Tuotteet autokorjaamoille ja muille autohuoltoalan yrityksille

Palvelemme autohuoltoalan yrityksiä tarjoamalla laajan valikoiman työvälineitä, suojaimia, kemikaaleja, rengastarvikkeita ja autosähkötarvikkeita.

Meiltä saat kätevästi erilaiset työkalut, hionta- ja katkaisutarvikkeet, suojaimet ja EA-tarvikkeet, kemikaalit, rengastarvikkeet, teipit ja kiinnitystuotteet sekä autosähkötarvikkeet. Laaja varastovalikoimamme, osaava myyntihenkilöstömme ja vaivaton verkkoasiointi tehostavat autokorjaamoiden työpäivää.

Edustamiamme tuotemerkkejä ovat mm. Bufab, CRC, HellermannTyton, Kajote, KS-Tools, Kärcher, Milwaukee, Mirka, Mobil, Pineline, Rema Tiptop, Sika Finland ja Stokvis Tapes. Tutustu meiltä löytyviin tuoteryhmiin tarkemmin alla olevien linkkien kautta.

Hengityssuojaimet
Kasvosuojaimet ja suojalasit
Hitsauslasit ja -maskit
Turvajalkineet
Käsineet
Ensiaputarvikkeet

Mukavuutta ja turvaa jalkineista
Meiltä saat laadukkaat ja turvalliset Sievi-työjalkineet ja oheistuotteet kuten pohjalliset ja sukat.
Tutustu Sievi-valikoimaan.

Hyödynnä Sievin mittauspalvelu
Monissa Onninen Express -myymälöissämme on tarjolla Sievi-Scanner-mittauspalvelu, jonka avulla löydät takuuvarmasti sinulle sopivat kengät. Kysy tarvittaessa lisää lähimmästä Express-myymälästä.

Katso esittelyvideomme

Oheisesta videosta saat lisätietoa laajasta autohuoltoalan toimijoille suunnatusta tuotevalikoimastamme. Pääset myös kurkistamaan Tampereen Onninen Mega Express -myymälän yhteydessä sijaitsevaan showroomiin!

Lue lisää palveluistamme

Lähin Onninen Express -myymälä?
Asiakkaaksi Onniselle