Ironside 30 vuotta – juhlimme huikean arvonnan merkeissä!

Osallistu 31.7.2020 mennessä – yrityksesi voi voittaa 500 €:n arvosta huippulaadukkaita Ironside-työvälineitä. Muista myös tutustua valikoimaan verkkokaupassamme.

Osallistujien kesken arvotaan yhteensä kolme Ironside-tuotepakettia (arvo 500 € / paketti). Arvontaan voi osallistua alla olevan linkin kautta 31.7.2020 asti. Osallistuvalla yrityksellä tulee olla asiakastili Onnisella. Mikäli tiliä ei ole, voi tilin avata helposti sähköisesti täällä.

Osallistu arvontaan >

Lue arvonnan säännöt >

Lue arvonnan tietosuojaseloste >

contentbanner Ironside tammikuu2020 600x200 v2

Ironside on tuonut laadukkaat ja kilpailukykyisesti hinnoitellut työkalut rakentamisen ja teollisuuden ammattilaisille jo 30 vuoden ajan. Ironsiden suunnittelu- ja valmistusprosessi ovat asiakaslähtöisiä ja auttavat kehittämään tuotevalikoimaa aidosti asiakkaiden tarpeiden mukaan.

Ketterän toimintamallin ansiosta takuuasiat hoituvat nopeasti. Ironside-käsityökalujen takuu on 25 vuotta, ja takuukäytäntö on erittäin selkeä: rikkoutunut tuote vaihdetaan myymälässä aina uuteen. Kattavan takuun mahdollistaa tuotteiden erittäin korkea laatu. Suurin osa työkaluista valmistetaan saksalaisilla tehtailla.

Tutustu Ironside-tuotteisiin verkkokaupassamme >