Yritysasiakkaat siirtyvät kohinalla digikanavien käyttäjiksi – Onnisen digitaalisten palvelujen käyttö reippaassa kasvussa

24.05.2021 05.30
Urakoitsijat ja muut yritysasiakkaat ovat koronan siivittämänä siirtyneet voimalla verkko-ostajiksi. Trendiä todistaa Onnisen digitaalisten palveluiden käytön ennätysvahva kasvu. Verkkokaupan käyttö on lisääntynyt 50 %, ja Onninen Express -myymäläasiointi omaan kännykkään ladatulla sovelluksella kasvoi jopa 90 % viime vuoteen verrattuna.

Lisääntyvä joukko Onnisen asiakkaita haluaa tehdä ostoksensa verkossa. Erityisesti pienemmät urakoitsija-asiakkaat hyödyntävät entistä enemmän verkko-ostamisen mahdollisuutta. Onnisen verkkokaupalla on jo lähes viisikymmentätuhatta rekisteröitynyttä käyttäjää.

”Ammattilaiset ovat siirtyneet tänä keväänä ennätystahtiin digiostajiksi. Yritysasiakkaat arvostavat sitä, että verkkokauppa on käytössä ympäri vuorokauden. Monet ammattilaiset esimerkiksi tekevät ostoksia viikonloppuna valmistautuessaan tulevaan työviikkoon”, Onnisen toimitusjohtaja Martti Forss toteaa tehdyistä havainnoista.

Verkosta tilatut tuotteet toimitetaan suoraan asiakkaan haluamaan paikkaan työmaalle tai varastoon. Verkkokauppa ja laaja myymäläverkosto toimivat saumattomasti, joten asiakas voi noutaa tuotteet myös Onninen Express -myymälästä, joita on yli viisikymmentä Ahvenanmaalta Lappiin.

Myymäläkeräily mobiilisovelluksella lisää suosiotaan

Verkkokaupan ohella tuotteiden keräily Onninen Express -myymälässä omaan älypuhelimeen ladattua Onnisen mobiilisovellusta käyttäen on kasvanut kohisten. Sovelluksesta asiakas näkee suoraan tuotteiden hinnat ja monipuoliset tuotetiedot, mikä helpottaa ja nopeuttaa asiointia sekä tuotteiden valintaa. Yhä useampi on ottanut vaivattoman sovelluksen käyttöönsä, sillä kasvua on peräti 90 % vuoden takaiseen verrattuna. Huhtikuussa keskimäärin jo 14 % myymälässä asioineista keräili ostokset sovellusta käyttäen.

”Omaan kännykkään ladattava mobiilisovellus nopeuttaa merkittävästi asiointia myymälässä. Asiakas skannaa tuotteet omalla kännykällä ja kuittaa ostoksensa myymälän kassalla. Asiointi nopeutuu ja ammattilaisen työaikaa säästyy omaan tekemiseen”, kertoo Onninen Express -myymälöiden johtaja Kimmo Huttunen.

Verkkokaupan ja mobiilisovelluksen käyttö edellyttävät Onnisen asiakkuutta, ja ne toimivat samoilla tunnuksilla. Sovellus on ladattavissa Android- ja iOS-puhelimille.

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Martti Forss, Onninen Suomi ja Baltia, puh. 0400 840 598, [[email protected]]mailto:[email protected]
Johtaja Kimmo Huttunen, Onninen Express -myymälät, puh. 050 536 5113, [[email protected]] mailto:[email protected]
Viestintäjohtaja Jessica Diktonius, K-ryhmän rakentamisen ja talotekniikan kaupan toimiala, puh. 040 709 9176, [[email protected]] mailto:[email protected]

Verkkokauppa mukana matkassa 24/7