittelemasta Onnline-valikoimasta löydät korkealaatuiset lämpö-, vesi-, ilmanvaihto-, sähkö-, valaistus- ja kylmätuotteet. Tällä sivulla voit lukea lisää tuotteista ja siirtyä tuoteryhmiin linkeistä.

Asuntovalaisimet

Onnline-mallisto kattaa asuntorakentamisen perustarpeet ensiasennusvalaisimien osalta. Valikoima soveltuu hyvin myös saneerauskohteisiin. Pinta-asennettavilla yleis- ja tunnistinvalaisimilla voidaan toteuttaa laadukas ja tarkoituksenmukainen valaistus eteistiloihin, kodinhoitohuoneisiin ja vaatehuoneisiin sekä varastoihin ja muihin tiloihin. Pinta- tai uppoasennettavilla alasvaloilla saadaan valaistukseen modernimpaa yleisilmettä. Erilaiset valaisinkohtaiset tehovalinta- ja värilämpötilanvaihto-ominaisuudet tuovat joustavuutta kohdekohtaisten tarpeiden täyttämiseen. Kylpyhuonevalaisimien ja keittiön työpistevalaisimien valikoima on erittäin kattava, ja myös autotalliin, varastoihin ja ulkotiloihin löytyvät ratkaisut.

Julkisten tilojen valaisimet

Julkisissa tiloissa tulee kiinnittää erityistä huomiota valon ja valaistuksen laatuun. Usein myös valaisimen design on tärkeä valintaa tehtäessä. Onnline-tuotteet on suunniteltu toimistojen yleisvalaistukseen ja mahdollisimman moneen kohteeseen soveltuvaksi. Edelleen yleistyvät ohjaustarpeet (DALI) ja toimistojen näyttöpäätetyön vaatimukset (häikäisyominaisuudet) on niin ikään huomioitu näissä erinomaisen hinta-laatusuhteen valaisimissa.

Teollisuusvalaisimet

Teollisuusvalaisimen valinnassa korostuvat hyvä asennettavuus, energiatehokkuus sekä valaisimen laatu ja käyttöikä. Nämä kaikki ominaisuudet täyttyvät Onnline-syväsäteilijöissä sekä suljetuissa teollisuusvalaisimissa. Onnmarket-myymälävalaisimessa toteutuu myös valmistajan vastuu yhteisestä elinympäristöstämme: Suomessa valmistettu Avainlippu-tuote on Onnline-valikoiman ensimmäinen täysin hiilineutraali valaisin.

Ulkovalaisimet

Tie- ja katuvalaisimet on suunniteltu korvaamaan erityisesti vanhoja purkauslamppuvalaisimia. Esiasennetut kytkentäkaapelit helpottavat ja nopeuttavat olennaisesti valaisinvaihtoa. Kattavasta valonheitinvalikoimasta löytyy vaihtoehto niin pienempien pihojen kuin isompienkin ulkoalueiden tehokkaaseen valaistukseen. Teollisuuden ulkoalueet ja parkkipaikat ovat tyypillisiä asennuskohteita Onnline-valaisimille. Tyylikkäissä puisto- ja pollarivalaisimissa valinnaiset teho- ja värilämpötila-asetukset mahdollistavat asennuksen erilaisiin puisto-, asuinalue- ja muihin kaupunkiympäristöihin.

Jalustat

KBR-jalustat ovat täydellinen valinta, kun haluat laadukkaan ja kestävän jalustan. Onnline-jalustat on suunniteltu vaativaankin ympäristöön ja käyttöön. Olipa tarpeesi sitten pienet tolpat tai suuret mastot, KBR-jalustavalikoimamme tarjoaa juuri oikean ratkaisun. Jalustoja on saatavilla betoni-, muovi- ja rosterikauluksellisina. Tehokas ja kestävä valaistusinfrastruktuuri alkaa luotettavasta perustasta. Valitse KBR-jalusta ja varmista, että katuvaloverkkosi tulee kestämään aikaa.

Pylväät ja varret

Onnline-kartiopylväillä ja varsilla luot ajatonta kauneutta ja kestävyyttä. Klassinen muotoilu tekee pylväistämme monipuolisia erilaisiin ympäristöihin, oli sitten kyseessä puisto-, katu-, tie- tai aluevalaistus. Nämä tyylikkäät pylväät tarjoavat paitsi visuaalista myös pitkäikäistä kestävyyttä. Laadukkaat valaisinpylväät ja varret vastaavat EN 40 -standardin vaatimuksia.

Poimintoja Onnline-valaisinvalikoimasta

IV-kanavatuotteet

Onnline-kanavatuotteissa yhdistyvät korkea laatu ja helppo asennettavuus. Käytetään pyöreissä kanavajärjestelmissä vaimentamaan IV-koneiden ääniä sekä vähentämään äänien kulkeutumista kanavistoja pitkin tilasta toiseen. Sopivat moniin asennuskohteisiin, kuten uudisrakentamiseen, saneerauksiin ja jälkiasennuksiin. Puhdistusluukkuja käytetään pyöreissä ja kantikkaissa IV-kanavajärjestelmissä helpottamaan kanavistojen puhdistusta. Valikoimissa on sekä jälkiasenteiset että IV-kanavan osana asennettavat mallit. Kanavatulpista löytyy sopiva tuote niin kanava- kuin osaliitoksella.

Ilmanvaihtoventtiilit

Tulo- ja poistoilmaventtiileissä on hyvät säätöominaisuudet ja alhainen äänitaso. Helppoja ja nopeita asentaa. Lisäksi venttiilien ilmavirrat ovat helposti mitattavissa. Osa ilmanvaihtoventtiileistä on saatavilla myös trendikkään mustaksi maalattuna. Onnline KKT -kiinnityskehys on tarkoitettu pyöreiden tulo- ja poistoilmaventtiilien kiinnityskehykseksi.

Säätö- ja sulkupellit

Onnline POH -sulkupelti on ilmavirran sulkuun, säätöön, tasapainotukseen ja ohjaukseen soveltuva säätöpelti. Integroitu korkea moottoripeti, joka mahdollistaa myös 50 mm:n eristyksen. Soveltuu sellaisenaan myös käsikäyttöön. Onnline PRA -säätöpelti on ilman tilavuusvirran mittaukseen ja säätöön tarkoitettu tuote. Onnline PRA:t ovat korkealaatuisia, hiljaisia, tarkkoja, helppoja asentaa ja säätää, ja niitä voi käyttää myös tuloilmasuuttimena suurten tilojen ilmanjaossa. Tuote on saatavilla kaikkiin kanavakokoihin 100–800 mm.

Säleiköt

Ulkosäleikköjä käytetään tulo- ja poistoilma-aukkojen peitesäleikkönä. Kestävä rakenne sopii kaikkiin olosuhteisiin. Valmistusmateriaali on valettu alumiini, ja säleiköt on varustettu suojaverkolla.

Puhaltimet

Onnline-kanavapuhaltimet ovat AC- tai EC-moottorilla varustettuja radiaalipuhaltimia, joissa on suora ilman läpivirtaus. Pienikokoisia ja helppoja asentaa; myös kosteussuojattuja, ja ne on tyyppihyväksytty toimimaan kosteissa tiloissa (IP44). Kanavapuhaltimet asennetaan tyypillisesti kanaviston väliin, mutta niitä löytyy myös seinäasenteisena mallina.

Huippuimurit

Onnlinen kantikkaat huippuimurit on tarkoitettu pientalojen ja isompien kiinteistöjen koneellisen ilmanvaihdon poistoimureiksi. Huippuimureissa yhdistyvät hyvät tekniset ominaisuudet, luotettavuus ja laadukas viimeistely. Suunnittelun lähtökohtana ovat olleet laitteiden korkea hyötysuhde ja kokonaistaloudellisuus sekä asennuksen ja huollon helppous. Huippuimureita löytyy valikoimista sekä AC- että EC-moottoreilla varustettuina.

Tekniset eristeet

Onnline-solukumieriste on erittäin joustava eristemateriaali. Se on valmistettu synteettisestä kumipohjaisesta elastomeerivaahdosta. Tiiviisti muodostettu umpisolukumirakenne täyttää eristämisen korkeimmat laatuvaatimukset. Soveltuvat erityisesti jäähdytys- ja ilmastointijärjestelmien eristämiseen, jolloin energiahäviöitä ja kosteuden tiivistymistä pyritään välttämään. Muita kohteita ovat mm. lämpö- ja vesiputkien eristykset, kylmäasennukset ja säiliöiden eristykset. Onnline Insu -eriste on pölyämätön ja asennusmukavuudeltaan ylivoimainen materiaali – tuote kuuluu pintamateriaalien päästöluokkaan M1 (RTS-luokitustodistus). Tuotetta on helppo työstää, leikata ja nopea asentaa.

Poimintoja Onnline-ilmanvaihtovalikoimasta

Asennusputket

Kattavasta Onnline-asennusputkivalikoimasta löytyvät taipuisat TAM- ja jäykät JM-asennusputket rakentamiseen ja saneeraukseen. Asennusputket soveltuvat asennettavaksi moniin käyttöolosuhteisiin ja rakenteisiin, mm. pinta- ja uppoasennuksiin. Taipuisia asennusputkia on saatavana myös halogeenittomina, ja ne soveltuvat kohteisiin, joissa on korkeammat turvallisuusvaatimukset. Asennusputket on valmistettu kestämään pohjoismaisia olosuhteita.

Pinnalliset jako- ja liitäntärasiat

Tuoteryhmään on kehitetty asentajaystävällisiä tuotteita, joilla helpotetaan asentajan perustekemistä. Valikoimassa on monipuolisia ja kilpailukykyisesti hinnoiteltuja tuotteita. Monessa yhteydessä on pyritty yhdistämään tarvittavia tuotteita samaan pakettiin.

Kaapelitiet

Kaapelitievalikoimasta löytyvät laadukkaasta PVC-muovista valmistetut asennuskanavat ja asennuslistat kaapeleiden siistiin ja huomaamattomaan asennukseen sekä johtokanavat, joissa on hyvin tilaa kaapeleille sekä asennuskalusteille. Asennuskanavia ja -listoja on saatavana sekä tarra- että ruuvikiinnitteisenä. Johtokanaviin on saatavana kattava valikoima muoto-osia ja seinäkiinnikkeitä, ja kanavan pika-asennettavaan kojerasiaan voidaan asentaa kaikki yleisimmät asennuskalusteet.

Pinnalliset pistorasiat ja -tulpat

Tuoteryhmä yhdistää laadukkaita tuotteita, joilla saadaan perusasennukset suoritettua vaivattomasti. Tuoteryhmään on lähiaikoina tulossa lisäyksiä, joiden tavoitteena on tarjota laaja valikoima tuotteita eri hintaryhmiin.

Sisäjohtoliittimet / potentiaalin tasaustuotteet ja rasialiittimet

Valikoimasta löytyvät potentiaalintasauskiskot sekä maadoitusliittimet ja -vanteet kiinteistöjen sähköverkon ja putkien potentiaalintasaukseen. Maadoitusliittimet ja -vanteet ovat ruostumatonta terästä. Onnline-rasialiittimiä puolestaan löytyy kattava sarja sekä vipumallisina (sarja 920, 2-, 3, ja 5 -napaisina) kaikille johdintyypeille (hienosäikeinen, säikeinen ja yksilankainen) että sarjana 980 (2-, 3-, 5- ja 8 -napaisina) lankamaisille johtimille.

Kaapelijakokaapit

Onnline OCDC- ja OCDC-Z -kaapelijakokaapit on kehitetty palvelemaan laajasti sähköverkon rakentamistarpeita. Kaappien asennettavuus on erinomainen, ne valmistetaan Suomessa, ja ne ovat läpäisseet vaativat testit. Kumpikin mallisarja sisältää useita kokoja 630 A -kaappeja sekä lisäksi vaihtoehtoisesti leveitä 1000 A -kaappeja. Valikoimastamme löytyy lisäksi kaappeihin sopivat jonovarokekytkimet sekä muut varusteet.

Putkijohdot

Putkijohtojen sisällä on valmiina halutut johtimet. Putkijohdon putkena on käytössä taipuisa muoviputki (TAM). Putkijohto asennetaan samojen vaatimusten mukaan kuin normaali suojaputki, ja sitä koskevat samat määräykset ja vaatimukset kuin putkellista asennustapaa. Kiinteään asennukseen sisällä sähkönsiirto- ja televerkoissa. Soveltuu myös betonivaluun.

Aurinkopaneelikaapeli

Kaapeli on suunniteltu erityisesti asennettavaksi aurinkopaneelijärjestelmiin ja erityisesti järjestelmien tasavirtapuolelle (DC). Kaapelit soveltuvat sisä- ja ulkokäyttöön. Käyttölämpötila on -40 °C … + 90 °C. Kaapelin nimellisjännite AC U0/U = 1 kV/1 kV ja DC 1,5 kV, ja kaapeli voidaan asentaa myös maahan tai veteen (AD8). Kaapeli on halogeenivapaa. Kaapelin nimellisjännite AC U0/U = 1 kV/1 kV ja DC 1,5 kV. Kaapeli on UV-säteilyn kestävä, ja käyttöikä normaaleissa olosuhteissa vähintään 25 vuotta (EN 50618).

Telecom-kaapelit

Kaapelit tarjoavat rakentamisen ammattilaisille kattavan valikoiman laadukkaita ja edullisia tiedonsiirtokaapeleita. Mm. Onnline-kaapeloinnille myönnämme järjestelmätakuun, ja asiakkaamme voi olla varma siitä, että hänen sertifioitu verkkonsa vastaa sovellettavia suorituskykystandardeja 25 vuoden ajan. Kaikki kaapelit ovat CPR-hyväksyttyjä.

Tietoliikenneverkon liittimet ja kytkentäkaapelit

Tietoliikenneverkon komponenttien laadulla ja luotettavuudella on nykypäivänä entistäkin suurempi merkitys kasvaneiden siirtonopeuksien ja uusien käyttösovellusten myötä. Onnline-liittimet ja -kytkentäkaapelit tulevat aina luotettavilta toimittajilta,joilla on vuosikymmenien kokemus tietoliikenneverkoista. Onnline-liittimet ovat lisäksi miellyttäviä asentaa, mikä tekee niistä asentajalle luontevan vaihtoehdon. Valikoimasta löydät suojatun tai suojaamattoman verkon Cat6/6A-kategorian tuotteet.

Valokuitupaneelit ja päätekotelot

Onnline-valokuitupaneelit ja päätekotelot on käyttäjien toiveiden mukaan tehtyä suomalaista suunnittelua. Valikoimasta löytyy ratkaisut eri kuitumäärille ja liitinvaihtoehdoille. Läpivienteihin ja toimivuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota käyttäjän näkökulmasta. Tuotteet on kehitetty yksinkertaisiksi ja helposti asennettaviksi. Kaikki Onnline-valokuitupaneelit ja päätekotelot valmistetaan Suomessa.

Jatkoslevyt, -kotelot ja -kaapit

Suomessa suunniteltu Onnline-jatkoslevy on vuosien saatossa hioutunut täydelliseksi kokonaisuudeksi. Suomessa on suunniteltu myös Onnline-jatkoskotelot, joista löytyy vaihtoehtoja eri kuitumäärille, ja joihin Onnline-jatkoslevyt sopivat saumattomasti. Jatkoskaapit on kehitetty ratkaisuihin, joissa runkokaapeli haaroitetaan moneen tilaajakaapeliin. Kaapit on suunniteltu asentajan näkökulmasta toimimaan mutkattomasti jatkoslevyjen kanssa. Kaikki Onnline-jatkoslevyt, -kotelot ja -kaapit valmistetaan Suomessa.

Ristikytkentätelineet-kuitu

ODF-16-järjestelmä perustuu suomalaisten käyttäjien todelliseen kokemukseen ja näkemykseen millainen suuressa mittakaavassa (>> 1000 kuitua) oleva kuituliitinkaapeleiden ristikytkentä ja sen hallinta pitää olla. Järjestelmä on Suomessa kehitetty yhteistyössä alan suomalaisten asiantuntijoiden kanssa.

Putket, yhteet ja liittimet

Onnlinen laajalla puserrusliittimien ja kierreliittimien valikoimalla on mahdollista rakentaa monipuolisesti erilaisia putkistoratkaisuja. Erikoismessingistä valmistetut liittimet sopivat juomavedelle ja ovat STF- tyyppihyväksyttyjä.

Venttiilit

Markkinoilla pitkään olleet ja hyväksi havaitut Onnline-kuulasulut ja palloventtiilit ovat tarjolla perinteisenä Onnline-mallina ja korkealaatuisina Onnline PRO -malleina. Venttiilivalikoimaa laajennetaan tarpeen mukaan, ja uutena markkinoilla on tarjolla vesipostiventtiili. Juomaveden kanssa kosketuksessa olevat venttiilit on valmistettu erikoismessingistä, ja näillä venttiileillä on STF-tyyppihyväksyntä.

LV-tarvikkeet

Valikoimasta löytyvät yleisimmät valkoiset pullovesilukot kylpyhuoneeseen ja keittiöön (vesilukko yhdelle tai kahdelle altaalle). Putkien kannakointiin Onnline-valikoimasta löytyy erilaisia vaihtoehtoja.

Lämmitysratkaisut

Lämmitystuotteiden valikoimasta saat mm. laadukkaat radiaattorit ja niihin soveltuvat kannakkeet ja lisätarvikkeet, ilmalämpöpumppujen asennuskanavat ja telineet sekä kalvopaisunta-astiat.

Kylmäaineet ja lämmönsiirtonesteet

Meiltä saat laajan valikoiman Onnline-kylmäaineita kylmäalan eri käyttötarkoituksiin. Valikoimamme kattaa markkinoiden yleisimmät HFC- ja HFO-kylmäaineet. Valikoimastamme löydät myös huomattavasti pienemmän hiilijalanjäljen omaavat regeneroidut kylmäaineet.

Kylmän asennustarvikkeet

Ilmalämpöpumppujen asennustarvikkeet on suunniteltu pohjolan vaativia käyttöolosuhteita silmällä pitäen. Valikoimastamme löydät koko joukon asennustarvikkeita ilmalämpöpumpun asennukseen aina eristetystä kupariputkesta asennustelineisiin ja asennuskanaviin asti. Osa tuotevalikoimasta sopii myös raskaampiin käyttökohteisiin, kuten ilma-vesilämpöpumpuille.

Ammattilaiset testaavat Onnline-tuotteita – tutustu nyt

Tutustu tarkemmin Tilaa ja nouda -palveluun